Találatok a következő kifejezésre: Ha este a tabit, de reggel (3 db)

Ha este bevettem a tabit, de reggel hasmenéssel keltem az milyen gonot okozhat? Felszívódott már addigra?

Legjobb válasz: A tájékoztatón rajta kell legyen,de biztosan felszívódott,nem kell aggódnod.Nagyobb gáz,ha még aznap este hányás van,és nem hasmenés.

A tájékoztatón rajta kell legyen, de biztosan felszívódott, nem kell aggódnod.Nagyobb gáz, ha még aznap este hányás van, és nem hasmenés.
4 óra alatt felszívódik!
Mivel este bevetted, és csak reggel volt hasmenésed bõven volt ideje felszívódni! Nem kell aggódnod. Általában 4-5 óra alatt felszívódik és gondolom ennél több idõ telt el!!
4 óra. Minden rendben, ne izgulj:-)
Addigra biztos felszívódott. 4 óra a felszívódási ideje.
általában azt szokták javasolni, hogy ha 24 órán belül jelentkezik ilyen tünet, akkor kiegészítõ védekezési módot kell alkalmazni nekem is szokott ilyen lenni, mert a gyomrom sok kajára érzékeny, ilyen esetben mi úgy szoktuk, hogy a barátom kiveszi mielõtt eljut, persze ez nem egy biztonságos dolog, de amellett hogy bevettem a tablettát és mondjuk 12 órára rá ment a hasam, engem ez megnyugtat és eddig még nem volt gond belõle, egyébként meg ha jönni akar az a gyerek, akkor is megfogan, ha rendesen szeded a gyógyszert

Ha minden este 8kor szoktam bevenni a tabit de egyik nap elfelejtettem és másnap reggel fél7kor pótoltam akkor nem csökken a hatása?

Már 3 hónapja szedem és most el?ször fordult el?, végül is benne voltam a 12 órában

Legjobb válasz: Folyamatosan csökken a hatása, de ezzel nincs gond. Lesz még ilyen, ne aggódj.

Folyamatosan csökken a hatása, de ezzel nincs gond. Lesz még ilyen, ne aggódj.
sztem nincs nagy gond, max 1 hétig gumit használjatok, ha paráztok
A kérdező hozzászólása: úgy akartam írni hogy: segítene ha nem este hanem reggel venném be?:)
Én diane35-öt szedtem régen, és abban az idõben nekem is nagyon magas volt.. hozzá kell tennem hogy volt némi fölöslegem és genetikailag is örökölhetem, de miután abbahagytam csökkent, úgyhogy feltehetõleg az is okozta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!