Találatok a következő kifejezésre: Ha este a tabit, de (8 db)

Ha este bevettem a tabit, de reggel hasmenéssel keltem az milyen gonot okozhat? Felszívódott már addigra?

Legjobb válasz: A tájékoztatón rajta kell legyen,de biztosan felszívódott,nem kell aggódnod.Nagyobb gáz,ha még aznap este hányás van,és nem hasmenés.

A tájékoztatón rajta kell legyen, de biztosan felszívódott, nem kell aggódnod.Nagyobb gáz, ha még aznap este hányás van, és nem hasmenés.
4 óra alatt felszívódik!
Mivel este bevetted, és csak reggel volt hasmenésed bõven volt ideje felszívódni! Nem kell aggódnod. Általában 4-5 óra alatt felszívódik és gondolom ennél több idõ telt el!!
4 óra. Minden rendben, ne izgulj:-)
Addigra biztos felszívódott. 4 óra a felszívódási ideje.
általában azt szokták javasolni, hogy ha 24 órán belül jelentkezik ilyen tünet, akkor kiegészítõ védekezési módot kell alkalmazni nekem is szokott ilyen lenni, mert a gyomrom sok kajára érzékeny, ilyen esetben mi úgy szoktuk, hogy a barátom kiveszi mielõtt eljut, persze ez nem egy biztonságos dolog, de amellett hogy bevettem a tablettát és mondjuk 12 órára rá ment a hasam, engem ez megnyugtat és eddig még nem volt gond belõle, egyébként meg ha jönni akar az a gyerek, akkor is megfogan, ha rendesen szeded a gyógyszert

Ha eddig mindig este 9kor vettem be a tabit, de most a gyógyszermentes szünet után 6kor szeretném bevenni minden nap, az problémát jelentene?

Ez lesz a 8. levél, és nem tudom, hogy ez mennyire jelentene problémát gyógyszermentes szünet után. Vagy ilyenkor "teljesen új lappal indulok", és nem kavar be a szervezetemnek?

Legjobb válasz: Nem kavar be, nyugodtan szedd hatkor. Az, hogy mindennap ugyanabban az idõpontban kell szedni, nem azt jelenti, hogy percre pontosan, csak azt, hogy ne egyik nap reggel, másnap este vedd ve.

Nem kavar be, nyugodtan szedd hatkor. Az, hogy mindennap ugyanabban az idõpontban kell szedni, nem azt jelenti, hogy percre pontosan, csak azt, hogy ne egyik nap reggel, másnap este vedd ve.
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak ha én véletlenül 2-3 óra különbséggel vettem be, akkor mindig bekavart a megvonásos vérzésnél. Köszi a választ! :)

Ha minden este 8kor szoktam bevenni a tabit de egyik nap elfelejtettem és másnap reggel fél7kor pótoltam akkor nem csökken a hatása?

Már 3 hónapja szedem és most el?ször fordult el?, végül is benne voltam a 12 órában

Legjobb válasz: Folyamatosan csökken a hatása, de ezzel nincs gond. Lesz még ilyen, ne aggódj.

Folyamatosan csökken a hatása, de ezzel nincs gond. Lesz még ilyen, ne aggódj.
sztem nincs nagy gond, max 1 hétig gumit használjatok, ha paráztok

Nem tudom mit tegyek? Elfelejtettem ma bevenni egy tabit. De csak holnap este tudom pótolni, egyfázisú. De máshogy kell a pótlás után tovább csinálni az egészet ha a 2. héten maradt ki v ha a 3-on maradt ki

és most jön amit nem tudok, mert mindig pénteken veszem be, és ezt a levelet a múlt hét el?tti héten pénteken kezdtem el, szal a mai kimaradt elvileg a 2 héten maradt még ki.. viszont holnap amikor pótolom a 3.hét már, mivel 7 bogyo van vissza a main kivül, és ugye az ugy jön ki h holnap péntekt?l jövö csüt-ig ,most akkor 2. hét v 3. hét szerint folytassam?

Legjobb válasz: megpróbálom csak a lényeget kiszûrni a mondandódból mert elég zavaros. A fog.gátlók java részénél, úgy tudom hogy mikor kimarad 1 szem és a tasakban 7nél kevesebb szem van még hátra, akkor úgy kell szedni a gyógyszert,hogy a következõ levél szedését gyógyszermentes szünet beiktatása nélkül kell elkezdeni. Azonban ha pontosan 7,vagy annál több tabletta van, akkor itt is 1 héten át kiegészítõ védekezés szükséges, de szünetet kell tartani rendesen. bocsi ha nem a kérdésre válaszoltam, de olyan kusza:)

megpróbálom csak a lényeget kiszûrni a mondandódból mert elég zavaros. A fog.gátlók java részénél, úgy tudom hogy mikor kimarad 1 szem és a tasakban 7nél kevesebb szem van még hátra, akkor úgy kell szedni a gyógyszert, hogy a következõ levél szedését gyógyszermentes szünet beiktatása nélkül kell elkezdeni. Azonban ha pontosan 7, vagy annál több tabletta van, akkor itt is 1 héten át kiegészítõ védekezés szükséges, de szünetet kell tartani rendesen. bocsi ha nem a kérdésre válaszoltam, de olyan kusza:)
Semmiképpen ne vegyél be 2 tablettát egyszerre, csak azt, ami éppen következne, viszont szedd végig a levelet, utána tarts rendesen szünetet, és innentõl számítva 2 hétig óvszerrel is védekezzetek. Nem vagy terhes. :)
Nem baj, fél óra belefér.
Bõven bele, igen. 13 óra eltérés lehet.
A kérdező hozzászólása: oké, kösszi :)

Attol meg, hogy erzem, hogy wc-re kell mennem es menne a hasam, de nem megyek egesz reggelig, a tabi amit este 9kor vettem be felszivodott vagy sem? Ha mar egyszer erzem, hogy menne a hasam azt jelenti, hogy amugysem szivodott fel?

Legjobb válasz: Nyugodj meg, felszívódott. csak akkor lenne baj, ha 9 és 1 között xc-re mentél volna, és az a wc hasmenéssel lett volna egybekötve.

Nyugodj meg, felszívódott. csak akkor lenne baj, ha 9 és 1 között xc-re mentél volna, és az a wc hasmenéssel lett volna egybekötve.
Ha igazi hasmenésed lenne azt nem tudnád reggelig tartani az tuti! Emelett nem árt tudnod, hogy hasmenéskor nem a gyomorban lévõ dolgok ürülnek ki elõsször! (ekkora hülye kérdést..pff)
A kérdező hozzászólása: úgy akartam írni hogy: segítene ha nem este hanem reggel venném be?:)
Én diane35-öt szedtem régen, és abban az idõben nekem is nagyon magas volt.. hozzá kell tennem hogy volt némi fölöslegem és genetikailag is örökölhetem, de miután abbahagytam csökkent, úgyhogy feltehetõleg az is okozta.

Ha lehet hogy ondós volt a fiú keze, és úgy ujjazott meg, de vettem be tabit rá a másnapra, akkor mennyi az esély arra hogy teherbe estem? Vagy alapból be se kellett volna vennem? A gyógyszer neve escapelle.

Legjobb válasz: Fogamzás gátló szedése esetén az esély arra hogy a hölgy teherbe esik: 0,5-1%. De a barátod igazán moshatott volna kezet! Akkor még kisebb lenne az esély a terhessége vagy egyenesen 0!

Fogamzás gátló szedése esetén az esély arra hogy a hölgy teherbe esik: 0, 5-1%. De a barátod igazán moshatott volna kezet! Akkor még kisebb lenne az esély a terhessége vagy egyenesen 0!
Esemény utáni tablettával minimális az esély. Az a baj ezzel, hogy majd jövõ hónapban, amikor tényleg baj lesz, mert kiszakad mondjuk az óvszer, és el is élvez benned, akkor meg majd csak pisloghattok, mert már nem vehetsz be esemény utánit. Ezzel persze nem azt mondom, hogy nem kellett volna bevenned, hanem azt, hogy oda kéne figyelni, hogy mit csináltok.
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok még, ez volt az elsõ alkalom:) De a fiú, nem tudja, hogy elment-e..Nagyon félek, még így is hogy bevettem a gyógyszert, és a szûzességem elvesztését se mostanra tervezem, ezek után.
Hasznos dolog ez az esemény utáni tabletta , de azért nem kéne feleslegesen sokkolni a szervezeted ilyennel... Ez arra való ha TÉNYLEG baleset történik, rossz az óvszer vagy bármi. Nem arra hogy bekapkodd minden szirre-szarra már bocsi... Oda kéne figyelni, a szex-szel pedig még várj, nem vagy elég érett hozzá a fentiek alapján.
Tájékoztatásul közölném, hogy hormonbomba tablettákat nem szokás úgy enni, mint az m&m-t.
A kérdező hozzászólása: Most vettem be elsõnek, mert kétségbe estem. De többet nem fog elõfordulni, azt garantálhatom.
Uramisten. Erre bevenni?! Mégis minek? Most majd örülhetsz, hogy majd menstruálsz 2 hetente, aztán 3 hónapig nem is fog megjönni. Csak, mert ennyi hormont tartalmaz az a sz*r. ;) Kiszakad az óvszer, elkapott a hév és megtörtént a védekezés nélküli AKTUS, beveszi a hölgyike, akkor oké. De erre mégis minek? Nagyon buta és tájékozatlan vagy...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!