Találatok a következő kifejezésre: Ha este 7-kor (33 db)

Nem fosod ki a gyógyszert.Az felszívódik a gyomrodban.
tájékoztató!! és matematika...a bevételt követõ 3-4 órában számít a hasmenés...nyilván, mert utána felszívódik.. tehát?
Hát én azért nem innék ilyenkor már .
Attól függ mikor fekszel le aludni
A kérdező hozzászólása: 22-23 óra körül fekszem le aludni.
Egyéni, próbáld ki.

Miért van ha este 7 körül, mikor a tabi bevevés ideje van fáj a hasam? Lehetséges, hogy a szervezetem jelzi a hiányt, és figyelmeztet? Másoknak is van ilyen? Lehet mégsem ez a megfelelő bogyó?

2 hónapjaa kezdtem a Belara fogamzásgátlót szedni.

Legjobb válasz: nemvalószínû h jelez. ez inkább vmi mellékhatás sztem. vagy vmi egyéb probléma.

nemvalószínû h jelez. ez inkább vmi mellékhatás sztem. vagy vmi egyéb probléma.

Ha már 1 éves lesz a babám, és estére tejet fog inni, azt ugyanúgy kell adni neki mintha tápszert kapna? Vagyis este 7-kor vacsora, fürdés és megiszik kb.300 ml tejet?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne. :) És ha eddig cumisüvegbõl itta a tápszert, akkor 1 éves kor után a tejet pohárból, vagy csõrös pohárból adtátok neki?

Ez engem is érdekelne. :) És ha eddig cumisüvegbõl itta a tápszert, akkor 1 éves kor után a tejet pohárból, vagy csõrös pohárból adtátok neki?
én még nem adok tehéntejet, 17 hónapos a fiam, de így képzelem el igen. maradhat a cumisüveg szerintem simán, csak más van benne. a mennyiség meg amennyit elfogad. de lehet 3 deci pl:)
Szerintem is jó lesz így. Nekünk is ugyen ez a koncepciónk, mint neked. Vacsora, fürdés, és tej. De nekem egy évesen egy kicsit soknak tûnik a 3 dl tej... Fõleg úgy, hogy nem teljes értékû étkezésre kapja. A kisfiam 13 hónapos, nem adok még neki tejet, hanem tejitalt kap (de ez ebbõl a szempontból teljesen mindegy), és kakaónak készítem el, ebbõl iszik meg 1 dl-t elalvás elõtt.
2. vagyok. az én fima is bever tápszerbõl 300 milit vacsi után:) nagyon szereti:) )
3. vagyok. Nekem ezek szerint azért tûnt soknak a 3 deci, mert az én kisfiam fõétkezésre is csak 200-250-et eszik meg. 250-et csak akkor, ha már iszonyatosan éhes! :o) A lényeg valóban az, hogy tényleg annyit igyon meg a manócska, amennyi jól esik neki, és amennyitõl még nem fáj a pocakja! :o)
Azt nem tudom, hogy kell majd innia, de tudtom szerint 2 éves kor alatt kerülendõ a tehéntej.

Az baj ha 6 hós babám állandóan visszabüfizi a kaját? Pl: 4 órási szopi után este 7-kor jön neki vissza. Tegnap a déli kaja este jött neki vissza. Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Ha nem fogy akkor nem baj. Biztos sokat eszik. Azért ez még mindig természetes, hogy idõnként visszajön ez az. Vagy netán annyira sok jön vissza?

Ha nem fogy akkor nem baj. Biztos sokat eszik. Azért ez még mindig természetes, hogy idõnként visszajön ez az. Vagy netán annyira sok jön vissza?
Nekem pont ma mondta a védõnõ, hogy vszínû sokat eszik és adjak neki kevesebbet. Úgy néz ki bevált. 4 hónaposak vagyunk és még táposak. Holnaptól próbáljuk az almát.
2. vagyok Bocsi, most látom, hogy szoptatod a babát. Ebben az esetben nem tudom mi a megoldás.

Gond, ha a fogamzásgátlómat egyik este 7-kor, aztán 9-kor, 11-kor veszem be. Ez nagyon bezavarhat?

Legjobb válasz: Szerintem ezzel semmi gond nincs, bar azt irjak a papiron, hogy ugyanabban az idoben ajanlatos bevenni mindennap. A lenyeg hogy bevedd, es ne maradjon ki egyetlen nap se. De miert veszed igy be? Elfelejted?

Szerintem ezzel semmi gond nincs, bar azt irjak a papiron, hogy ugyanabban az idoben ajanlatos bevenni mindennap. A lenyeg hogy bevedd, es ne maradjon ki egyetlen nap se. De miert veszed igy be? Elfelejted?
a tûréshatár 12 óra, aminél lehet több is valamivel, de ugye akkor felelõsséget nem vállalnak. :) Szóval 2-2 óra az semmi. Emlékszem, volt, aki 20 perc késésen kezdett el hisztizni...
igaza van az elõttem szólónak, a tájékoztatóban is le van irva.azon a 2-3-4 ora egyáltalán nem számit és nem zavar be semmit.
Mert nyílván elfelejti. De ez nagyon nagy felelõtlenség. erre az a megoldás, hogy beállítod a telefonodba emlékeztetõnek, ha meg tudod hogy elmész otthonról, elõre berakod a táskádba.
Nem viccbõl írják rá, hogy MINDEN NAP PONTOSAN UGYANAKKOR KELL BEVENNI! Hormont tartalmaz, meg mi egymást, mint tudjuk. Igen, gond, ha össze-vissza veszed be, mert teljesen felkavarod a szervezeted. Ahogy az is gond, ha nem veszed be.. 1óra még belefér ha elfelejtetted bevenni. De hogy ennyire össze-vissza szedd, az véleményem szerint felelõtlenség. Kérdezd csak meg a dokidat..Vagy anyukádat.. Tényleg! Miért így szeded??
Nem számít, csak az a lényeg, hogy 12 órán belül legyél! így csak annyi bajod lesz, hogy nem órára pontosan fog megjönni!

Ha valakivel este (éjfél) körül voltunk együtt, védekeztünk (de megfordult a fejemben mi van ha megsérült, de látni nem láttam rajta semmit), de ha reggel 7 körül nagyon elkezdett szédülni mikor felkelt, az jelenthet valamit?

Vagy csak simán szédült? (mert nap közben is előfordul nála, mivel alacsony a vérnyomása)

Legjobb válasz: Gondolom ilyenkor még nincs semmi tünet.

A kérdező hozzászólása: Gondolom ilyenkor még nincs semmi tünet.
Kicsit túlhajtotta magát éjjel. Igyon sok folyadékot.
Ilyenkor még gyerek se lehet! Hány éves vagy? Lehet elõtte fel kellene világosulni!
Jahj..!! Hány évesek vagytok? 7 óra telt el az aktus óta szerintetek elkezdett fejlõdni egy baba a barátnõd pocakjában? Ne legyetek már ennyire buták, TERMÉSZETESEN NEM JELENTKEZNEK MÉG A TÜNETEK HA ÁLLAPOTOS IS!
na itt egy újabb toronyeszû hülye..
Fújd fel utána az óvszert, ha kétségeid támadnak.

Ha megiszok Bécsben mondjuk du.2 körül. Este 7-kor már vezethetek hazafelé?

Elõre is köszönöm a válaszokat! 23/L

Legjobb válasz: attol függ milyen erõs,és mennyi...mert magyaron ha ellenõriznek ,egy szakadt negróért..is megbüntetnek lassan.

attol függ milyen erõs, és mennyi...mert magyaron ha ellenõriznek , egy szakadt negróért..is megbüntetnek lassan.
A kérdező hozzászólása: Kimaradt az hogy 1 forralt bort, bocsi :D
Ha nagyon kicentized az idõt, gyerek változat is kapható :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:) Mentek a zöld kezek!:)
A 2 bögrényivel nem értek egyet, de 2 dl bor kb. 4-5 óra múlva valóban nem kimutatható már.
Nyugodtan vezethetsz, 5 óra bõven elég 2 bögrének is...
gondoltam rá karácsony elõtt én is elnézek oda.
A kérdező hozzászólása: egy sima bögre forralt borra gondoltam, amit ott a vásárban mindenhol lehet kapni.:)
ja
A kérdező hozzászólása: Végül úgy néz ki, hogy busszal megyünk barátnõmmel:) Sokkal többre jönne ki a benzin plusz a parkolás, és nyugodtan borozhatunk mindketten!:) ))

Helyes így? -Mr. Sneek telefonált 5 kor. Téma: a párizsi utazás. -vissza kell hívni: repülőjegy rendben. Érkezés 20. án este 7 kor. -ha bárki keresi holnap reggel bennt lesz az irodában 9 től.

Mr Sneek has called you at 5 o'clock.Topic:Paris journey. ( vagy He interested about Paris journey). You need to call him back. Place ticket is OK. Arriving on 20th 7.pm evening. He will be in his office from 9 am tomorrow morning if someone looking for him.

Legjobb válasz: Mr Sneek called you at 5 o'clock. Topic: journey to Paris. you have to call him back, the plane ticket is ok. Arriving on 20th at 7pm. if anyone is looking for him, he's going to be in his office from 9am tomorrow.

Mr Sneek called you at 5 o'clock. Topic: journey to Paris. you have to call him back, the plane ticket is ok. Arriving on 20th at 7pm. if anyone is looking for him, he's going to be in his office from 9am tomorrow.

Lehet baja az 5 hónapos babámnak, ha este 9 körül eszik, 10 körül alszik, és reggel 7-8 között ébred? Nem sok idő ez neki kajcsi nélkül? Még szopizik amúgy.

Legjobb válasz: Élvezem, egyébként nem olyan régen kezdte átaludni az éjszakát... Elõtte kb. 3 óránként keltett a kis manó.

A kérdező hozzászólása: Élvezem, egyébként nem olyan régen kezdte átaludni az éjszakát... Elõtte kb. 3 óránként keltett a kis manó.
szia, HA éhes lenne hidd el felkelne enni. Hagyd hagy aludjon nyugodtan reggelig, jóllakott este azért alszik ilyen jól. Nyugi, élvezd amíg hagy aludni!..:)
Az én kisfiam 8 hetes kora óta alussza végig az éjszakát(az elsõ babám is ilyen volt.Aggódni nem aggódtam soha, inkább örültem.2 gyerekes anyuka
kislányom 4 hónapos, este 9kor eszik, utána reggel 9kor. Havonta közel 1 kilókat hízik, ezért nem hinném, hogy gond. Ha éhes úgy is kel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!