Találatok a következő kifejezésre: Ha esetleg van, attól még (8 db)

Ha esetleg baba van, attól még csinálhatok hasizomgyakorlatokat a felső hasra?

Legjobb válasz: Hidd el egy baba nem megy el olyan könnyen,mint ah azt hisszük.Én amikor még nem tudtam,hogy baba van sittet laptoltam konténerbe.No ez nem kicsi fizikai munka,és a hasat is rendesen megdolgoztatja.Mégis megmaradt a kis béka,pedig szinte minden olyat megcsináltam,amire azt mondják nem javasolt,ha babát akarunk:)Mondjuk nem is mi akartuk,hanem õ minket:)

Hidd el egy baba nem megy el olyan könnyen, mint ah azt hisszük.Én amikor még nem tudtam, hogy baba van sittet laptoltam konténerbe.No ez nem kicsi fizikai munka, és a hasat is rendesen megdolgoztatja.Mégis megmaradt a kis béka, pedig szinte minden olyat megcsináltam, amire azt mondják nem javasolt, ha babát akarunk:) Mondjuk nem is mi akartuk, hanem õ minket:)
Szeritnem elõbb bizonyosodj meg róla, h tényleg baba van. Aztán ha valóban van, akkor szeritnem nincsen szükség hasizomgyakorlatra, maximum egy kis tornára.
nem értem terhesen miért kellenne hasizom gyakorlatokat végezni?!tornázni, persze lehet / érdemes /, de ne most akarjunk már kockahasat!
A kérdező hozzászólása: Na, ne pörögjetek be annyira, ez egy dvd, amit csinálok már több hónapja, muszáj stresszoldónak... Ha majd babás leszek, biztos nem csinálom. Úgy gondolom, amíg olyan pici, hogy elférne bellõle akár 100 is, addig nem árthatok vele. Persze, ha bebizonyosodik, hogy van baba, biztosan abbahagyom...
Én Bíró Ica has-popsi tornáját csináltam a terhességem elején hetente háromszor, mert ugye nem tudtam, hogy babát várok (a fogamzásgátlás durva kritikájaként fogant a pici, tudtunk nélkül, lopva választott minket:) . Semmi baja nem lett, kapaszkodik azóta is rendesen, és mostmár õ edzi a hasamat a rugdosásával:) Azért persze, ha tudod, hogy baba van, vagy tervezitek, hogy legyen, szerintem nem nagyon kell erõltetni a hastornát! 26 hetes kismama
Nem! Ezt orvos is tiltja.Csak végtagokra kiterjedõ gyakorlatokat lehet akkor csinálni. Egyébként meg4 az izomláztól el is lehet vetélni!!
téged idézlek : "Persze, ha bebizonyosodik, hogy van baba, biztosan abbahagyom..." miért nemtudod most abbahagyni, míg kételyeid vannak?jobban tennéd.

A barátnőm abszolut nem keres mióta van pasija. Megértem hogy szerelmes, de attól még néha felhívhatna, mert én hiába hívom fel sem veszi a telot. Addig jó voltam neki amig nem volt senkije. Hogy viszonyuljak hozzá ha esetleg majd megkeress egyszer?

Legjobb válasz: 27 éves vagyok és 2 nagyon jó gyerekori barátnöm van. mindekettövel egész tini korunkat és a huszaséveink elejét együtt töltöttük éjjel nappal. az egyik barátnöm pont ilyen. ha jött egy pasi´volt hogy évekre eltünt szinte jó ha hetente beszéltünk de sehova nem jött velünk. aztán nem volt pasija évekig (komoly) és mi mindig ott voltunk neki. mi férjhezmentünk gyerek is de mi mindig ott voltunk hetente biztos taliztunk még a gyerek mellett is volt rá idönk. aztán most megint van egy éve pasija, pont mint a kámfor úgy eltünt. néha bes´zélünk, néha talizunk de eltünt. a másik barátnömmel csak nevetünk rajta és ha elökerül megpuszilgatjuk, ha sírva jönne akkor is örülnénk neki és segítenénk. szóval sehogy. sajnos ilyen az élet. megmondhatod neki hogy egy köcsög de ne haragudj ezért rá ha igazi baránöd. keress másik barátnöt de ha ö megjelenki akkor légy barátnöje.

27 éves vagyok és 2 nagyon jó gyerekori barátnöm van. mindekettövel egész tini korunkat és a huszaséveink elejét együtt töltöttük éjjel nappal. az egyik barátnöm pont ilyen. ha jött egy pasi´volt hogy évekre eltünt szinte jó ha hetente beszéltünk de sehova nem jött velünk. aztán nem volt pasija évekig (komoly) és mi mindig ott voltunk neki. mi férjhezmentünk gyerek is de mi mindig ott voltunk hetente biztos taliztunk még a gyerek mellett is volt rá idönk. aztán most megint van egy éve pasija, pont mint a kámfor úgy eltünt. néha bes´zélünk, néha talizunk de eltünt. a másik barátnömmel csak nevetünk rajta és ha elökerül megpuszilgatjuk, ha sírva jönne akkor is örülnénk neki és segítenénk. szóval sehogy. sajnos ilyen az élet. megmondhatod neki hogy egy köcsög de ne haragudj ezért rá ha igazi baránöd. keress másik barátnöt de ha ö megjelenki akkor légy barátnöje.
Én is ilyen vagyok. Van akinél úgy van, ha szerelmes lesz, teljesen belekoncentrál a kapcsolatba, szinte kizárja a külvilágot. Ez nem azt jelenti hogy pl téged nem szeret mint a barátnõjét, hanem azt, hogy most máshova "kell" az energiáit és az idejét tenni. Ne haragudj rá szerintem, hanem fogadd tárt karokkal. Hiszen ezt jelenti a barátság.
Én egyszerûen megszûntem létezni egy ilyen baratnõm számára...nagyon rosszul esett, hogy mindig csak én kerestem...és egyszercsak nem kerestem. Nem mentem az esküvõjére sem és nem érdekelt mikor megszülettek a gyerekei sem. Nehéz volt, de az élet engem igazolt. Nem vagyok már mérges vagy sértett...egyszerûen csak nem vagyok a számára. Hiába küldi a lapokat...hagyom, had pedálozzon. Van miért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!

Lányok, ha egy fiú, akivel vannak közös témáitok, érdeklődési körötök, és azért humora is van, de nem igazán férfias, esetleg gátlásos, félénk, attól még járnátok vele?

Huszonéves korosztályra gondolok.

Legjobb válasz: Én járnék.Nem baj,ha félénk majd én kihozom belõle az állatot:D.

Én járnék.Nem baj, ha félénk majd én kihozom belõle az állatot:D.
Na ez csak egy olcsó hazug duma. Fogadok hogy te is csak úgy írtad ezt ide, hogy jaja, de a valóságban szerintem te is ugyanúgy szarsz mindenkire, aki egy csöppet normális. Büszkeség powa
Nem hiszem :S Tudom, rossz dolog, de nekem igenis fontos a megjelenés. De ha nem bányarém akkor simán :) Nem kell ahhoz modellarcúnak lenni :)
Fiú vagyok de szívesen válaszolok báttya: NEM. Velem már volt hasonló, sajnos nem vagyok jóképû, nem vagyok csúnya, arcra inkább átlagos. Hiába a közös téma, érdeklõdés, ha nincs meg az a bizonyos "szikra" amit én hülyeségnek tartok akkor b#szhatod. Szokták mondani külsõ megfog, belsõ megtart. Belsõvel nem tudod megfogni, hiába mondják itt néhányan, hogy igen. Hidd el nekem, hogy NEM.
Attól hogy jól kijövünk még nem biztos lehetünk csak jó haverok ahoz hogy járjunk kell valami plusz.
Én 3 hónapja járok a barátommal! És nekem nagyon nem tetszet elsõre mint pasi semmi szikra nem volt...! És aztgondoltam többet nem látom aztán 3 nap múlva mégis kerestem mert éreztem hozzám való! És aztán beletelt kis idõbe még igazán megláttam azt hogy milyen helyes is!:D


Ha a párommal ritkán tudunk együtt lenni mert 2 havonta jár haza egy hétre és esetleg pont nem peteéréskor van itthon attol még van eselyem teherbe esni?

Mert szeretnénk babát csak a férjem külföldön dolgozik!

Legjobb válasz: Szia! Esély természetesen mindig van :) A legfontosabb, hogy egymásért legyetek együtt, ne a baba miatt, akkor biztos vagyok benne, hogy sikerül, ma is írta egy hölgy, hogy neki is így jött össze, hogy a párja miatt voltak együtt, nem nézte a peteérést, nem mérte a hõjét és hopp babás lett :). Nagyon szurkolok nektek!

Szia! Esély természetesen mindig van :) A legfontosabb, hogy egymásért legyetek együtt, ne a baba miatt, akkor biztos vagyok benne, hogy sikerül, ma is írta egy hölgy, hogy neki is így jött össze, hogy a párja miatt voltak együtt, nem nézte a peteérést, nem mérte a hõjét és hopp babás lett :) . Nagyon szurkolok nektek!
A peteérés elõtti napokban is van esély bõven. De a peteérés után egy nappal az esély már gyakorlatilag nulla.
Én nem figyeltem a peteérésem, nem méregettem a hõm, igazából nem görcsöltünk a dolgon, mégis rekord idõ alatt sikerült megfogannia a babánknak. Leálltam a gyógyszerrel, kivártam a javasolt 3 hónapot, amíg kiürül, és rögtön a következõ menszeszem már ki is maradt. Azok a barátnõim, akik mindenféle méréseket alkalmaznak, meg akkor "rántják" magukra a párjukat, amikor az állítólagos peteérésük van, azoknál a mai napig semmi... Legyetek együtt, amikor jól esik, szeressétek egymást, romantikázzatok és meglátod, sokkal hamarabb megfogan! Sok sikert! :) - egy 4.hónapban lévõ kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm..nem csak a baba miatt vagyun együtt csak most gondoltuk ugy hogy ha jönni akar a babó akkör részünkröl nincs akadály...nagyon szeretjük egymást és jo lenne a baba...de türelmesek vagyunk csak kiváncsi voltam máskor is van e esély vagy csak leginkább peteéréskor! kösszönöm a gyors választ!!
Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem :) :)
A kérdező hozzászólása: köszi :D:D:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm ...amennyit lehet együtt vagyunk :D de most ugy néz ki lessz másik munkája és igy nem 2-3 havonta lesz egy hetünk együtt lenne és szertgeni egymást :D:DD

Van-e valami maximális határ aminél több érettségit nem rakhatok? Ha esetleg valamelyik tantárgyra nem is lesz szükségem továbbtanulásnál (mondjuk földrajz) attól még van értelme megcsinálni?

Ha például szeretnék 2 nyelvb?l (angol emelt német közép), fizikából, informatikából és földrajzból érettségizni a kötelez?kön kív?l az megoldható-e? Nyilván nem egyszerre, hanem több érettségi-ciklusra szétbontva. Nem csak konkrét válaszokat, de javaslatokat is szívesen fogadok.

Legjobb válasz: Lehet, amennyibõl akarsz, de semmi értelme:)

Lehet, amennyibõl akarsz, de semmi értelme:)
Annyiból érettségizhetsz, amennyibõl akarsz, csak igazából nem éri meg, és nagyon megterhelõ is. Inkább sikerüljenek jól a kötelezõ érettségik, minthogy csinálj egy csomó rossz érettségit. És fõleg akkor, ha nem is kellenek a továbbtanulásnál, felesleges.

AUSZTRÁLIÁBAN keresett szakma e a szakács? Tanuljak ki mást esetleg? 30 éves vagyok nyelvvizsgával. Ha valaki le van 51 százalékra rokkantosítva attól még kaphat vizumot? Dolgozok amugy mellette legálisan.

Legjobb válasz: imádják a magyar kaját úgyhogy mindenhol örömmel látnak egy magyar szakácsot,én is vendéglátásban dolgoztam 10bõl 8 szakács haverom kötött ott ki.

imádják a magyar kaját úgyhogy mindenhol örömmel látnak egy magyar szakácsot, én is vendéglátásban dolgoztam 10bõl 8 szakács haverom kötött ott ki.
A szakács nem hiányszakma! Nincs rajta a kritikus hiányszakmák listáján, így bevándorlásra sem pályázhatsz. Ausztráliának rendkívül szigorú bevándorlási rendszere van, jelenleg csak magasan képzett és hiányszakmás diplomásokra van szüksége, magas fokú, nemzetközi nyelvvizsgával igazolt nyelvtudással és legalább 3 év igazolt szakmai tapasztalattal.
Hogy bassszon meg kenguru
Az elsõ válaszoló nem tudom milyen listát nézett, de a szakácsot már én is kerestem, és a SOL listáján rajta van!!!!!! http://www.bertok.hu Itt tudsz tájékozódni érdemben az Ausztráliába irányuló bevándorlásról, nagyon hasznos oldal!!!
Attól függ. Bárhol lehet keresett a szakma, fõleg nagyobb városokban. És bárkinek adnak ki vízumot, de most már csak útlevelet.
De miért kéne feltétlenül odamenned? Asszed ott kolbászból van a kerítés? Lehetsz lenézett, szemét bevándorló, aki elveszi szegény ausztráloktól a munkát, (bár mind az, ráadásul fegyencivadékok, csak régebbiek...) eléggé köcsög angolok mellesleg, karácsonykor 40 fok van árnyékban, de begyújtanak a kandallóba, ilyen seggek...
hat azert 6-os nem olyan seggek ahogy irtad! azert irod mert netan neked nem jott be????? netan nem benned van a problema???? pl nekem bejott es jo szakmam es allasom van, megdolgoztam erte, 11 eve itt vagyok, nem elek az allam nyakan, ausztral allampolgar vagyok de nem fegyencivadek, ill a kislanyom sem az. De ne csodalkozz azon mikor utaljak mar az idejovoket, akik ellebecolnak az allam nyakan mindenfele segelyekkel, es o maga aki itt szuletett kapja a nagy zerot mert a fizetese tullepi a minimumot. En is ki lennek akadva es ki is vagyok. vagy mikor vki idejon tort angollal es meg akarja mondani a tutit mert o mindent jobban tud. Hat vegulis nem a te hazad nem????
neeee
Nem tudom, pro mixben van szója. Kreatint hogy akarnád beadni neki?
A kérdező hozzászólása: a kreatin az kapszulás valami szalámiba bele tekerem vagy valahogy ugy. vagy az adagolásra vagy kííváncsi? jah és szója az baj a pro mixban?
MINEK? Egy jó minõségû magas fehérje tartalmú táp, és sok mozgás tökéletes izmoltságot eredményez. Az én kutyám olyan szálkás és izmos, hogy épp próbálok rá valami zsírt tenni, nehogy elfogyjon a télen.
Én nem adatnám be már így a végén!
Saját vélemény: Minél hamarabb adasd be! Ha a babád megszületik védve lesz. Ha az oltás le is gyengít egy kicsit (bár az eddigi tapasztalatok alapján, ritka, mint a fehér holló, hogy valaki belázasodott tõle), az az oltás után 1-2 napon belül lesz. Mire mész szülni, már majdnem vagy teljesen védett is leszel. (megígértem a férjemnek, hogy nem válaszolok több h1n1-es kérdésre, mert csak felidegesít, de talán ezzel nem lesz gond, és nem hurrognak le(-:) Könnyû szülést és Minden jót kívánok Neked és természetesen jó egészséget Mindkettõtöknek. 34 hetes kismami
Hát, nem tudom, a védettség 2 hét alatt alakul ki... neked meg nem biztos, hogy van annyi még szülésig. Minden ilyen esetben az orvosodra hallgass, hogy õ mit javasol. Persze a döntést majd neked kell meghozni, de neki azért jobb rálátása van az állapotodra.
A védettség már nemigen alakul ki szülés elõtt. Kérdezd meg a szülészedet szerintem, hogy mit gondol! a legyengítésben is lehet valami... Sokan ennyi idõsen inkább már csak szülés után adatják be, ahogy pl. én is :)
Én már itt nem adatnám be... 2 hét mire védettsget ad, addigra megszülsz
Én is 38 hetes vagyok. Én sem adatom már be. 4 olyan ismerõsöm is van aki belázasodott az oltás után...persze többségben van az aki nem, de félek hogy én is legyengülnék vagy ilyesmi. Így is alacsony a vérnyomásom, nem vagyok valami szívós ha fájdalomról van szó. Nem hiányzik még hogy lázas is legyek.
Én a múlt hét szerdán adattam be, 38 hét + 1 naposan. Már egy héttel elõtte megtettem volna, de akkor nem engedték, mert antibiotikumot szedtem egy makacs nátha miatt. De a nõgyógyász és a körzeti orvos (aki maga is kismama) is azt mondta, hogyha 2 héten belül megszülök, az anyatejjel akkor is átmegy az ellenanyag. Semmi mellékhatása nem volt. Annyit még szeretnék írni, hogy nagyon oltásellenes voltam, de a kismamák és magzataik halála nagyon megrendített. Ezen kívül a nõgyógyászom (aki osztályvezetõ fõorvos) eleinte szkeptikus volt, most pedig már kifejezetten az oltás mellett áll ki. Ezek után átértékeltem a döntést, meg így a "finisben" is. További boldog babavárást és könnyû szülést neked.
Tegnapra voltam kiírva és beadattam, még pénteken mert tejjel kiválasztódik és fél évig védi a babád is, minél hamarabb adatod be annál hamarabb lesztek védettek a picurkáddal!!!!Nem hiszem , hogy elgyengít, sõt és utána kitakarítottam az egész lakást elõtte meg olyan voltam mint egy élõ halott!!!Sok orvos ajánlja az oltást!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!