Találatok a következő kifejezésre: Ha esetleg van, attól (18 db)

Milyen tejapasztó gyógyszerek léteznek, amelyeket felírhat nőgyógyász? S melyik a legjobb? Van valami mellékhatás? Ha esetleg elkezdek fogamzásgátlót szedni, attól el tud apadni?

Milyen tejapasztó gyógyszerek léteznek,amelyeket felírhat n?gyógyász?

Legjobb válasz: A legjobb tejapasztó, ha nem szoptatsz, vagy legalábbis sokkal kevesebbet, és nagyon kevés folyadékot iszol. Ezt úgy is tudod befolyásolni, ha az ételeket nem sózod, mint eddig.A fogamzásgátlót esetleg a gyerek érzi meg, általában maguktól nem szopnak már ilyenkor, de a tejtermelés mennyiségét nem befolyásolja.

A legjobb tejapasztó, ha nem szoptatsz, vagy legalábbis sokkal kevesebbet, és nagyon kevés folyadékot iszol. Ezt úgy is tudod befolyásolni, ha az ételeket nem sózod, mint eddig.A fogamzásgátlót esetleg a gyerek érzi meg, általában maguktól nem szopnak már ilyenkor, de a tejtermelés mennyiségét nem befolyásolja.

A pasim azt mondja, hogy őszintén szeret, én mégis tartok attól, hogy esetleg van, vagy (lesz valakije! Milyen tutibiztos jelekből veszem azt észre, ha esetleg más is kell neki?

Legjobb válasz: Ha ennyire tartasz tõle, akkor elõzd meg a gondot. Dobd ki, maradj egyedülálló és akkor tuti nem fog soha senki megcsalni, vagyis okod sem lesz félni. Ne röhögtesd már ki magad!

Ha ennyire tartasz tõle, akkor elõzd meg a gondot. Dobd ki, maradj egyedülálló és akkor tuti nem fog soha senki megcsalni, vagyis okod sem lesz félni. Ne röhögtesd már ki magad!
Ha pl. már rajta fekszik azon a másikon. Állítólag az a nõ foglalt, akin fekszenek. Meg pasira is van vmi ilyesmi. ------ Fogod Te azt érezni, hogy ha van valami gond. De NE PARÁZZ, mert az meg taszítja a pasit. Add magad, ne tarts semmitõl. Ha mégis lépne, akkor meg örülj, mert gondolj csak bele: hosszabb távon nem maradt volna meg neked, így legalább hamarabb kiderült. Szép estét!
Vizsgáld meg alul. Ha ott farka van, akkor tuti hogy meg fog csalni
Mikor elmégy a munkára, tegyél neki szépen borogatást a mütyûrjére. Jeget és csípõspaprikát. A védelem tovább tart, ha idõnként sajtreszelõvel megreszeled. Ha ez sem használna, akkor néha okozz neki örömet te magad.
Ha elég régen és nem két napja vagytok együtt, akkor rá fogsz jönni ha gáz van. Ha hirtelen megváltozik a viselkedése és a mobilját elkezdi dugdosni elõled, pláne ha elõtte mindig szanaszét hagyta akkor kezdhetsz gyanakodni.Az se jó jel, ha lenémítja, amíg veled van, mondván csak veled akar foglalkozni, de 10 percenként lesi, hogy jött e új üzije vagy hívása. Ha valami ártatlan kérdésre ok nélkül ingerülten reagál. És még sorolhatnám. ezért mondtam, ha ismered és nem vagy teljesen vak, akkor látni fogod a jeleket. De ez nem jelenti azt hogy árgus szemmel lesd minden mozdulatát, vagy pláne kutass a holmija közt vagy a telefonjában. De egy egészséges odafigyelés nem hátrány.

A barátnőm abszolut nem keres mióta van pasija. Megértem hogy szerelmes, de attól még néha felhívhatna, mert én hiába hívom fel sem veszi a telot. Addig jó voltam neki amig nem volt senkije. Hogy viszonyuljak hozzá ha esetleg majd megkeress egyszer?

Legjobb válasz: 27 éves vagyok és 2 nagyon jó gyerekori barátnöm van. mindekettövel egész tini korunkat és a huszaséveink elejét együtt töltöttük éjjel nappal. az egyik barátnöm pont ilyen. ha jött egy pasi´volt hogy évekre eltünt szinte jó ha hetente beszéltünk de sehova nem jött velünk. aztán nem volt pasija évekig (komoly) és mi mindig ott voltunk neki. mi férjhezmentünk gyerek is de mi mindig ott voltunk hetente biztos taliztunk még a gyerek mellett is volt rá idönk. aztán most megint van egy éve pasija, pont mint a kámfor úgy eltünt. néha bes´zélünk, néha talizunk de eltünt. a másik barátnömmel csak nevetünk rajta és ha elökerül megpuszilgatjuk, ha sírva jönne akkor is örülnénk neki és segítenénk. szóval sehogy. sajnos ilyen az élet. megmondhatod neki hogy egy köcsög de ne haragudj ezért rá ha igazi baránöd. keress másik barátnöt de ha ö megjelenki akkor légy barátnöje.

27 éves vagyok és 2 nagyon jó gyerekori barátnöm van. mindekettövel egész tini korunkat és a huszaséveink elejét együtt töltöttük éjjel nappal. az egyik barátnöm pont ilyen. ha jött egy pasi´volt hogy évekre eltünt szinte jó ha hetente beszéltünk de sehova nem jött velünk. aztán nem volt pasija évekig (komoly) és mi mindig ott voltunk neki. mi férjhezmentünk gyerek is de mi mindig ott voltunk hetente biztos taliztunk még a gyerek mellett is volt rá idönk. aztán most megint van egy éve pasija, pont mint a kámfor úgy eltünt. néha bes´zélünk, néha talizunk de eltünt. a másik barátnömmel csak nevetünk rajta és ha elökerül megpuszilgatjuk, ha sírva jönne akkor is örülnénk neki és segítenénk. szóval sehogy. sajnos ilyen az élet. megmondhatod neki hogy egy köcsög de ne haragudj ezért rá ha igazi baránöd. keress másik barátnöt de ha ö megjelenki akkor légy barátnöje.
Én is ilyen vagyok. Van akinél úgy van, ha szerelmes lesz, teljesen belekoncentrál a kapcsolatba, szinte kizárja a külvilágot. Ez nem azt jelenti hogy pl téged nem szeret mint a barátnõjét, hanem azt, hogy most máshova "kell" az energiáit és az idejét tenni. Ne haragudj rá szerintem, hanem fogadd tárt karokkal. Hiszen ezt jelenti a barátság.
Én egyszerûen megszûntem létezni egy ilyen baratnõm számára...nagyon rosszul esett, hogy mindig csak én kerestem...és egyszercsak nem kerestem. Nem mentem az esküvõjére sem és nem érdekelt mikor megszülettek a gyerekei sem. Nehéz volt, de az élet engem igazolt. Nem vagyok már mérges vagy sértett...egyszerûen csak nem vagyok a számára. Hiába küldi a lapokat...hagyom, had pedálozzon. Van miért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!

Ha valaki Canesten Kombit szed, úgy hogy nincsen semmi baja vagy esetleg valami más gyulladása fertőzése van, attól lehet valami baja?

A válaszokat,el?re is köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Szedni nem szabad, mert külsõleg használható kúp + krém, remélem, hogy csak rosszul fogalmaztál. :) Ha úgy használod, hogy nincs bajod, szerintem irritálhatja a bõrõdet, nyálhahártyádat, felboríthatja a normál hüvelyflórádat. Ha más okozza a bajt, akkor arra nem fog használni, viszont a valós probléma súlyosbodni fog, mivel nem kezeled. Én személy szerint, ha úgy érzem, hogy nincs rendben a hüvelyflórám, mindenekelõtt tejsavas irrigálást csinálok. Ez a természetes hüvelyflórát hozza helyre, erõsíti, tehát nem a konkrét kórokozóra hat, hanem a testem védekezõképességét erõsíti. Így ugye nem is fordulhat elõ az, hogy félrekezelem magam. Nekem eddig ez mindig segített 1-2 nap alatt rendbejönni. Viszont ha ennyi idõ alatt nincs rohamos javulás, akkor irány a doki!

Szedni nem szabad, mert külsõleg használható kúp + krém, remélem, hogy csak rosszul fogalmaztál. :) Ha úgy használod, hogy nincs bajod, szerintem irritálhatja a bõrõdet, nyálhahártyádat, felboríthatja a normál hüvelyflórádat. Ha más okozza a bajt, akkor arra nem fog használni, viszont a valós probléma súlyosbodni fog, mivel nem kezeled. Én személy szerint, ha úgy érzem, hogy nincs rendben a hüvelyflórám, mindenekelõtt tejsavas irrigálást csinálok. Ez a természetes hüvelyflórát hozza helyre, erõsíti, tehát nem a konkrét kórokozóra hat, hanem a testem védekezõképességét erõsíti. Így ugye nem is fordulhat elõ az, hogy félrekezelem magam. Nekem eddig ez mindig segített 1-2 nap alatt rendbejönni. Viszont ha ennyi idõ alatt nincs rohamos javulás, akkor irány a doki!
A kérdező hozzászólása: Jajj igen kicsit furcsán fogalmaztam:) És ez az irrigálás milyen /melyik szerrel történik?
Épp az imént válaszoltam erre részletesen pont egy ilyen kérdésre az Egészség/Nõk egészsége rovatban. Vagy Te tetted fel azt a kérdést? :) ))))

Ha esetleg baba van, attól még csinálhatok hasizomgyakorlatokat a felső hasra?

Legjobb válasz: Hidd el egy baba nem megy el olyan könnyen,mint ah azt hisszük.Én amikor még nem tudtam,hogy baba van sittet laptoltam konténerbe.No ez nem kicsi fizikai munka,és a hasat is rendesen megdolgoztatja.Mégis megmaradt a kis béka,pedig szinte minden olyat megcsináltam,amire azt mondják nem javasolt,ha babát akarunk:)Mondjuk nem is mi akartuk,hanem õ minket:)

Hidd el egy baba nem megy el olyan könnyen, mint ah azt hisszük.Én amikor még nem tudtam, hogy baba van sittet laptoltam konténerbe.No ez nem kicsi fizikai munka, és a hasat is rendesen megdolgoztatja.Mégis megmaradt a kis béka, pedig szinte minden olyat megcsináltam, amire azt mondják nem javasolt, ha babát akarunk:) Mondjuk nem is mi akartuk, hanem õ minket:)
Szeritnem elõbb bizonyosodj meg róla, h tényleg baba van. Aztán ha valóban van, akkor szeritnem nincsen szükség hasizomgyakorlatra, maximum egy kis tornára.
nem értem terhesen miért kellenne hasizom gyakorlatokat végezni?!tornázni, persze lehet / érdemes /, de ne most akarjunk már kockahasat!
A kérdező hozzászólása: Na, ne pörögjetek be annyira, ez egy dvd, amit csinálok már több hónapja, muszáj stresszoldónak... Ha majd babás leszek, biztos nem csinálom. Úgy gondolom, amíg olyan pici, hogy elférne bellõle akár 100 is, addig nem árthatok vele. Persze, ha bebizonyosodik, hogy van baba, biztosan abbahagyom...
Én Bíró Ica has-popsi tornáját csináltam a terhességem elején hetente háromszor, mert ugye nem tudtam, hogy babát várok (a fogamzásgátlás durva kritikájaként fogant a pici, tudtunk nélkül, lopva választott minket:) . Semmi baja nem lett, kapaszkodik azóta is rendesen, és mostmár õ edzi a hasamat a rugdosásával:) Azért persze, ha tudod, hogy baba van, vagy tervezitek, hogy legyen, szerintem nem nagyon kell erõltetni a hastornát! 26 hetes kismama
Nem! Ezt orvos is tiltja.Csak végtagokra kiterjedõ gyakorlatokat lehet akkor csinálni. Egyébként meg4 az izomláztól el is lehet vetélni!!
téged idézlek : "Persze, ha bebizonyosodik, hogy van baba, biztosan abbahagyom..." miért nemtudod most abbahagyni, míg kételyeid vannak?jobban tennéd.

Van-e valami maximális határ aminél több érettségit nem rakhatok? Ha esetleg valamelyik tantárgyra nem is lesz szükségem továbbtanulásnál (mondjuk földrajz) attól még van értelme megcsinálni?

Ha például szeretnék 2 nyelvb?l (angol emelt német közép), fizikából, informatikából és földrajzból érettségizni a kötelez?kön kív?l az megoldható-e? Nyilván nem egyszerre, hanem több érettségi-ciklusra szétbontva. Nem csak konkrét válaszokat, de javaslatokat is szívesen fogadok.

Legjobb válasz: Lehet, amennyibõl akarsz, de semmi értelme:)

Lehet, amennyibõl akarsz, de semmi értelme:)
Annyiból érettségizhetsz, amennyibõl akarsz, csak igazából nem éri meg, és nagyon megterhelõ is. Inkább sikerüljenek jól a kötelezõ érettségik, minthogy csinálj egy csomó rossz érettségit. És fõleg akkor, ha nem is kellenek a továbbtanulásnál, felesleges.
Én úgy tudom, hogy a puncinedv, amúgy is savas.
A kérdező hozzászólása: néha túl savas, erõs savanya illatú. Másképp nem tudom leírni. Folyásom nincs, nem viszketek.
menj el nõgyógyászhoz. a doki jobban tud segíteni
nõdoki vesz kenetet vagy ad hüvelyflóra helyreállítót
Lehet bakteriális fertõzés? A gombától viszket és büdös folyásod van. Próbálj hüvelyzuhanyt használni! Máskor nem ilyen? Amúgy ez mindig változik a menstruációdtól függõen. Akkor a legjobb, amikor a legtermékenyebb vagy. Akkor az íze is nagyon jó.
hajdu jozsi, szerintem a kérdés már nem aktuális, mert 2011. januári.

Mennyi esély van a teherbeesésre, ha pont peteéréskor szeretkezek a barátommal, de gumival védekezünk? Attól félek, hogy esetleg olyan ujjal. Nyúl fel.

Legjobb válasz: Szerintem neked még nem való a szex mert nem vagy tisztában a dolgokkal! Akár peteérésed van akár nincs, ha védekeztek és nem történik baj akkor NEM leszel terhes! Az olyan kézzel nyúl fel dologra, meg mér nyúlna fel olyan kézzel? Szerintem a barátod se akkora marha hogy ilyet csináljon!!!!

Szerintem neked még nem való a szex mert nem vagy tisztában a dolgokkal! Akár peteérésed van akár nincs, ha védekeztek és nem történik baj akkor NEM leszel terhes! Az olyan kézzel nyúl fel dologra, meg mér nyúlna fel olyan kézzel? Szerintem a barátod se akkora marha hogy ilyet csináljon!!!!
Kedves kérdezõ! Hogy tisztán lásd a dolgokat, a nyulak négylábú gerinces állatok, amelyek 4 lábbal a földön élnek, tehát nem mennek fel, úgyhogy ezt ne is kérd tõlük. A mondatszerkesztésed erõsen kifogásolható, menj és kérj a magyartanárodtól 2 büdös nagy pofont.
téged se az eszedért szeret a barátod...
Hát talán ne nyúlkáljon fel olyan kézzel...nem? Amúgy ha nincs baj az óvszerrel (nem lyukadt ki, nem fogdostátok össze spermás kézzel, nem csúszott le és nem is gyári hibás), akkor nem leszel terhes. De ha logikusan végiggondoltad volna, erre magadtól is rájöttél volna. Az óvszer fizikai akadályt képez a spermiumok elõtt. Nem tudnak eljutni a ptesejthez, így nem les gyerek. Ha kilyukad, akkor szívás.

Lányok, ha egy fiú, akivel vannak közös témáitok, érdeklődési körötök, és azért humora is van, de nem igazán férfias, esetleg gátlásos, félénk, attól még járnátok vele?

Huszonéves korosztályra gondolok.

Legjobb válasz: Én járnék.Nem baj,ha félénk majd én kihozom belõle az állatot:D.

Én járnék.Nem baj, ha félénk majd én kihozom belõle az állatot:D.
Na ez csak egy olcsó hazug duma. Fogadok hogy te is csak úgy írtad ezt ide, hogy jaja, de a valóságban szerintem te is ugyanúgy szarsz mindenkire, aki egy csöppet normális. Büszkeség powa
Nem hiszem :S Tudom, rossz dolog, de nekem igenis fontos a megjelenés. De ha nem bányarém akkor simán :) Nem kell ahhoz modellarcúnak lenni :)
Fiú vagyok de szívesen válaszolok báttya: NEM. Velem már volt hasonló, sajnos nem vagyok jóképû, nem vagyok csúnya, arcra inkább átlagos. Hiába a közös téma, érdeklõdés, ha nincs meg az a bizonyos "szikra" amit én hülyeségnek tartok akkor b#szhatod. Szokták mondani külsõ megfog, belsõ megtart. Belsõvel nem tudod megfogni, hiába mondják itt néhányan, hogy igen. Hidd el nekem, hogy NEM.
Attól hogy jól kijövünk még nem biztos lehetünk csak jó haverok ahoz hogy járjunk kell valami plusz.
Én 3 hónapja járok a barátommal! És nekem nagyon nem tetszet elsõre mint pasi semmi szikra nem volt...! És aztgondoltam többet nem látom aztán 3 nap múlva mégis kerestem mert éreztem hozzám való! És aztán beletelt kis idõbe még igazán megláttam azt hogy milyen helyes is!:D

Ha a párommal ritkán tudunk együtt lenni mert 2 havonta jár haza egy hétre és esetleg pont nem peteéréskor van itthon attol még van eselyem teherbe esni?

Mert szeretnénk babát csak a férjem külföldön dolgozik!

Legjobb válasz: Szia! Esély természetesen mindig van :) A legfontosabb, hogy egymásért legyetek együtt, ne a baba miatt, akkor biztos vagyok benne, hogy sikerül, ma is írta egy hölgy, hogy neki is így jött össze, hogy a párja miatt voltak együtt, nem nézte a peteérést, nem mérte a hõjét és hopp babás lett :). Nagyon szurkolok nektek!

Szia! Esély természetesen mindig van :) A legfontosabb, hogy egymásért legyetek együtt, ne a baba miatt, akkor biztos vagyok benne, hogy sikerül, ma is írta egy hölgy, hogy neki is így jött össze, hogy a párja miatt voltak együtt, nem nézte a peteérést, nem mérte a hõjét és hopp babás lett :) . Nagyon szurkolok nektek!
A peteérés elõtti napokban is van esély bõven. De a peteérés után egy nappal az esély már gyakorlatilag nulla.
Én nem figyeltem a peteérésem, nem méregettem a hõm, igazából nem görcsöltünk a dolgon, mégis rekord idõ alatt sikerült megfogannia a babánknak. Leálltam a gyógyszerrel, kivártam a javasolt 3 hónapot, amíg kiürül, és rögtön a következõ menszeszem már ki is maradt. Azok a barátnõim, akik mindenféle méréseket alkalmaznak, meg akkor "rántják" magukra a párjukat, amikor az állítólagos peteérésük van, azoknál a mai napig semmi... Legyetek együtt, amikor jól esik, szeressétek egymást, romantikázzatok és meglátod, sokkal hamarabb megfogan! Sok sikert! :) - egy 4.hónapban lévõ kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm..nem csak a baba miatt vagyun együtt csak most gondoltuk ugy hogy ha jönni akar a babó akkör részünkröl nincs akadály...nagyon szeretjük egymást és jo lenne a baba...de türelmesek vagyunk csak kiváncsi voltam máskor is van e esély vagy csak leginkább peteéréskor! kösszönöm a gyors választ!!
Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem :) :)
A kérdező hozzászólása: köszi :D:D:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm ...amennyit lehet együtt vagyunk :D de most ugy néz ki lessz másik munkája és igy nem 2-3 havonta lesz egy hetünk együtt lenne és szertgeni egymást :D:DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!