Találatok a következő kifejezésre: Ha esetleg vagyok mensi (11 db)

Ha esetleg terhes vagyok mensi mellett, ilyen 8. hét körül már lennének egyértelmű tüneteim, hogy az vagyok?

Legjobb válasz: szia Igen akkor már lenni kéne tüneteknek. Mibõl gondolod, hogy mensi mellett terhes vagy????

szia Igen akkor már lenni kéne tüneteknek. Mibõl gondolod, hogy mensi mellett terhes vagy????
A kérdező hozzászólása: Elkezdtem tabit szedni (1. levél), elõtte viszont Pharmatexel védekeztünk... Amikor viszont elkezdtem szedni a tabit, már az 1. szem után megszûnt a menszim!! Most gyógyszermentes 7 napoknál a 4. napban vagyok, és még semmi... Aggódom nagyon!
Nem hinnem, hogy terhes vagy, inkabb a tabletta zavar be. Mindenesetre konzultalj dokival.
Szia! Én hüvelygyûrût használok, amikor az elsõt feltettem a mensi elsõ napján este, másnapra elmúlt, és mióta használom (ez a 3.), sokkal gyengébb a vérzésem. Elõször én is aggódtam, de már kezdek megnyugodni :)
Nem értem ezt a nõi logikát, hogy miért ne aludna nálam, ha meg van neki. :D Igen szex is van.
Persze, ott alszok, általában betétet használok, én már megszoktam... néha van szex, de az én kedvemtõl függ inkább, õt nem igazán izgatja, hogy megvan.
Bocsi az elõzöt elküldte véletlenül. Szex nincs olyankor max utolsó napokon de ha együttalszunk tamponra váltok egyébként mindig betétet használok.
Szex nincs együttalvas kedvet van támpontot
Én mindig tamponozok ha nála alszok, kényelmesebb és nem kell takargatnom magam. Szex ilyenkor csak zuhany alatt és gumival és csakis akkor ha nagyon ki vagyunk éhezve.
Igen együtt alszunk akkor is.ÉS én tampont használok.Szexelni nem szoktunk olyankor, kedvem sincs hozzá...úgy. DE elõfrdult már amikor 3hétig nem találkoztunk és amikor hazajött lefeküdtünk ugy hogy nekem megvolt, de tudott róla.Nem volt gond belöle
Már együtt élünk és visszaszoktam a betétre. Mikor más pasim volt és nem laktunk együtt, akkor is ott aludtam nála, mikor megvolt és akkoriban tampont használtam. Szex nálam szóbajöhet, viszont a mostani páromnál nem, szóval így olyankor nincs. 23
Az ott alvással nincs gond, de az elsõ pár napban kihagyjuk a szexet.
ez engem sosme zavart ott alvásban, viszont nemi életet nem szeretek élni ilyenkor, de azért elöfordult már a vége felé amikor már nem sok van. De sokakat ez egyáltalán nem zavar és simán együtt vannak. beszéld meg a pároddal mert azért a legtöbb pasinak ehhez nincs gusztusa. De az az érdekes a nöi szervezeteben hogyha nem épp nagyon erös már a mensid akkor a nemi izgalom hatására csak benedvesedsz de nem jön vér, akár pár órára is elmulaszthatja.
igen, èn màr egy ève együt is èlek vele, betètet teszek.együt vagyunk akor is csak az elsö kèt nap nem.20L

Barátnőm a Mercilon nevű fogamzásgátlót szedi, Akkor mi van ha nem a mensi 5. napján veszi be a tablettát hanem a 6. on? Vagy esetleg a 7. -en? Ienkor csökken a hatékonyság? Vagy hogy működik?

Legjobb válasz: rá van írva a használati utasításra. olvassátok el. az enyémen az van, hogy ha a vérzés 5. napja után ne kezdjem el szedni, hanem várjam meg a következõ vérzést.

rá van írva a használati utasításra. olvassátok el. az enyémen az van, hogy ha a vérzés 5. napja után ne kezdjem el szedni, hanem várjam meg a következõ vérzést.
A kérdező hozzászólása: Nekünk nicns rá írva ien... ez van írva (Az elsõ héten 1 tablettát elfelejtett bevenni Mielõbb vegye be a kimaradt tablettát, még abban az esetben is, ha a késedelem hosszúsága miatt valójában 2 tabletta bevétele szükséges.)
értem. hát akkor szerintem várjatok a következõ vérzésig. mert az enyémen meg ez van rajta. novynette-t szedek:)
ez amit leírtál csak arra vonatkozik ha már x ideje szedi. két lehetõség van: vagy az elsõ napon veszi be vagy az ötödiken. egyik betegtájékoztatóban sincs 6. vagy 7. nap. várja meg a következõ menstruációt.
A kérdező hozzászólása: de már ez a sokadik levél, azért kérdezem, már mindegy mert msot vett be 2 szemet....
õõõ lehet félreértem...de ugye nem úgy csinálja, hogy lejár a havi adagja a gyógyszerbõl, megvárja, hogy megjöjjön neki, és akkor az 5. napon kezdi el szedni megint az újat? Mert az csak az elsõ levélre vonatkozik...azért nem értem amit kérdezel, mert a fõ kérdésedbõl úgy tûnik, mintha most kezdené szedni életében, aztán meg kihagyott szemrõl beszélsz...

Ha ma (mensi előtt egy nappal) a Lilly teszt nem mutatta ki, akkor holnap a One Step kimutathatja, ha esetleg terhes vagyok?

Nagyon türelmetlen vagyok...

Legjobb válasz: Szia!Mindenképp várj még pár napot...!!!!!meglásd hamar eltelik:)Tudom nem jó a bizonytalanság de ha holnap megcsinálod akkor az is az lesz!!!Szoritok:)

Szia!Mindenképp várj még pár napot...!!!!!meglásd hamar eltelik:) Tudom nem jó a bizonytalanság de ha holnap megcsinálod akkor az is az lesz!!!Szoritok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor szerda reggel tesztelek :) )))
Ismét én:) )Inkább várj péntekig, biztos ami biztos:) És ha negativ akkor rá két napra csinálj másikat!Drukkkk:) )

Ha szoptatok és még nem jött meg a mensim, honnan tudhatom esetleg nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Eddig még nem volt mensim(gondolom mível szoptattok)és az igaszság nem lenne nagyon nagy gond ha esetleg újra terhes lennék.Viszont ha elõzõ terheségnél nem volt semmi gondom csak a mensi kimaradásából tudtam,hogy pocaklakó van.Ettõl tartok,hogy esetleg nem veszem idõbe észre.

A kérdező hozzászólása: Eddig még nem volt mensim(gondolom mível szoptattok)és az igaszság nem lenne nagyon nagy gond ha esetleg újra terhes lennék.Viszont ha elõzõ terheségnél nem volt semmi gondom csak a mensi kimaradásából tudtam, hogy pocaklakó van.Ettõl tartok, hogy esetleg nem veszem idõbe észre.
A szoptatás álltal jöhet késõbb a menszesz, mert összehúzódásokat okoz a kitágult méhben, de tévedés az hogy nem maradhatsz terhes én pl:így maradtam kismama a 3.-dik hónapban.Ha semmi féleképen nem védekeztek meg van rá az esély hogy megint anuka legyél.Esetleg csinálj egy tesztet a magad megnyugtatására.Vagy figyeld hogy nincs-e terhességre utaló jeled(gondolok:hányinger...stb)De én azt ajánlanám használjatok legalább óvszert.

Mensi előtt vagyok kb. egy héttel, tegnap barna folt a bugyin, ma már semmi. Ha nem baba akkor mitől lehet ez? Hormonprobléma esetleg? Teszt nega

Legjobb válasz: Beágyazódás? Az is járhat pecsételõs vérzéssel. Elég kevés az infó ahhoz, hogy erre lehessen valamit mondani. Ha esetleg most ágyazódott be, akkor a teszt is felesleges volt..

Beágyazódás? Az is járhat pecsételõs vérzéssel. Elég kevés az infó ahhoz, hogy erre lehessen valamit mondani. Ha esetleg most ágyazódott be, akkor a teszt is felesleges volt..
én úgy tudom hogy a progihiány barnázása menstruációig kitart.. ha nem tart ki addig akkor az inkább beágyazódásos vérzés lehet így a vége felé. de ha hosszabbak a ciklusaid akkor én inkább egy késõi peteérésre tippelnék az esetedben, remélem voltatok együtt és akkor ha nem jön meg, 14 nap múlva tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Igen, elképzelhetõ, hogy alacsony progi szint...nem tudom. A hormonleletemen nemrég 88 volt a progi szintem a 21. napon. De lehet, hogy valamiért most kevesebb.
bocsánat progeszteron. Elõzõ voltam...
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna. Nekem ugyanez volt ez elmúlt két hónapban (sajna nem lett belõle baba), és egyre több helyen olvasom, hogy ez hormonprobléma lehet (alacsony prolaktin szint). Ami miatt vagy nem jön össze a baba vagy vetélés is lehet. Emiatt eléggé beparáztam és gondolkozom hogy elmennék orvoshoz, mert semmiképpen nem akarnám elveszíteni. Vagy lehet hogy csak felnagyítom? 4 hónapja próbálkozunk... Aki okosabb az írjon, én is kíváncsi lennék...
A kérdező hozzászólása: Ha 28 napra számolok akkor holnap kéne megjönnie! Akkor is korai beágyazódásnak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkot. :) 32-35 naposak a ciklusaim. Tehát kb még egy hét van. Rettenetesen fáj a mellem is. Már két éve próbálkozunk....
hááát beágyazódásnak korai, peteérésnek kései... hány naposak a ciklusaid?
simán lehet baba még! tesztelj pár nap múlva megint, drukkolok
A kérdező hozzászólása: Gondolod? Akkor még reménykedem. De a múlthónapban is ez volt és nem volt baba....ilyen még soha nem volt idáig csak múlt hónapban és most...
A kérdező hozzászólása: köszönöm frászkarikaborsó! :) Hát, nagyon csodálkoznék, ha baba lenne...

Barnázásról konkrétan kérdezném, h az milyen állagú, sima vagy esetleg icafatok, szálak lehetnek benne? Vagy azt hívják darabosnak? Késik a mensim, csak ez aggaszt nagyon, de se a bugyin, se a wc papíron nincs belőle, csak ha minimálisan benyúlok

annyit olvasom itt, h barnázás nemvártkor, de baba. viszont sehol nem találom konkrétan mit kell érteni barnázás alatt. nekem ilyen nyákos, vékony cafatok barna színúek. az tuti méhnyálkahártya, akkor biztos már, h meg fog jönni vagy még ilyen is lehet terhesen?

Legjobb válasz: hat ez sajnos lehet veteles kezdete, mult honapban nekem is igy volt(barna folyas, aztan szalas, majd darabos vörös) de amig nem elenk piros van remeny talán

hat ez sajnos lehet veteles kezdete, mult honapban nekem is igy volt(barna folyas, aztan szalas, majd darabos vörös) de amig nem elenk piros van remeny talán
Barnázás=barna maszat. Attól barna, hogy minimálisan vérzik, ami megalvad, mire kiér. (Ha wc-papíron nincs, akkor ne nyúlkálj!!) Nekem annyi volt, ami épp csak a wc papíron látszódott, nálam vetélés volt. A doki egyértelmûen azt mondta, hogy bár remény van, de nem normális.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI A VÁLASZT. MARAD A KIVÁRÁS
Elég valószínûtlen, mert menstruáció elötti pár napban nem vagy termékeny...
Ha a rendes peteérése csúszott addig, akkor "elmarad" a menstruáció. Azért tettem " jelbe, mert végül is akkor még nem beszélünk elmaradásról, mert ovuláció után kb. 14 nap múlva kell csak megjönnie, tehát így a mensi várható ideje is tolódik. Ha viszont spontán peteérés miatt történik a teherbeesés, akkor elképzelhetõ, hogy még megjön.
A kérdező hozzászólása: De valakinek mensi alatt is érik petéje ettõl függetlenül idõben menstruál...
Lehetséges, de elég ritka a menstruáció alatti teherbeesés.

Hosszú kimaradás után, normális ha sokáig tart a mensi és esetleg darabos vagy baj van?

Tabi letétel után kétszer megvolt aztán három hónapig nem, most egy havi teázás (cickafark)után megjött, de úgy hogy egy hétig csak kicsi véres nyálka, most viszont 6. napja van meg úgy hogy, rendesen vér és nyálka meg vérdarabokkal. Nem vetélés mert teszteim negatívak lettek, és nincsenek fájdalmas görcseim.Ez még normális szerintetek? Azt tudom hogy amíg tabit szedtem addig csak 2-3napos megvonásos vérzés volt, de tabi nélkül nekem mindíg "vízesés" jellegü volt a mensim.

Legjobb válasz: Ennyi kimaradás után nálam is volt ilyen a menzesz, valamint az, hogy letetted a tablettát is befolyásolja a dolgot. Azonban ha huzamosabb ideig nem áll be, menj orvoshoz.

Ennyi kimaradás után nálam is volt ilyen a menzesz, valamint az, hogy letetted a tablettát is befolyásolja a dolgot. Azonban ha huzamosabb ideig nem áll be, menj orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!