Találatok a következő kifejezésre: Ha esetleg nappal (204 db)

Másfél hetes babám megérzi ha esetleg nappal pihennék?

Komolyan amint lerakom a fejem, becsukom a szeme, hogy most akkor én is alszom vele, elkezd sírni... Ha nem megyek oda, akkor pár mp-ig csinálja, aztán egy ideig nem, aztán megint... Ha csinálom a dolgomat (mosás, stb.) úgy alszik mint egy kisangyal...(?)

Legjobb válasz: Az enyém is ilyen volt, kitartás!:))

Az enyém is ilyen volt, kitartás!:) )
biztos. Borzasztóak :) Éjjel ülve kellett õriznem, kb. két méterrõl, de ha lefeküdtem, ordított. Képes volt egy órán át sasolni, hátha én is leteszem a fejem.
A kérdező hozzászólása: Bíztató...:) :D
Kell a neszezés az alvásához. Általában a legmozgékonyabb a pociban éjjel volt mikor aludtál nem?
A kérdező hozzászólása: Igen, általában. Éjjel mikor szopizik utána sokat nézelõdik, sötétet kellene csinálnom teljesen, hogy egybõl visszaaludjon?
nálam éjjel sólámpa nappal világos volt. Nappal szólt a rádió, vagy a tv, és másfél hetesen napközben magam mellé vettem, és így aludtunk el
Igen, éjjel csak akkor cserélj pelust, ha kakis, ne kapcsolj lámpát vagy nagyon haloványat és ne beszélj a babóhoz. Én ezeket mind nem csináltam és volt, hogy 3 órát kukorékolt éjjel. Amint bevezettem ezeket, szopi után azonnal visszaaludt.
Igaza van az utolsónak, mióta én is úgy csinálom azóta nyugi van, este 10-11-kor megetetem, csak a tv megy, lefektetem és alszik, éjszaka van hogy föl kel még enni, 3-4 körül nem rakom tisztába én sem csak ha kaki van, az éjjeli lámpában olyan halvány égõ van hogy épp csak megtaláljam a gyerek száját, nem szólok hozzá evés után kap egy puszit és megy vissza az ágyába.Az este 10-kor evett, 11-kor aludt el, reggel 5-kor evett és még most alszik.3 hónapos a fiam.Szóval eddig az esti alvásról írtam, a nappali alvás kicsit másabb, addig még az én babám is ilyen kicsi volt én simán összebújtam vele és jókat aludtunk.Sötétíts be, kapcsolj halk zenét és bújjatok össze, nagyon pici még szüksége van a közelségedre.

Már harmadik napja görcsölget a hasam. Mi lehet ez? Enyhe mensi szerű görcsöm van, de csak 5 nap múlva kellene megjönni. Ha esetleg beágyazódás lenne, akkor létezik, hogy 3 napig tart?

Legjobb válasz: Létezhet szerintem. Én mikor terhes lettem, éreztem a beágyazódást, csak nekem akkor kellett volna megjönnie, nem jött, viszont görcsölgetett a hasam napokig, úgy szúrkált lent.

Létezhet szerintem. Én mikor terhes lettem, éreztem a beágyazódást, csak nekem akkor kellett volna megjönnie, nem jött, viszont görcsölgetett a hasam napokig, úgy szúrkált lent.
Szia!Nekem is szokott mensi elõtt 5-6 nappal már görcsölni a hasam, addig amíg meg nem jön.Amikor sikerül teherbe esnem akkor is így volt csak sajnos nem maradt meg a babám.

Terhességi tesztnél fontos hogy különböző vizeletminta legyen használva ha esetleg pár nap után újra akarjuk próbálni vagy lehet ugyanaz? Előre is thx a választ!

Legjobb válasz: Szerinted...? Ha ugyanazt a három nappal ezelõtti pisit rakod bele, akkor szerinted mást fog mérni, mint három nappal ezelõtt? Használd már a fejedet!! A szervezetedben az alatt az idõ alatt nõ a HCG. Pontosan erre a változásra vagy kíváncsi. Nyilvánvalóan az új vizeletet kell használni, amibõl kimutatható a több hormon.

Szerinted...? Ha ugyanazt a három nappal ezelõtti pisit rakod bele, akkor szerinted mást fog mérni, mint három nappal ezelõtt? Használd már a fejedet!! A szervezetedben az alatt az idõ alatt nõ a HCG. Pontosan erre a változásra vagy kíváncsi. Nyilvánvalóan az új vizeletet kell használni, amibõl kimutatható a több hormon.
Jó ég. Nem is gondoltam, hogy valakiben megfogalmazódhat ilyen kérdés... Egyrészt azért, mert ez azzal jár, hogy pár napig tárolod a pisidet, ami azért finoman szólva nem higiénikus (közben szépen szaporodnak benne a bacik stb... írtó büdi lehet), másrészt gondolj már bele abba hogy ugyanabból a mintából vajon kimutatható-e más eredmény (ha igen akkor elég baj, mivel valamelyik teszt hibájára utal)... Tehát a válasz: igen, fontos hogy mindig aktuális vizeletmintával végezzük el a terhességi tesztet. Bennem is megfogalmazódott egy kérdés miközben válaszoltam: vajon tudod-e mikor és hogy kell használni a terhességi tesztet és tudod -e értékelni az eredményt. És azt vajon tudod-e mi a teendõ pozitív tesztelést követõen...
A kérdező hozzászólása: Akkor jön a gólya, de nem tudom hogy, mivel nagy százalékuk ilyenkor Afrikában van.. 8)

Ki szeretnék próbálni a jónás módszert, és a Jónás napom a menszi utolsó napja. Ha esetleg akkor összejönne a baba, akkor a peteérés ebben a hónapban már nem is lenne? (Nem is érezném a tüneteket:folyást, szúrkákat? )

Van akinek bevált már ez a módszer? Vagy ismer?sének, bárkinek...

Legjobb válasz: én nem hiszek az ilyen dolgokban még akkor sem ha ez másnak bejött.a lényeg a menstruáció elsõ napjától számított 14 nap.minden másnap sex,ne görcsölj és kész a baba.

én nem hiszek az ilyen dolgokban még akkor sem ha ez másnak bejött.a lényeg a menstruáció elsõ napjától számított 14 nap.minden másnap sex, ne görcsölj és kész a baba.
Nekem bevált, most vagyok 6 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Gratulálok. Ha meg szabad kérdezni, nálatok hogy vált be? Mi a tapsztalatod? A J. nap elõtti nap a legesélyesebb, úgy hallottam.
1.válaszoló vagyok. Nekem az elözö mensi utáni 21. napon volt a peteérésem. Ennyit a nagy matekozásról. Elötte, aznap és utána egy nap voltunk együtt.
ez nem matekozás, ha nekem szólt.vannak kivételes esetek.neked akkor nekem viszont az elsõ 14 napban(menszit beleszámolva)mert pontossan nem lehet tudni hogy mikor és hány órakkor!az orvosok is az elsõ 14 napról beszélnek.õk koponyák és jobban értenek az ilyen dolgokhoz mint mi.

Hol lehetne venni kardot cosplay mellé? (japán kardra gondoltam, katana vagy valami ahhoz hasonlót) Vagy ha esetleg boltban nem található, nincs valakinek eladó? Esetleg valaki aki kölcsön adná egy napra (természetesen fizetnék érte)?

A nyári mondoconra kéne, de sajnos nem találok sehol :( Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni:D

Legjobb válasz: Ajánlom figyelmed be ezeket a videókat http://www.youtube.com/watch?v=IH5fNfSK_3U http://www.youtube.com/watch?v=cgT31_Lbk64

A kérdező hozzászólása: köszi, jó videók, csak nem hinném hogy megtudom õket csinálni:D majd szerzek segítséget és tényleg köszi:)
Én is inkább az ilyen saját készítésûeket ajánlanám, mert conokra biztonsági elõírásból nem engednek be fegyverekkel :)
Conokra tényleg nem engednek be ÉLEZETT kardal. Még nem próbáltam, de állítólag él nélkül jöhet. Én a replikashoppot ajánlom. Jók a termékeik, és korrekt, megfizethetõ áron is adják. Itt egy link: http://www.replikashop.hu/. kicsit keresgélj, van külön Anime Kardok kategória.

A kis tacskó keverékünk pár napja sántít, ha esetleg lefekszik az oldalára, akkor remegnek a lábai, nehezen lépcsőzik, sokszor leülés után az újonnan való megmozdulás is problémát jelent. Lehetséges, hogy tacskóbénulás, esetleg Cushing-szindróma?

Legjobb válasz: Szted mi állatorvosok vagyunk??? nem tudom mi ez! reggel vidd orvoshoz. amúgy ha leülsz és utána alig bírsz megmozdulni mit csinálsz?? itt kérdezgetsz? nem! elmész orvoshoz! a kutyádért ugyan annyira felelsz mint magadért!

Szted mi állatorvosok vagyunk??? nem tudom mi ez! reggel vidd orvoshoz. amúgy ha leülsz és utána alig bírsz megmozdulni mit csinálsz?? itt kérdezgetsz? nem! elmész orvoshoz! a kutyádért ugyan annyira felelsz mint magadért!
Amennyiben idõs, és sokat lépcsõzettétek annak ellenére, hogy mindenhol írják, hogy ezeket a fajtákat nem ajánlott lépcsõztetni, mert szétmegy a gerincük, esélyes, hogy tacskóbénulás. Én már most állatorvoshoz fordulnék a helyedben, mert vannak gyógyszerek, amik javíthatnak az állapotán, mielõtt rosszabbra fordulna a helyzet....
Igen, elég valószínû. Az én tacsikeverékemnek porckorongsérve lett a lépcsõzéstõl 6 éves korában. Injekciókúrát kapott, tacskóbénulás ellen is, és teljesen helyrejött. 14 éves koráig élt, és soha többet nem jött elõ a sérv, bár a lépcsõzésrõl, díványra ugrálásról nem tudtuk lebeszélni. Mostani kutyáimat már úgy neveltem, hogy meg se tanítottam õket lépcsõzni. Felfele volt amelyik megtanult, de lefelé egyik se tud. Szerencsére hézagos a lépcsõnk, szóval elég félelmetes, és ez visszatartó erõ nekik. Lefelé mindegyiket karban viszem. Azt hiszik, nem is lehet másként járni a lépcsõn, csak karban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Aki pedig egy halom kérdéssel üzent, neked is köszi, nem vagyok hülye igen kihívtam hozzá az állatorvost de éjjel nem tudtam, és nagyon megijedtem. A lépcsõzést pedig nem én tanítottam neki mivel kertben van nappal, ezért a teraszra önmagától feljárkál, nem tudom megakadályozni!

37 h. terhes vagyok, 6 éves lányom most bárányhimlős, én nem tudom, hogy voltam-e, ha esetleg nem, az okozhat valami gondot, ha a lányomon 3 napja jöttek ki az első tünetek, akkor rajtam kb mennyi idő alatt jöhetnek ki, ha esetleg mégse lettem volna?

Senki se tudja megmondani a családban, hogy voltam-e bárányhiml?s.

Legjobb válasz: semmi gond nem lehet, mert már nagyon közel van a szülés.az immunrendszered teszi a dolgát, véd téged is és a babádat is.ne aggódj feleslegesen.lehetõ legjobbakat kívánom nektek.

semmi gond nem lehet, mert már nagyon közel van a szülés.az immunrendszered teszi a dolgát, véd téged is és a babádat is.ne aggódj feleslegesen.lehetõ legjobbakat kívánom nektek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Egyre nyugodtabb vagyok ami saját magamat illeti, már csak a lányom miatt aggódok. :)

Hány ml tejed van egy nap (ha esetleg fejsz vagy tejleadó vagy és tudod)? Kíváncsi vagyok kb. mennyi a legnagyobb mennyiség, ami egy nap termelődik.

Legjobb válasz: Az igen....nem semmi.Gratulálok hozzá!Nem fogytál le,ilyen mennyiségû tejtermelés mellett? Nekem most napi 1500ml van,ezek szerint még lehetne fokozni.

A kérdező hozzászólása: Az igen....nem semmi.Gratulálok hozzá!Nem fogytál le, ilyen mennyiségû tejtermelés mellett? Nekem most napi 1500ml van, ezek szerint még lehetne fokozni.
nekem kb.1, 2-1, 5 liter
Kislányom napi kb. 1 litert evett meg, ezt cicibõl, az anyatejgyûjtõbe kb. 1200-1500 ml-t fejtem pluszba. De ehhez naponta 8* fejtem.
Szia! 2. válaszoló vagyok! Nem fogytam sajna semmit a szoptatás alatt (a mai napig sem, bár már tejet nem adok le, lányom 15 hónapos). Pedig nem eszem kenyeret, cukrot, cukros üdítõt sem, minden nap sokat sétálok kislányommal. Nem értem, majd talán most, hogy naponta csak 1*szer szopik már csak, így elkezdhetem végre a tornát is!
A kérdező hozzászólása: Hát ez tényleg érdekes, pedig elég sok energiát felhasználtál a tejtermeléshez.Én szinte zabálok és már így is fogytam egy kicsit, elsõ fiamnál is így volt.
Nekem napi 2000-2100 mililiter tejem van egy nap, ebbõl kb 8 decit megiszik a fiam, a többi megy a tejgyûjtõbe. nagyon lassan fogyok. A szülés után 6 héttel elértem a szülés elõtt súlyomat, azóta kb 3 kilót fogytam még. 6 hónapja szültem, és átlagosan étkezem.

Cukros kismamik, miért fontos hogy meglegyen a napi szénhidrát mennyiség, miért baj az ha esetleg kevesebb?

Legjobb válasz: hány grammos szénhidrátra vagy beállítva? 160 gramm/nap? napi öt étkezés legyen meg és tartsd be azt is, hogy mikor mit lehet enni. mikor lehet gyorsat és lassút és akkor nem lesz gond. illetve egyénenként eltérõ, hogy kinek mi viszi fel a cukrát. gondolom naponta méred és tisztában vagy vele. de pl. a gyümölcstea reggel vagy fõtt kukorica nagyon nagy bûnösök, azokat inkább mellõzd.

hány grammos szénhidrátra vagy beállítva? 160 gramm/nap? napi öt étkezés legyen meg és tartsd be azt is, hogy mikor mit lehet enni. mikor lehet gyorsat és lassút és akkor nem lesz gond. illetve egyénenként eltérõ, hogy kinek mi viszi fel a cukrát. gondolom naponta méred és tisztában vagy vele. de pl. a gyümölcstea reggel vagy fõtt kukorica nagyon nagy bûnösök, azokat inkább mellõzd.
A kérdező hozzászólása: Nem mérem, csak amikor a vérvétel van. Amúgy 170ch ra vagyok, de valószínûleg sok lesz ez az adag. Nem igazán akar lemenni a cukrom, 7 alatt van, de éppenhogy....
pedig jó volna magadnak mérned otthon is fõleg, hogy tudod, hogy cukros vagy. mondjuk az otthoni cukor mérésbõl is származhat eltérés, mert nem mutaja ugyanazt az értéket, mint a rendelõben vett. miket eszel? írd le az egész napodat.

Mennyire befolyásolja az anyatej termelés mennyiségét és minőségét, ha esetleg egy nap nem eszek főtt étel, gyümölcsöt, csak szendvicseket?

Legjobb válasz: Én azt tapasztaltam, hogy semmi baj nem történik ilyenkor. Nekem szoptatás alatt olyan fülgyulladásom volt, hogy három napig enni sem bírtam, csak napi egy banánt, de a tejem mennyisége, minõsége nem változott (ezt onnan tudom, hogy mivel szoptatni nem tudtam, fejtem). Egy jól "összerakott" szendvicsben is megvan, ami kell. :)

Én azt tapasztaltam, hogy semmi baj nem történik ilyenkor. Nekem szoptatás alatt olyan fülgyulladásom volt, hogy három napig enni sem bírtam, csak napi egy banánt, de a tejem mennyisége, minõsége nem változott (ezt onnan tudom, hogy mivel szoptatni nem tudtam, fejtem). Egy jól "összerakott" szendvicsben is megvan, ami kell. :)
Nekem viszont muszáj fõtt kaját enni, ha keveset eszek csökken a tejem.
Szerintem nem is annyira a kaja fontos, inkább a sok folyadék. A vitaminokat néha ki lehet egészíteni egy kis tablettával.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!