Találatok a következő kifejezésre: Ha esetleg a férfi (33 db)

Megcsalásnak számít ha esetleg a lány egy férfival együtt van, nyaral . A fiu meg itthon van? Vagy él a szabály, hoyg más országba szabad?

Legjobb válasz: hát szerinted? ha a párod nem zavarja, akkor hajrá, amúgy a megcsalás elég tág értelemben vehetõ... én nem örülnék, ha a párom nem velem, hanem más nõvel nyaralna...

Te tényleg nem érted, hogy mekkora hülyeséget kérdezel? Mit számít, hogy helyileg hol tartózkodsz, ha átvered és megcsalod a párodat, tök mindegy, hol vagy! Szerinted, ha téged egy másik országban agyonlõnek, akkor az nem számít gyilkosságnak, mert másik országban történt?
Igen, annak számít -.-"
A kérdező hozzászólása: uh bocsi nagyon rossz a megfogalmazás , mert mindig kiirt valamit az oldal akkor ide irom ujra: szoval lány vagyok és nem azért kérdezem mert megtörtént vagy hasonló hanem kiváncsiságbol: az megcsalásnak számit ha a lány külföldön van nyaral és esetleg egy férfival csinál valamit(csók, petting, sex)de a pasija itthon van, megcsalásnak számít szerintetek?
Mi az, hogy más országban szabad? Te hülye vagy? Mi köze van a szerelemnek és a hûségnek ahhoz, hogy melyik országban vagy?
Úristen, te hol élsz??? -.-' Attól h más országban van, még a csaj ugyanúgy félreb*szik, ami ugyanolyan megcsalás, mintha itthon k*rna félre...
hát szerinted? ha a párod nem zavarja, akkor hajrá, amúgy a megcsalás elég tág értelemben vehetõ... én nem örülnék, ha a párom nem velem, hanem más nõvel nyaralna...
Félelmetes a mai fiatalok szellemi színvonala... néha tényleg úgy tûnik, mintha szellemi fogyatékosok lennének.
Nézd, vannak olyan kapcsolatok, ahol a távkapcsolat miatt megengedett a "testi szerelem", mert így tisztábbak a lapok, nincs hazudozás. Én is ismerek ilyen párt, 8 évig éltek külön, azt mondták nem érdekli õket kivel volt a másik a lelkük egymásé volt és ez a lényeg. Szóval talán a barátnõdéknél is él ez, ez esetben pedig nem megcsalás.
Ha EU-országban, akkor igen! XD
XD h*lye vagy ?
A barátnõd egy ostoba riban*c, és mindenki szerint megcsalásnak számít. Jó nagy kurv*ákkal barátkozol, gondolom te sem vagy különb.
Te most ezt komolyan kérdezed?
A kérdező hozzászólása: nem magam miatt kérdezem najó elmondom az egyik barátnõmmel történt ez és õ állítja , hogy ez nem számít megcsalásnak... ezért érdekelne mások véleménye is
nem értem, h ez h lehet kérdés.. igen, akkor is megcsalás, ha a holdon k.rsz félre..

Szerintetek az igaz lehet ha egy fiú esetleg férfi elveszti a szüzességét az az szexel egy nővel, akkor ezek után magasabb lesz a férfi tesztoszteron szintje?

szerintetek tényleg igaz lehet hogy utána jobban termelik a tesztoszteront a heréi?

Legjobb válasz: nem alap értéke genetikailag meghatározott külsõ tényezõk hatására megnõ a szinte pl szexuális izgalom következtében

nem alap értéke genetikailag meghatározott külsõ tényezõk hatására megnõ a szinte pl szexuális izgalom következtében
szerintem meg van benne... minimum magabiztosabb lesz!
titkol elõle valamit
Zavarban van. Én is szoktam zavarban lenni és ilyenkor nem tudok a fiú szemébe nézni és ez nagyon zavar, mert amúgy fontosnak tartom, hogy a szemébe nézzek annak, akivel beszélgetek. Így rajtam hamar észre lehet venni, hogy tetszik valaki :D 19/L
En pontosan ez a tipusù nõ vagyok, ha kezet fogok egy férfival, hirtelen lekapom a szemeimet róla, mert valóban zavarba jövök. De szerintem ez mindazért, mert sok férfi kiprovokàlja az ilyen viselkedést. Ha az ember kedvesen mosolyog, akkor azt hiszik kész, kezdõdhet valami.Igy oldom meg, hogy érezze nincs esélye nàlam.Biztosan nem jó szokàs.
Én akkor szoktam észrevehetõen kerülni valaki pillantását, ha tudom, hogy tetszem neki (õ is nekem), de nem akarok tõle semmit.
Zavarban volt.
A kérdező hozzászólása: na jó de õ valójában nekem senkim és sok közünk nincs egymáshoz, tehát nem ismerjük egymást lényegében..
Tetszel neki, vagy nem mer rád nézni, mert valamit titkol elõtted. Esetleg zavarja valami az arcodon, de nem meri elmondani.
nem csak párkapcsolaton belül lehet tikolozni... valszeg fél h olyat "látsz" a szemében amit õ nem akar
A kérdező hozzászólása: nem párkapcsolatban mondom...hanem mondjuk akit kicsit jobban ismersz már...de semmi nincs köztetek..
Robinak hívnak?

Szexuális erőszaknak számít-e Ha leitatnak esetleg mással "elkábítanak" és magadon kívüli állapotban vagy az erőszaknak számít, ha úgy közösül veled a férfi? És hogy tudom bizonyítani, ha külsérelmi nyomok nincsenek?

Legjobb válasz: Az elkábítást vérvizsgálatból (egy ideig), anélkül vagy hisznek neked, vagy nem. Leginkább nem. A leitásnál meg magadra vess, ha nem bírod abbahagyni az ivást.

sántít, pontosan emlékszel hogy a hátadon ment el, ergo nem ittál annyit, mert ha annyira kábult lettél volna, akkor semmire sem emlékeznél. szerintem meg csak megbántad az egészet, így viszont sok felesleges pillanatot rendeznél az adott fiunak, magadnak és a szülõknek. ez esetben grat.
*viszont HA magadtól vetkõzöl le teljesen meztelenre (akár józanul), de viszont nem akarod az aktust és mégis megerõszakolnak, akkor az nem számít annak. ha téged vetkõztetnek akkor igen. Ez nem igaz, ha magától vetkõzik, akkor is erõszak, ha nem akarja. De ha segg részegen magától lefekszik valakivel, de utólag megbánja, az nem erõszak. Ha elkábítják, az mindenképpen erõszak, akkor is, ha nem állt ellen.
Az elkábítást vérvizsgálatból (egy ideig), anélkül vagy hisznek neked, vagy nem. Leginkább nem. A leitásnál meg magadra vess, ha nem bírod abbahagyni az ivást.
Feljelenteni fel lehet. Bár nekem kicsit sántít a sztori. Akkor is vannak nyomok, ha nem benned ment el. De kérdés, hogy csüt. óta maradt-e még valami, szerintem nem.
ha annyira sokat ittál akkor hogyan emlékszel rá?
a vaginádból spermamintát vesznek ha van
Erõszaknak számít.
igen. viszont HA magadtól vetkõzöl le teljesen meztelenre (akár józanul), de viszont nem akarod az aktust és mégis megerõszakolnak, akkor az nem számít annak. ha téged vetkõztetnek akkor igen.
akkor mi lesz a jövõbe ha pl én nõ vagyok utálom a szomszédot iszogatok vele lefekszek vele másnap meg azt mondom leitatott és megerõszakolt? ez nagyon sántít nekem
@15:52 ...vagy a kedves szomszéd jelent fel téged.
"nem tudok bizonyítani hogy te ittad meg magadtól vagy ittatak" Az jogi szempontból mindegy is. Nem kötelezõ mindenkit megerõszakolni aki részeg.
BTK 197. § (1) Aki mást erõszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel közösülésre kényszerít, vagy más védekezésre, illetõleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre használja fel, bûntettet követ el, és két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
"ha annyira sokat ittál akkor hogyan emlékszel rá?" Emlékezet vesztéshez többet kell inni mint az önkontroll elvesztéséhez.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de csak azt lehet leitatni, aki hagyja magát. Az alkoholos befolyásoltságot pedig, mármint azt a tényt, hogy leitattak, és nem te ittál magadtól, nehezen tudod bizonyítani egy pár nap múlva, így nem fog megállni a vallomásod sem, max akkor, ha be tudod bizonyítnai, hogy erõszakos behatolás történt, és nem árt, ha van rá legalább 2 tanúd.
kedves kérdezõ lehet nem kellett volna annyit inni és ha részeg voltál önkívületlen állapotba akkor honnan tudod hogy akkor nem akartad a dolgot? most már késõ bánat hogy "hát nem is akartam"
Erõszaknak számít a védekezésképtelen állapot kihasználása is.
tudod*
nem tudok bizonyítani hogy te ittad meg magadtól vagy ittatak
Ilyenkor azonnal feljelentést kell tenni és szakértõ orvosnak mintát venni mindenbõl: vér, hüvelyváladék, sperma-maradványok, stb. Ha vannak tanúk, kerítsd elõ õket. Ha valamit belekevertek az italodba, azt több nap múltán már nem biztos, hogy ki tudják mutatni a véredbõl.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:16 kedves 77-es. jogilag nem erõszak így, hiába gondolja így a józan ész. számos precedens volt ez ügyben már.
Ennek kamu szaga van. Különben leitatás nincs. Kényszerített, hogy igyál, vagy csak megkérdezte mit iszol?
A kérdező hozzászólása: jah és nem ment el bennem... a hátamra.... :(
A kérdező hozzászólása: csütörtökön történt! meddig lehet feljelentést tenni?
"...vagy a kedves szomszéd jelent fel téged." mi van? mert lefeküdt vele 1 nõ? te felfogtad amit írtam?

Lányok! Ti ha szakítotok egy férfivel és esetleg rájöttök hogy hiba volt, akkor jelentkeztek vagy megvárjátok amíg a pasi jelentkezik? Vagy büszkeségből már csak azért sem?

Legjobb válasz: Jobb azonnal lépni mert aztán késõ lesz.Hülyeség ez a dolog h ki lépjen elõbb,ha rájöttél h hiba volt tedd jóvá.

Jobb azonnal lépni mert aztán késõ lesz.Hülyeség ez a dolog h ki lépjen elõbb, ha rájöttél h hiba volt tedd jóvá.
Aki egyszer már kiábrándult belõled annyira, hogy eljusson a szakításig, az nem vágyik rád, legfeljebb beletörõdik, hogy nálad jobb nem jutott neki.

Ha nekem hátulról hullik inkább a hajam nem pedig előröl ahol a férfi kopaszodás jellemző, ez lehet esetleg cink, vagy valamilyen vitamin hiány következtében? Vagy ez is genetikai dolog lehet? 26/F

Ahogy beletúrok a hajamba ami félhosszú, sorra ragadnak az ujjaim közé a hajszálak, egy húzással van hogy 3 hajszál is az ujjaim között akad és csak jön és jön. Elölr?l ahol jellemz? lenne a férfias kopaszodás ugyan ritkás a hajam, de nem hullik csak néha egy egy szál jön ki. Mi lehet ennek az oka? Háziorvost kérdeztem de ? sem tudott mit mondani rá. Vashiányom nincs, vérvizsgálaton voltam, de pl cinket nem néztek úgy látom, meg a b vitamint sem tudom mennyi van a szervezetemben. Úgy tudom ezek a legfontosabbak a haj hullás ellen.

Legjobb válasz: amennyiben nem látványos lehetséges, hogy normális dologról van szó, minden élõ embernek hullik a haja minden nap, ha folyamat tépkeded akkor folyamat fogsz találni kihullottakat, nézd csak meg egy csaj hajkeféjét fésülködés után, tele lesz hajjal, mégsem kopaszodnak... Ha meg kopaszodsz, sok mindent nem tehetsz ellene, és 20 év alatt gyakorlatilag mindent kipróbáltam, ha hullik a hajad, akkor kopasz leszel, ennyi...

amennyiben nem látványos lehetséges, hogy normális dologról van szó, minden élõ embernek hullik a haja minden nap, ha folyamat tépkeded akkor folyamat fogsz találni kihullottakat, nézd csak meg egy csaj hajkeféjét fésülködés után, tele lesz hajjal, mégsem kopaszodnak... Ha meg kopaszodsz, sok mindent nem tehetsz ellene, és 20 év alatt gyakorlatilag mindent kipróbáltam, ha hullik a hajad, akkor kopasz leszel, ennyi...
A kérdező hozzászólása: Köszi, igazából azért nem hiszek annak amikor a doki azt mondja ez kopaszodás, mert hátulról egy férfi nem szokott kopaszodni. Mondjuk hátulról annak ellenére hogy 2 naponta közel 300 hajszálam kihullik nincs kopasz folt csak talán picivel laposabb a hajam hátul mint azelõtt. Igen anyámnak is hullik rendesen a haja fésülködéskor, de õ elég idõs és a haja is jóval hosszabb, nekem olyan 11-13 cm.
Hát ha a férjem ilyesmivel jönne elö, azt hiszem kereshetne ö másikat......
Nem csak keresgélne, hanem keresgélnie is kell, mert én ott hagynám, az egyszer biztos.
Én nem úgy értelmezném, hogy szeret engem a párom, ha ilyesmivel állna elõ... Bár ez függ a barátnõtõl is. Mert azért egy hosszútávú kapcsolatban nyilván már megismerték egymást annyira a felek, hogy tudják, mi az, amit meg lehet említeni a másiknak, mire nyitott, és mire nem. Ha a nõnek is van kedve hozzá, akkor biztos nem fogja azt gondolni, hogy nem szereti a párja, sõt.
már máshol keresgélne
Alapból nem kérném ilyenre a feleségem, mert szeretem és tisztelem annyira, hogy ne alázzam meg ilyen szinten! Egyrészt! Másrészt, úgy érzem, hogy nagyon jó a szexuális életünk, így nem is vágyok másik nõre!! 33/F
Nálam személy szerint ha mást akarnék bevonni, az azt jelentené, hogy már baromi unalmas az asszony. De ha belemegy ilyenbe, gyakorlatilag nem kell a megcsalás következményeitõl tartanom, mégis félre....hatok. A kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad. 35F
Mint férfi azt vallom, hogy akit szeretek, azt sosem csalnám meg, semmilyen ürüggyel. A hármas is csak ürügy. Ha a párom ajánlaná fel, akkor élnék a lehetõséggel, aztán szakítanék.
Ilyen csak szexmániás férfinak jut eszébe, normális monogám és nem primitív férfi szereti a párját, és nem akar dug.ni mással. Önzõ kis f-asz lehet a párod és rém primitív.
Hozzáállás kérdése. Szerintem attól még, hogy a szexuális életüket fel akarja dobni, attól még szeretheti a párját. Csak ehhez olyan partner is kell és ha te ettõl elzárkózol akkor nem szabad erõltetni.
Jó ötletnek gondolja, de nem gondol bele, hogy ez tönkreteszi a kapcsolatot. Ezt még egyedülálló korszakában kellett volna kipróbálnia, két olyan lánnyal, aki iránt nem érez semmit.
"A férfiaknál elkülönül a szex fizikális élvezete a mély érzelmektõl, tehát simán lehet olyan, hogy õ a párját szereti és egy más nõvel való szex az kb annyi neki, mintha nem a családdal enne, hanem egyedül valami delikáteszt egy étteremben. " Bocs, én férfi vagyok, de egyáltalán nem érzek így! Soha nem lennék boldog, ha elvennék egy nõt akit nagyon szeretek, de a szex az pocsék, és más nõk után sóvárgok...
A férfiaknál elkülönül a szex fizikális élvezete a mély érzelmektõl, tehát simán lehet olyan, hogy õ a párját szereti és egy más nõvel való szex az kb annyi neki, mintha nem a családdal enne, hanem egyedül valami delikáteszt egy étteremben. Persze a nõ ezt nem köteles elfogadni, de ez még nem válóok. Leginkább akkor, hogyha a férfi elfogadja az asszony ebbéli nemleges válaszát és nem meg máshova.
Ez így már rég rossz akkor is ha felmerült csak a gondolat...
Milyen férfi az, aki meg tud d*gni egy másik nõt, a felesége(élete szerelme) szeme láttán?? (Vagy a háta mögött)
A kérdező hozzászólása: nincs konkrét nõ, csak az ötlet
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:37 Na ja!! Ennél jobban én sem írhattam volna le! 29/f
Minden férfinak vannak olyan álmai(fantázia) amit nem biztos, hogy bevállalna, de attól még kíváncsi, hogy a másik mennyire van benne a dolgokba. Engem pl izgat a két pasi egy csaj felállás, beszéltünk is a párommal errõl, de sosem tudnék még egy pasit beszerveznék. Szerintem ahol már ténylegesen be van szervezve egy harmadik fél, az szerintem olyan, mint egy nyilvános megcsalás, s ott lehet a megcsalt és a megcsaló fél, s a harmadik. Hülye helyzet, bár aki tudja kezelni a dolgokat, az õ dolga.
A kérdező hozzászólása: férfiaktól várnék elsõsorban válaszokat, õk mégiscsak jobban értik/érzik, mirõl van szó.
Megkérdeztem errõl a férjemet, és õ sem tudja elképzelni. A kép pasis felállás alapból kizárva nála, a két nõs felállást pedig a korábban ide válaszoló férfiakhoz hasonlóan nem tudja elképzelni. Ha õ szeret valakit (mondja õ), akkor nem kell az ágyba még egy nõ.
Természetesen igen.
Igen, de miért érdekel?
A kérdező hozzászólása: Köszi. És 72órásat csak a nõgyógyász írhatja fel?
Minden fogamzásgátló tabit csak orvos írhat fel, de ez így van jól. De miért nem védekeztek, ha nem szeretnél babát?
Igen, de a levegõn kb 3 perc alatt, a vízben pedig azonnal elpusztulnak a kicsikék. :)

Mi történik egy ilyen bírósági eljárás során? Vagy ha a lent említett esetről beszélünk, a nő mit tehet? Milyen döntések születhetnek ezen felül? Milyen kötelezettségei lesznek a férfinek? Esetleg tartásdíj is szóba jöhet?

Ha egy n? gyermeket szül, és egy emberre "ráfogja", hogy ? az apja, de a férfi meg nem ezt gondolja, és nem ír alá apasági nyilatkozatot, ezt követ?en a n? pert indíthat ennek tisztázására.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!