Találatok a következő kifejezésre: Ha esetleg a baba 2 hete, (3 db)

Igen.
Szia! Nekem is kb. 2 hete sikerült, ha sikerült (remélem) és nekem is szúr, de egyéb más tüneteim is vannak! Neked?
A kérdező hozzászólása: Nagyon kemény az alhasam, meg néha beleszúrkál a mellembe is. Nem feszül, mint mensi elõtt, hanem egyenesen fáj. Ezek vannak. Ja, és egy vegyesen páfrányos mikroszkóp! :) Szurkolok magunknak!
Szia! Az utolsó válaszoló vagyok. Nekem is fájnak a melleim, de egyre jobban, éhes, álmos, ingerlékeny vagyok, sokat pisilek, hõm 37 felett van, néga kissé görcsöl a hasam. Talán ennyi... Szorítok neked is:) )))))

Van egy nokia c5-03 telóm kb 2-3 hete vettem de most nem működik mert nemad képet. Ha beviszem a t-mobile-ba akkor becserélik? Garancia van hozzá esetleg lehetne választani egy másik készüléket ráfizetéssel?

Legjobb válasz: Kétlem hogy kicserélik. Inkább szervizbe küldenek ahol ingyen megcsinálják/ kicserélik a hibás alkatrészt ez esetben a képernyõt, de kérdezz ott utána.

Kétlem hogy kicserélik. Inkább szervizbe küldenek ahol ingyen megcsinálják/ kicserélik a hibás alkatrészt ez esetben a képernyõt, de kérdezz ott utána.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!