Találatok a következő kifejezésre: Ha erős folyásom van (17 db)

Mért van az hogy ha ugrálok, tornázok vagy ugráló kötelezek erős folyásom van? 9 hónapja szültem gyereket, ez miatt lehet?

Konkrétan amikor például ugráló kötelezek érzem hogy fáj a méhem,és olyan er?s folyásom van hogy még a nadrágom is átázik,de csak ilyenkor?Lehet hogy megint terhes lennék? Vagy miért lehet?

Legjobb válasz: ORVOS!!!!!!

ORVOS!!!!!!

Lányok/Nők! Erős folyásom van odalent, többnyire fehér színű, és ha szétnyitom a hüvelyemet fehér darabkák találhatók mindenhol. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: szia! szerintem az alkagin hüvelykupot probáld meg rá. vény nélkül kapható, én csak ajánlani tudom.

szia! szerintem az alkagin hüvelykupot probáld meg rá. vény nélkül kapható, én csak ajánlani tudom.
ugyan ez a helyzet velem is. tudod már mi lehet ?
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs :S
A fehér, darabos folyás az gombafertõzés általában, pláne, ha viszketõ, égõ érzés is van mellette + ha piros.
Így van a fehér, esetleg sárgás darabos folyás gombás eredetû.
Hát inkább gombának tûnik, de teljesen biztosat csak doki tudna mondani. Ha nem akarsz találomra gyógyszert választani, akkor esetleg próbálkozhatsz regeneráló kúpokkal, amik segíthetnek meggyógyítani a hüvelyed, de kárt nem tesznek benne. Én most csinálok épp egy Vitagyn C kúrát, épp elcsíptem valamit, mielõtt még annyira durva lett volna, hogy dokihoz kellett volna mennem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
A kérdező hozzászólása: köszi, ki fogom próbálni :)

Erős folyásom van, mit szólna ehez a barátom, ha kinyalna?

Mindennap olyan folyásom van, hogy a bugyim enyhén nedves lesz. Miután alaposan emgmosom a puncim, egy ideig nemjön, de egy két órára rá, már érzem... Ilyenkor rosszabb íz? a punci?:S NEm akarom, hogy elhányja magát ott helyben...

Legjobb válasz: De gusztusos vagy :S Én jobban szeretem nem tudni h a csajokból ilyen löttyök folydogálnak :S

De gusztusos vagy :S Én jobban szeretem nem tudni h a csajokból ilyen löttyök folydogálnak :S
A kérdésed olyan idétlen akár csak te, annyi eszed nincs hogy szóba se hozod elõtte míg nem kezeltetted magad? Bár amilyen okos vagy le se sz*rnád és nem szólnál neki
eleve nem szabad szappannal . olvass utána. semmitse szabad ami mondjuk illatos, meg hasonlók. se szappan se tusfürdõ, sõt illatos tampont, és betétet se kellene használni. lehet hogy attól van.. erre valók az erre kifejlesztett lemosók.. szerintem próbáld azokat
A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 21:25 vagyok. Nekem anno azt javasolta nõdoki asszisztensnõje ne használjak semmit csak tiszta vizet, me elég sok gondom volt miután antibébit szedtem(aztán abba is hagytam nem jött be..ect.) azóta semmi gondom! bevált nekem.
A kérdező hozzászólása: akkor csak alaposan mossam meg vizzel?:O én még arról is hallottam, hogy ha bakteriális fertõzésem van, akkor a kamillásteában való ülés "enyhíthet" rajta...
ha arra gyanakszol hogy fertõzésed van akk alapból az orvosnál kezd , de ha csak természetes folyásod van , akkor nem tudsz változtatni rajta.az együttlétek elõtt megtörlöd intim törlõkendõvel és kész is :)
Tutira nem fogja. :)
A kérdező hozzászólása: már voltam dokinál, vett is kenetet, mondta, hogyha nem vizsgál emg , akkor nem is mondtam volna xD igaz. ja, és azt "elfelejtetem" mondnai, hogy igen, van egy enyhe kellemetlen szaga :/ csak azt nemtudom, hogy ez most a fertõzés miatt, vagy csak ilyen illatú a puncim...?:Svagy ez akkor nem normális?:/
A kérdező hozzászólása: deamúgy az intim törlõkendõ elvileg nem egészséges...vagyis ugytudom, hogy megváltoztatja hüvelynek a savját, vagy hogy is van...nemsokat hallotam róla, csak ennyit.
05-08 11:36 Én is úgy tumom h intim törlõkendõ nem egészséges. Ha biztosat akarsz kérd. meg nõdokit v. asszisztensnõt. Ha meg fertõzés akkor ír fel gyógysz. v. vmi kezelést és addig nincs semmi a kezelés ideje alatt! Ha már volt azelõtt, h dokinál jártál ako a partner is kezelni kell!
A kérdező hozzászólása: sima baba szappannal!
az mit takar, h alaposan megmosod? nm mindegy mivel mosod..
Ha ez zavarja, akkor keressen magának fiút. Ugyanis természetes dolog a nõknél a folyás.
a fehér folyás normális!!! akkor van fertõzésed ha a folyás színesedik és kezd szaga is lenni..
Szerintem lányoknál vonzó ha nedves a punci hiszen ez azt jelenti hogy a csaj is fel van izgulva :P
szerintem ez tök normális, fiúk basszus ti semmit sem tudtok! szerintem mielõtt hozzádére mosakodj meg uána meg úgyis benedvesedsz ha jól csinálja
Gondolom fehér folyása van, ami TERMÉSZETES, de látom ti nem sokat értetek a nõkhöz.
Vegyél neki vegyvédelmi ruhát :D
Hát, inkább menj el orvoshoz, nehogy valami betegség jele legyen.Addig szerintem ne engedd, hogy megtegye, legyél biztos a dolgodban.
A gombás bacis eredetû folyás büdös is. SZóval ha nincs szaga, elvileg rossz íze se lehetne. De ha folyásod van akkor mindenek elõtt irány a doki.
A kérdező hozzászólása: megvan oldva(: a doki hívott, hogy valami bakteriális fertõzésem van...hétfõn megyek a gyógyszer receptjéért :) amugy nem, még nem voltam együtt sehogy a barátommal.

Üdvözlet, ha az ovulációm ápr 4én volt, és párommal együttlétünk ez előtti napon ill ezt követő napon volt, s tegnap óta barnás folyásom van (nem kicsi) illetve erős görcsök, az jelezhet esetleg terhességet?

Legjobb válasz: Szia! Ha sikerült is teherbe esned ez nem jelent jót! Szerintem irány a doki mielött baj lenne az erös görcsök ill. barna folyás nem jelent jót.

Szia! Ha sikerült is teherbe esned ez nem jelent jót! Szerintem irány a doki mielött baj lenne az erös görcsök ill. barna folyás nem jelent jót.

Előfordulhat terhesség ha az aktust nem fejeztük be, és a férfi partnerem nem élvezett el? Mellesleg az aktus óta erős, szagos folyásom van, mekkora esélye van a terhességnek?

Legjobb válasz: szerintem ne, de azért jobb félni mint megijedni...egy teszt nem árt, mivel nem élvezett el nem mondom, h nem lehetsz terhes, mert vannak kéjccseppek, ami szintén tartalmazhat életképes spermiumot.A szagos folyás aggasztó:vagy elkaptál valami nemi betegséget vagy felfáztál habár akkkor csípne illetve fájna a vizelés!Személyesen azt tanácsolom menj el nõgyógyászhoz ilyenekkel nem érdemes játszani!Tapasztalat...

szerintem ne, de azért jobb félni mint megijedni...egy teszt nem árt, mivel nem élvezett el nem mondom, h nem lehetsz terhes, mert vannak kéjccseppek, ami szintén tartalmazhat életképes spermiumot.A szagos folyás aggasztó:vagy elkaptál valami nemi betegséget vagy felfáztál habár akkkor csípne illetve fájna a vizelés!Személyesen azt tanácsolom menj el nõgyógyászhoz ilyenekkel nem érdemes játszani!Tapasztalat...
Tehát:a terhesség nem valószínû, de a betegség kockázata nagy ha a folyás abnormális.Ez orvost kíván.
a szagos folyás betegségre utal nem terhességre
Írok magának a folyásokról, és persze a hüvely irrigálásról is, egyáltalán nem baj ha vett ilyet, de használni is kell tudni. Azért egy két dolgot leírok a krónikus folyásokról is szerintem lesz mit olvasni. Folyásnak tekintünk minden olyan hüvelyváladékozást, aminek kellemetlen szaga van, viszket, csíp, közösüléskor fájdalmat, esetleg alhasi panaszokat okoz, vagy egyszerûen másfajta váladékozás jelenik meg, ami kellemetlen. Nem folyás a bõvebb váladék, még akkor sem, ha esetleg a fehérnemûn foltot hagy. Amennyiben a folyás léte kérdéses, akkor mindenképpen nõgyógyász orvoshoz kell fordulni, aki a hüvelyváladék levétele útján egyértelmûen meg tudja állapítani, hogy van-e kóros váladékozás vagy sem. Az viszont nagyon fontos, hogy semmiképpen nem normális, ha egy nõ minden nap betétet visel. Azt csak a betétgyártó cégek hirdetik, hogy jó, ha egy nõ minden nap betétet használ. Akkor kivizsgálás szükséges és utána kell járni a folyás eredetének. A normál hüvelyváladék színtelen szagtalan és erõsen savas, olyan mintha citrom húzná össze az ember nyelvét. Sok nõ hiszi azt, hogy folyása van, holott semmi tünete nincs és csak éppen egy bõvebb váladékozása van. Mi emberek különbözõek vagyunk, sokan arról panaszkodnak, hogy szexuális együttlét során gyakran kiszárad a hüvelyük és nincsen elegendõ síkosító anyaguk. Nekik sokkal ritkább az olyan panasz, mintha állandó folyásuk lenne. Azok a nõk, akiknek a szexuális együttlét alatt bõséges váladék képzõdik és sohasem panaszkodnak arról, hogy a szex közben kiszáradnak, ezáltal a szexuális élet fájdalmassá válik, azok a nõk gyakrabban érzik, mintha a bõséges normál hüvely váladékozás folyás lenne. A folyás soha sincs önmagában. Mindig egyéb panaszok is kísérik. A bõséges hüvely váladékozás pedig normális jelenség, még akkor is, ha ezt kellemetlennek érzik. Természetesen kérdéses esetben sokkal jobb, ha orvos állapítja meg, hogy a váladékozás normális-e vagy sem, hiszen a bõséges hüvely váladékozásnak nincsen következménye, de a folyás ki nem kezelése krónikus gyulladást eredményezhet.
ne agodj nem vagy terhes mert ilyenkor még peteérés sincs. de kivette és bisztos hogy nemélvezett beléd?szoval akkor te nem pettingelésrõl beszélsz ugye?
Az utolsó jót írt. A szagos folyás az fertõzés..menj dokihoz, de a partnerednek volt elõváladéka és tudnivaló, hogy abban is van sperma!! Na mindegy most már tesztelned kell ha nem jön meg, és irány a doki, mert elkaphattál valamit.
A kérdező hozzászólása: dede én vagyok, sajnos...:(
Az elõzõ hsz-ra is írtam. Ezek után azt mondanám, menj el dokihoz mindenképp! A szagos folyás fertõzésre utal. A terhesség esélye minimális, de azért lehetséges. ha a folyás nem múlik, mihamarabb menj dokihoz, mondj el neki bátran mindent, még ha kicsit kellemetlen is... Így mindent kivizsgál. Mensi elõtt a terhességet nem biztos, hogy kizárja, bár azt hiszem vérvétellel lehetséges.
Sztem nem vagy terhes. Dokihoz menj el mindenképp, mert ha valamit elkaptál, akkor elõfordul, hogy nem jön meg idõben, és ez mégtöbb aggodalomra ad okot. Fel fog írni egy kúpot, v. gyógyszert és kész. De akkor már meg tudja állapítani azt is hogy terhes vagy -e. De szerintem nem. Legközelebb védekezz!
nem te vagy az, aki az abortuszról is kérdezett fentebb? Mert az a leányzó is épp 14 éves és ilyen jellegû gondokról írt...A szagos folyás fertõzés és semmi köze a peteéréshez!
ne agodj nem vagy terhes.
ha a férfi nemosa meg a kukacát akkor bizony simás elkaphatsz gombát. mert a pisis farok bizony azt csinál
A kérdező hozzászólása: nem sokáig tartott az aktus, az is kisebb megszakitásokkal történt, nem élvezett el, õ sem én sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönök minden választ, de a legnagyobb gond, hogy én mindössze 14 éves vagyok, szóval se terhes se fertõzött nem szeretnék lenni.De ha a kettõ közül választanom kéne inkább fertõzéses, vagy gombás leszek mint terhes.Anyámnak talán könyebben magyarázom meg.De nagyon félek, hogy komolyan terhes vagyok.De az aktus nem tartott sokáig és egyikünk sem ment el.Nemsokára megkéne jönnie, valószinû ilyenkor peteérés?
Ki nem kezelt folyás méhszájsebet okozhat.Nekem volt..Ne várd meg.Nõgyógyász!
Szia! Most már biztosan kiderült. Mi a helyzet?

Normális, ha minden nap elég erös és sok fehér szinü folyásom van? Nem viszket és nem is darabos. Ez normális vagy gomba?

Legjobb válasz: Szerintem normális.Nekem is elég erõs szokott lenni, de már évek óta, de se darab se viszketés se semmi más.Szerintem vannak olyanok akiknek több a folyásuk.:)Volt olyan is hogy már a tisztasági betét kicsit átázott. :-S

Szerintem normális.Nekem is elég erõs szokott lenni, de már évek óta, de se darab se viszketés se semmi más.Szerintem vannak olyanok akiknek több a folyásuk.:) Volt olyan is hogy már a tisztasági betét kicsit átázott. :-S
Szerintem is normális, nekem is vannak ilyen idõszakaim, amikor az átlagosnál több a folyásom. De ha ez huzamosabb ideig fog tartani, akkor inkább menj dokihoz.
Nekem is ilyen gondom van már jó pár éve, igaz tinédzser vagyok, szoval lehet hogy ezért van sok. Én tisztasági betéttel oldom meg
Én se tudom eldönteni:( Elég kellemetlen, ha a barátom arrafele jár a kezével vagy a szájával:( Ha tudom, h ogy nem találkozunk jó megoldás a tisztasági betét, de ha igen, akkor elég kellemetlen lenne elötte kiszedni:/:)

Ha erős sárgás folyásom van és amikor pisilek nagyon folyik belőlem egy átlátszó nyálkás váladék. Lehetek terhes? Vagy csak felfáztam?

Rendesen megjött (sajnos)28 napra,de szeretnék babát éppen ezért nem védekeztünk a múlt hónapban.Csak megjött,a hasam most legalul fájdogál,szurkál és mint írttam folyásom van.A héten mindenképp megyek orvoshoz,csak kíváncsi lennék,hogy ilyen volt már-e valakinél,hogy így esett teherbe?El?re is köszi.

Legjobb válasz: Persze. Lehetsz terhes. A folyás a terhesség alatt még inkább felerõsödhet, de ez egyénenként is változó.

Persze. Lehetsz terhes. A folyás a terhesség alatt még inkább felerõsödhet, de ez egyénenként is változó.
most késik is?
A kérdező hozzászólása: Nem késik, már a mensi után vok.4-én múlt el.

34. hétben vagyok, az orvosom külföldön van 3 hétig. Erős sárgás folyásom van, de nem ég, nem fáj, stb. Roppant félek, hogy véletlenül bejut a bébihez és fertőzést okoz. Van okom az ijedtségre, vagy például észlelném, ha szivárogna a magzatvíz?

2 hete vizsgált, akkor zárt volt a méhszáj.Köszönöm a válaszokat, el?re is!

Legjobb válasz: A magzatvíz ettõl nem fog szivárogni, ettõl ne félj. A terhességet sem fogja beindítani. De a sárgás szin általában valami fertõzésre utal, jó lenne, ha felkeresnél egy másik dokit aki megnéz, és elmondaná mit kell tenned. Lehet semmit, és az akkor megnyugtat, ha meg kell valami, azt felírja.

A magzatvíz ettõl nem fog szivárogni, ettõl ne félj. A terhességet sem fogja beindítani. De a sárgás szin általában valami fertõzésre utal, jó lenne, ha felkeresnél egy másik dokit aki megnéz, és elmondaná mit kell tenned. Lehet semmit, és az akkor megnyugtat, ha meg kell valami, azt felírja.
Használj a biztonság kedvéért Canesten kombit!
Én is hasonló végett aggódok.Én még csak 30 hetes vagyok.tök sárgás lett a folyásom.Voltam a dokimnál 3 hete is, és akkor is szóltam neki errõl, és most a héten ismét szólam neki errõl.Õ mindig megvizsgál, és ennyi..Azt mondja semmi fertõzésre utaló tünetem nincs, ezért nem is ad rá semmit...Én meg eggyre jobban aggódok ez végett.
Nekem folyamatosan sárga folyásom van, már hónapok óta kezelve vagyok, persze nem folyamatosan, csak felír valamit és nem múlik el.Elvileg a sárga szín bacira utal, persze az jó he nem ég, .de ne törõdj bele, keress egy másik orvost addig, nem lesz baj, mi is nagyon jól vagyunk remélem így is marad. A babának nem lesz baja, csak nézesd inkább meg magad.
De bizony ha mégis vmi fertõzés, akkor az ha kezeletlen marad hetekig akkor nagy az esély rá hogy az bejuthat a bébihez(zárt méhszájon át is), és fertõzést okozhat.Attól meg már bizony elkezdhet szivárogni a magzatvíz, bár az általában nem tiszta átlátszó magzatvíz, hanem barnás, vagy sötét.És ehez elég akár 1-2-3 hét.Én az elõzõ terhességemnél pontosan így jártam...Mivel nem lett idõben kezelve a fertõzés, ez így sorban történt ahogy leírtam..

Ha minden ciklusban egyszer pár napig erős szagú, sok fehér folyásom van az a peteérés jele?

Nem viszket, nem fáj, nem csíp. Kicsit er?s a szaga és csak 2-3 napig tart és viszonylag sok fehér valami jön ki bel?lem. Ez peteérés?

Legjobb válasz: Ha szaga van az fertõzés.Ami peteéréskor van az szagtalan.

Ha szaga van az fertõzés.Ami peteéréskor van az szagtalan.
Peteérés alatt a folyás átlátszóvá válik, hígabb és több lesz, és nincs semmi szaga, ha mégis, az inkább édeskés "illat".
Ha van egy kis szaga, az normális. Én is kifigyeltem és nekem is hasonló tüneteim vannak középidõben. Biztos a peteérés az, nem kell aggódnunk :)
A kérdező hozzászólása: Nekem kb ciklus közepén mindíg ilyenem van, se elõtte se utána. Áltátszó soha nem volt, hígabb az igaz, van egy kis szaga, sok van belõle. Nekem ez mindíg elõjön. Szinte napra pontosan, elõtte se utána se, csak azon a pár nap.
Hm... akkor pedig annak kell lenni. A "nagykönyv" szerint olyankor a folyás kristálytisztává válik. Nekem néha opálos, és tényleg több, mint amúgy. Ha utána elmúlik, akkor neked tényleg ilyen. :) Második voltam.

2nappal mens. Elott vagyok! Eros krémszeru folyásom van. Mitol lehet? Nem budi, nem viszket. Korai lenne, ha holnap tesztelnék?

Legjobb válasz: Ez tipikus terhességi tünet,úgyhogy reménykedhetsz:) Nyugodtan tesztelj holnap,mert sokaknak már menszi elõtt kimutatja,de ha negatív,akkor se keseredj el,mert lehet,hogy egy kicsit korai lesz.Ha nega,akkor várj pár napot,és újra tesztelj.Sok sikert!

Ez tipikus terhességi tünet, úgyhogy reménykedhetsz:) Nyugodtan tesztelj holnap, mert sokaknak már menszi elõtt kimutatja, de ha negatív, akkor se keseredj el, mert lehet, hogy egy kicsit korai lesz.Ha nega, akkor várj pár napot, és újra tesztelj.Sok sikert!
Nekem pont ez volt és poz lett a tesztem!:)
Nekem is pont ez volt, de nekem meg is jött, úgyhogy kétesélyes a dolog, sõt a hõm is baromi magas volt, mégis megjött. Ha nálad baba van a dologban, akkor már tesztelhetsz halványan látszódik vagy két nap múlva, drukk!
A kérdező hozzászólása: Lègyszi lànyok!!!!!Senkinek nem volt ilyen?Segitsetek!:(
A kérdező hozzászólása: Vettem 1tesztet!De nem tesztelek csak kèt nap mulva!Mert az van ràirva a dobozra, hogy mens.kimaradàsa utàn 1nappal lehet hasznàlni.De szerintetek nem tul alacsony a hom?36.8
A kérdező hozzászólása: Megjott:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!