Találatok a következő kifejezésre: Ha enyhén a (279 db)

Milyen tünetei vannak ha enyhe menses vagy barnázás jelentkezik és mégis létrejön a terhesség?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést. Lehet menzeszed terhesség alatt is, de lehet az is, hogy csak beágyazódási vérzésed van. Ennek a tünete lehet enyhe menstruációs görcs, alhasi enyhe fájdalom.

Nem értem a kérdést. Lehet menzeszed terhesség alatt is, de lehet az is, hogy csak beágyazódási vérzésed van. Ennek a tünete lehet enyhe menstruációs görcs, alhasi enyhe fájdalom.
Candida? Nézesd meg feltétlenül!
A kérdező hozzászólása: Candida? Az mi is kicsit pontosabban?
Nem voltál elötte sokáig vizes fürdõruhában? Lehet, hogy átfázott... Velem is volt már ilyen...

Lessz valami baja a ledes LCD monitornak ha enyhén vizes törlőkendővel takarítom meg?

Legjobb válasz: Ha a víz nem csöppen bele : ok. Inkább ablaktisztítóssal enyhén és finoman tedd.

Ha a víz nem csöppen bele : ok. Inkább ablaktisztítóssal enyhén és finoman tedd.
Kicsit legyen csak nedves és nem lesz baja.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm!

Enyhe fitymaszűkületem van, ha feláll a péniszem akkor kicsit fáj, ezt hogyan tudnám megszüntetni? Valami módszert tuttok mondani, esetleg linkelni? Köszi.

Legjobb válasz: menj el egy dokihoz,õ majd segít. részleges körülmetélést ajánlok vagy bemetszést,de ha nagyon enyhe akkor elég lesz a vízben áztatás,rózsaolaj és a húzogatás.

menj el egy dokihoz, õ majd segít. részleges körülmetélést ajánlok vagy bemetszést, de ha nagyon enyhe akkor elég lesz a vízben áztatás, rózsaolaj és a húzogatás.
Tegnap 19:25 A makkot kell ecsetelgetni vele és szép fokozatosan húzogatni, enyhe szûkület esetén segít, nekem bevállt. Szinte bármelyik gyógyszertárban beszerezhetõ
Húzogasd meleg vízben, fürdéskor rendszeresen.
Ez milyen módszer, amit leírtál? (rózsaolajos) Köszi!
Tedd, amit az elsõ! A teljes körülmetélést nagy ívben kerüld el, azt elõre mondom... sok orvos egybõl levágná még a lábát is a páciensnek...
Enyhe szûkülettel nincs gáz, csak vigyázz, ne repedjen be, amikor tágítod, mert az heges lesz. Vigyázz arra, hogy ne engedd egyik orvosnak se, hogy levágják a fitymát, sokan simán megteszik...

38 hetes terhes vagyok. Ha keményedik a hasam jobb oldalon alul enyhén fáj a hasam, vagy ha megnyomom nem erősen csak enyhén akkor is fáj. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, hogy nyom ott valamit a baba. Vagy ez folyamatosan van, több napja? Bár lehet, hogy így is lehet ez a probléma, mivel ugye már nagy és nincs olyan sok helye... Könnyû szülést!

Szerintem lehet, hogy nyom ott valamit a baba. Vagy ez folyamatosan van, több napja? Bár lehet, hogy így is lehet ez a probléma, mivel ugye már nagy és nincs olyan sok helye... Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Nem nem több napja.... Igen szerintem is meg a védõnõ szerint is csak nyomott ott valamit a kisfiam! :) köszönöm! :)
Szia! Egy képet tudnál küldeni a karcról?
Ha laikusként logikusan közelítem meg a problémát a karc a bevonat hiánya.Tehát fapác anyag kell és vagy viasz vagy lakk ami a bevonó szer, feltölti az árkot ami a karc.Elõfordulhat, hogy a karchoz nem találunk megfelelõ színû pácot mert a bútor már elváltozott , megöregedett.Ekkor tág tere nyílik a kísérletezésnek, hogy milyen kosz lehet ami pótolja azt a megfelelõ színt amit kivéstünk.Talán cipõpaszta, vagy padlópaszta, gyerekkaki, vagy odaégett pörkölt.Ha ezt metaláltuk és pácoltunk vele már csak be kell lakkozni vagy viaszolni és kész is!! Sok sikert a javításhoz!

Az jelent valami bajt, ha enyhén vérzek "odalent", de nincs meg a havim?

Legjobb válasz: kertész vagy? nem kaptad meg a havi fizetést? talán egy rózsabokrot kapáltál, és beleakadt a tüske a lábadba, ezért vérzel enyhén, sebtapasz megoldja. sok sikert.

kertész vagy? nem kaptad meg a havi fizetést? talán egy rózsabokrot kapáltál, és beleakadt a tüske a lábadba, ezért vérzel enyhén, sebtapasz megoldja. sok sikert.
Nekem is így volt, éppen csak rózsaszínû vérzéssel. Mûtét lett belõle mert kiderült, hogy polip okozza.
Szerintem egy apró hüvelyi hámsérülés lehet ha rózsaszínû a vérzés.
Szerintem terhes vagy, ikreket vársz...
terhesség jele is lehet, szal vagy tesztet csinálj vagy menj nõgyógyászhoz.
Beágyazódásos vérzés?
Lehet ovuláció(középidõben) esetén normálisan is egy kicsi vérzés, ez nem baj. Lehet még valamilyen sérülés, méhszájseb, felhorzsolás miatt is. Esetleg elõfordul valamilyen erõsebb gyulladástól is azt hiszem. Menj nõgyógyászhoz:) )
1: lehet, hogy ez már havi vérzés. Lassan alakul ki, nem rögtön minden. 2: ha nem, akkor viszont orvosi probléma. Mindenképpen egy nõgyógyász javasolt. Már, ha akarsz még gyereket életedben.
meglõttek nyíllal?
A kérdező hozzászólása: fene egyen meg téged.vicces vagy...
Ez mekkora Lol már... menj el dokihoz... ha fáj a torkom, elmegyek orvoshoz, nem beírok gyakorira...

Ha (hááát enyhén szólva) utálod az anyósod, akkor is elengeded hozzá (pl. :nyaralni) a gyereket?

Anyós rövid jellemzése (igen amit megengedek magamnak...):kétszínű és... most írhatnám a többi rossz tulajdonságát is, csak van egy kis bökkenő HAZUDIK is.pl.:gyerekemnek valami baja lesz, akkor is képes lenne(szerintem) a pofámba hazudni.Szóval ami zöld és elötetek van ő arra azt mondja, hogy kék-szemrebbenés nélkül.Szóval a lényeg bíznátok olyan emberre a gyereketeket, akiben ti magatok nem bíztok?(igazából ez a kérdésem).

Legjobb válasz: 2. vagyok... ha nem is nyaralni, de esetleg 1-2 napra, vagy egy-egy délutánra gondoltam.

2. vagyok... ha nem is nyaralni, de esetleg 1-2 napra, vagy egy-egy délutánra gondoltam.
Nem fogsz örülni a válaszomnak, de én igen. Az én elsõ anyósom rémálommá vált, amikor elhagyott minket a fia. Iszonyatos dolgokat hazudozott össze rólam, hogy a fia patyolatfehér maradjon a falu elõtt. Szétszórt volt amúgy is, és sosem volt a takarítás nagymestere. Õ is szerette elferdíteni a dolgokat. De a gyerekek imádták, én meg úgy gondoltam, a gyerekeimnek joguk van mindkét nagyszülõhöz. Így hát továbbra is vittem Õket hozzá, sõt nála is hagytam a gyerekeket. És ahhoz képest, hogy tényleg "érdekes" egy nõ, soha semmi bajuk sem lett. Az már csak hab a tortán, hogy amikor rájött, hogy nem szakítom el tõle az unokáit, rohamos javulásnak indult a kapcsolatunk. Nálam egy kizáró ok lenne, az alkoholizmus.
Én most szültem meg a második gyerekem.Amíg a kórházban voltam (11 nap, túlhordással befektettek) a másfél éves fiam anyáméknál volt, férjem dolgozott. Megszületett a baba, férjemet felhívta a testvére, hogy mégis mi hogy gondoltuk, hogy nem kértük meg anyóst a gyerekvigyázásra, miért csak az én szüleimnél van. Hát azért, mert abszolút nem bízok meg anyósban. Nyilván az én hibám is, de még nem töltött el soha egy óránál hosszabb idõt kettesben a fiammal (akkor is csak azért, mert a kérdezésem nélkül elvitte sétálni, én meg nem tudtam, hova tûnt a gyerek) Kisebb korában volt, hogy veszélyeztette a gyerek testi épségét (otthagyta a kanapén az alvó gyereket, mikor már rég forgott) és amúgy õ kislány unokát akart, megmondta nekünk, szóval nem is a szíve csücske. Volt, hogy kivitte az udvarra játszani, mondván fõzzek nyugodtan, egy óra múlva meg nézem, a fiam ott áll egyszál magában, mert anyósnak közben más dolga akadt, és otthagyta. (akkor talán egy éves volt) Én meg csak azért, mert az egyik nagyinál volt, nem fogom a másikhoz is elküldeni, mert így igazságos. Itt nem ez a fontos, hanem a gyerek testi épsége, egyenlõre. Emellett nem tartom távol a fiamtól, megyünk hozzá rendszeresen, most õ is jön, mert másodjára kislányunk született, csak a felügyeletére nem fogom bízni, még pár évig biztosan.
én nem engedem el. eddig (mondjuk még csak 4 éves a gyermekem) nem engedtem el. Megmondtam neki, hogy majd 10 éves korában, ha akar, mehet. addig csak velünk, a szüleivel :) Eleinte nem fogadta el, de rájött, hogy ez nem fog változni.
nem. de mivel az anyósod, mégis csak illene néha-néha ott hagyni a gyereket. sajnos a fiúkkal anyós is jön :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, azt hiszem meg fogom engedni magamnak, hogy csak arra bízom a gyerekemet(aki a hasamba volt stb. ...)akiben én is megbízok.
Ha "csak" engem bánt vagy velem nem jön ki stb. de a gyerekekkel meg jól bánik és semmi bajuk sincs mikor nála vannak, akkor elengedném. (bár vinné de az én anyósom még így se viszi õket meg nem is jön meg semmi pedig én már lexarom hogy rólam mi a véleménye).
Ha egyébként a gyereket rá lehet bízni és a gyerek is szereti, akkor igen! Itt nem a ti viszálykodásotok a lényeg, hanem a gyerek! Neki jó, ha van nagyija. Barátnõm szinte nem is áll szóba az anyósával, mégis szinte heti rendszerességgel nála vannak a gyerekei, mert imádják a nagyit! Ezért kénytelen volt az önzõségét félretenni!
Én erdõben lakom, szintén nincs kerítés, mégsem tekeregtek el soha a gyerekek :-) Gondolom, Õ is odafigyelne, hiszen a férjedet is felnevelte valahogy.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, de ha csak belegondolok elkap az ideg.A kert végén nincs kerítés-erdõ van stb.Na meg persze egy vén "hüpi".
A kérdező hozzászólása: Kööööszönöm :) , élnek még emberek a földön.
Hááát, nem tudom... Nálunk is volt ebbõl vita. Az anyósomnak...nagyon más elképzelései vannak a gyereknevelésrõl, mint nekem. Gyakorlatilag teljesen felelõtlen, kétszínû... DE a muszáj nagy úr, nyáron egy hetet töltött ott a kicsi a bölcsiszünetben, mivel dolgoznom kellett. Anyósnak mosolyogva adtam át a gyereket, és megjegyeztem, hogyha egyetlen haja szála is meggörbül...a részleteket a fantáziádra bízom, de hidd el, nem kíméltem.:) És bejött, állítólag, míg nem voltunk ott, anyós folyamatosan a nyomába járt a gyereknek, vigyázott rá. Ez egyébként isteni csoda, hisz a saját gyerekével sosem volt ilyen. Azóta sem tudom, hogy a fenyegetés vált e be, vagy csak annyira odavan az egyetlen unokáért, hogy képes miatta megváltozni.

Ha enyhe hőemelkedésem van és fáj a torkom, akkor zuhanyozhatok?

Ma délután 2 körül kezdett el fájni a torkom. Azóta már enyhült szerencsére. Most vettem be egy Coldreqx tablettát. Jól esne egy gyors zuhany. Szerintetek rontana a helyzetemen? Előre is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: nemhiszem hogy rontana, de ha aggódsz rajta, akkor ne forróba fürödj, hanem langyoska, esetleg egy picit hûvöskében:)

nemhiszem hogy rontana, de ha aggódsz rajta, akkor ne forróba fürödj, hanem langyoska, esetleg egy picit hûvöskében:)
Ha jól esne egy zuhany akkor kövesd, amit a tested üzen, és zuhanyozz le olyan hõmérsékletû vízzel, amilyet igényelsz. Semmit nem ront a helyzeten, sõt a megfázáson kifejezetten javít. Támogatom a forró fürdõt ötletét is, ha erre van lehetõséged. A lényeg csak, hogy jól törölközz meg, és aztán öltözz fel, nehogy megfázz, ne nyisd ki az ablakot zuhanyzás után, vigyázz magadra.

Lányok, szerintetek nagyon vészes ha enyhén balra görbül a péniszem?

Nagyon félek hogy nem fog tetszeni majd a barátnőmnek! Mondanátok róla véleményt??

Legjobb válasz: az ilyeneket hívják [email protected]!

az ilyeneket hívják [email protected]!
Meglepõdnél, hány pasinak görbül el valamerre... ;) A lányokat meg pont nem fogja érdekelni :)
A kérdező hozzászólása: Szóval nincsen vele baj?? Egyébként voltam vele vizsgálaton de semmi rendelleneset nem talált az orvos! Jah és 19 éves vagyok!!
19 évesen azért ilyen anatómiai alapkérdéseken illik túl lenni. 12-13 évesen tesz fel ilyet egy kissrác, mikor elõször kezdi felfedezni, mi van a lába közt.
Nem. Küldesz róla képet? :$
A kérdező hozzászólása: Persze!! :) :$
Szerintem a férfiak 90%-ának valamerre görbül a farka :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Utolsó, akkor akinek jobbra áll azt pedig jobb$sznak hívják?? Mert ez így már nem olyan jópofa, de amúgy sem!!
Szerintem nem vészes. No para.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!