Találatok a következő kifejezésre: Ha enyhén tényleg (3 db)

Ha enyhén görcsölök (tényleg épphogy), viszont keményedéseim vannak, kb. 8 percenként az is joslófájás? 37hetes vagyok.

ha ezek a keményedések 5percesekre sz?külnének az a szülés kezdete lenne?vagy az kötelez?en er?s ,fájdalmas görccsel jár?

Legjobb válasz: Nálam három nappal ezelõtt volt ilyen keményedés hajnalban, de 5 percenként és minimális mensi szerû görccsel járt. 1 órán keresztül tartott, de utána elmúlt. Akkor is front volt, valószínûleg ennek tudható be. Az elsõ babámnál nem voltak ilyen joslófájásaim, viszont a magzatvízelfolyás után azonnal 5 perces fájásaim voltak, de azok erõsek voltak. Ha 1 órán túl is tart a rendszeres keményedés, akkor érdemes lenne megkérdezni az orvosodat, vagy a kórházat felhívni, hogy mi a teendõ. Boldog hátralévõ idõt a szülésig. 37 hetes 4 napos kismama

Nálam három nappal ezelõtt volt ilyen keményedés hajnalban, de 5 percenként és minimális mensi szerû görccsel járt. 1 órán keresztül tartott, de utána elmúlt. Akkor is front volt, valószínûleg ennek tudható be. Az elsõ babámnál nem voltak ilyen joslófájásaim, viszont a magzatvízelfolyás után azonnal 5 perces fájásaim voltak, de azok erõsek voltak. Ha 1 órán túl is tart a rendszeres keményedés, akkor érdemes lenne megkérdezni az orvosodat, vagy a kórházat felhívni, hogy mi a teendõ. Boldog hátralévõ idõt a szülésig. 37 hetes 4 napos kismama
A kérdező hozzászólása: köszi. két óra hosszát mértem, nem csökkent 5percesekre, elmentem aludni( azt olvastam joslófájásoknál el tud aludni az ember, az igazinál nem , hát én eltudtam aludni.)ma beszéltem a dokimmal, készülõdik a méhem, ez is ha csak keményedés van, josló, és ha olyan intenzív és 5percenként jön, irány a kórház. ma is keményedek, de most nem mérem, elég rendszertelen.persze bitos a frontok is kjihatással vannak ránk. neked is hasonló jókat kívánok.
Gondolom, a füvezõs srác, ha bizonyítható.
Milyen rendõrségi ügy? Feljelent rágalmazásért? Ott nem számít hogy fogyaszt-e marihuánát, hacsak nem ez volt a rágalmazás..
A kérdező hozzászólása: igen rendõrsegi ügy avval fenyegetett h beperel de õ viszont füvezik szal az a kerdes h : az aki fenyeget és füvezik az huzza e a rövidebbet v én aki "megragalmazta"?

Indulhat a szülés gyenge mensis görcsökkel? De tényleg enyhe pici görcsök keményedések, ha nektek így indult mikor lettek igazi fájások/vagy magzatvíz folyás?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem igen. Legalábbis nekem így kezdõdött,kb délután 2-kor.4 volt mire rájöttem hogy 10 perces fájásaim vannak.Elhúztam még itthon 8-ig,9-re kórház 5 percessel,na az már erõsebb volt.23:15-kor baba. Magzatvíz nem folyott el,kórházban burkot repesztettek! Elsõ baba volt! Remélem segítettem.:-D

Szia! Szerintem igen. Legalábbis nekem így kezdõdött, kb délután 2-kor.4 volt mire rájöttem hogy 10 perces fájásaim vannak.Elhúztam még itthon 8-ig, 9-re kórház 5 percessel, na az már erõsebb volt.23:15-kor baba. Magzatvíz nem folyott el, kórházban burkot repesztettek! Elsõ baba volt! Remélem segítettem.:-D
igen, nekem is így kezdõdött aztán 2 nap után indult be rendesen. a magzat vizem szülés elõtt 5 perccel folyt el
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, sokat jóslóztam, de 3 napja nem volt, ma kezdõdött újra, második babó, De mintha ez más lenne, kisugárzik a derekamba és a talpamba is. Ja, 38+3 hetes vagyok. A nyákdugó egy része kb 1, 5 hete ment el.
Szerintem igen, de biztos csak akkor lesz, ha rendszerezõdnek a fájások. Nálam este hatkor elfolyt a magzatvíz és egy óra múlva olyan mindjárt megjön érzésem lett, majd este 10-tõl elég durva menzeszhez hasonló görcseim voltak. Éjfél tájban rendezõdtek. A vége már tényleg húzós volt. Alig bírtam mozdulni :)
Írj ám ha történés van, kiváncsi vagyok! Én most kezdtem a 36-ik hetet a második terhességem, de ez a meleg nagyon kikészít.Semmit nem bírok csinálni.21 hónapos a fiam, 38.-ik héten született õ is Mekkora a másik baba?
A kérdező hozzászólása: Nem történt sok változás, nem múlik pihenésre sem. A nagyobbik 2 éves más, õ 40+1 hétre született, reggel 4 percesekre kelltem, rá 3, 5 órára már a kezemben volt :) Könnyû és gyors szülés volt nagyon. De ez a második terhesség teljesen más. Ezért nem tudom hogy mi van :) :)
Nekem is így volt. Egy pénteki napon mar alig tudtam járni annyira fajt aztán szombat hajnal bán 3:45 kor volt olyan fájdalom amit életemben nem éreztem meg ... 6 percesekkel indult.. 11:10 ér meglett a kislányom. Most 7 hós. Könnyû szülést .
Ja azt elfelejtettem írni hogy a magzat ízek nem fojt el pedig nagyon gyorsan tàgultam. Azt repesztették.
Megvan mar a babàd ? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!