Találatok a következő kifejezésre: Ha ennyire a cigi, (2 db)

Ha ennyire rossz a cigi, miért árulják, és miért dohányzik ennyi ember?

Legjobb válasz: a cigivel dopamin kerül a szervezetbe, ez jó közérzetet okoz. Késõbb utána lecsökken a szintje, ez okozza az elvonási tünetet és azért gyújt ujra hogyezt a jó érzést érezze

a cigivel dopamin kerül a szervezetbe, ez jó közérzetet okoz. Késõbb utána lecsökken a szintje, ez okozza az elvonási tünetet és azért gyújt ujra hogyezt a jó érzést érezze
Mert gyenge jellemû igénytelen, a többi embert leszaró fajzatok.
A dohányipar ebbõl ér ezáltal pedig nem kis jövedéki adó kerül be a kasszába, ezért árúlják.Nemcsak nikotinfüggõk léteznek akik maga a csökkent nikotinmennyiséget potolják az újabb cigikkel, vannak mint én megszokásból cigizõk.Egy adott mozdulat, például ha kávézok autómatán rágyujok, máskor viszont eszembe sem jut mert az adott dolog közben nem szoktam dohányozni.Ez már kialakult dolog, ugyanakkor nem okoz semmilyen problémát ha éppen nem gyujthatok rá majd csak fél nappal késõbb :)
Az az államot nem érdekli, hogy te hogyan teszed magad tönkre, de az annál inkább, hogyha megveszed megy a pénz az államnak ezért árulják...
Kimaradt hogy azért is dohányoznak emberek, mert pl. egy szolíd "jókislány" vagy "jófiú" kiléphet a szerepébõl, és egy idõre más lehet. A dohányzás elterjedt, látjuk a médiában. Egy régi krimi, a magánnyomozó az irodájában ül: füst és alkoholgõz. Apró ajándék egy fontos embernek: kubai szivar... Rögzült tudatalatti viselkedésforma, feltételes reflex...
Az elsõ válasz jól megindokolja, hogy miért dohányzik az ember. A dohány termékeket meg azért árulhatják, mert minden ország korrupciós mutatóját egyértelmüen meg tudja mutatni az, hogy egy lakosságra mérgezõ termék mennyire terjedhet el és milyen a hatóságok elnézõ magatartása. Magyarországon egyértelmû, hogy nagy a korrupció, hiszen a Közterület Felügyelet nem büntetet meg magánszemélyt a csikk eldobásáért és a Fogyasztó Védelmi Hatóság meg nem tiltja be a dohánytermékeket holott erre minden lehetõsége meg lenne mivel sokkal kevésbé ártalmas termékeket is betiltott már.
Hát a fene tudja, én pl. azért, mert szeretek dohányozni. Tudom, hogy egészségtelen, de nekem jól esik egy sör mellé, beszélgetéshez. Vagy munka után, amikor már jól elfáradtam és várom a buszt. Modnuk már abbahagytam, mert terhes vagyok, de nem áltatom magam azzal, hogy nem fogok visszaszokni, tudom magamról, hogy ha már nem szoptatok és társaságba megyek, úgyis el fogok csábulni. Hát ez van. Káros szokás, meg minden, de még mindig jobb, mint ha heroinozna az ember, vagy minden pénzét szerencsejátékra költené.
megszokásból, ja és menõzésbõl, és nem utolsósorban unalomûzés miatt.
Azért árulják, mert a sok adó, amit rátesznek, nem kevés bevétel az államnak.
Mert a cigi is drog, és az állam a díler...

Baj, ha 14 évesen kipróbáltam a cigit? Ennyi még belefér a kamaszkori kíváncsiságba, vagy ez már sok?

Úgy volt, hogy egy kirándulás után mentem haza pár osztálytársammal akik cigiznek. Csak kíváncsiságból én is kértem egy szálat. Megjegyzem, eddig soha nem volt a számban cigi! Tehát nem dohányzok, csupán kipróbáltam! Ennyi még belefér a kamaszkori kíváncsiságba, vagy ez már sok?

Legjobb válasz: Igen, belefér. Csak ne szokj rá.

Igen, belefér. Csak ne szokj rá.
Belefér.
Ennyi belefér, persze. De azért ne próbálj ki mindent kíváncsiságból.
hát ilyen egybeesés :) ):D pont így volt nálam is :) én is 14 éves kamasz vagyok, és egy hete cigiztem kirándulás után osztálytársaimmal.És szerintem sincs gond ezzel.Február óta cigizek, nem rendszeresen(max 2-3 -szor havonta)nem szoktam rá, de nem is akarok :)
Ne hülyéskedj már, persze hogy belefér.:DDD Mindenki kipróbálja kamaszkorában.
Kipróbáltad, oké, de még most mutasd meg a világnak, hogy benned van akaraterõ, tudj nemet mondani a következõre.Nem attól lesz 'nagy' valaki, hogy füstöl, mint a gyárkémény, hanem attól, hogy törõdik magával annyira, hogy ami árt, az nem kell.A pasizásnál sem mind1, mikor csókra kerül a sor, hogy a fiúnak is kellemes élmény marad, vagy olyan érzése van, mintha hamutálat nyalt volna körbe :D .Szóval no cigi, fõ az egészség és éljenek a pasik :D .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!