Találatok a következő kifejezésre: Ha en eggyutt voltam a (3 db)

Ha 10-én volt pé-m, és ma fáj a derekam az jelenthet babát? Mert 10 én eggyütt voltunk reggel és este is, persze gumi nélkül, mert szeretnék babót.

Legjobb válasz: Jelenthet babát is, de szimpla felfázást, gyulladást is. Az is lehet, hogy semmit nem jelez, és holnapra elmúlik. Korai még bármit is mondani. De ha most nem is sikerült, még kicsit dolgoztok rajta, és biztosan sikerülni fog!

Jelenthet babát is, de szimpla felfázást, gyulladást is. Az is lehet, hogy semmit nem jelez, és holnapra elmúlik. Korai még bármit is mondani. De ha most nem is sikerült, még kicsit dolgoztok rajta, és biztosan sikerülni fog!
A kérdező hozzászólása: Remélem én :) Köszi a választ:) )
Jó korai kérdés, mégcsak 17 van!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom,
igen, HA ma van peteérésed, akkor még becsúszhat
Igen, a kiskatonak akar 72 orat eletkepesek.
Nem hogy becsúszhat, hanem 24-48 esetleg 72 órán át is élnek benned. Hogy mitõl függ és hogy pontosan kiben meddig azt sajna nem lehet tudni. De a nagyokosok azt mondják, ha kislányt szeretne az ember, akkor ovuláció elõtt 2-3 nappal szeretkezzenek, ha fiút, akkor az ovuláció napján, vagy közvetlen akkor. Tehát a lehetõ legjobbkor csináltátok. :-)

Feb 16. án volt szerintem ppeteé-mszurkált a hasam és másnap is reggel. Ha 14. én voltunk eggyütt, és 18. án (hajnali 4 kor) akkor van esély babára? A ciklus.hu 19-re irta a pé-t de akkor semmit nem éreztem.

Legjobb válasz: UGYTÜNIK TÉNYLEG 16.ÁN VOLT A PETE ÉRÉSEM MERT MA UGYLÁTOM KEZD MEGJÖNNI ENYHE BARNÁZÁS DE ESTE PISINÉL VÉRERES VOLT A TÖRLÉSEM(ELNÉZÉST A MEGFOGALMAZÁSÉRT)

A kérdező hozzászólása: UGYTÜNIK TÉNYLEG 16.ÁN VOLT A PETE ÉRÉSEM MERT MA UGYLÁTOM KEZD MEGJÖNNI ENYHE BARNÁZÁS DE ESTE PISINÉL VÉRERES VOLT A TÖRLÉSEM(ELNÉZÉST A MEGFOGALMAZÁSÉRT)
Igen, van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ 1-én megjött és még mindig tart. majd kövi honapban remélem sikerül


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!