Találatok a következő kifejezésre: Ha en eggyutt voltam (4 db)

Ha 10-én volt pé-m, és ma fáj a derekam az jelenthet babát? Mert 10 én eggyütt voltunk reggel és este is, persze gumi nélkül, mert szeretnék babót.

Legjobb válasz: Jelenthet babát is, de szimpla felfázást, gyulladást is. Az is lehet, hogy semmit nem jelez, és holnapra elmúlik. Korai még bármit is mondani. De ha most nem is sikerült, még kicsit dolgoztok rajta, és biztosan sikerülni fog!

Jelenthet babát is, de szimpla felfázást, gyulladást is. Az is lehet, hogy semmit nem jelez, és holnapra elmúlik. Korai még bármit is mondani. De ha most nem is sikerült, még kicsit dolgoztok rajta, és biztosan sikerülni fog!
A kérdező hozzászólása: Remélem én :) Köszi a választ:) )
Jó korai kérdés, mégcsak 17 van!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom,
igen, HA ma van peteérésed, akkor még becsúszhat
Igen, a kiskatonak akar 72 orat eletkepesek.
Nem hogy becsúszhat, hanem 24-48 esetleg 72 órán át is élnek benned. Hogy mitõl függ és hogy pontosan kiben meddig azt sajna nem lehet tudni. De a nagyokosok azt mondják, ha kislányt szeretne az ember, akkor ovuláció elõtt 2-3 nappal szeretkezzenek, ha fiút, akkor az ovuláció napján, vagy közvetlen akkor. Tehát a lehetõ legjobbkor csináltátok. :-)

Ha 10-én volt pé-m és eggyütt is voltunk, ha holnap csinálnék egy tesztet kimutná ha baba lenne?

Legjobb válasz: Inkább várj még 2-3 napot, akkor már nagyobb eséllyel mutatja ki, ha van baba. Nehéz türelmesnek lenni, de könnyebb, mint csalódottnak:)

Inkább várj még 2-3 napot, akkor már nagyobb eséllyel mutatja ki, ha van baba. Nehéz türelmesnek lenni, de könnyebb, mint csalódottnak:)
Nekem mensi kimaradása után 4 nappal mutatta ki a teszt, úgyhogy tényleg jobb várni, mint csalódni. Igaza van az elsõnek, várj még egy kicsit!
szerintem is varj meg egy picit, hogy biztosabb eredmenyt kapj.en itt Angliaban teszteltem mivel itt elek, es en clearblue tesztet vettem ami ki mutatta hogy 1-2 hetes terhes vagyok , nem tudom hogy van -e ilyen othol .de ha mar most megszeretned tudni a valaszt akkor kerdezz ra erre a tesztre.drukk neked.26 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, Probálok türelmes lenni:) )))
nekem peteérés után 10nappal még totál megativ, 12napon egyértelmû pozitiv lett a teszt


Feb 16. án volt szerintem ppeteé-mszurkált a hasam és másnap is reggel. Ha 14. én voltunk eggyütt, és 18. án (hajnali 4 kor) akkor van esély babára? A ciklus.hu 19-re irta a pé-t de akkor semmit nem éreztem.

Legjobb válasz: UGYTÜNIK TÉNYLEG 16.ÁN VOLT A PETE ÉRÉSEM MERT MA UGYLÁTOM KEZD MEGJÖNNI ENYHE BARNÁZÁS DE ESTE PISINÉL VÉRERES VOLT A TÖRLÉSEM(ELNÉZÉST A MEGFOGALMAZÁSÉRT)

A kérdező hozzászólása: UGYTÜNIK TÉNYLEG 16.ÁN VOLT A PETE ÉRÉSEM MERT MA UGYLÁTOM KEZD MEGJÖNNI ENYHE BARNÁZÁS DE ESTE PISINÉL VÉRERES VOLT A TÖRLÉSEM(ELNÉZÉST A MEGFOGALMAZÁSÉRT)
Igen, van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ 1-én megjött és még mindig tart. majd kövi honapban remélem sikerül


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!