Találatok a következő kifejezésre: Ha en eggyutt (12 db)

Ha 10-én volt pé-m, és ma fáj a derekam az jelenthet babát? Mert 10 én eggyütt voltunk reggel és este is, persze gumi nélkül, mert szeretnék babót.

Legjobb válasz: Jelenthet babát is, de szimpla felfázást, gyulladást is. Az is lehet, hogy semmit nem jelez, és holnapra elmúlik. Korai még bármit is mondani. De ha most nem is sikerült, még kicsit dolgoztok rajta, és biztosan sikerülni fog!

Jelenthet babát is, de szimpla felfázást, gyulladást is. Az is lehet, hogy semmit nem jelez, és holnapra elmúlik. Korai még bármit is mondani. De ha most nem is sikerült, még kicsit dolgoztok rajta, és biztosan sikerülni fog!
A kérdező hozzászólása: Remélem én :) Köszi a választ:) )
Jó korai kérdés, mégcsak 17 van!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom,

Szerintetek helyes ha én egy olyan sráccal jövök össze aki nagyon jó barátom eggyütt motorozunk meg minden de számomra csak barát vagy talán több. kérdés hogy megromlik e a barátságunk ha esetleg nem működik? Szerinte nem de szerintem igen.

Legjobb válasz: Szerintem nem jó ötlet egy haverral összejönni... én egyszer összejöttem a legjobb barátommal, és nem tartott sokáig, sõõõt, egy jó idõre megromlott a kapcsolatunk is! jó másfél év kellett hozzá, hogy újra hasonló kapcsolatunk legyen, mint a járás elõtt! Azóta nem kockáztatok ilyennel!

Szerintem nem jó ötlet egy haverral összejönni... én egyszer összejöttem a legjobb barátommal, és nem tartott sokáig, sõõõt, egy jó idõre megromlott a kapcsolatunk is! jó másfél év kellett hozzá, hogy újra hasonló kapcsolatunk legyen, mint a járás elõtt! Azóta nem kockáztatok ilyennel!
A barátságból szerelem téma eléggé bonyolult; sok ember kapcsolata megsínylette már az esetleges kudarcokat... Persze nyilván mindig vannak kivételek is, de szerintem barátság utáni szerelembõl lett barátság az már nem olyan, mint elõtte volt.
nehéz, nagyon, de ha sikerül az mindenért kárpótol.... ha elég érettek vagytok hozzá kor hajrá, én támogatom!
igen, HA ma van peteérésed, akkor még becsúszhat
Igen, a kiskatonak akar 72 orat eletkepesek.
Nem hogy becsúszhat, hanem 24-48 esetleg 72 órán át is élnek benned. Hogy mitõl függ és hogy pontosan kiben meddig azt sajna nem lehet tudni. De a nagyokosok azt mondják, ha kislányt szeretne az ember, akkor ovuláció elõtt 2-3 nappal szeretkezzenek, ha fiút, akkor az ovuláció napján, vagy közvetlen akkor. Tehát a lehetõ legjobbkor csináltátok. :-)


Szerintetek az szjg-be ha lenne mondjuk egy 9- rész akkor is eggyütt maradna Cortez és Reni? Mert Cortez Stewardként dolgozik Reni pedig tanul! Én igy nem tudnám elképzelni õket eggyütt! Szerintetek?

Legjobb válasz:
Elõször is: Nem tudom, hány éves vagy, de lehetõleg tanulj meg írni, mielõtt kiírsz egy kérdést. eggyütt--> együtt szjg-be --> szjg-beN 9- --> 9. igy --> így (Sajnálom, de a helyesírási hibákra kimondottan allergiás vagyok.) Egyébként: Leiner Laura elmondta, hogy nem lesz több rész, mivel az egész sorozat az iskoláról, vagyis a Szent Johanna Alapítványi Gimnáziumról szólt. (Ezért is ez a könyv címe.) Cortez és Reni élete Franciaországban teljes mértékben az olvasó fantáziájára van bízva, de ha engem kérdezel, akkor csak annyit tudok mondani, hogy Cortez nem véletlenül ment el Renivel Párizsba és választotta azt a munkát, amit. Szereti Renit -legalábbis a könyvbõl ez derül ki- és nem úgy néz ki a helyzet, hogy az utazások miatt szakítanának. Röviden: Szerintem együtt maradtak. :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõször is: Nem tudom, hány éves vagy, de lehetõleg tanulj meg írni, mielõtt kiírsz egy kérdést. eggyütt--> együtt szjg-be --> szjg-beN 9- --> 9. igy --> így (Sajnálom, de a helyesírási hibákra kimondottan allergiás vagyok.) Egyébként: Leiner Laura elmondta, hogy nem lesz több rész, mivel az egész sorozat az iskoláról, vagyis a Szent Johanna Alapítványi Gimnáziumról szólt. (Ezért is ez a könyv címe.) Cortez és Reni élete Franciaországban teljes mértékben az olvasó fantáziájára van bízva, de ha engem kérdezel, akkor csak annyit tudok mondani, hogy Cortez nem véletlenül ment el Renivel Párizsba és választotta azt a munkát, amit. Szereti Renit -legalábbis a könyvbõl ez derül ki- és nem úgy néz ki a helyzet, hogy az utazások miatt szakítanának. Röviden: Szerintem együtt maradtak. :)
Tutii. Nekem nem az jutott eszembe az utcsó résznél, hanem az, hogy ha az anyukájának adja oda a naplóját, akkor az apukájával lebuknak a pótvacsinál!!!!
Szerintem együtt maradnak, de nem hiszem, hogy Cortez sokáig lesz stweard. Ilyen kimagasló IQ-val, sok nyelvvizsgával, hihetetlen filmes tájékozottsággal szerintem hamarosan talál valami mást.
Írok egy fanfictiont, ami a közös életükrõl szól. Ha érdekel, szívesen elküldöm.
Csak együtt tudom õket elképzelni. :)
Együtt maradnak és happy and a vége!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Én kérdeztem és nem ilyen válaszokat vártam mint a tiéd nem tudom kivagy vagy mit képzelsz magadról de ha nincs normális válaszod akkor nem irj!
Nem mindegy, hogy együtt maradnak-e?
Valószínû, hogy igen.
Együtt maradnak. Cortez és Reni az a fajta mesebeli álompár, akik örökkön- örökké együtt fognak élni, míg meg nem halnak.
Tuti, hogy együtt maradnak :) Akár meddig :)
Egyetértek az elõttem válaszolóval. ( ami a helyesírási hibákat illeti) Szerintem is együtt maradnak.
Nos én nekem ha reálisan kéne néznem, akkor szerintem szakítanának, de nem egy éven belül, de biztos nem házasodnának össze, hanem közös megegyezéssel szétmennének

Ha 10-én volt pé-m és eggyütt is voltunk, ha holnap csinálnék egy tesztet kimutná ha baba lenne?

Legjobb válasz: Inkább várj még 2-3 napot, akkor már nagyobb eséllyel mutatja ki, ha van baba. Nehéz türelmesnek lenni, de könnyebb, mint csalódottnak:)

Inkább várj még 2-3 napot, akkor már nagyobb eséllyel mutatja ki, ha van baba. Nehéz türelmesnek lenni, de könnyebb, mint csalódottnak:)
Nekem mensi kimaradása után 4 nappal mutatta ki a teszt, úgyhogy tényleg jobb várni, mint csalódni. Igaza van az elsõnek, várj még egy kicsit!
szerintem is varj meg egy picit, hogy biztosabb eredmenyt kapj.en itt Angliaban teszteltem mivel itt elek, es en clearblue tesztet vettem ami ki mutatta hogy 1-2 hetes terhes vagyok , nem tudom hogy van -e ilyen othol .de ha mar most megszeretned tudni a valaszt akkor kerdezz ra erre a tesztre.drukk neked.26 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, Probálok türelmes lenni:) )))
nekem peteérés után 10nappal még totál megativ, 12napon egyértelmû pozitiv lett a teszt

Mi a helyes? A barátnőmmel 6 hónapja vagyok eggyütt és háát még nem volt sex, lehet azért mert fél az elsőtől, én ezért egy ideje ujjal elégitem ki és lehet máár nem is vágyik a sexre mert jó neki az ujjazás.

Mi tegyek hagyam abba az ujjazást ???

Legjobb válasz: Ömm..szerintem beszéljétek meg.ez nem megoldás ha abbahagyod...meg amúgy sem így mûködik hogy ha azt élvezi akkor a másikat nem akarja.lehet hogy csak beszélnetek kéne.

Ömm..szerintem beszéljétek meg.ez nem megoldás ha abbahagyod...meg amúgy sem így mûködik hogy ha azt élvezi akkor a másikat nem akarja.lehet hogy csak beszélnetek kéne.
És az fel sem merül a barátnõdben, hogy attól hogy neki jó, neked nem az?! Nagy szerelem...
A kérdező hozzászólása: Igazad van , szerintem is jó megoldás csak nem tudom h reagál. :D
A kérdező hozzászólása: Háát igen én nagyon szeretem , mindent megadok szval de errõl beszélek velek biztosan .
Nem értem az összefüggést, miért kéne abbahagyni az ujjazást.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:27 Mert ez a kapcsolat ezen kívül csak rokoni. Ugyan miért kellene ujjazni? Miért jó az neki, hogy fél éve álló [email protected] megy haza, a csaj meg röhög. Legyen már eszed!
Azt írta nem volt szex, nem azt írta, hogy a csaj neki semmit nem csinál, egyébként meg, néma gyereknek... Akkor meg kell beszélni, ha gond van.
Csináld tovább..persze hogy akarja. Kérdezd meg tõle? Kipróbálunk valamit? Ugyanezt csinálnám, csak másképp, a nyelvemmel...ez még egy lépcsõfok. Aztán szépen lassan jöjjön a többi, csak kívülrõl simogasd a csiklóját a makkoddal, ilyesmi. Be fog válni;) Hidd el, az ilyen nagy beszélgetésekkel egy szûz lányt megijsztesz, egybõl az lesz benne hogy na helyzet lesz mindjárt, tuti arra készül... csak okosan;)

Mire gondoljak? Az első randi jol sikerült! Nagyon jol éreztük magunkat ketten eggyütt de azota se találkoztunk . Akkor meg mire volt jo a találka? A másodikra már el sem jött . Gáz ha egy nő küld, , sms, , -t a pasinak? Én bele estem de nagyon .

Legjobb válasz: Háááááát..... Nem hiszem,hogy okos dolog ha ezek után írsz neki,de mivel beleestél és egy szerelmes nõnek úgysem lehet beszélni írj neki és kérdezd meg tõle,hogy miért nem keresett az utolsó randi óta.Mondd neki,hogy ha nem akar tõled semmit,akkor tisztázza most és legyen férfi!

Háááááát..... Nem hiszem, hogy okos dolog ha ezek után írsz neki, de mivel beleestél és egy szerelmes nõnek úgysem lehet beszélni írj neki és kérdezd meg tõle, hogy miért nem keresett az utolsó randi óta.Mondd neki, hogy ha nem akar tõled semmit, akkor tisztázza most és legyen férfi!
Hát ha magamból indulok ki. Nekem is volt már olyan, h találkoztam egy csajjal és õ azt hitte, h milyen jól sikerült a randi. Én meg az elsõ pillanattól tudtam, h nekem nem fog kelleni ez a lány. De ha már ott voltunk egymásnak egész délutánra, akkor mondtam, h miért ne érezzem jól magam. Utána a csaj még zaklatott egy kicsit, de végül feladta! Jah és megkaptam, h bunkó szemét vagyok :D
szerintem hagyd. nyilván nem érdekled eléggé
Tapasztalatból mondom, hogy nehogy rá küldj egy sms-t, mert annál jobban fog fájni, ha nem válaszol rá. Nekem az elsõ 2 randi volt meg és a harmadikra nem jött el, de valószínû csak tettette, hogy jól érezte magát, és én is bánom, hogy két hét után küldtem neki egy sms-t, amire persze semmit nem reagált.Ne fuss utána, mert nem éri meg még jobban csalódni. 27L
A kérdező hozzászólása: Értem köszike .De még várok hátha valami különös történik .Türelmes vagyok .Valamit érzek és ezért teszem.Amugy én nem vagyok egy pasis tipus .De mivel õ szurt ki engem ezért most szenvednem kell ugy látszik .De se baj nem adom fel harcolok .Vagy vesztes vagy gyõztesként kerülök ki .Na szép napot .

Csak lányoknak kérdés! Hogy van ez? Sziasztok én 22 fiu vagyok a párom 25 már lassan 3 éve vagyunk nem nem élünk még eggyütt de igy is sokat veszekszünk az miért van ha neki van igaza napokig arrol szol minden?

mindend ugy kezelek ahogy kell alapbol türelmes vagyok vele ö is ha én nyugodt vagyok de ha nem teljesen el veszti a kontrollt én vagyok a fiu de sok egy kicsit mindend en oldjak meg akkornis ha rá van szükségem olyan mintha el várná mindig boldog legyek mellette én sokat melozok nem tudunk sokat eggyutt lenni facén meg telon amit tudunk meg beszélünk én egyböl tudom mi a baj ha van de ha nálam van nem veszi észre vagy nem tudom de napokig szószerint kirobban magábol ugy csinál mint ha le buktam volna valamivel mutogat de ha ö nála van valami én lazán el intézem intézzük de nálam meg nem olyan mintha egyedül hagyna olyankor ha ideges vagyok valamiért simán ott hagy hozzám sem szól én nem értem csajok valami õtlet tanács hogy lenne jó? :(

Legjobb válasz: Elég önzõnek tûnik így elsõre a barátnõd, elvárja, hogy Te a tenyereden hordozd, de õ nem nagyon tesz érted. Ez mindig így volt? Szex az oké?

Elég önzõnek tûnik így elsõre a barátnõd, elvárja, hogy Te a tenyereden hordozd, de õ nem nagyon tesz érted. Ez mindig így volt? Szex az oké?
A kérdező hozzászólása: pont ez az az elején jó volt minden igaz nehéz volt az elsö év rengeteget szenveded melletted és meg változtam azóta van igy kb.: ennek az év eleje óta van igy sok hibám volt helyre hoztam mindend de kimerültem igy alapbol ilyen vagyok de igy nem lessz jo nekem :/ jó a szex neki is nekem is igaz mostanában nem sürün vagyunk eggyütt de ha igen tartalmas én is ö is meg kapja amit akar.(2-3 Szor egy alkalomban)

A labrador kiskutyámat ha elviszem egy másik kölyökkutyához játszani, az rögtön lehengerli, nehezebb pár kiloval! Amig eggyütt vannak folyamatosan futnak és birkóznak, persze az én kutyám van alul mindig! Ez nem gond a kiskutyámnak?

nem látszik rajta hogy bánná a dolgot

Legjobb válasz: Nem gond, de azért figyelj oda, hogy ne mozogjon hirtelen túl sokat, illetve, hogy a másik kutya ne legyen túl rámenõs... Tehát arra, hogy ne okozzon neki fájdalmat :)

Nem gond, de azért figyelj oda, hogy ne mozogjon hirtelen túl sokat, illetve, hogy a másik kutya ne legyen túl rámenõs... Tehát arra, hogy ne okozzon neki fájdalmat :)
egy normális kutya veszi a lapot ha egy másiknak fájdalmat okoz és az egy nyikkanással jelzi felé, feltételezem a szóban forgó kutya pedig nem egy antiszoc állat aki fájdalmat okoz folyamatosan a kérdezõ kutyájának! nem kell ebbe beleszólnod teljesen normálisan elvannak egymással a kutyák. ha beleszólsz egy olyan esetben amikor a másik véletlenül fájdalmat okoz a tiednek azzal csak azt éred el hogy belezavarsz a kommunikációba és annak értelmezésébe. ilyenkor ugyanis a másik kutya saját magától azonnal leáll és ugyanígy érti meg a tied is hogyha a msiknak fájdalmat okoz akkor álljon le és finomabban játszon.

Feb 16. án volt szerintem ppeteé-mszurkált a hasam és másnap is reggel. Ha 14. én voltunk eggyütt, és 18. án (hajnali 4 kor) akkor van esély babára? A ciklus.hu 19-re irta a pé-t de akkor semmit nem éreztem.

Legjobb válasz: UGYTÜNIK TÉNYLEG 16.ÁN VOLT A PETE ÉRÉSEM MERT MA UGYLÁTOM KEZD MEGJÖNNI ENYHE BARNÁZÁS DE ESTE PISINÉL VÉRERES VOLT A TÖRLÉSEM(ELNÉZÉST A MEGFOGALMAZÁSÉRT)

A kérdező hozzászólása: UGYTÜNIK TÉNYLEG 16.ÁN VOLT A PETE ÉRÉSEM MERT MA UGYLÁTOM KEZD MEGJÖNNI ENYHE BARNÁZÁS DE ESTE PISINÉL VÉRERES VOLT A TÖRLÉSEM(ELNÉZÉST A MEGFOGALMAZÁSÉRT)
Igen, van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ 1-én megjött és még mindig tart. majd kövi honapban remélem sikerül


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!