Találatok a következő kifejezésre: Ha elvetélek akkor (17 db)

Ha egy nő állapotos lesz és nem veszi észre, és mondjuk 2 hónap után elvetél akkor utána mi történik?

16 éves vagyok és nagyon foglalkoztatnak ezek a dolgok. Arra ennék kíváncsi, ahogy fentebb is írtam, hogy akkor annak milyen jelei vannak ha nem tudja hogy terhes és elvetél és utána a magzattal mi történik?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy akkora görcsökkel és vérzéssel jár a vetélés, hogy amúgy is felkeresi a nõgyógyászt ( vagy ügyeleten köt ki) és ott megnézik. Ha nem távozott az egész, akkor missed ab mûtét.

Valószínû, hogy akkora görcsökkel és vérzéssel jár a vetélés, hogy amúgy is felkeresi a nõgyógyászt ( vagy ügyeleten köt ki) és ott megnézik. Ha nem távozott az egész, akkor missed ab mûtét.
Ha elvetél, az a terhesség korától függõen igen erõs vérzéssel jár, a magzat és a tartozékai a méh nyálkahártyájával együtt távozik. De azért az nagyon ritka, hogy valaki nem veszi észre. Mármint azt észreveszi az ember, ha nem jön meg a menstruációja.
Erõs vérzés, hasfájás. Esetek többségében kórház a vége.
Olyan nincs, hogy egy vetélést ne vegyél észre. A magzat nem minden esetben távozik maradéktalanul, szükség lehet Ha érdekel a téma, miért nem olvasol utána? Tele van az internet ilyen cikkekkel. Pl.: http://www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/spontan_veteles/330

Ha egy nő teherbe esik és elvetél akkor a babát kioperálják belőle?

Vagy mi történik vele? hogy kerül ki a nőből? és ha vslaki ilyenkor nem megy el orvoshoz mer pl nem tudja hogy terhes de evetél akkor azt hogy derítik ki hogy terhes volt és mi történik a babával? Egy picit hosszú és sok kérdés lett belőle de nagyon foglalkoztat ez a dolog:)

Legjobb válasz: Elõször is javaslom, kicsit szebben tegyél fel ilyen kérdést, ide állapotos nõk néznek fel, elég nyersen fogalmaztál. Nagyon ritka, hogy egy nõ nem tudja, terhes, akkor lehet, ha az elején van, a magzat meg nem tudott megtapadni, megjön a mensese, észre se veszi, egyébként tudta nélkül sok nõ jár ám így. Ha tudja, hogy állapotos (volt), egybõl tudja azt is, baj van, hoiszen a vetélés sok vérrel, erõs görcsökkel jár, ekkor orvoshoz meg, ált. mûvi befejezést alkalmaznak, amikor kitisztítják a méhét, azt inkább ne akard tudni, ez pontosan mirõl is szól.

Elõször is javaslom, kicsit szebben tegyél fel ilyen kérdést, ide állapotos nõk néznek fel, elég nyersen fogalmaztál. Nagyon ritka, hogy egy nõ nem tudja, terhes, akkor lehet, ha az elején van, a magzat meg nem tudott megtapadni, megjön a mensese, észre se veszi, egyébként tudta nélkül sok nõ jár ám így. Ha tudja, hogy állapotos (volt), egybõl tudja azt is, baj van, hoiszen a vetélés sok vérrel, erõs görcsökkel jár, ekkor orvoshoz meg, ált. mûvi befejezést alkalmaznak, amikor kitisztítják a méhét, azt inkább ne akard tudni, ez pontosan mirõl is szól.
ha elvetél, akkor általában kijön a magzat (pár hetesen). Nekem nem távozott el, ezért egy missed ab nevezetû mûtétem volt, ami eljárást tekintve megegyezik az abortusszal (leszívják a magzatot). Ha már nagyobb korban hal meg pl. a baba, akkor meg kell szülnie, azt nem tudom h miért. UH-on minden látható mi van a babával. Ha vetelés van, akkor baba is volt, ebbõl kiderül h terhes volt. :) Szövettant is vesznek, abból megállapítható h terhes szövetek voltak-e. Rendszerint vetélés után javasolnak egy tisztító mûtétet, nehoyg szövetdarab bent maradjon, ami késõbb gyulladást okozhat.
Nem
Nekem a dokim azt mondta, hogy igen.
elsõ vagyok. 2 vetélés majd egy kisfiú. aztán ismét 2 vetélés majd egy kislány. most megint 2 vetélés volt. egyszer sem voltam veszélyeztetett
En egyszer veteltem, aztan egy kisfiu. Engem annak szamitottak de az is lehet azert mert betoltottem a 35 evemet.
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy látom ez orvostól is függ. Köszi a válaszokat.

Ha egy nő elvetél akkor a magzat hogy távozik a testéből?

Legjobb válasz: Attól függ. A terhesség korai szakaszában vetélésnél erõsebb vérzés kíséretében a hüvelyen át távozik az embrió. Ha késõbb hal el a magzat, akkor mûtéttel, vagy a szülés mesterséges megindításával távolítják el.

Attól függ. A terhesség korai szakaszában vetélésnél erõsebb vérzés kíséretében a hüvelyen át távozik az embrió. Ha késõbb hal el a magzat, akkor mûtéttel, vagy a szülés mesterséges megindításával távolítják el.
vérrel kiürül

Ha elvetélnék, azt ugy tudom meg, hogy akkor rögtön vérzek?

Legjobb válasz: nekem tavaly volt egy vetélésem. a 11héten. de igazából úgy nézett ki a dolog h a 8.héten (mikor meg kellett volna jönnie egyébként) volt 1-2csepp vér amit a szexre fogtam. aztán semmi. majda 11héten (ismét mensi idõben) újabb pár csepp, de ez most nem múlt el. 3nap alatt sem lett túl erõs, görcsök sem voltak, de be kellett feküdnöm. szóval ha bármi vérzést érzel a legenyhébbet is, azonnal menj dokihoz! most olyan 5hetes vagyok, és nagyon remélem h nem lesz semmi baj!

nekem tavaly volt egy vetélésem. a 11héten. de igazából úgy nézett ki a dolog h a 8.héten (mikor meg kellett volna jönnie egyébként) volt 1-2csepp vér amit a szexre fogtam. aztán semmi. majda 11héten (ismét mensi idõben) újabb pár csepp, de ez most nem múlt el. 3nap alatt sem lett túl erõs, görcsök sem voltak, de be kellett feküdnöm. szóval ha bármi vérzést érzel a legenyhébbet is, azonnal menj dokihoz! most olyan 5hetes vagyok, és nagyon remélem h nem lesz semmi baj!
Nem biztos.Kinél így, kinél úgy.Nekem az elsõvel ami 6 hetes volt, csak barnáztam, meg picit fájdogált a hasam, a másodikkal ami már 18 hetes volt, azzal pedig semmi tünetem nem volt, uhán derült ki.Ezt nevezik missed abnak, azaz magzatelhalásnak, de van spontán is, az tudtommal vérzéssel jár.
Én 14 hetes ikerterhes voltam és nekem sem volt semmi tünetem.Szintén uh.-n mondták meg a rosszhírt.Most 13 hetes vagyo és remélem semmi baj nem lesz.

Ha valaki megemeli magát, és elvetél akkor rögtön elkezd görcsölni, meg vérezni?

Legjobb válasz: Ha rögtön nem is,de belátható idõn belül..tehát mondjuk 2-3 óra,de az alhasi fájdalom egybõl megjelenik.

Ha rögtön nem is, de belátható idõn belül..tehát mondjuk 2-3 óra, de az alhasi fájdalom egybõl megjelenik.
Szerintem emelés esetén igen hamar bekövetkezik a gond. A fájdalom biztos azonnal, a többi lehet pár órán belül. EGyetértek.

Ha valaki elvetel, akkor a teszt kb hany napig mutat meg pozitivat? Mennyi ido mulva urul ki a HCG a szervezetbol?

Legjobb válasz: Június 7-én volt a vetélés, júl. 7-én távozott el a méhlepény benttapadt darabja, ezért addíg tuti pozítív volt a teszt. +még 2 hétig halványan. Múlt héten volt az elsõ vérzésem, addíg még az összes tesz (még a clearblue is pedig ennél soha nem tapasztaltam eddig "ál eredményt") 1-2 órával késõbb nagyon-nagyon halványan pozitív volt. Tehát valószínûleg szüksége volta a méhemnek egy tisztulásra hogy végre tényleg minden kiürüljön. A ma reggeli tesztem az elsõ igazi 100% negatív. 11 héttel a vetélés után. Hivatalosan persze 2-3 hét alatt kiürül a hcg, de amíg pl. méhlepény darabka marad vissza, addíg elvileg jelen van a szervezetben magasabb koncentrációban.

Június 7-én volt a vetélés, júl. 7-én távozott el a méhlepény benttapadt darabja, ezért addíg tuti pozítív volt a teszt. +még 2 hétig halványan. Múlt héten volt az elsõ vérzésem, addíg még az összes tesz (még a clearblue is pedig ennél soha nem tapasztaltam eddig "ál eredményt") 1-2 órával késõbb nagyon-nagyon halványan pozitív volt. Tehát valószínûleg szüksége volta a méhemnek egy tisztulásra hogy végre tényleg minden kiürüljön. A ma reggeli tesztem az elsõ igazi 100% negatív. 11 héttel a vetélés után. Hivatalosan persze 2-3 hét alatt kiürül a hcg, de amíg pl. méhlepény darabka marad vissza, addíg elvileg jelen van a szervezetben magasabb koncentrációban.
Nekem július 27-én volt sajnos egy spontán vetélésem. Rá két és fél hétre a tesztem negatívat mutatott, és a szervezetem sem termelte már a HCG-t.
Elsõ vagyok. Elfelejtettem írni, hogy 14. héten volt a vetélés és persze mûtéttel fejezõdött be.
2-3 hét, mire kiürül. Ha tovább pozi a teszt, akkor vagy újabb baba van, vagy bent maradt valami, nem volt teljes a tisztulás...
Minél idõsebb volt a terhesség, annál magasabb volt a hcg szint, és annál lassabban fog csökkenni a nullára.

Hogy ha elvetél valaki akkor a mellei érzékenyek maradnak és mikor meg a havi vérzés vetéllés után?

Legjobb válasz: Próbáld újra fogalmazni a kérdést, mert többszöri olvasásra sem értettem meg.

Próbáld újra fogalmazni a kérdést, mert többszöri olvasásra sem értettem meg.
Nekem vetélés után még 2 hétig fájtak a melleim, fokozatosan múlt el, lassacskán. A vetélés utáni elsõ mensi 4-6 héten belül várható a vetéléstõl vagy a mûtét napjától számítva.

Ha elvetélek koraterhességben, akkor van menstuáció előtt barnás pecsételő vérzése 1-2-3 napig?

Nem csak a terhesség el?tt közvetlen, hanem általában miel?tt megjött volna!

Legjobb válasz: Szia!Most gondolom felmerült benned az elvetélés gyanuja...?Nekem egyszer volt olyan,hogy a menszi helyett 5napig csak barnáztam...halvány 2csikos lett a tesztem is,elmentem a dokihoz,mert én is azt hittem terhes vagyok,vagy v mi más bajom van,de ott megnézett hüvelyi Uh-val de nem látott semmit,1hét mulva csinált egy menotesztet(vizeletböl)és sajna neg.lett!!Remélem segitettem!!!

Szia!Most gondolom felmerült benned az elvetélés gyanuja...?Nekem egyszer volt olyan, hogy a menszi helyett 5napig csak barnáztam...halvány 2csikos lett a tesztem is, elmentem a dokihoz, mert én is azt hittem terhes vagyok, vagy v mi más bajom van, de ott megnézett hüvelyi Uh-val de nem látott semmit, 1hét mulva csinált egy menotesztet(vizeletböl)és sajna neg.lett!!Remélem segitettem!!!
Az elõzõ válaszolótól kérdezem: végül is terhes voltál? Mert most én is így vagyok. Ugyanígy. Barnázok már 5 napja, és pozitív lett a tesztem. Remélem nem lesz baj!

Az tényleg igaz h ha vki terhes és netalántán észrevétlenül elvetél akkor a terhesteszt már negativat mutat?

Legjobb válasz: EGy idõ után igen, mert kiürül a hcg hormon a szervezetbõl, de nem azonnal. De nem is gondolj ilyenre, nem lesz baj:-)

EGy idõ után igen, mert kiürül a hcg hormon a szervezetbõl, de nem azonnal. De nem is gondolj ilyenre, nem lesz baj:-)
Igaz de csak pár hét mulva mutat negativat, mert a hcg lassan ürül ki a szervezetbõl.
Nekem már volt egy 5-6 hetes vetélésem.Miután kitisztult a méhem a teszt még kb 1-1.5hétig pozitívot mutatott.Utána negatívot:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!