Találatok a következő kifejezésre: Ha elvesztettem ellopták (2 db)

Ha elvesztettem vagy ellopták a rendszámot az autómról, mit tegyek?

Hova kell fordulnom újért? Jelentenem kell valami hivatal felé miel?bb?

Legjobb válasz: A rendõrségen be kell jelentened hogy elvesztetted, aztán meg az okmányirodában kell másikat igényelned.Ott kapod az új rendszámot.

A rendõrségen be kell jelentened hogy elvesztetted, aztán meg az okmányirodában kell másikat igényelned.Ott kapod az új rendszámot.
Szilvásbuktát mert azt CE-JE-TEM!
Azonnal ertesiteni kell a rendorseget, ez az ô hataskorukbe tartozik. Ha nincs bejelentve es valaki visszael a kocsi rendszamaval, abbol nagyo sok komplikacio szarmazhat, mert ha pl.egy rablasnal hasznaljak fel, akkor az eredeti tulajnak kell bizonyitani, hogy semmi koze az egesz ugyhoz es nem volt jelen azon az esemenyen.

Ki tud ismételten érettségi bizonyítványt kiállítani, ha azt elvesztettem vagy ellopták? Mennyi időbe telik?

Legjobb válasz: Csak ott tudsz másolatot kérni, ahol szerezted. Be kell menni az iskoládba, hogy mennyi idõbe telik? Rajtuk múlik. De arra számíts, hogy fizetned kell érte.

Csak ott tudsz másolatot kérni, ahol szerezted. Be kell menni az iskoládba, hogy mennyi idõbe telik? Rajtuk múlik. De arra számíts, hogy fizetned kell érte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!