Találatok a következő kifejezésre: Ha elvégzek okj képzést, akkor (7 db)

Ha elvégzek egy okj képzést, akkor tudok nagyobb cégeknél állást találni, ahol másokat általam vesznek föl az adott munkakörre?

Üdv!

Legjobb válasz: Hogy erre bárki is válaszolni tudjon, szükséges lenne tudnunk a képzés pontos nevét.

Hogy erre bárki is válaszolni tudjon, szükséges lenne tudnunk a képzés pontos nevét.
A kérdező hozzászólása: Juj tényleg!Bocsi.A képzés személyügyi ügyintézõ.

Ha elvégzem a c++ okj képzést akkor dolgozhatok programozóként?

www.vallalkozósuli.hu

Legjobb válasz: Ha az érdekel, hogy törvény engedi-e, akkor 8 általánossal hajléktalanként sem tiltja semmi, hogy programozóként dolgozz. Hogy a képesítésed mire elég, azt a munkáltató dönti el, méghozzá a saját szubjektív megítélése szerint.

Ha az érdekel, hogy törvény engedi-e, akkor 8 általánossal hajléktalanként sem tiltja semmi, hogy programozóként dolgozz. Hogy a képesítésed mire elég, azt a munkáltató dönti el, méghozzá a saját szubjektív megítélése szerint.
Elsõ jól mondja. Egy ilyen képzés ad valamennyi alapot, de azt, hogy elég-e a tényleges munkára az adott helyen fogják felmérni.


Ha elmegyek egy OKJ képzésre és azt elvégzem akkor utána hova tudok elhelyezkedni?

Legjobb válasz: Baaammeeeg... " Ha elmegyek vonattal Debrecenbe és leszálltam, utána hol tudok egyet kajálni? " Kb. ilyen szintû a kérdés... -.-'

Baaammeeeg... " Ha elmegyek vonattal Debrecenbe és leszálltam, utána hol tudok egyet kajálni? " Kb. ilyen szintû a kérdés... -.-'
Ha van ismeretséged, rokonod vezetõi poszton, pláne politikus, akkor mindegy milyen tanfolyam és az is hogy egyáltalán elvégzed-e találsz állást. Ha ezek közül nincs, akkor megint mindegy milyen tanfolyamot végzel, a fõvárosban, meg néhány nyugati megyében van esélyed, máshol meg semmi. Én faluban lakom az Ormánságban, van 9 darab OKJ-s végzettségem, és esélyem sincs állást találni....
oda ahol keresik azt az okjs szakmával rendelkezõ munkavállalót.
Ugyan MILYEN OKJ-s képzést?
Attól függ milyen képzést akarsz elvégezni. Egy gyorstalpaló bolti eladót, egy több éves ápolónõit, estin irodai asszisztensit? Mindegyikkel más-más területen lehet elhelyezkedni. Kicsit pontosíts. De, szerintem minden képzéshez tartozik egy általános munkaköri leírás, persze cégen belül az változhat némileg.
Én nagyon mellette vagyok az okj-s képzéseknek, mert ha pl. egy 2 éves képzésre jelentkezel, akkor átvesztek minden körültekintõen, és te sem fogsz ráparázni, ha esetleg a munka világába kerülnél. :) Ha pénzügyi vonalon kezdesz okj-s képzést, akkor még az is lehet, hogy a cég, ahol alkalmazott leszel felajánlja neked, hogy végezz el egy ehhez kapcsolódó másik szakmát, és persze õk finanszírozzák. Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy rengeteg lehetõséged van, csak tudni kell a szakmákat egymással kombinálni. Arról nem is beszélve, hogy a felsõoktatásba is beleszámít, ha késõbb terveznél ilyet. Remélem segítettem.
Persze, nem kell megismételni, miért kellene??
nem kell újra érettségizned semmibõl, kivéve ha pl: emelt érettségit akarsz csinálni valamibõl, közép helyett, hogy több legyen a pontod :D
Jövõre már kötelezõ lesz legalább egy emelt a felvételihez. Így ha idén csak közepet teszel akkor 2 év múlva kell majd egy emeltet is tenned.
A kérdező hozzászólása: Idén is teszek emeltet
Igen, azok is OKJ-s képzések. 55-tel kezdõdik az azonosítójuk.
Nem OKJ a neve, hanem felsõfokú szakképzés és tervezik, hogy szeptembertõl felsõoktatási szakképzés lesz. OKJ-t egyetem, fõiskola már nem indíthat.

Hol tudnám megnézni hogyha elvégzek egy felsőfokú okj-s képzést mint pl a webprogramozó akkor milyen tantárgyakat tudok kiváltani ha tovább megyek valami infós szakra? Pl (programtervező)

Legjobb válasz: Sehonnan nem tudod megnézni, mert intézmény függõ a dolog..de sokszor még tanár függõ is..lehet hogy egy csomó tárgyat beszámítanak vagy részben beszámítanak, kredit elfogadási kérelemmel, de lehet azt a választ kapod a kredit elfogadási kérelemre, hogy nem fogadják el mert nem felsõoktatási intézményben szerezted a jegyet ezért nem elfogadható..ezer variáció létezik..

Sehonnan nem tudod megnézni, mert intézmény függõ a dolog..de sokszor még tanár függõ is..lehet hogy egy csomó tárgyat beszámítanak vagy részben beszámítanak, kredit elfogadási kérelemmel, de lehet azt a választ kapod a kredit elfogadási kérelemre, hogy nem fogadják el mert nem felsõoktatási intézményben szerezted a jegyet ezért nem elfogadható..ezer variáció létezik..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!