Találatok a következő kifejezésre: Ha elutazunk 1-2 hétre, mi (3 db)

Ha elutazunk itthonról 1-2 hétre, mi a jobb a cicának, ha itthon marad és átjön minden nap etetni valaki, vagy ha pl. a nagymamánál várja meg érkezésünket?

Legjobb válasz: Az otthoni nyugodt légkör sokat számíthat, mint ahogy az állandó társaság is... Szerintem mind a két megoldás jónak tûnik, esetleg a "nagyis" megoldás kényelmesebb.

Az otthoni nyugodt légkör sokat számíthat, mint ahogy az állandó társaság is... Szerintem mind a két megoldás jónak tûnik, esetleg a "nagyis" megoldás kényelmesebb.
hát természetesen hogy a nagyinál, mindig jobb a társaság.
Szerintem jobb, ha otthon hagyod, ha már ti elmentek, a környezet ne változzon! Igy is eléggé felborul a rend a cica számára!
Az elõttem szólóval értek egyet.
Ha nem mész túl messzire magaddal is viheted akár...Ez múlik azon is hogy mennyi idõs a macska, hogy ismeri a nagyit, el szokott-e szökni stb.Én pl magammal vinném hacsak nem repülõvel megyek.De ha pl szökdösõs a macsek akkor ne vidd a nagyihoz mert simán megszökik.

Van 1 lány összeakarok vele jönni és most elutazok 2 hétre várjak pár napot az sms-el amit neki akarok küldeni vagy küldjem minnél hamarabb inkább? Melyik jobb ha hagyom kicsit hátha hiányozni fogok neki és később írok vagy előbb?

A lánnyal jelenleg egész jó barátok vagyunk de én többet akarok lehet ? is nem tudom...

Legjobb válasz: Azért évekig ne várj vele... Amúgy meg mindegy. Ha tetszel neki, akkor 2 nap múlva is jó lesz, ha nem, akkor úgyis mindegy.

Azért évekig ne várj vele... Amúgy meg mindegy. Ha tetszel neki, akkor 2 nap múlva is jó lesz, ha nem, akkor úgyis mindegy.
Ne várjál, mert lecsapják a kezedrõl, mire hazaérsz. Ilyenek.
engem biztos azzal lehetne elgondolkodtatni (mar, ha alapesetben van eselyed), ha, amikor megerkezel, küldesz egy SMS-t, mert abbol az jön le, hogy gondolsz ra, semmi különöset, csak, hogy megerkeztünk, minden oke, tök szep minden (gondolom nyaralni mesz), vagy eppen tök rossz minden. Ezutan viszont par napig nem irnal, amit nem vehetnek bunkosagnak, megis csak nyaralsz, de, ha amugy tetszel, akkor van ideje kiderültni, hogy hioanyzol-e, mondjuk legalabb 3-4 nap utan.
Arra, hogy el van havazva a munka miatt + drága a telefon? Egyéb kérdések csak akkor merülhetnek fel, ha nem bízol meg benne. Ha megbízol, akkor meg minek kombinálni?
Kérdés: valaha is adott arra okot, hogy ne bízz benne? Ezt neked kell tudni, itt ne várj választ. Az én férjem soha nem adott okot arra, hogy nõt képzeljek a dologba, így nem is kombinálnék és nem nõre gondolnék. Mondjuk az is igaz, hogy biztosan naponta beszélnénk.
Drága az sms/telefon?
hogy drága a telefon, másfél hét nem a világ, nem most akarja elverni a pénzét.
Arra, hogy drága.
Nõi logikával kombinálnék ahogy te.
Gondolom amit ott megkeres azt nem szeretné telefonálásra költeni.
A nõi logika az attól nõi logika, hogy nem egyértelmû.
Logikával nem kombinálsz, mert a logika egyértelmû. Buta fejjel kombinálsz.
A kérdező hozzászólása: mármint hajdan..nem mostanában voltam téringen meg csapatépítõ értelmetlenségeken :)
Szerintem nem csábul el, ha nem akar. Bízzál annyira a férjedben, hogy agya is van meg szíve, nemcsak farka. Én nem idegeskednék, ha otthon minden rendben lenne általában.
A kérdező hozzászólása: tudtam én, hogy ide kell feljelentkeznem :)
Nekem kevés lenne :( sajnos kombinálnék és számlát csinálnék :(
Ha olyan messzire ment, hogy ott pont fordítva vannak a napszakok, akkor érthetõ, hogy nem lóg a telefonon. Rendben, hogy a cég fizeti a számlát, de azért szerintem egy fõnök sem szeretne olyan számlát kapni a kezében, amiben 20 perces jócskán emelt díjas dumálások vannak. Arról valahogy lerí, hogy nem munkaügyben történtek. :) Nincs internet közelben? Esetleg megbeszélhettétek volna, hogy e-mailben tartsátok a kapcsolatot. Ez a másfél hét nem sok, ha "össze vagytok nõve", akkor is ki lehet húzni napi egy-egy kiadósabb e-maillel + napi 2 perc telefonnal. Levelet akkor ír, amikor tud, te szintén akkor válaszolsz amikor tudsz. 1, 5 hetet lazán ki lehet így bírni. De akár enélkül is. :) Ha nem lenne okom féltékenykedni, akkor nem is kombinálnék. Megkérném, hogy meséljen e-mailben mik történnek vele. :)
Hogy baj van. Mivel mi kommunikálunk egymással a kapcsolatunkban így abban a 2 percben elmondaná, hogy miért nem fog hívni és, hogy ne aggódjak. Ha mondjuk hét elején hívott volna és azóta nem akkor aggódnék a testi épsége miatt. Megcsalásra még véletlenül sem gondolnék ilyen esetben. Azt direkt nem ilyen egyértelmûen csinálná a férjed.
A kérdező hozzászólása: Nem egy nagy bulizós fajta. Van 2 gyerekünk.
A kérdező hozzászólása: mondjuk, nekem se volt sok idõm, erõm, kedvem írogatni
A cég nem azért fizeti a telefont, hogy a családdal traccspartizzon. A legtöbb céges telefon be is van chippelve. Anyukám sem hívott a héten, pedig õ csak Bécsben van.(munka) + az idõzóna miatt szerintem nem akar hívni, nem akar felkelteni titeket.Ráadásul neki éjszaka pihennie kell, másfél hétig toppon kell lennie. Kb. ennyi.
A kérdező hozzászólása: zöldszemû szörnyeteg kombinálva egy kis kombinatorikával és kisebbségi komplexussal :)
A kérdező hozzászólása: mi is sms, beszéd telón v neten eddig, ezért is tûnt fel...mármint naponta :)
A kérdező hozzászólása: ez a nõi logika megnevezés meg a jelzõ is jó :) céges telefonja van, nem õ fizeti nem, nem adott rá okott...de ha egy férfi ölébe dobja magát egy nõ mondjuk egy esti vacsi utána leülés után és izgatni kezdi( láttam már ilyet, amikor én voltam tréningen), akkor...ki tudja...van olyan, hogy valaki elcsábul a bujaság miatt? én írtam és küldtem mms-eket...pediglen én fizetem, nem a cégem... végül is megnézetem a prg leírást...elég kötött, lótásfutás...amikor meg ott nappal, itt éjjel... na, próbálok nem kombinálni és az én kollégáimból kiindulni.. ja...mi is sms, beszéd telón v neten eddig, ezért is túnt fel...bár ilyen hosszú idõre(relatíve) még nem ment el
ja és azt hozzátenném, hogy igaz hogy sokszor én írtam az elsõ sms-t, de ez nem baj. Te miért nem írtál neki? :D
10 nap alatt háromszor keresett? A napi keresés az alapvetõ nálam. Mikor a párom külföldön volt 1 hetet, a napi 1-2 sms megvolt, nem olyan sokkal drágább mint belföldön. Én nem gondolnék semmi extrára (hogy megcsal vagy valami), de rosszul esne hogy nem törõdik velem és nem hiányzom neki
Arra, hogy a feleség, azaz én is ugyanolyan egyszerûen felhívhatom, nem kell elvárni, hogy õ szóljon.
Semmire. Biztos naiv vagyok. Ha meg akarna csalni, ezt megtehetné úgyis, hogy naponta felhív és a szerelmérõl biztosít.
Te ismered a férjed, hogy ez mennyire szokatlan tõle. Nekem biztos kevés lenne, de ha ez jellemzõ rá akkor ne agyalj. Mondjuk mi még a férjemmel úgy is beszélünk vagy kétszer telefonon, hogy egy munkahelyen vagyunk. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!