Találatok a következő kifejezésre: Ha eltolom menstruációmat (2 db)

Ha eltolom a menstruációmat és az új levélből tovább szedek, és miután "megjön" , a megkezdettet kell folytatni szedni vagy vegyek új levelet?

tri regolt szedek. a válaszokat el?re köszönöm

Legjobb válasz: Mindenképp vegyél új levelet. A megkezdettet pedig tedd el tartaléknak. Jól jöhet balesetek esetére (hányás, hasmenés, ilyenek).

Mindenképp vegyél új levelet. A megkezdettet pedig tedd el tartaléknak. Jól jöhet balesetek esetére (hányás, hasmenés, ilyenek).
Inkább ne told el, ha lehet! Vagy beszéld meg a kezelõorvosoddal, hogy milyen módon tolhatnád el, ha égetõen fontos. De hormonkészítményekkel nem szavad saját szakállra kísérletezni.
Az újat kezded. Amúgy inkább ne told el, nekem totál felborította az egész a hormonháztartásomat, pedig csak 1 héttel korábbanra hoztam a nyaralás miatt. Azóta sem jött meg, csak 1-szer pár napra. Ez nem játék, hidd el, én is nagy hülye voltam.
Mindenképpen kezdj új levelet!És ne hallgass az elõttem szólóra! Ha rendesen szeded, akkor utána is meg fog rendesen jönni! Persze ezt az eltolásos módszert csak nagyon ritkán lehet alkalmazni pl. nyaraláskor és vizsgakor

Ha egyszer eltolom a menstruációmat tabi segítségével, lehet belőle baj, probléma?

Úgy gondolom, hogy nem tartok 7 napos szünetet, hanem tovább szedem a 21 tablettát és majd csak aztán tartok szünetet. Így kell, ugye? Egyszeri alkalomról lenne szó, mert fontos... Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Ha igazán fontos akkor egyszer belefér. De azért gondold meg hogy igazán fontos-e. Egy sportverseny, többnapos utazás oké, de egy strand, osztálykirándulás és egyéb "fontos" dolog miatt én nem kavarnék be mégjobban a hormonrendszerbe, a gyógyszer eléggé bekavar amúgy is.

Ha igazán fontos akkor egyszer belefér. De azért gondold meg hogy igazán fontos-e. Egy sportverseny, többnapos utazás oké, de egy strand, osztálykirándulás és egyéb "fontos" dolog miatt én nem kavarnék be mégjobban a hormonrendszerbe, a gyógyszer eléggé bekavar amúgy is.
A kérdező hozzászólása: es legyszi ha tudtok a kerdesemre valaszoljatok... :) Koszi Persze ha majd a doki azt mondja, hogy ne csinaljam, nem fogom...ennyi, csak kivancsi vagyok masok tapasztalatara.
A kérdező hozzászólása: Nem csinaltam meg még soha, márciusban tettem fel a kérdést, de csak egy hónap mulva megyuk kirandulni horvatba....
Nekem ugyanolyan, attól mert köztivérzés:)
Nekem pl. sokkal erõsebb mióta tablettát szedek, ennyit arról hogy nincs...:(
csak közlöm. amikor tablettát szedsz nincs mensid. a tabletta mesterséges terheség látszatát kelti a szervezetedben (emiatt nem esel teherbe. mert olyankor nincs peteérés) mikor pár nap szünet van, akkor se mensid van hanem a szervezeted kilöki az addigi dolgokat. nem a szokásos peteérés utáni nyálkafal leválás történik. de gondolom a különbséget te is észlelted a két vérzés között
Márciusban is megcsináltad és most nyáron is? Nem erre van a tabletta, teljesen be fogod keverni a ciklusodat, ha minden kirándulás meg hasonló miatt összevissza szeded és így a fogamzásgátló hatása is csökken. Amiatt is szeded vagy csak hogy tologathasd a mensidet?
Én egyszer toltam el. Nem tartottam (volna) szünetet, hanem gondoltam, hogy tovább szedem rögtön a következõ levéllel. El is kezdtem, de az 5. nap hirtelen megjött és szinte ömlött belõlem 4 napig, iszonyúan görcsöltem. Soha többet ilyet. A dokim mondta, hogy ne csináljam, de nem hallgattam rá. Ezután hallgatni fogok, nagyon rossz élmény volt.
ez egy másik kirándulás?Csak egyszer csináld meg
A kérdező hozzászólása: Ti velemenyetekre vagyok kivancsi, dokitol is majd megkerdezem, de hozza csak par het mulva megyek.... Nyáron Horvátba megyunk és szeretném szunet nélkul szedni tovabb a tabit, mert pont a kirandulasra kellene megjonnie :( ...Hallottam olyat is, hogy szunet nelkul szed 7 tabit(nem ujra 21-et) es aztan jon a szunet...Nekem eleg lenne az a +7 tabi. Mondom, megyek majd dokihoz is, de ha voltatok mar ilyen helyzetbe, irjatok meg. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Ha eltolod, azzal nincsen semmi baj, ugyanúgy meg fog jönni. A nõvérem és én is Lindynette 20-at szedünk, õ már egyszer eltolta vele, nem lett problémája, de viszont volt tõle egy kis köztes vérzése. A Lindy alacsony hormontartalmú, ezért volt ez. Szóval még egyszer, bajod nem lesz tõle, de lehet h lesz egy kis közti vérzésed.
A kérdező hozzászólása: amúgy Lindynette 20-at szedek...
Én is ezt csináltam a szalagavatóm miatt. Nem lett belõle semmi baj. Egyszeri alkalom nem sokat zavar be sztem :)
A kérdező hozzászólása: Nem lehet, esetleg olyan, akinek van ezzel tapasztalata?
A kirándulást nem lehet máskorra tenni? Ha nem, akkor belefér, nem lesz belõle baj, de...
A kérdező hozzászólása: egy hetes kirándulásról van szó a barátommal...
Az én dokim megmondta, hogy ne csináljam, nem hallgattam rá. Semmi értelme nem volt, ugyanúgy megjött, csak iszonyú rosszul voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!