Találatok a következő kifejezésre: Ha eltűnt cicám, (2 db)

Ha eltűnt a cicám, hova mehetett?

Eltünt a cicám 2007. augusztus. 23-án!!!Õ még egy kis cica most lenne 19 hetes. . Sehol nem láttam. . :( tettem ki a faluba plakátot is de senki nem jelentkezet. . :( szerintetek hol lehet és viszza fog-e jönni? ? egykinti cica de itt van a 3 testvére az anyukája és az apukája szóval nem volt egyedül se. . . akkor mért ment el? és még néha szopizott is:) igaz kandúr de akkor is a 2 másik testvére is kandúr ?k nem mentek el ? mért ment el? a 3. tesója pedig lány:)

Legjobb válasz: Szia! Esély van rá sok piici cicámmal jártam így várj még 2hetet ha nem hát nem tudom! tegély ki a kaputok felé tejecskét és konzerv kaját!!! SZORÍTOK!!!

Szia! Esély van rá sok piici cicámmal jártam így várj még 2hetet ha nem hát nem tudom! tegély ki a kaputok felé tejecskét és konzerv kaját!!! SZORÍTOK!!!
Én hallottam már olyanról, hogy 2-3 hét múlva ment haza a cica... õk szinte mindig haza mennek, ragaszkodnak az otthonukhoz. Ellenben nagyon kíváncsiak is. Bocs, hogy ezt is írom, de hozzátartozik ez is, hogy ha nem lett baja, akkor hazamegy.
Nekem 22-én tûnt el a 4 hónapos cicám, õ is kandúr volt és nagyon hûséges, kinti cica. Mi lassanként rádöbbentünk, hogy legnagyobb valószínûséggel a hátsó kertszomszédunk tûntette el. Ugyanis érdeklõdtünk abban az utcában, hogy nem tévedt -e be valakihez a közelben, házról házra jártunk, és mi is tettünk ki hirdetéseket is. Azt mondták az ott lakók, hogy nekik is sok macskájuk tûnt már el, és valószínûleg az a két állatgyûlölõ mérgezte le õket az utcában. Rá két napra a szomszédunk macskája is nyomtalanul eltûnt. Sajnos ez is elõfordulhat, ha állatgyûlölõk laknak a közeletekben, ahová a cica át is járt. Mi is csak késõn szereztünk tudomást róluk, ez volt a baj. Remélem a te cicád nem így járt, és hazamegy hozzád!
Én nem tudom, de én megrugdostam a szomszédot akirõl kiderült, hogy állatokat bántott. Szerencsére a macskámhoz nem fér hozzá.

Eltűnt 10 hónapos kandúr cicám már több, mint 4 napja. Mit tegyek? Légyszi mondjatok valami hasznosat, ha tudtok!

Legjobb válasz: Ivartalaníttatni kellett volna, és akkor nem szökött volna el!

Ivartalaníttatni kellett volna, és akkor nem szökött volna el!
Pedig, ahogyan ezt elõttem mondták, pár nap kimaradás lótúró. Sõt, affelõl is biztosíthatlak, hogy egyre hosszabb kirándulásokra számíthatsz. Sebekkel fog hazajönni, amik begyulladnak, kificamodott lábacskával, amikre sántít. Ha haza tud még jönni. Építsetek neki egy kifutót a kertetekbe és ivartalanítsátok.
4 nap egy kandúr esetén túró :D
csinál pár kiscicát és otthon lesz:)
Egyébként, kíváncsian várjuk a fejleményeket, hogy megjött-e a cica.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. Ha lehet valaki még írja meg, hogy mikor kezdhetek aggódni?
utolsó: neki ez az élete, õ egy macska és nem egy gyermek :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Remélem haza fog jönni a cicám. Csak azt furcsállom, hogy attól függetlenül, hogy már abba a bizonyos "kóborlós" korában van eddig még csak maximum 1- 2 órás kirándulásokra indult:(
Most nem tudsz tenni semmit, csak várni. Ha szerencséje van, nem éri baleset, akkor hazamegy és viheted ivartalaníttattni, hogy máskor ne maradozzon ki.
Tegyél ki kaját a szokásos helyekre, hátha visszahúzza a bendõje :) )
Lehet nemsokára hazamegy.
A kérdező hozzászólása: Sajnos még semmi fejlemény cica ügyben:(. Én még azért bízok benne, hogy hazajön, és akkor ivartalanítani fogjuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!