Találatok a következő kifejezésre: Ha első veszek, használtan, (2 db)

Mi az a - 40 ezer Ft kedvezmény? Elsõ lakásnál jár az 50 % kedvezmény.
Mi a párommal ketten kaptunk 20-20 E kedvezményt elsõ használt lakás vásárlásra és 7, 1M a lakás ára.Csak 40E jött le.Errõl nem hallottam hogy még 50%-kal csökkenteni lehetne jó lenne.
Én errõl a 40ezer Ft-ról nem hallottam. Nálunk is elsõ lakás volt, és 50% kedvezményt kaptunk, az ügyvéd is mondta, akinél az adásvételit írtuk, és APEH-os pasas is, aki kijött becsülni. Ez nálunk több volt, mint 40ezer Ft. De mi CSAK ezt az 50% kedvezményt kaptuk, mást nem.azért írtam ezt, az elsõ hozzászólásban. Majd elfelejtettem, ennek feltétele a 35 év alatti életkor.
Az elsõ lakáshoz jutó 35 év alatti párok 8 millió ft értékhatárig 50% illeték kedvezményt, max 40 000ft-ot kaphatnak.Mi most vettünk házat és így volt.Plusz az illeték megfizetésére részlet fizetési lehetõség is van de ezt kérni kell.Errõl a jó ügyvéd tájékoztatást ad.

Most végre kinéztem egy Ipod Touch 8gb első generációs készüléket. Használtan veszek, ha veszek. Vagy használtan rá se érdemes nézni? Megéri 40.000ft-ért?

Egész ?sszel erre gy?jtöttem. Minden tartozékot adnak hozzá, még tokot is meg minden hülyeséget.

Legjobb válasz: Szerintem semmi gond azzal, ha használtan veszed meg. Elõtte bizonyosodj meg a lehetõ legalaposabban, hogy minden olyan állapotú, amilyennek az eladó leírta, és mindenképpen kérj tõle fényképet is! Ennyi pénzért nagyon megéri.

Szerintem semmi gond azzal, ha használtan veszed meg. Elõtte bizonyosodj meg a lehetõ legalaposabban, hogy minden olyan állapotú, amilyennek az eladó leírta, és mindenképpen kérj tõle fényképet is! Ennyi pénzért nagyon megéri.
Szerintem nem éri meg. Nekem iPod Touch 3g-m van én is neten vettem "használtan" bontatlan csomagolásban, tokkal együtt mindennel. És 50.000 volt. Szóval 10.000 forinttal többért akár már jobbat is vehetsz. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!