Találatok a következő kifejezésre: Ha elobb el, mint a lany, (5 db)

Ha elobb elvezek el, mint a lany, hogy jutassam ot is el utana a csucsra?

Elso par probalkozas utan mindig szerencsesen egyszerre mentunk el, de mi van ha nekem korabban "lankad" a libidom?

Legjobb válasz: Jó, hogy van olyan srác, akinek azután is eszébe jut, h van ott egy lány is, miután elment.:) Ott a kezed és a szád, mindkettõt remekül lehet alkalmazni ilyen esetekben.

Jó, hogy van olyan srác, akinek azután is eszébe jut, h van ott egy lány is, miután elment.:) Ott a kezed és a szád, mindkettõt remekül lehet alkalmazni ilyen esetekben.
Mindenkinek ugyonannyi ideje van rá.....
Megkéred egy haverodat, szerintem õ megoldja.
Szerintem mond neki hogy legalább addig birja mig te elmész.A barátnõmet mindig megvárom mig elmegy és csak utána én.De az a legjobb ha egyszerre mentek le.Én 15-20 percig birom.Aktiv szexnél értem a 15-20 percet.Vagy ne olyan pózban csináljátok amiben a srác hamar elmegy.
ok, ok nem kiharcolni, hanem rávaenni hogy vegye észre magát. Most hogy megkérdeztem bnõmet, õ is azt mondta hogy 3 barátjából én vagyok az egyetlen aki ezzel foglalkozik. Szerintem egyébként ez szégyen... Lehet hogy én voltam eddig jó közegben? Minden barátom így gondolkozik mint én... Szánalom, szánalom, szánalom. A kettõvel elötti válaszoló voltam.
Elsõ válaszoló vagyok:tapasztalataim szerint ritka az ilyen(lehet rossz helyen keresgélek).Ha pedig már kiharcolni kell, lõttek az értékének.
Ez nagyon egyéni dolog. Van lány aki azt szereti ha utánna finoman csak az ujjaiddal simogatod, és úgy megy el, van aki inkább vár míg a farkad merev lesz, valaki meg azt ha kinyalod utánna... Egyébként az elöttem szólónak. Mi az hogy van olyan srác? Nem tudom de nálam természetes hogy a páromnak legalább olyan jó legyen mint nekem. Nem értem a nõket, mért nem harcolják ki...
A kérdező hozzászólása: Igen, igazabol ez a resze erdekelne, hogy az esik neki jobban, ha egybol utana kielegitem, mondjuk oralisan, vagy varjunk, amig ujra kepes leszek behatolni.
Ahoyg elõttem irták jó esetben van kezed és szád és ezzel is gyönyörhöz tudod juttatni... ami meg más dolog, hogy elvileg nálunk pasiknál kb negyed óra után ismét tudunk úgyanúgy szexelni mint elõtte és elvileg másodszorra kicsit több idõ lesz elmenni.. szóval erre is hajazhatsz ... természetesen azt a negyed órát ne tévézéssel töltsd el hanem a lány kényeztetésével :)
Irigylem a barátnõdet! Szerintem tõle is megkérdezheted, én is örülnék egy ilyen kérdésnek, mert nálunk 3 perc az egész és nem érdekes mi van velem. :( Lehet hogy nem is kell kérdezni, mert ráérzel vagy rávezet õ.
A barátnõd szerencsés, hogy ilyen fiúja van. Tapasztalatból mondom (sajnos), hogy nem sok férfi foglalkozik ezzel. Talán megkérdezhetnéd, hogy mit, hogyan szeretne, esetleg kényeztesd a száddal, még a valós aktus elõtt, és akkor õ lesz az elsõ.

Ciki, ha a lány előbb élvez el mint a párja? Már előfordult, de nagyon jó volt.

Legjobb válasz: már miért lenne ciki? ez inkább elismerés a pasi számára :)

már miért lenne ciki? ez inkább elismerés a pasi számára :)
Inkbáb fordívtva ciki :D Nem értem ezt a kérdést, miér tlenne az?:D Hidd el a pasi elõbb is el tudna menni ha nem akarna neked jót
Ez általában így szokott menni (mármint ha a pasi tud valamit) vagy egyszerre élveznek el. Az viszont semmiképp nem jó, ha a pasi megy el hamarabb. Tehát semmi gond.
Az ajtónál is elõre engedjük a csajokat. 22/F
Nekem nem a célom, hogy kielégítsem a Nõmet, hanem az örömöm. Imádom nézni a kéjt ami átmegy rajta, mikor elélvez.
a férfinak az a "cél" hogy kielégítse a Nõt! aztán "foglalkozhat magával"...bár ezt bizonyos okokból elég nehéz kivitelezni!
A kérdező hozzászólása: vannak udvarias pasik is:-)
A kérdező hozzászólása: megnyugodtam. éppen mert a pasi megy el hamarabb de tényleg örömet akart, mindent megtett. túl jól sikerült:-) Köszönöm.
ez lenne a normális
Ez a normális, bárcsak nálunk is így lenne ...
A kérdező hozzászólása: ez oda-vissza igaz. én is szeretem nézni a férjemet közben, õ örült, hogy én elõbb mentem el:-) Köszönöm
Ujjazd meg a lányt :)
Nekem nagy tapasztalatom van benne...jol orrba vered h erzelmileg istabil allapotba legyen pont mielott elmesz....es lass csodat elobb baszodik be az ajtod mint mielott megtudnad torolni...hmmmm hasznos voltam ismet 100%-ban
Vicc nélkül, próbálj meg jobb lenni és akkor tuti õ megy el hamarabb :D
Én úgy csinálom hogy már egybõl nyalással kezdek, amúgy szerencsére sokáig is birom, így általában hamarabb megy el a párom.
Lassíts le, éppen hogy egy kicsit mozgasd, amikor úgy érzed nagyon közel vagy. Egy kis idõ múlva érezni fogod, hogy megint menni fog, anélkül hogy elmenj.
A kérdező hozzászólása: Kössz ! :)
Mi akkor szoktunk átváltani nyalásra, így kicsit lejjebb megy az inger, majd lehet folytatni. Viszont fighyelni kell, hogy idejében álljál le.
A kérdező hozzászólása: és ha nemakarom kivenni ??? tippek ?
Figyelj akkor közbe hagyd abba és addig nyelveddel vagy kezeddel izdas és utánna folytassátok igy a csjnak csak jobb:)
A kérdező hozzászólása: De ez személytõl függõen változó(gondolom én) hogy ki mikor megy el !? amúgy meg kössz a tanácsokat :)


Mérne engednénk?
Várok a következõig mert én szex közben szeretek elmenni szeretem a hosszú fûrészelést máshogy nem olyan jó...
A menetrend nagyon bizonytalan, nem érdemes várni.
A kérdező hozzászólása: De ha mondjuk a párotok testileg/lelkileg kicsit rosszabb állapotban van, és nem bírja addig, ti pedig látjátok rajta? Mert én a múltkor idõ elõtt mentem el, lefárasztott már a nap és az aktus este volt. Próbáltam rásegíteni neki a dologra, de elhúzta a kezem, meg nem engedett lejjebb. Kicsit sértõdött volt, de ha nem engedi, hogy kényeztessem mit tegyek? Nem tehettem róla, hogy fáradt voltam az egészhez
A fáradtságot meg lehet érteni, a barátnõd is biztosan megérti, nem lesz mindig kedvetek hozzá Neki sem, és azt meg Neked kell megérteni szépen kölcsönösen. Ha elhúzza a kezed és nem akarja, lehet hogy sértõdött ez esetben kérj bocsánatot ha pedig nem akkor egyszerüen nincs kedve hozzá vagy kellemetlen neki a csikló érintése a csalódottságot majd elfelejti legközelebb vedd le valamivel a lábáról kontrázz egy kicsit valami meglepivel vagy hasonló :)
Engedném, persze de õ nem szeretné, inkább alszik vagy csinál mást.

Az ciki ha a csajom magasabb nálam 5 cm el :D? tudom, hogy lányok elöbb fejlődnek mint fiúk, de most még ciki-e :D?

Legjobb válasz: bmeg! ilyen idiot kérdést... kit érdekel h magasabb egy csaj v alacsonyabb a bátjánál. az a ciki ha 30 40 cm a külömbség...

bmeg! ilyen idiot kérdést... kit érdekel h magasabb egy csaj v alacsonyabb a bátjánál. az a ciki ha 30 40 cm a külömbség...
Fekvõ helyzetben nem látszik, meg nem is érdekes. :D
te annak érzed? szerintem nem ciki, csak fura, nem megszokott.
*barátjánál
Dehogy ciki! K u r v a gáz! (, , Értelmes" kérdésre , , értelmes" válasz.)
A kérdező hozzászólása: Ember.....de tudod mennyire zavaró ....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!