Találatok a következő kifejezésre: Ha elobb el, (82 db)

Ha 2 nappal korábban kezdem szedni a fogamzásgátlót előbb el fog múlni?

nagyon jó lenne:S

Legjobb válasz: Mi a teendõ, ha késleltetni akarja a menstruációs ciklust Annak ellenére, hogy nem ajánlott, késleltetheti a menstruációs ciklust (a megvonásos vérzést), ha a tablettamentes periódus helyett egy új csomag Symicia szedésével folytatja a második csomag végéig. A második csomag szedése alatt elõfordulhat pecsételés (vércseppek vagy foltok) vagy áttöréses vérzés. A szokásos 7 napos tablettamentes periódust követõen folytassa a következõ csomag szedésével. Kérheti orvosa tanácsát mielõtt eldönti, hogy késleltetni szeretné a menstruációs ciklusát. Mi a teendõ, ha meg akarja változtatni a havi vérzés kezdetének elsõ napját Ha az utasítások szerint szedi a tablettákat, a menstruációja/megvonásos vérzése nagyjából ugyanazon a napon fog kezdõdni. Ha meg akarja változtatni ezt a napot, ezt a tablettamentes periódus rövidítésével (de nem hosszabbításával!) teheti meg. Ha például a menstruációja általában péntekenként kezdõdik, és ezt keddre (3 nappal korábbra) akarja változtatni, az új csomagot a szokásosnál 3 nappal korábban kell elkezdenie. Ha nagyon lerövidíti a tablettamentes periódust (például 3 napra vagy rövidebbre), elõfordulhat, hogy nem jelentkezik vérzés ebben a tablettamentes periódusban. Ezt követõen pecsételést (vércseppecskéket vagy foltokat) vagy áttöréses vérzést észlelhet. Ha nem biztos abban, hogyan járjon el, kérje orvosa tanácsát.

Mi a teendõ, ha késleltetni akarja a menstruációs ciklust Annak ellenére, hogy nem ajánlott, késleltetheti a menstruációs ciklust (a megvonásos vérzést), ha a tablettamentes periódus helyett egy új csomag Symicia szedésével folytatja a második csomag végéig. A második csomag szedése alatt elõfordulhat pecsételés (vércseppek vagy foltok) vagy áttöréses vérzés. A szokásos 7 napos tablettamentes periódust követõen folytassa a következõ csomag szedésével. Kérheti orvosa tanácsát mielõtt eldönti, hogy késleltetni szeretné a menstruációs ciklusát. Mi a teendõ, ha meg akarja változtatni a havi vérzés kezdetének elsõ napját Ha az utasítások szerint szedi a tablettákat, a menstruációja/megvonásos vérzése nagyjából ugyanazon a napon fog kezdõdni. Ha meg akarja változtatni ezt a napot, ezt a tablettamentes periódus rövidítésével (de nem hosszabbításával!) teheti meg. Ha például a menstruációja általában péntekenként kezdõdik, és ezt keddre (3 nappal korábbra) akarja változtatni, az új csomagot a szokásosnál 3 nappal korábban kell elkezdenie. Ha nagyon lerövidíti a tablettamentes periódust (például 3 napra vagy rövidebbre), elõfordulhat, hogy nem jelentkezik vérzés ebben a tablettamentes periódusban. Ezt követõen pecsételést (vércseppecskéket vagy foltokat) vagy áttöréses vérzést észlelhet. Ha nem biztos abban, hogyan járjon el, kérje orvosa tanácsát.
az elõzõ vagyok. Ez a symicia, de ez ált. mindegyik tabira igaz. olvasd el a haszn.utasítást :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Ha valamiért 1 nappal hamarabb fogy el a tabletta, mostantól 1 nappal hamarabb kezdődik a gyógyszerszünet? És ha előbb megjön mint kéne, akkor az lehet hogy még nem is a megvonásos vérzés?

Szerdai napon szoktam elkezdeni a Gestomix-et, és keddi napon befejezni. Most fog elfogyni a második levél, de valamiért hétfőig van csak tabletta. (Valószínűleg valamit benéztem, van tippem mit, de biztosan már nem fog kiderülni, a lényeg hogy ezek szerint egyel többet vettem be a kelleténél.) A tájékoztató csak annyit ír, hogy ha többet veszek be nem lesz bajom, maximum hányinger. Illetve az utolsó héten történő elfelejtés még az, ami ide vonatkozhat, hisz keddre - az utolsó napra - már nem jut. "Abba is hagyhatja a csomag szedését, és folytathatja a 7 napos tablettamentes periódussal (jegyezze fel, hogy melyik napon felejtette el a tablettát)." Tehát akkor én jövő szerda helyett kedden kezdjem el a következő csomagot, ami hétfőn ér majd véget, és mostantól így lesz.. jól gondolom? Ti ezt tennétek? Szerintetek egyértelmű, vagy megkérdeznétek a dokit? A megvonásos vérzésnek pedig ugye valamikor kedd-szerda magasságában kéne jelentkeznie. (Egyébként múltkor (a legelső szünetben) nem is nagyon jött meg, szóval örülnék ha ezúttal megjönne.) Ehhez képest ma (vasárnap) tapasztaltam némi barnás színű vért. Lehetséges, hogy 2/3 nappal előbb jön meg a megvonásos vérzés, mint a csomag befejezése? Vagy nem, tehát ez nem is megv. vérzésnek, csak pecsételő vérzésnek minősül? (Tájékoztató nem ír erről, a doki biztos tudja, de hátha nektek is van erre vonatkozó tapasztalatotok..)

Legjobb válasz: annyi, h egy nappal elõbb hagyod abba, egy nappal elõbb jön meg. arra tényleg figyelj, írd fel, h mikor hagytad abba, és onnan számítsd a 7 napot. így nem kell félned, h nem véd. 18L

annyi, h egy nappal elõbb hagyod abba, egy nappal elõbb jön meg. arra tényleg figyelj, írd fel, h mikor hagytad abba, és onnan számítsd a 7 napot. így nem kell félned, h nem véd. 18L

Ha előbb tartom a 7napos szünetet fogamzásgátlásban mint ahogy kellett volna, mikor kezdjem el szedni a következő tabit? Márm, h miután abbahagytam utána 7nap szünet és szedhetem tovább ugyanúgy?

el?re köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: elvileg,ha a hónap végén hagyod abba,akkor akár elõbb hagyod abba,akár elhúzod,mindenképpen meg kell jönnie.akkor kezdd el újra szedni,ha elmúlt a menstruációd!!

elvileg, ha a hónap végén hagyod abba, akkor akár elõbb hagyod abba, akár elhúzod, mindenképpen meg kell jönnie.akkor kezdd el újra szedni, ha elmúlt a menstruációd!!
Hány napot akarsz beszedni a 21 helyett?
Elolvastam a tájékoztatót benne van : Mi a teendõ, ha késleltetni akarja a menstruációs ciklust Annak ellenére, hogy nem ajánlott, késleltetheti a menstruációs ciklust (a megvonásos vérzést), ha a tablettamentes periódus helyett egy új csomag Symicia szedésével folytatja a második csomag végéig. A második csomag szedése alatt elõfordulhat pecsételés (vércseppek vagy foltok) vagy áttöréses vérzés. A szokásos 7 napos tablettamentes periódust követõen folytassa a következõ csomag szedésével. Kérheti orvosa tanácsát mielõtt eldönti, hogy késleltetni szeretné a menstruációs ciklusát. "Mi a teendõ, ha meg akarja változtatni a havi vérzés kezdetének elsõ napját" Ha az utasítások szerint szedi a tablettákat, a menstruációja/megvonásos vérzése nagyjából ugyanazon a napon fog kezdõdni. Ha meg akarja változtatni ezt a napot, ezt a tablettamentes periódus rövidítésével (de nem hosszabbításával!) teheti meg. Ha például a menstruációja általában péntekenként kezdõdik, és ezt keddre (3 nappal korábbra) akarja változtatni, az új csomagot a szokásosnál 3 nappal korábban kell elkezdenie. Ha nagyon lerövidíti a tablettamentes periódust (például 3 napra vagy rövidebbre), elõfordulhat, hogy nem jelentkezik vérzés ebben a tablettamentes periódusban. Ezt követõen pecsételést (vércseppecskéket vagy foltokat) vagy áttöréses vérzést észlelhet. Ha nem biztos abban, hogyan járjon el, kérje orvosa tanácsát. te meg akarod változtatni mivel nem akarsz egy napig vérzést vagy kettõig mert ugye buli lesz :D ezért akkor csináld így , mármint a második verzió be " "-tem :D így is ír pecstelõ vérzést, mondjuk nekem a folyamatos 42 tabitól nem volt :)
bocsi, kicsit eltûntem :) Én azt javaslom és ez tuti jó, hogy ne tarts 7 napos szünetet , szedd tovább a tabit és kimarad egy havi vérzés, én ezt biztosra tudom, hogy ez így jó, így el lehet tolni!!! Ha így szeded tovább, akkor jó neked , mert nem fog megjönni a menszeszed , és ha elfogy a következõ havi, vagyis így 42 tabit veszel be folyamatosan megszakítás nélkül akkor tartod utána a 7napos szünetet ! Ez tuti jó megoldás , én is csináltam ilyet amikor szedtem a tabit ! Azért elolvasom én is a tabid papírját a neten megtalálom :)
A kérdező hozzászólása: ja am, SYMICIA a tabim neve.
A kérdező hozzászólása: szalagavatóm lesz pont aznap mikor megjönne, utána meg after. nem akartam a menzeszem miatt aggódni, de most mégis aggódok :D ahh. nemtudom, h kitõl kérdezhetném meg a dolgot, aki tudna nekem válaszolni. dokihoz nem akarok felmenni emiatt. elvileg, az én értelmezésem szerint azt jelenti ez a kis szöveg, hogy elõre hozom a menzeszem és akkor kezdem el újra szedni a tabit amikor csak akarom. csak nekem ez a dolog vhogy nem kerek :D te h értelmezed?
lehet én sem vagyok százas, de ezt én sem értem ! milyen tabit szedsz ? de egyébként most mit is akarsz ezzel a 7 napos szünet elõrébbhozatalával ???
A kérdező hozzászólása: :D idézek. " Abba is hagyhatja a csomag szedését, és folytathatja a 7 napos tablettamentes periódussal (jegyezze fel, hogy melyik napon felejtette el a tablettát). Ha az ön fix kezdõnapján akarja a következõ csomag szedését elkezdeni, 7 napnál rövidebb tablettamentes szünetet tartson". Én viszont ezt nem tudom értelmezni. Jegyezzem fel, h melyik napon felejtettem el a tabit? ezt azt jelenti, hogy ugyanazon a napon kezdjem el szedni újra vmi?
igen, ezt eddig értem ! Ha rá van írva, hogy lehet elõrébb hozni, akkor biztos lehet, hogy van pontosan írva, mert én Mercilont szedtem, de azon nem volt ilyen, legalábbis nem emlékszem :)
A kérdező hozzászólása: rajta van a gyógyszer tájékoztatóján, h 1szer-1szer el lehet tolni v elõbbre lehet hozni a dolgot. én most épp elõre hoztam. elkezded szedni a gyógyszert, elsõnek a menzeszed elsõ napján szeded be és akk rögtön védett leszel. szeded, szeded, 7napos szünetet tartassz 3hét után, 7 nap után újra szeded. így van alapesetben
na most én ezt nem értem ... én úgy tudom, hogy csak úgy nem lehet 7 napos szünetet tartani akkor amikor akarsz ! Olyat tudok, hogy kihagyod teljesen a 7 napos szünetet és szeded tovább a tabit , így egy havi vérzés kimarad ! A tablettát pedig mindig az elsõ menstrációs napon kezdjük el szedni , így jön ki a 21+7 nap , nem ?
A kérdező hozzászólása: ok, értem, de nekem a 4.tablettamentes napon szokott megjönni és mikor 7 nap után újra elkezdem szedni a tabit akkor még 1 nagyon nagyon minimálisan megvan. akkor most is ugyanúgy, h akk mondjuk várok 7 napot és újra szedem? tuti védett vagyok így?
Végül hogy sikerült megoldani? Nekem is hasonló problémám van.

Miért csak a 35. héten lehet el kezdeni kenegetni a gátat? Lehet tőle baj, ha előbb?

Legjobb válasz: Konkrét okot nem értem miért csak a 35.hét után lehet alkalmazni a gátmasszázst, ami nem egyenlõ a kenegetéssel. Nem leányálom. Ezt kérdezd a dokitól, esetleg szülésznõtõl. Amúgy 5hét, ha rendszeresen csinálod elégnek kell lennie ahhoz, hogy elõkészítsd a terepet a gátvédelemre. Ha alkatilag engeded megúszod a gátmetszést, ha nem akkor meg mindegy, ez ott a szülészeten derül majd ki.

Konkrét okot nem értem miért csak a 35.hét után lehet alkalmazni a gátmasszázst, ami nem egyenlõ a kenegetéssel. Nem leányálom. Ezt kérdezd a dokitól, esetleg szülésznõtõl. Amúgy 5hét, ha rendszeresen csinálod elégnek kell lennie ahhoz, hogy elõkészítsd a terepet a gátvédelemre. Ha alkatilag engeded megúszod a gátmetszést, ha nem akkor meg mindegy, ez ott a szülészeten derül majd ki.
A kérdező hozzászólása: Brendonban vettem rá krémet, csak azért kérdeztem mert el kezdtem volna elõbb, ha lehet.Azt tudom, hogy úgy is majd szülésnél derül ki, hogy mi lesz, de azért megpróbálom megvédeni, ha lehet!Köszönöm a válaszokat!
Nem értem mivel akarod kenegetni? Én ilyet még nem hallottam de persze ez nem azt jelenti, hogy nem létezik de kíváncsi vagyok!
Így már értem a gátvédelem miatt! Nekem képzeljétek el a második szülésemnél nem is beszéltük meg de annyit hallottam a szülésznõtõl, hogy olyan jó a gátja , hogy õ megpróbálja gátvédelemmel és sikerült:)

Mi lesz ha előbb megyek el mint Õ?

A barátn?mmel azt tervezzük hogy lefekszünk egymással de attól félek hogy mi lesz ha el?bb lesz orgazmusom mint neki? Nem akarom hogy csalódjon az els? alkalommal.

Legjobb válasz: Minél jobban izgasd fel. És ha nem is élvez el közben, utána még mindig kielégítheted!

Minél jobban izgasd fel. És ha nem is élvez el közben, utána még mindig kielégítheted!
Leveszed a gumit vársz egy kicsit amíg újra aktivizálódik felveszel egy másikat és addig toszod amíg õs is el nem megy :D :D
pedig az esetek 80%-ában mindig a fiú megy el elõbb(leglábbis én ezt hallottam), nemhiszem hogy csalódni fog, ha szeret megérti
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Hokiz elötte egyet :D tovább bírod de csak egy tipp.
Nagyon egyszerû, a nap folyamán amíg nem találkoztok 1-2 zsebzsötem és estére gyertya fény mellett elintézitek egymást. Tapasztalat :) (annó én is ezt alkalmaztam)

Egy előbbi kérdést látva, az jutott eszembe, létezik itt olyan ember, aki nem ítéli el a másodunokatestvérek kapcsolatát, ha az őszinte szerelmen alapul? (ha az élet valahogy úgy alakította a dolgokat) Megbocsátható?

Legjobb válasz: Közben látom már. Nem, nem az õ dolguk. Lesz sok-sok /mégtöbb/ hülye /méghülyébb/ gyerek az országban. Én ne feledjük: õk a jövõ!

Egészen addig az õ dolguk mig egymás közt tartják, Ha egy ilyen nyilvános oldalon vélményt kér, akkor az már nem csak az õ dolguk és nem csak pozitív véleményeket fog kapni.
Közben látom már. Nem, nem az õ dolguk. Lesz sok-sok /mégtöbb/ hülye /méghülyébb/ gyerek az országban. Én ne feledjük: õk a jövõ!
Pl. ha 500 km.-es körzetben nincs más élõ ember akkor nem ítélem el.
És mi a te álláspontod kedves kérdezõ? A 2. voltam
Ne sajnáld, csak van még valami rokona, majd az vigasztalja...
Nem elítélendõ, de nem is épp szép dolog. Amúgy most akkor másod-unokatesók vagytok, vagy mostoha-unokatesók? mert a kettõ nem ugyanaz, te meg össze vissza irkálsz már mindent.
Csak az elsõ unokatestvérig számít vérfertõzésnek.
Hát, semmiféle nem jó kapcsolat, ha rokonok egymásnak, még akkoris ha távoli rokonok, mert nem szerencsés a gének szempontjából! Például Sissy királynõnk és Ferenc József császár unokatestvérek voltak és a második gyerekük Rudolf szellemi fogyatékos volt. Emberiség védelmében bevezették törvénybe, hogy unokatesók, rokonok nem házasodhatnak össze egymással. De nem ítélem el ezt a kapcsolatot, mert olyan sok helyes unoka-, másodunoka-, harmadunokatesók vannak, sõt távoli rokonok is. :)
A kérdező hozzászólása: Csak sajnálom az elõzõ kérdés feltevõjét. Olyan sok "csúnya" választ kapott.
A kérdező hozzászólása: Épp most írtam meg! :)
A kérdező hozzászólása: Én egyébként nem ítélem el. Nem is tudom... az õ dolguk, nem?
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok az elõbbi kérdés feltevõje! :) Pusztán kíváncsi vagyok.
14:16-nak: Rudolf koronaherceg nem volt szellemi fogyatékos és nem második, hanem 3. gyermekként született: http://hu.wikipedia.org/wiki/Habsburg%E2%80%93Lotaringiai_Ru..

Ha elobb utobb minden baba magatol alszik el akkor miert kell ezt megtanitani nekik?

Gondolok itt arra hogy mozgasfejlodesben az a szabaly hogy magatol jojjon ra dolgokra,magatol maszon,uljon fel stb.

Legjobb válasz: Soha sem gondolkodtam azon, hogy a kislányomat meg kell tanítani egyedül elaludni, pedig nem kicsi baba(már súlyra), ezért volt, hogy elzsibbadt mindenem mire letettem aludni, pedig nem kellett órákat cipelni. Nem kínoztam soha órákon át tartó sírással, hogy megtanuljon elaludni egyedül, mert nekem úgy kényelmesebb, és semmi más trükköt sem vetettem be. És láss csodát 1-1,5 hónapja teljesen önállóan alszik el, egyszerûen nem igényli már, hogy altassam. 5,5 hónapos kislány

Soha sem gondolkodtam azon, hogy a kislányomat meg kell tanítani egyedül elaludni, pedig nem kicsi baba(már súlyra), ezért volt, hogy elzsibbadt mindenem mire letettem aludni, pedig nem kellett órákat cipelni. Nem kínoztam soha órákon át tartó sírással, hogy megtanuljon elaludni egyedül, mert nekem úgy kényelmesebb, és semmi más trükköt sem vetettem be. És láss csodát 1-1, 5 hónapja teljesen önállóan alszik el, egyszerûen nem igényli már, hogy altassam. 5, 5 hónapos kislány
Én úgy tenném fel a kérdést, hogy elsõ este, amit már itthon töltöttünk kisfiammal, este fürdetés-szopizás után csak letettem aludni 9-kor az ágyába, és hajnal 3-ig aludt egyhuzamban. Mit kellett volna csinálnom ehelyett? Órákon át mászkálni vele és ringatni a karomban tök fölöslegesen - úgy értem, hogy ha magától elalszik, akkor minek ringatni? 16 hónapos lesz, azóta is tök egyedül alszik el. Megpuszilgatom, leteszem, fejsimi, kijövök, és elalszik.
A kérdező hozzászólása: Gondolom erted hogy itt nem azokra gondolok akiknek a gyerekek magatol elaludt, hanem azokra akik tanitjak arra hogy a gyerek magatol elaludjon. A te gyerekedett nem kellet tanitani, ugy szuletett hogy ezt mar tudta:)
Ja, így már értem, mire gondolsz... háááát, ha abba belegondolok, hogy kisfiam elég hamar, 3 hónapos korára megduplázta a születési súlyát, és én vasággyal együtt vagyok 50 kiló, akkor biztosan nem lenne kényelmes sokáig ringatni a 7-10 kilós gyereket. :) Szóval elõbb-utóbb én is rákényszerültem volna, ha nem ilyennek születik, mert fizikailag nem bírtam volna. Szóval gondolom ez (is) állhat a háttérben, hogy nehéz cipelni a gyereket.
Azért , mert megunják a gyerekek a ringatást, és már úgy sem akarnak elaludni, a szülõk meg a másik fele, õk már sokkal jobban unják, csak így alakult. (nem magamról beszélek, de a barátnõm mindhárom gyerekét ringatta) vagy jött a ksitesó, és kettõ együtt nem ment. vagy: leszakad anya háta, dereka, mert a gyerek 10 kg, és még mindig ezt igényelné vagy: azt gondolják, hogy elég nagy ahhoz, hogy ezen változtassaanak. Ki tudja, kinél miért alakult így, de akarnak változatni rajta. és a ringatás csak az egyik dolog. millió nem önálló elalvási formát ismerünk...
A kérdező hozzászólása: Ertem, az okokat, de mi az ok egy par honapos csecsemonel? Nem szeretnek senkit biralni, nem ez a celom, csak szeretnem egy olyan szulo szemszogebol nezni a dolgokat aki egy 4-6-8 honapos gyereket megtanitotta elaludni magatol.

Amerikába hogyan lehet beköltözni? Úgy értem, hogy ha ott szeretnék majd dolgozni, akkor nyilván ott kell laknom. De vehetek ott lakást, még mielőtt meglenne a munkaviszony, vagy előbb el kell kezdenem dolgozni?

És egyáltalán felvesznek ott egy céghez, ha még nincs állandó lakhelyem az országba? Ez nem teljesen világos nekem, hogy a sorrend akkor hogy is van...

Legjobb válasz: Ingatlant barki vehet, de nem ez fog donto szerepet jatszani abban, hogy alkalmaznak-e. Ugyanis nem fogsz tudni oda bejelentkezni, mint helyi lakos, mert ahhoz zoldkartya kell vagy min. munkavallaloi vizum. Mi a szakmad? Szerintem nem jo uton indultal el, mert nem a lenyeget fogtad meg a dolognak. Amirol irsz, szintre reszletkerdes, mert nem ez hatarozza meg, hogy adnak-e munkavallaloit, hanem, hogy milyen szakmaban dolgozol, milyen vegzettseged van.

Ingatlant barki vehet, de nem ez fog donto szerepet jatszani abban, hogy alkalmaznak-e. Ugyanis nem fogsz tudni oda bejelentkezni, mint helyi lakos, mert ahhoz zoldkartya kell vagy min. munkavallaloi vizum. Mi a szakmad? Szerintem nem jo uton indultal el, mert nem a lenyeget fogtad meg a dolognak. Amirol irsz, szintre reszletkerdes, mert nem ez hatarozza meg, hogy adnak-e munkavallaloit, hanem, hogy milyen szakmaban dolgozol, milyen vegzettseged van.
De amugy van rola fogalmad, hogy mennyibe kerul itt egy lakas, haz? Hogy fogsz erte fizetni? Kornyektol, varostol es allamtol fugg, hogy mennyi, nem tudom, hogy hova akarsz koltozni, de biztos, hogy sokba kerul. Mi havi 1400 dollarert berelunk egy hazat. Van kornyek, ahol ennyiert csak egy kis lakast tudsz berelni...
Megoldhato, de a szakmadtol fugg. Igy honnan tudjuk? Nem irod ki, hogy mi a szakmad. Ennyibol nem lehet tanacsot adni. Amugy meg mindegy, ha azt irod, hogy a penz nem szamit. Ha valaki multimilliardos, az kaphat zoldkartyat alapbol befektetes utjan. Szoval akkor arra hajthatsz vagy tanulo vizumra, mert ha van penzed fizetni, akkor az egy jo ugrodeszka.
Igen, szarmazna nem keves elonyod ha amerikai egyetemre jarnal. Az valoban igaz, hogy a tanulo vizum utan vissza kell menni Mo-ra, viszont addig sokan meghazasodnak, letelepednek itt vagy munkat ajanlanak a gyakorlati helyukon. Hat igen, szerintem a kanyarban sincs az USA ahhoz kepest, amit elkepzelsz. Ugyanugy emberek elnek itt nem keves problemaval. Nagyon nagyon nehez munkat kapni jelenleg, az orszagban meg dul a recesszio, emberek vesztik el a hazaikat. A dolgozoknak sokkal kevesebb a szabadnapjuk, mint Europaban es tobbet kell dolgozni, jobban a kormukre neznek, barkit siman be lehet panaszolni, ha nem vagy vele elegedett. Ennyit tudok errol mondani. Meg kell tapasztalni, mert sokan sajnos a rozsaszin kodtol nem latnak, utana meg szaladnak vissza, hogy ez milyen sz.r hely. Nem sz.r, csak nem kell tul sokat kepzelni rola, mert abbol van a csalodas.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ha bármi fontos információ eszedbe jut még, annak örülnék, de már így is sokat segítettél!!
A jelentkezesi feltetel a TOEFL teszt. Ezt minden egyetem keri. A tobbi feltetel egyetemenkent valtozo, de a lenyag, hogyha a TOEFL teszt meguti az adott egyetem altal megkivant pontszamot, es ki tudod pengetni a tandijat, akkor senki es semmi nem all az utadban majd, ugyanis a penzen mulik minden. Nem kell ahhoz sem sok esz, hogy valaki a Harvardra jarjon. Magyarorszagon egy atlagos 4-es-5-os tanulo siman elvegezne, csak milliomosnak kell hozza lenni.
A kérdező hozzászólása: Nem, ilyeneket egyáltalán nem gondoltam hogy ott könnyebb lenne, meg minden rózsaszín stb, tudom hogy nehezebb, valószínûleg pont ezért szeretném ezt, ebben van kihívás, az hogy itthon keressek valami munkát és itt dolgozzak, az túl egyszerû, átlagos, nevezhetjük akárhogy, de teljesen mindegy... Mindenesetre az amerikai egyetemeknek utánajárok, hogy mik vannak ott, meg egyáltalán hogyan lehet jelentkezni, stb-stb...
Az engem is érdekelne hogy mennyire lehet ezzel arra elhelyezkedni, mivel én is hasonló szakra megyek.(prog.info.)
A kérdező hozzászólása: Hát nemtudom, én még egyetem elõtt vagyok, Elte IK szoftverfejlesztõ informatikus szakirány ami tervben van, tehát ebben kell gondolkozni. És persze lehet nem vagyok tisztában az amerikai realitással, de pont ezért kérdezek. A tanulóvízumnak utánanéztem, de az csak arra az idõre vonatkozna amíg kint tanulok, tehát utána ugyanott tartanék, nem? munkavállalás szempontjából származna belõle valami elõnyöm, ha amerikai egyetemet végeznék? (és bocs ha sokat, vagy hülyeséget kérdezek, de nekem ez most fontos..)
A kérdező hozzászólása: Ezt értem. De nem hiszem el, hogy lehetetlen lenne, csak azért mert nem vagyok amerikai, tehát valahogy biztos hogy meg lehet oldani. Az hogy mi mennyibe kerül az most nem lényeges...
A kérdező hozzászólása: Persze az egyértelmû volt hogy végzettség stb. alapján döntenek, de akkor nem kizáró ok hogyha nincs amerikai lakcímem?
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre még nem aktuális a dolog, tanulok, majd késõbb tervezek kimenni, de akkor ha jól értem, nekik mindegy hogy én ott lakok-e vagy sem ugye, és ha felvesznek, utána már adnak munkavállalóit, és akkor tudok ott lakást venni/bérelni?
Évente 50 000 munkavállalói vízumot adnak ki (H1B), és hamar elfogy.. A legjobbak kapják meg, és munkatapasztalat is kell. Házasságkötés amerikaival - ezt sokan választják, de egy ELTE-s diplomával a munkádon keresztül is van esélyed, az IT szektorban fõleg

Lehet-e valami gondom, ha elöbb jött meg a menszeszem mint kellet volna, 2 napig tartott 3. napra már el is múlt?

majdnem egy héttel elötte megjött mint kellet volna, csak ilyen még soha nem volt ezért gondoltam megkérdezem lehet hogy terhes vagyok??

Legjobb válasz: Azt csak te tudod, hogy lehetsz-e terhes... De attól elõbb megjönni nem igazán szokott, inkább késni és aztán nem jönni. Hány éves vagy?

Azt csak te tudod, hogy lehetsz-e terhes... De attól elõbb megjönni nem igazán szokott, inkább késni és aztán nem jönni. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16 bocsi elfelejtettem kiírni

Ha elobb elvezek el, mint a lany, hogy jutassam ot is el utana a csucsra?

Elso par probalkozas utan mindig szerencsesen egyszerre mentunk el, de mi van ha nekem korabban "lankad" a libidom?

Legjobb válasz: Jó, hogy van olyan srác, akinek azután is eszébe jut, h van ott egy lány is, miután elment.:) Ott a kezed és a szád, mindkettõt remekül lehet alkalmazni ilyen esetekben.

Jó, hogy van olyan srác, akinek azután is eszébe jut, h van ott egy lány is, miután elment.:) Ott a kezed és a szád, mindkettõt remekül lehet alkalmazni ilyen esetekben.
Mindenkinek ugyonannyi ideje van rá.....
Megkéred egy haverodat, szerintem õ megoldja.
Szerintem mond neki hogy legalább addig birja mig te elmész.A barátnõmet mindig megvárom mig elmegy és csak utána én.De az a legjobb ha egyszerre mentek le.Én 15-20 percig birom.Aktiv szexnél értem a 15-20 percet.Vagy ne olyan pózban csináljátok amiben a srác hamar elmegy.
ok, ok nem kiharcolni, hanem rávaenni hogy vegye észre magát. Most hogy megkérdeztem bnõmet, õ is azt mondta hogy 3 barátjából én vagyok az egyetlen aki ezzel foglalkozik. Szerintem egyébként ez szégyen... Lehet hogy én voltam eddig jó közegben? Minden barátom így gondolkozik mint én... Szánalom, szánalom, szánalom. A kettõvel elötti válaszoló voltam.
Elsõ válaszoló vagyok:tapasztalataim szerint ritka az ilyen(lehet rossz helyen keresgélek).Ha pedig már kiharcolni kell, lõttek az értékének.
Ez nagyon egyéni dolog. Van lány aki azt szereti ha utánna finoman csak az ujjaiddal simogatod, és úgy megy el, van aki inkább vár míg a farkad merev lesz, valaki meg azt ha kinyalod utánna... Egyébként az elöttem szólónak. Mi az hogy van olyan srác? Nem tudom de nálam természetes hogy a páromnak legalább olyan jó legyen mint nekem. Nem értem a nõket, mért nem harcolják ki...
A kérdező hozzászólása: Igen, igazabol ez a resze erdekelne, hogy az esik neki jobban, ha egybol utana kielegitem, mondjuk oralisan, vagy varjunk, amig ujra kepes leszek behatolni.
Ahoyg elõttem irták jó esetben van kezed és szád és ezzel is gyönyörhöz tudod juttatni... ami meg más dolog, hogy elvileg nálunk pasiknál kb negyed óra után ismét tudunk úgyanúgy szexelni mint elõtte és elvileg másodszorra kicsit több idõ lesz elmenni.. szóval erre is hajazhatsz ... természetesen azt a negyed órát ne tévézéssel töltsd el hanem a lány kényeztetésével :)
Irigylem a barátnõdet! Szerintem tõle is megkérdezheted, én is örülnék egy ilyen kérdésnek, mert nálunk 3 perc az egész és nem érdekes mi van velem. :( Lehet hogy nem is kell kérdezni, mert ráérzel vagy rávezet õ.
A barátnõd szerencsés, hogy ilyen fiúja van. Tapasztalatból mondom (sajnos), hogy nem sok férfi foglalkozik ezzel. Talán megkérdezhetnéd, hogy mit, hogyan szeretne, esetleg kényeztesd a száddal, még a valós aktus elõtt, és akkor õ lesz az elsõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!