Találatok a következő kifejezésre: Ha elment nyákdugó akkor (14 db)

Szülés beinditására szex ovszer nélkül-de ha nyitva van 1ujjnyira v elment a nyákdugó akkor ertőzés miatt ne, vagy csak gumival. Akkor mégis hogyan?

olvastam itt is h az indóban van vmi anyag ami indithatja a szülést. péntekre vagyok kiirva, hétfőn befektetnek ha nem jön a baba mert magas a vérnyomásom, viszont csak pénteken inditanának...nagyfiam miatt nem akarok ennyit korházban lenni!!!!gondoltam midnen praktikát bevetek amit lehet, hátha beindul addig magától a folyamat...de a nyákdugó elment szombaton-tehát valsz nyilik a méhszájam. most merek együtt lenni a párommal vagy sem ovszer nélkül? köszi

Legjobb válasz: Hát szerintem ilyenkor már ne csináljátok, ha már megindult a tágulás, és elment a nyákdugó. A szülés beindítására jó a szex, de alatta, inkább jobb ha nem. (Csak vélemény) Nehogy problémát (bevérzést pl) okozzon, ha már tágulsz. Ez a pár nap nem lesz könnyû, de drukkolok, hogy mielõbb túless rajta! Kórházban senki se akar, de ha muszáj, akkor muszáj!

Hát szerintem ilyenkor már ne csináljátok, ha már megindult a tágulás, és elment a nyákdugó. A szülés beindítására jó a szex, de alatta, inkább jobb ha nem. (Csak vélemény) Nehogy problémát (bevérzést pl) okozzon, ha már tágulsz. Ez a pár nap nem lesz könnyû, de drukkolok, hogy mielõbb túless rajta! Kórházban senki se akar, de ha muszáj, akkor muszáj!
Mi nem Mo.-on elunk, itt nem nezegetnek hogy hany ujjnyira vagy nyitva, nekem 1!!! Honappal a szules elott elment a nyakdugo es mi meg szexeltunk utana:-)bajom nem lett, de nem is segitett, 12 nappal hordtam tul a kisfiam.
Szia! Nálunk 31 hetesen ment el a nyákdugó, és nyíltam ki 2 ujjnyira!(sajna beindult a szülés, de vissza tudták tartani) Szóval a 37. hét után azt mondta a dokim, hogy nyugodtan sexelhetünk (az elejétõl tilos volt), mert nem gond habeindul! Szóval elhiheted volt mit pótolnunk:) Hát mi minden nap sexeltünk!A burok védi, azt mondta a doki!Nyugodtan csinálhatjuk ha jól esik (Õ is gondolta hogy jól fog) 39+4-re született a lányom! Óvszer nélkül csináltuk, és bennem ment el!Semmib fertõzésnem volt!

Ha pénteken elment a nyákdugóm, akkor kb. mennyi idő van még? és ha éjszaka ment a hasam kétszer, és a gyomrom is fájt, az is utalhat a szülés közeledtéhez?

Legjobb válasz: Nem tudom hány hetes vagy gondolom már a vége felé jársz ezek szerint.Saját tapasztalatom:elsõ lányomnál 38.héten elment a nyákdugó és 3. napra rá meglett a babánk.Könnyû szülést kívánok.

Nem tudom hány hetes vagy gondolom már a vége felé jársz ezek szerint.Saját tapasztalatom:elsõ lányomnál 38.héten elment a nyákdugó és 3. napra rá meglett a babánk.Könnyû szülést kívánok.
Ha távozik a nyákdugó, lehet akár még 1-2 hét is a szülésig. Nekem a szülés elõtti héten kezdõdött a hasmenés, aztán egy csütörtöki napon hajnalban távozott, és éjjel már bementünk a szülészetre, mert elég erõs fájásaim voltak. Péntek du. született meg a fiam. Úgyhogy nincs sok hátra! Kitartás, és szép szülést!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Ha vasárnap elment a nyákdugóm akkor szerintetek mikor indul meg a szülés?

A véd?n? azt mondta egy-két nap de tegnap nst-n azt mondták jövö héten találkozunk pedig ott is mondtam hogy mi a helyzet.

Legjobb válasz: Szia! Én a nyákdugó távozása után 3 héttel és 4 nappal szültem :) Kiszámíthatatlan.

Szia! Én a nyákdugó távozása után 3 héttel és 4 nappal szültem :) Kiszámíthatatlan.
Nekem tegnap ment el, doki megnézte a méhszájam, a külsõ teljesen zárt, méhnyak megrövidülve, belsõ méhszáj nyitva. Azt mondta akármikor jöhet, de túl is hordhatom. Nem lehet tudni. :( 38h km
Nekem a magzatvíz folyt el eloszor, de a húgomnak a nyákdugó ment el, és rá pár órájára megszult.
nekem 1 hét volt mg utána, de akkor is már túlhordtam és indították
Nekem vasarnap ment el es szerdan szuletett meg pici fiam. Ez amugy teljes valtozo, nem lehet ebbol arra kovetkeztetni hogy mikor indul be a szules! De konnyu szulest kivanok neked!

Ha elment a nyákdugó akkor mikorra számíthatok rá hogy beindul a szülés?

35 hetes és 2 napos kismama vagyok, és tegnap este elment a nyákdugó. A bels? méhszáj majdnem 2 ujjnyira nyitva van. Voltak 15 perces fájásaim de elmúltak. Mikorra várható a szülés vajon? Az orvos aki megvizsgált annyit mondott vagy még ma este vagy egy hét múlva találkozunk.

Legjobb válasz: A 36 het vegen ment el a nyakdugom, es kb. 24 ora mulva a magzatviz is; lehet 24 ora mulva indul be a szules, lehet par nap is de hallottam mar 3 hetet is 8 hetes kisfiu mamaja

A 36 het vegen ment el a nyakdugom, es kb. 24 ora mulva a magzatviz is; lehet 24 ora mulva indul be a szules, lehet par nap is de hallottam mar 3 hetet is 8 hetes kisfiu mamaja
Az orvosod jól mondta! Ez kiszámithatatlan. Én 41 és fél hétre szültem úgy, hogy be kellett inditani, pedig a 40. héten elment a nyákdugom!
Szia nekem elment a nyákdugó 40 hetessen, és 5 napjára szülést kellett indítanni.Ez mindenkinél változó.
Szia, nekem delelott ment el a nyakdugom es aznap ejjel kellett bemenni a korhazba. Fajasaim mar elotte ket hettel is voltak, de "csak" par oraig tartottak.. nem erosodtek es nem lettek rendszeresebbek se!
Nekem 10 napja ment el a nyákdugó és még semmi. 40 hetes vagyok. Teljesen változó. Mind három méhszájam nyitott. De semmi fájásom nincs kedden fekszek be és egy hét után inditják. De az is lehet , hogy neked csak 1-2 nap. Sok sikert és jó egészséget nektek!
Lehet, hogy már nem is aktuális a kérdés :-), de azért megírom a válaszomat, mert nekem még több idõ telt el a nyákdugó távozása és a szülés között, mint az elõttem szólóknak. Az elsõ babával 35 hetesen elment a nyákdugó, mindenki azt mondta, 1-2 napon belül szülni fogok, ehhez képest még 4 hétig bent maradt a baby. A nyákdugó távozása azt jelenti, hogy nyílik a méhszáj, de azt nem lehet tudni, mikor lesz belõle szülés: egy óra, egy nap, egy hét vagy egy hónap múlva... Bár, ha már két ujjnyi a méhszáj, nem lehet sok hátra! Könnyû szülést és jó babázást kíván egy 3. gyerekét váró 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a váalszokat! Még mindig nincs semmi jele hogy jönne a baba. Bár jó lenne ha még bent maradna pár hétig! Mindenkinek szép napot kívánok!
én 1 hétre rá szültem.

Ha már elment a nyákdugo akkor tornázhatok még?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Ha már legalább 38,akkor szerintem igen, max. beindul a szülés. De csak ha jó esik!

Hány hetes vagy? Ha már legalább 38, akkor szerintem igen, max. beindul a szülés. De csak ha jó esik!
Persze, most már nem veszíthettek semmit. Annyit azonban hozzátennék, hogy nem, nem javasolják a lépcsõzést, és a mozgást is csak lightosan, mert terheli a lepényt, és csökkenti az átjutó oxigén mennyiségét, felesleges. Nem kell nagyon megterhelned magad a cél érdekében, ha már amúgy is jönne a baba, ha pedig nem jönne magától, úgy sem fog beindulni és csak kárt teszel a kimerüléssel.
Én biztosan nem tornáznék, mondjuk nekem meg sem fordulna még a kérdés sem a fejemben ebben a helyzetben!! Annó nekem 20:00kor ment el, és pár óra elteltével elöntött a magzatvíz...szóval én nem kísérleteznék!
A kérdező hozzászólása: 39+4 nagyon szülnék már!
ha jól esik és ideje már szülnöd akkor miért ne, legfeljebb tényleg beindul, nem véletlenül szokták ajánlani a lépcsõzést is ha nem akar beindulni. Van akinek szülés elött pár héttel már távozik a nyákdugó. De sokaknak egyáltalán nem.
Elsõ vagyok, pont ennyi idõs voltam mikor szültem.
Csak attól függ hogy hányadik hétben vagy.Ha a végénél, 38-és felette akkor nyugodtan.Az a méhszáj lágyulását, elvékonyodását és tágulását jelzi ha kilökõdött a nyákdugó.Innentõl fokozatosan kell a fertõzésekkel vigyázni pl fürdeni kádban és uszodában nem ajánlott.De tornázni lehet ha jólesik!
A kérdező hozzászólása: Igen egy 20perces Réka guggolásra gondoltam h.most már ne maradjon abba:-(

Ha elment a nyákdugó akkor már nem szabad szexelni a fertőzésveszély miatt?

Estére terveztem egy kis huncutkodást hátha beindítja a szülést, de ma reggel elment a nyákdugóm...

Legjobb válasz: Akkor mégegyszer bocsánat :) Nekem az elsõ babámnál a szülés elõtti nap távozott, a másodiknál meg egy héttel szülés elõtt, de ha jól tudom akár két héttel szülés elõtt is kijöhet vagy egyáltalán nem (csak szülés közben).

Akkor mégegyszer bocsánat :) Nekem az elsõ babámnál a szülés elõtti nap távozott, a másodiknál meg egy héttel szülés elõtt, de ha jól tudom akár két héttel szülés elõtt is kijöhet vagy egyáltalán nem (csak szülés közben).
Ha elment a nyákdugó akkor inkább indulj a kórházba:) a szülés megindulásának elsõ jelei közé tartozik:)
Hát ha ma elment a nyákdugó, akkor légy türelmes, megindul a szülés szépen magától, lehet, h 1hét múlva, de lehet, h holnap, szerintem már ne huncutkudjatok.
Nekem a terhestornától indult meg.
Nekem is ma ment el a nyákdugóm, de az orvos azt mondta nem sok a jelentösége, és nem is kell bemenned a korházba.De a szexet már én s evállalnám be, nehogy gond legyen.Kitartás!40hetes km
Szia! Nyugodtan lehet erotikázni, fertõzésveszély csak akkor van, ha a magzatvíz megy el. Szerintem az elsõ válaszoló összekeverte a két a dolgot (ha nem, bocsánat), mivel a nyákdugó távozása után még akár egy hétig is tarthat, mire beindul a szülés.
:) Nem kevertem össze a két dolgot, csupán a saját tapasztalataim szerint írtam. Nekem van 3 gyerkõcöm és mindháromnál mikor elment a nyákdugó rá 3 órára már a kezemben volt a baba:) 2 idõre született a 3. viszont 3 héttel korábban:) Biztos egyénfüggõ is a dolog...
A burok védi. elsõ
A burok védi, nyugodtan próbálkozzatok :) Próbáld ki még a mellbimbó enyhe stimulálását, az is oxitocint termel, nekem bejött.
Védõnõm azt mondta, hogy ilyenkor már inkább kerüljük az együttléteket, mert nem véd a nyákdugó a fertõzésektõl.
Nálunk sajnos a 31.héten elment a nyákdugób egy szülésbeindulás után!Ki is nyíltam két ujjnyira kívül belül! A 35. hét után engedélyazték a sexet!De nem mertük a 37. hétig, nehogy amiatt olyan korán jöjjön!Viszont a 37. héttõl minden nap sexeltünk (pótoltunk) és mégis 39+4-reszületett! Szóvalnyugodtan, a burok védi! :)
Persze. Próbálkozni lehet... :o) Szurkolok, hogy most már beinduljon hamar! Szép szülést!
En mar nem probalkoznek, mert nincs semmi, ami a fertozes ellen vedelmet biztositana.
A kérdező hozzászólása: pont ezért kérdezem, mert nem tudom pontosan, hogy a nyákdugó, vagy a burok védi a fertõzésektõl?
Ha a férjednek van gusztusa...
Igen, a méhszáj nyílását jelzi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!
Nekem a nyákdugó távozásával indult a szülés. Ez volt hajnal fél 5-kor, jöttek is a fájások, majd este 9:28-kor lett meg a kislányom!
Nekem december 28-án jött ki egy kis darab nyákdugó (kiírt nap utáni napon)és utána minden nap egy kisci darab.31-én éjjel 1/4 12-kor vonultam be a szülõszobára gyenge 8 percesekkel, TELJESEN zártan.Reggel 8.25-kor lett meg a lányom császárral.A szülõágyról toltak be, addigra teljesen kitágultam, tolófájás is volt, de leesett a szívhang, mert a kiscsaj az állandó ficánkolással szépen belegabalyodott a köldökzsinórba. A lényeg, hogy nem voltam nyitva semennyire sem, pedig a nyákdugó napok óta távozott. Most 7, 5 hós a lánykám

10 napja hogy elment a nyákdugóm és azota sem semmi, 40 hetes vagyok. A dokim azota nem vizsgált de tud rola azt mondta az semmi, akkor menjek ha fájás van vagy elment a magzat viz. Nem lesz baja a babámnak igy?

meddig lehet igy huzni?Félek nehogy baj legyen?

Legjobb válasz: A nyákdugó távozhat szüléskor, de szülés elõtt hetekkel is. Nem lesz baja a babádnak, nem kell félni. Valóban akkor kell csak menni a kórházba, ha fájásaid vannak, illetve, ha elfolyt a magzatvíz.

A nyákdugó távozhat szüléskor, de szülés elõtt hetekkel is. Nem lesz baja a babádnak, nem kell félni. Valóban akkor kell csak menni a kórházba, ha fájásaid vannak, illetve, ha elfolyt a magzatvíz.
Én is a nyákdugó távozása után 1-2 héttel szültem. Szerintem ne aggódj, vigyázz magatokra!
Nekem 1 héttel a szülés elõtt ment el a nyákdugóm. Nem volt semmi baj, az én dokim is csak annyit mondott, hogy ok, ezen már túl vagyunk, viszont hozzátette, hogy így nagyobb a fertõzésveszély, figyeljek rá még fokozatosabban és felejtsem el az ülõfürdõt. Én a 41. héten szültem. Könnyû szülést kívánok!

Ha a méhszáj értéke C:2111, akkor már a nyákdugó elment?

Már ki vagyok nyilva teljesen. Figyelgettem magam, de nem tünt fel, hogy elment volna a nyákdugó. Lehet, hogy nem vettem észre, vagy nem feltétlen távozik a méhszáj kinyilásával?

Legjobb válasz: A nyákdugó ha elmegy, azt észre fogod venni. Minden esetben távozik, tehát ne aggódj. :) Hány hetes kismama vagy? Én már a 27. héten két újjnyira voltam kinyílva, és a 41. héten szültem, de úgy, hogy indították a szülést. :)

A nyákdugó ha elmegy, azt észre fogod venni. Minden esetben távozik, tehát ne aggódj. :) Hány hetes kismama vagy? Én már a 27. héten két újjnyira voltam kinyílva, és a 41. héten szültem, de úgy, hogy indították a szülést. :)
A kérdező hozzászólása: 38+4 hetes vagyok. Tegnap voltam dokinál, elméletileg minden rendben van. Azt mondta, hogy innen bármikor beindulhat, de még az is lehet, hogy túlhordom. Jó lenne már megszülni!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!