Találatok a következő kifejezésre: Ha elment baba a (29 db)

10 napja hogy elment a nyákdugóm és azota sem semmi, 40 hetes vagyok. A dokim azota nem vizsgált de tud rola azt mondta az semmi, akkor menjek ha fájás van vagy elment a magzat viz. Nem lesz baja a babámnak igy?

meddig lehet igy huzni?Félek nehogy baj legyen?

Legjobb válasz: A nyákdugó távozhat szüléskor, de szülés elõtt hetekkel is. Nem lesz baja a babádnak, nem kell félni. Valóban akkor kell csak menni a kórházba, ha fájásaid vannak, illetve, ha elfolyt a magzatvíz.

A nyákdugó távozhat szüléskor, de szülés elõtt hetekkel is. Nem lesz baja a babádnak, nem kell félni. Valóban akkor kell csak menni a kórházba, ha fájásaid vannak, illetve, ha elfolyt a magzatvíz.
Én is a nyákdugó távozása után 1-2 héttel szültem. Szerintem ne aggódj, vigyázz magatokra!
Nekem 1 héttel a szülés elõtt ment el a nyákdugóm. Nem volt semmi baj, az én dokim is csak annyit mondott, hogy ok, ezen már túl vagyunk, viszont hozzátette, hogy így nagyobb a fertõzésveszély, figyeljek rá még fokozatosabban és felejtsem el az ülõfürdõt. Én a 41. héten szültem. Könnyû szülést kívánok!

A monitoromon elkezdett nyúlni a kép, aztán egyszercsak elment, és azóta kattogó hang hallatszik belőle ha bedugom, de a led nem világít? POntosan mi lett a baja, és már ki is lehet dobni?

Legjobb válasz: Elment a függõleges/vízszintes eltérítés. (Attól függõen, hogy merre nyúlt. :)) Szerintem ki lehet dobni, olcsóbb egy használt CRT, mint javíttatni.

Elment a függõleges/vízszintes eltérítés. (Attól függõen, hogy merre nyúlt. :) ) Szerintem ki lehet dobni, olcsóbb egy használt CRT, mint javíttatni.

Ha terhes lettem volna, elment volna a baba a spirál felhelyezésekor?

Múlt héten tettek fel Mirenát és nem volt meg a menstruációm. Ugye kinyitotta a doki a méhszájat, vérzett is egy kicsit. Õ azt mondta nem lát terhességet, de tegyük fel ha az lettem volna és nem látná, elment volna a baba?

Legjobb válasz: Nem. Ha már beágyazódott a terhesség, akkor a spiráltól nem fog elmenni. Sõt, ritkán az is elõfordul, hogy spirál mellett is beágyazódik a baba, létrejön a terhesség.

Nem. Ha már beágyazódott a terhesség, akkor a spiráltól nem fog elmenni. Sõt, ritkán az is elõfordul, hogy spirál mellett is beágyazódik a baba, létrejön a terhesség.
Az orvos észreveszi ha terhes vagy.
elõzõ tesõm persze nem születhetett meg belenõtt anyu spiráljába....:S
Az orvos akkor elég nagy bakit követett el, mert csak vérzés alatt lehet felhelyezni!!!!!! Akkor is a legaerõsebb napon, hisz akkor van a legjobban kinyilva a méhszáj!/persze csak ha lehetséges/ Nem is értem, hogy tehette fel......
A kérdező hozzászólása: Szinte kizárt, hogy terhes legyek/lettem volna, mert addig tablettát szedtem. Ezért is ment bele, hogy felteszi. De mondom, csak feltételes a kérdésem, érdekelt, hogy elõfordulhat-e ilyen "baki". Köszönöm a válaszokat.

7 hetes terhes vagyok. Félelmeim vannak a vetélés miatt. Milyen tünetei vannak? Mindig észreveszi az ember ha elment a baba?

Legjobb válasz: Nem,nem vettem észre. Mentem ultrahangra és nem dobogott a szíve. 11 hetesen volt uh. És 8 hetesen halt el. 3 hétig halott baba volt bennem:(

Nem, nem vettem észre. Mentem ultrahangra és nem dobogott a szíve. 11 hetesen volt uh. És 8 hetesen halt el. 3 hétig halott baba volt bennem:(
Miért gondolkodol ilyenen???Persze anno nekem is átfutott az agyamon , de nem szabad mindig ezen gondolkodni.Inkább simogasd a pocakodat, beszélj hozzá és érezni fogja, hogy várod õt.Ha egészségesek vagytok te is és a párod is, ha rendesen eszel, szedesz vitamin és pihensz akkor hidd el semmi baj nem lesz és egészséges pici babád lesz.DE csak akkor ha érzi, hogy várod és kellessz neki, különben õ is mindent érez a félelmeidben!1éves baba mamája
sajnos nem minden esetben veszed eszre, velem ez sajnos 2* fordult elo az elso 11 hetesen vereztem a masodik 6 hetesen nem volt szivhang es nem volt semmi tunet baj verzes.Most ismet babas vagyok 17 hetes de most is felek mert 2 napja barna folyasom volt es remegek nehogy baj legyen.Pozitivan gondolkodjunk beszelj neki, higy benne hogy veled marad es a karodban tarthatod nemsokara!

Szülés előtt és vajudás alatt érezni lehet még hogy a baba mozog? És ha elment a magzatviz?

Legjobb válasz: Igen lehet erezni. Nekem elfolyt a magzatviz ra egy orara kezdodtek a fajasok 12 orat vajudtam sokat mozgott kozben a baba. Pedig azt mondjak ilyenkor mar nem mozog annyira..

Igen lehet erezni. Nekem elfolyt a magzatviz ra egy orara kezdodtek a fajasok 12 orat vajudtam sokat mozgott kozben a baba. Pedig azt mondjak ilyenkor mar nem mozog annyira..
Nekem nem mozgott egyáltalán miután elment a víz ill. a vajúdás alatt sem. Lehet, hogy ez is gyerek és anyuka függõ.
En nem ereztem a babat mozogni. Lehet az is, hogy nagyon el voltam foglalva a fajdalommal, ki tudja.
Nekem sem vajúdás alatt, sem szülés alatt nem mozgott, pedig aktív volt már a pocóban is. Vagy csak nem figyeltem az fajdalom csillapító hiányában? Nem tudom.
3 gyermekem van, az elsõnél elfolyt a magzatvíz, azt biztosan észre lehet venni, utána 16 órát vajúdtam , de nem emlékszem, hogy mozgott volna a baba. A másik kettõnél fájásokkal indultam, másfél- 2 óra alatt megszülettek az elsõ fájástól, de nem emlékszem ott sem a mozgásra, pedig a pocakban mindegyik gyerek nagyon aktív volt. De tényleg lehet, hogy csak azért nem emlékszem, mert a fájdalom elnyomott minden érzést.

Ha elment a baba a hő meddig marad fent?

Legjobb válasz: A baba csak úgy nem megy el, vannak elõjelei vérzés stb. Ne a hõ alapján akard ezt tudni, mert az becsaphat...

A baba csak úgy nem megy el, vannak elõjelei vérzés stb. Ne a hõ alapján akard ezt tudni, mert az becsaphat...
Sajna most volt egy vetélésem (doki megállapította), még mindíg vérzek, (már 3 napja) de a hõm még mindíg fent van.

Ha 20, án pozitív volt a teszt, és közben véreztem, akkor ha elment a baba, holnap ha tesztelek, már negatívnak lennie? Kimegy ennyi idő alatt a hcg?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy kimegy ennyi idõ alatt, de szerintem mindenképpen halványodnia kell ennyi idõ után. Ha mégis marad az egyértelmû pozitív, akkor két eshetõség van: 1. méhen kívül tapadt meg a babád. 2. embert próbáló erõvel kapaszkodott és veled maradt! :)

Nem biztos, hogy kimegy ennyi idõ alatt, de szerintem mindenképpen halványodnia kell ennyi idõ után. Ha mégis marad az egyértelmû pozitív, akkor két eshetõség van: 1. méhen kívül tapadt meg a babád. 2. embert próbáló erõvel kapaszkodott és veled maradt! :)
kb 2 hét alatt ürül ki teljesen a hcg.
Nem biztos. 2 hetet szoktak mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem nyilvánvaló? Lcd kapút.
nyomd meg egyszere a bekapcsolo gombot és a felsõ hangerõszabályzo gombot és kész ujra indul

Mit csináljak ha elment a nyákdugó? És utána mikor indul el a baba?

Legjobb válasz: Ne csinálj semmit:D Van akinek másnapra már megvan a babája, de van akinek 1 hónap múlva. Ezt nem lehet kiszámítani.

Ne csinálj semmit:D Van akinek másnapra már megvan a babája, de van akinek 1 hónap múlva. Ezt nem lehet kiszámítani.
Ne csinálj semmit, nincs baj. Várj, a fájások elöbb-utóbb elindulnak majd vagy a magzatviz. Lehet, hogy 1-2 napon belül szülsz, de lehet hogy 1-2 hét múlva, ez egyénfüggõ. Hány hetes terhes vagy? Könnyû szülést! :)
nem kell izgulnod, a nyákdugó sokat nem számít, valaki nem is találkozik vele. Akár aznap is lehet belõle baba, akár néhány hét...
7. válaszoló. Ha hiszed, ha nem, már betöltöttem a 18-at, jogilag felnõtt vagyok. És számomra felháborító, ha valaki 14-15 évesen már gyereket szül, miközben még õ is az. Pont ezért lesz a legtöbb mai lányból már kiskorú krva vagy ehhez hasonló, mert nem olyan körülmények közt nevelkedik, és a szüleitõl is ezt látja, hogy gyerekként neveljen gyereket. De visszatérve arra, hogy állítólag ez csak a kérdezõ barátnõjének a profilja, aki elvileg 14-15 éves, akkor a kérdezõ se hiszem, hogy sokkal több lenne, mert nyilván nem lesz egy 25 évesnek 10 évvel fiatalabb a legjobb barátnõje. Másrészt a helyesírásból és a modorból is lejön, hogy melyik korosztályba tartozhat. De bocs, ha ezzel megsértettem valakit.
Nem teljesen mindegy nektek hogy hany eves? Gusztustalanok vagytok? Es ha 14? Akkor nektek mi kozotok van hozza? Ti sem neztek ki felnotteknek a viselkedesetek alapjan. Kedve kerdezo, egyebkent barmikor szulhetsz, lehet hogy 1 nap lehet hogy 1 honap. A magzatviz elfolyas es a fajasok tobbet jelentenek. Hany hrtes vagy?
Hát ha a barátnõd 14 akkor te se lehetsz több. Amúgymeg kamu, hogy nem a tied ez a fiók.
Az az 1997 a születési dátumod? Egyszóval alig 14 évesen lettél terhes? Hát gratulálok.
Nem értem, hogy miért kell fikázni a kérdezõt?!Tudjátok, lehet, hogy elsõ babáját várja, és nem tudja, hogy hogy mûködnek ezek a dolgok!!Gondolom ti sem zsenin bújtatok ki anyukátok hasából!!!!!!Elsõ babánál senki sem tapasztalt, és nem mindenki tudja, hogy egyes dolgok esetén mit kell csinálnia!! Kedves kérdezõ, jól mondták az elõttem válaszolók, nem kell ilyenkor csinálni semmit sem, mert a nyákdugó távozása nem a vajúdás kezdete.Lehet, hogy csak 1 hét múlva, vagy csak 1 hónap múlva fogsz szülni, de az is lehet, hogy már ma vagy holnap.Ezt nem lehet tudni!Majd ha jönnek a jóslófájások, amik egyre rendezettebben és egyre pontosabban jönnek, akkor már lehet izgulni, de addig nem kell :) Könnyû szülést kívánok neked!!
És te így leszel anya hamarosan, hogy ennyit nem tudsz? :O Persze ha netán 15 éves vagy, akkor vedd úgy, hogy nem mondtam semmit.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudtok értelmes válasz adni akkor ne is adjatok. én nem vagyok felregisztrálva ide és b nõmet kértem meg hogy írja ki.
Semmit nem kell tényleg csinálnod, bármikor lehet belõle baba, tényleg van, akinek a 36.héten már elmegy és végül túlhordja a babáját, van, aki napokon belül megszül. A rosszmájú hozzászólókkal meg ne foglalkozz, van, akinek nincs jobb dolga...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!