Találatok a következő kifejezésre: Ha elment baba (31 db)

Szülés előtt és vajudás alatt érezni lehet még hogy a baba mozog? És ha elment a magzatviz?

Legjobb válasz: Igen lehet erezni. Nekem elfolyt a magzatviz ra egy orara kezdodtek a fajasok 12 orat vajudtam sokat mozgott kozben a baba. Pedig azt mondjak ilyenkor mar nem mozog annyira..

Igen lehet erezni. Nekem elfolyt a magzatviz ra egy orara kezdodtek a fajasok 12 orat vajudtam sokat mozgott kozben a baba. Pedig azt mondjak ilyenkor mar nem mozog annyira..
Nekem nem mozgott egyáltalán miután elment a víz ill. a vajúdás alatt sem. Lehet, hogy ez is gyerek és anyuka függõ.
En nem ereztem a babat mozogni. Lehet az is, hogy nagyon el voltam foglalva a fajdalommal, ki tudja.
Nekem sem vajúdás alatt, sem szülés alatt nem mozgott, pedig aktív volt már a pocóban is. Vagy csak nem figyeltem az fajdalom csillapító hiányában? Nem tudom.
3 gyermekem van, az elsõnél elfolyt a magzatvíz, azt biztosan észre lehet venni, utána 16 órát vajúdtam , de nem emlékszem, hogy mozgott volna a baba. A másik kettõnél fájásokkal indultam, másfél- 2 óra alatt megszülettek az elsõ fájástól, de nem emlékszem ott sem a mozgásra, pedig a pocakban mindegyik gyerek nagyon aktív volt. De tényleg lehet, hogy csak azért nem emlékszem, mert a fájdalom elnyomott minden érzést.

7 hetes terhes vagyok. Félelmeim vannak a vetélés miatt. Milyen tünetei vannak? Mindig észreveszi az ember ha elment a baba?

Legjobb válasz: Nem,nem vettem észre. Mentem ultrahangra és nem dobogott a szíve. 11 hetesen volt uh. És 8 hetesen halt el. 3 hétig halott baba volt bennem:(

Nem, nem vettem észre. Mentem ultrahangra és nem dobogott a szíve. 11 hetesen volt uh. És 8 hetesen halt el. 3 hétig halott baba volt bennem:(
Miért gondolkodol ilyenen???Persze anno nekem is átfutott az agyamon , de nem szabad mindig ezen gondolkodni.Inkább simogasd a pocakodat, beszélj hozzá és érezni fogja, hogy várod õt.Ha egészségesek vagytok te is és a párod is, ha rendesen eszel, szedesz vitamin és pihensz akkor hidd el semmi baj nem lesz és egészséges pici babád lesz.DE csak akkor ha érzi, hogy várod és kellessz neki, különben õ is mindent érez a félelmeidben!1éves baba mamája
sajnos nem minden esetben veszed eszre, velem ez sajnos 2* fordult elo az elso 11 hetesen vereztem a masodik 6 hetesen nem volt szivhang es nem volt semmi tunet baj verzes.Most ismet babas vagyok 17 hetes de most is felek mert 2 napja barna folyasom volt es remegek nehogy baj legyen.Pozitivan gondolkodjunk beszelj neki, higy benne hogy veled marad es a karodban tarthatod nemsokara!

Ha elment a baba a hő meddig marad fent?

Legjobb válasz: A baba csak úgy nem megy el, vannak elõjelei vérzés stb. Ne a hõ alapján akard ezt tudni, mert az becsaphat...

A baba csak úgy nem megy el, vannak elõjelei vérzés stb. Ne a hõ alapján akard ezt tudni, mert az becsaphat...
Sajna most volt egy vetélésem (doki megállapította), még mindíg vérzek, (már 3 napja) de a hõm még mindíg fent van.

Ha 20, án pozitív volt a teszt, és közben véreztem, akkor ha elment a baba, holnap ha tesztelek, már negatívnak lennie? Kimegy ennyi idő alatt a hcg?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy kimegy ennyi idõ alatt, de szerintem mindenképpen halványodnia kell ennyi idõ után. Ha mégis marad az egyértelmû pozitív, akkor két eshetõség van: 1. méhen kívül tapadt meg a babád. 2. embert próbáló erõvel kapaszkodott és veled maradt! :)

Nem biztos, hogy kimegy ennyi idõ alatt, de szerintem mindenképpen halványodnia kell ennyi idõ után. Ha mégis marad az egyértelmû pozitív, akkor két eshetõség van: 1. méhen kívül tapadt meg a babád. 2. embert próbáló erõvel kapaszkodott és veled maradt! :)
kb 2 hét alatt ürül ki teljesen a hcg.
Nem biztos. 2 hetet szoktak mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Mit csináljak ha elment a nyákdugó? És utána mikor indul el a baba?

Legjobb válasz: Ne csinálj semmit:D Van akinek másnapra már megvan a babája, de van akinek 1 hónap múlva. Ezt nem lehet kiszámítani.

Ne csinálj semmit:D Van akinek másnapra már megvan a babája, de van akinek 1 hónap múlva. Ezt nem lehet kiszámítani.
Ne csinálj semmit, nincs baj. Várj, a fájások elöbb-utóbb elindulnak majd vagy a magzatviz. Lehet, hogy 1-2 napon belül szülsz, de lehet hogy 1-2 hét múlva, ez egyénfüggõ. Hány hetes terhes vagy? Könnyû szülést! :)
nem kell izgulnod, a nyákdugó sokat nem számít, valaki nem is találkozik vele. Akár aznap is lehet belõle baba, akár néhány hét...
7. válaszoló. Ha hiszed, ha nem, már betöltöttem a 18-at, jogilag felnõtt vagyok. És számomra felháborító, ha valaki 14-15 évesen már gyereket szül, miközben még õ is az. Pont ezért lesz a legtöbb mai lányból már kiskorú krva vagy ehhez hasonló, mert nem olyan körülmények közt nevelkedik, és a szüleitõl is ezt látja, hogy gyerekként neveljen gyereket. De visszatérve arra, hogy állítólag ez csak a kérdezõ barátnõjének a profilja, aki elvileg 14-15 éves, akkor a kérdezõ se hiszem, hogy sokkal több lenne, mert nyilván nem lesz egy 25 évesnek 10 évvel fiatalabb a legjobb barátnõje. Másrészt a helyesírásból és a modorból is lejön, hogy melyik korosztályba tartozhat. De bocs, ha ezzel megsértettem valakit.
Nem teljesen mindegy nektek hogy hany eves? Gusztustalanok vagytok? Es ha 14? Akkor nektek mi kozotok van hozza? Ti sem neztek ki felnotteknek a viselkedesetek alapjan. Kedve kerdezo, egyebkent barmikor szulhetsz, lehet hogy 1 nap lehet hogy 1 honap. A magzatviz elfolyas es a fajasok tobbet jelentenek. Hany hrtes vagy?
Hát ha a barátnõd 14 akkor te se lehetsz több. Amúgymeg kamu, hogy nem a tied ez a fiók.
Az az 1997 a születési dátumod? Egyszóval alig 14 évesen lettél terhes? Hát gratulálok.
Nem értem, hogy miért kell fikázni a kérdezõt?!Tudjátok, lehet, hogy elsõ babáját várja, és nem tudja, hogy hogy mûködnek ezek a dolgok!!Gondolom ti sem zsenin bújtatok ki anyukátok hasából!!!!!!Elsõ babánál senki sem tapasztalt, és nem mindenki tudja, hogy egyes dolgok esetén mit kell csinálnia!! Kedves kérdezõ, jól mondták az elõttem válaszolók, nem kell ilyenkor csinálni semmit sem, mert a nyákdugó távozása nem a vajúdás kezdete.Lehet, hogy csak 1 hét múlva, vagy csak 1 hónap múlva fogsz szülni, de az is lehet, hogy már ma vagy holnap.Ezt nem lehet tudni!Majd ha jönnek a jóslófájások, amik egyre rendezettebben és egyre pontosabban jönnek, akkor már lehet izgulni, de addig nem kell :) Könnyû szülést kívánok neked!!
És te így leszel anya hamarosan, hogy ennyit nem tudsz? :O Persze ha netán 15 éves vagy, akkor vedd úgy, hogy nem mondtam semmit.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudtok értelmes válasz adni akkor ne is adjatok. én nem vagyok felregisztrálva ide és b nõmet kértem meg hogy írja ki.
Semmit nem kell tényleg csinálnod, bármikor lehet belõle baba, tényleg van, akinek a 36.héten már elmegy és végül túlhordja a babáját, van, aki napokon belül megszül. A rosszmájú hozzászólókkal meg ne foglalkozz, van, akinek nincs jobb dolga...

10 napja hogy elment a nyákdugóm és azota sem semmi, 40 hetes vagyok. A dokim azota nem vizsgált de tud rola azt mondta az semmi, akkor menjek ha fájás van vagy elment a magzat viz. Nem lesz baja a babámnak igy?

meddig lehet igy huzni?Félek nehogy baj legyen?

Legjobb válasz: A nyákdugó távozhat szüléskor, de szülés elõtt hetekkel is. Nem lesz baja a babádnak, nem kell félni. Valóban akkor kell csak menni a kórházba, ha fájásaid vannak, illetve, ha elfolyt a magzatvíz.

A nyákdugó távozhat szüléskor, de szülés elõtt hetekkel is. Nem lesz baja a babádnak, nem kell félni. Valóban akkor kell csak menni a kórházba, ha fájásaid vannak, illetve, ha elfolyt a magzatvíz.
Én is a nyákdugó távozása után 1-2 héttel szültem. Szerintem ne aggódj, vigyázz magatokra!
Nekem 1 héttel a szülés elõtt ment el a nyákdugóm. Nem volt semmi baj, az én dokim is csak annyit mondott, hogy ok, ezen már túl vagyunk, viszont hozzátette, hogy így nagyobb a fertõzésveszély, figyeljek rá még fokozatosabban és felejtsem el az ülõfürdõt. Én a 41. héten szültem. Könnyû szülést kívánok!

Ha a 12. DPO-n kicsit véreztem, akkor már biztos, hogy nem volt/elment a baba?

Az utóbbi két napban nagyon sok stressz ért (tegnap is vizsgáztam, ma pedig Kresz vizsgám volt), hajnalban kicsit véreztem, valószín?leg ett?l. A párommal próbálkozunk a babával. Ha volt is, elment, és meg fog jönni? Hajnal óta alig volt vérzés, inkább csak a wc papíron látszott akkor is. Szerintetek van esélye, hogy ha volt, megmaradt?

Legjobb válasz: Mibõl gondolod,hogy elment? Inkább esélyes,hogy meg fog jönni! De ha nem erõsödik,akkor csinálj egy tesztet!

Mibõl gondolod, hogy elment? Inkább esélyes, hogy meg fog jönni! De ha nem erõsödik, akkor csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Az elment arra vonatkozik, hogyha volt, mivel ugye még nem tudom :) Mindenképpen fogok tesztet csinálni, ha nem erõsödik!
A vetélés baromi nagy vérzéssel jár. ÉN MÁR CSAK TUDOM :( Ha van babád, nem ment el. De inkább meg fog jönni szerintem. És a stressz elõrébb hozza picivel.

A monitoromon elkezdett nyúlni a kép, aztán egyszercsak elment, és azóta kattogó hang hallatszik belőle ha bedugom, de a led nem világít? POntosan mi lett a baja, és már ki is lehet dobni?

Legjobb válasz: Elment a függõleges/vízszintes eltérítés. (Attól függõen, hogy merre nyúlt. :)) Szerintem ki lehet dobni, olcsóbb egy használt CRT, mint javíttatni.

Elment a függõleges/vízszintes eltérítés. (Attól függõen, hogy merre nyúlt. :) ) Szerintem ki lehet dobni, olcsóbb egy használt CRT, mint javíttatni.

Ha hamarabb vérzem lehet hogy volt baba de elment?

Sosem volt gondom a mezeszemmel, időben megjött, vagy max 1-2 napot késett. 4 hónapja próbálkozunk a párommal babaügyben. Erre most a semmiből 5 nappal hamarabb elkedzdtem vérezni, teljesen váratlanul ért :( Lehet ez baba volt, és elment, vagy csak most először életemben először valami miatt hamarabb jött meg?

Legjobb válasz: Hát általában ha elmegy a baba, akkor inkább késni szokott (biokémiai terhesség) Ez valami mástól lehet. Sokaktól hallom, hogy aki "nagyon szeretne" babát, annak felborul a ciklusa kissé.

Hát általában ha elmegy a baba, akkor inkább késni szokott (biokémiai terhesség) Ez valami mástól lehet. Sokaktól hallom, hogy aki "nagyon szeretne" babát, annak felborul a ciklusa kissé.
Szinte kizárt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!