Találatok a következő kifejezésre: Ha elmegyek akkor (710 db)

S. O. S! ha elmegyek. Akkor lehetséges hogy visszaálljon? Nem akarok fogszabit (bővebben lent)

14L vagyok,az összes fogam szép,és nem ferde ,de felül van elöl két tejfogam még,és alul kett? elöl ami még tejfog,és ez a 4 tejfog,valamelyik jobban,valamelyik meg épp hogy MOZOG,de nem annyira hogy kiszedhessem,és mögötte 4tejfogamból 3 mögött teljesen kijött a csontfogam,és a 4ik tejfogam mögött meg picit kint van,de nincsenek annyira bent vagy valami,szóval,ha ezeket kihuzatom?! KIHÚZASSAM ÕKET? ..akkor ugye visszaállnak majd és nem kell fogszabályzó..nem szeretnék fogszabályzót,annyi a gond hogy ugye mögötte van,de nem lehetséges hogy mindegyik magától visszaálljon a helyére ha már nincs ott a tejfog? nem szeretnék fogszabályzót,és csak ezzel a 4 tej fogammal van a gond,nem legelöl vannak hanem a két legels? mellet,és alul 2 meg felül 2. szóval ha kihuzatom akkor visszaállnak? nekem mesélte egyik oszt.társam h a tesójának kihuzták a tejfogát mert mögötte már jött a másik,és az visszaállt..

Legjobb válasz: Minél elõbb húzasd ki a tejfogakat. ha sokat vársz, akkor tuti nem fognak visszaállni a maradandó fogak a jó helyre, szóval rések fognak maradni. szóval sürgõsen doki, nem fog fájni, ne izgulj. muszáj ezt meglépni, mert ha nem mész el, akkor tuti rések maradnak majd, és akkor meg fogszabályzó kell. lehet, hogy már így is kelleni fog, de van némi esély, hogy nem.

Minél elõbb húzasd ki a tejfogakat. ha sokat vársz, akkor tuti nem fognak visszaállni a maradandó fogak a jó helyre, szóval rések fognak maradni. szóval sürgõsen doki, nem fog fájni, ne izgulj. muszáj ezt meglépni, mert ha nem mész el, akkor tuti rések maradnak majd, és akkor meg fogszabályzó kell. lehet, hogy már így is kelleni fog, de van némi esély, hogy nem.
HÉHÉHÉ!!! Álljunk meg egy szóra! Hogy a fenébe lehet neked még 14 ÉVES korodban akár 1 tejfogad is????? Nekem 16 éves koromban már a bölcsességfogam is kezdett kijönni. Nem akarok kötöszködni, de én még ilyet nem hallottam!!!

Recskázás után álltalában ugy járok, hogy kb 5 perccel utána vizelnem kell és ha elmegyek akkor utána csíp a tököm vagy 20 percig és csak akkor nem ha a WCn ülve várom ki ezt az időt. Mit tegyek?

Volt hogy egész nap nem ittam és 18:00körül vertem ki de ugyanaz.

Legjobb válasz: felfáztál amúgy ha kivered nekem is, meg mindenkinek kell hugyozni utána

felfáztál amúgy ha kivered nekem is, meg mindenkinek kell hugyozni utána
ugyanez a bajom van néha nekem is, pont ahogy leírtad. De érdekes módon nem mindig, és nem tudok rájönni mi befolyásolja.
Attól, hogy egész nap nem iszol. Ha keveset iszol, attól is lehet ilyen. Nekem is volt, hogy azt hittem, sünt hugyozok!
A kérdező hozzászólása: csak az a gáz hogy még szûz vagyok, nem lesz égés majd ha megrakom a csajt és elmegyek hugyozni hogy utána "mozzgásképtelen" leszek?
ha minden egyes alkalommal így vagy akk valami nem oké...
Szar lehet:S Nekem úgy van hogy ha recskázok de még nem élveztem el és AKKOR megyek ki, akkor bizony csíp :(
én is szoktam hugyozni utána de ha gyorsan csináltam nehéz

A kutyák megőrülnek ha itthon futószáron vannak, és ha elmegyünk akkor szabadon?

Ezt most hülyén fogalmaztam meg de mind1.xd

Legjobb válasz: Mi a fenének vannak futószáron? A kutyát nem szabad úgy tartani. Te is megõrülnél ha meg lennél kötve! Ez kínzás a kutyának!

Mi a fenének vannak futószáron? A kutyát nem szabad úgy tartani. Te is megõrülnél ha meg lennél kötve! Ez kínzás a kutyának!
De most akkor mi is tulajdonképpen a kérdésed?
A kérdező hozzászólása: hát jólvan na.xd olyan hogy 5 m-es acélhuzal és azon van 2 m-es lánc.
Lehet, hogy elsõre nem kellene elengedned, hanem futószárral vinni egy darabig sétálni és párszor behívni, hogy lásd vissza jön-e. Utána ha figyel és vissza jön akkor nem lesz gond. Én pl. futószárral szoktam vinni sétálni, nagyon jó ötlet, olyan mint az az visszahúzhatós, csak ezt kézzel kell visszahúzni nem gombbal és nagyobb a szabadságérzete is, hogy kicsit messzebbre mehet. :)
Ha a csõtörés miatt biztonsági okokból van megkötve a kutya egy pár napra, az oké. Inkább, minthogy meglógjon a munkások által nyitva hagyott kapun vagy a lábát törje a törmeléken. És jó, hogy elviszed sétálni, kell is! :) De a rendszeres, hosszú távú láncon tartástól begolyózik a kutya.
az kevésbé tenne neki jót, ha a csõtörésnél lábatlankodna és megütné valaki egy ásóval vagy kiszökne a nyitott kapun és elütné valami
Pár napig kibírja, de nem tesz jót a kutyának.
pár naptól nem lesz semmi baja ;)
A lovat tesszük futószárra, nem a kutyát.
A kérdező hozzászólása: de csak most van futószáron, mert csõtörés volt és dolgoznak itt. De azt kérdem hogy megõrül e ha most így van délután elviszem és eleresztem valahol és aztán megint visszakötöm.
nem mellesleg a kerti kutyának is szüksége van sétáltatásra
A kérdező hozzászólása: hát hogy attól nem õrülnek meg a kutyák ha egyszer szabadon, egyszer meg megkötve vannak?

Teherbe eshetek így? -óvszerrel szeretkezünk de lovagló pózban mindig kifolyik az anyag (én csak így tudok elmenni és ha elmegyek akkor ő is "jön") A gumigyűrű részénél alul kifolyik mert szerintem hirtelen összemegy a férfiasság.

Vajon kerülhet-e belém olyan spermium amit nem érint leveg?? 7 évig szedtem a fogamzásgátlót és most szünetelek ezzel 1 hónapja. De már ha becsúszik a gyermek annak is örülnék csak a gyógyszer utóhatása miatt aggódom egy kicsit.A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: azonnal vegyétek ki ha elélvezett meg esetleg keressetek kisebb gumit. az is lehet hogy nem szorítjátok ki a spermazsákból a levegõt rendesen mikor felteszitek, erre nagyon oda kell figyelni. szerintem ezek közül valamelyik orvosolni fogja a problémát.

azonnal vegyétek ki ha elélvezett meg esetleg keressetek kisebb gumit. az is lehet hogy nem szorítjátok ki a spermazsákból a levegõt rendesen mikor felteszitek, erre nagyon oda kell figyelni. szerintem ezek közül valamelyik orvosolni fogja a problémát.
Állítólag fogamzásgátló abbahagyásától számított legalább 3hónapig ürül ki a szervezetedbõl...tehát "elméletileg" nem eshetnél teherbe...de hát ez ugye bár nem 100%...amúgy ne csak felõled jöhessen a baba, ha minden okés és párod is szeretné, csak akkor l1etek felelõtlenek...1ébként csatlakozom a továbbiakban az elõttem szóló véleményéhez...kisebb gumi és ne menjen beléd...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek!:-)
Ez a 3 hónapig ürül a fogamzásgátló szöveg egy nagy marhaság. Nehogy már bedölj neki! A fogamzásgátló azonnal ürül, mármint 1-2 nap. Teherbeeshetsz, hiszen szüneteltetni is azért kell óvatosan, mert olyankor szoktak becsúszni a babák. Azért szokták mondani, hogy várni kell az abbahagyás után, hogy helyreálljon a szervezeted. De a fogamzásgátló fõ funkciója szempontjából már nem dolgozik benned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is!:-)
Azért ÁLLÍTÓLAG... ;)

Randira hívnék egy lányt, már régebben megígértem neki, hogy ha elmegyünk akkor fogunk narancsot is enni, mert mindketten nagyon szeretjük. Mi mást lehetne mellé enni? Javaslatok?

Lehet, hogy hülyén hangzik, de viccel?dtünk MSN-en és konkrétan "meghívtam egy narancsra" :D

Legjobb válasz: vegyetek egy narancs juice-t valahol ( mûanyag pohárban amit útközben is tudtok inni) és sétálás közben tudtok beszélgetni;)

vegyetek egy narancs juice-t valahol ( mûanyag pohárban amit útközben is tudtok inni) és sétálás közben tudtok beszélgetni;)
Esetleg fõzöl egy pudingot hozzá és feltálalod keksszel és a naranccsal.
A kérdező hozzászólása: 16:58-as! Köszi! Ez nagy ötlet! Rohanok is a boltba!
Hát nem tudom, hogy fiú léttedre tudsz-e sütni, ha nem kérj segítséged anyudtól, vagy valakitõl, és süss csokis kekszet. Biztos találsz receptet neten, vagy valahol. Szerintem jó párosítás lehet, és még imponálsz is vele a lánynak ;)
A kérdező hozzászólása: :D:D nemrossz.. de azért elsõ randin hazavinni? neem :D
hívd át hozzátok és csinálj neki gyümisalit:P (elsõ, 17/L )
A kérdező hozzászólása: Neméppen ilyenekre gondoltam.. a narancsban ugye sok a folyadék.. ezért nem lenne jó ötlet még inni rá, szerintem Mondjuk valamilyen süti? Édes vagy sós?
kaviar.... es pezsgo...
gumicukor :D
A kérdező hozzászólása: Elsõ: gyümölcs formában gondoltam a narancsra szóval az mellé kellene valami "szilárd" Második: egész jó ötlet, csak az a baj errefelé nem tudok olyat :D
xD LoL :D:D:D:D Narancs...xD Szerintem menjetek el egy gyümöcsbárba:D nálatok nincs?! Nálunk van...és akkor ehetnétek valami olyat, amiben van narancs:D
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! ;)

Budapesten annyi a fizetése egy utcaseprőnek, mint egy kezdő orvosnak. Csodálkoznak, ha elmegy az összes orvos külföldre? Miért a semmirekellő politikusoknak vannak milliós fizetéseik, nem pedig azoknak, akik megmentik az életünket? Nem vérlázító?

forrás: origo

Legjobb válasz: Akkor most hasonlítsd össze, mit is csinál egy utcaseprõ, és milyen munkaidõben. Mit egy kezdõ orvos. Akibõl egyesek tévképzetével ellentétben nem mindenki szülész, aki cipõsdobozban viszi haza a paraszolvenciát... Nincs ügyelet, nem kell 24 órákat ébren maradni, nem életek függnek tõle, nem vonják felelõsségre, ha rosszul söpört össze, 8-tól 4-ig dolgozik, mire zár a suli, már otthon van a gyerekkel. Az a hülye, aki ezek után tanul ebben az országban... Akinek van kapcsolata, az pikkpakk lehet vezérigazgató egy érettségivel is, közel fog kerülni a húsosfazékhoz. Ha nem, akkor elmegy asszisztensnek a haver cégéhez, akkor is megkapja a nettó 300 ezres fizetést. Aki tanult: tanárok, orvosok, stb, az meg dolgozhat vakulásig, és nem keres annyit, mint egy operátor valami gyártósor mellett, akinek 12 év alatt, kegyelemkettessel lett meg a nyócáttalános.

Akkor most hasonlítsd össze, mit is csinál egy utcaseprõ, és milyen munkaidõben. Mit egy kezdõ orvos. Akibõl egyesek tévképzetével ellentétben nem mindenki szülész, aki cipõsdobozban viszi haza a paraszolvenciát... Nincs ügyelet, nem kell 24 órákat ébren maradni, nem életek függnek tõle, nem vonják felelõsségre, ha rosszul söpört össze, 8-tól 4-ig dolgozik, mire zár a suli, már otthon van a gyerekkel. Az a hülye, aki ezek után tanul ebben az országban... Akinek van kapcsolata, az pikkpakk lehet vezérigazgató egy érettségivel is, közel fog kerülni a húsosfazékhoz. Ha nem, akkor elmegy asszisztensnek a haver cégéhez, akkor is megkapja a nettó 300 ezres fizetést. Aki tanult: tanárok, orvosok, stb, az meg dolgozhat vakulásig, és nem keres annyit, mint egy operátor valami gyártósor mellett, akinek 12 év alatt, kegyelemkettessel lett meg a nyócáttalános.
Igazából egy tisztességes országban az utcaseprõknek is jól meg kellene élniük, egy orvosnak meg pláne. Nálunk egyik sem él meg jól, csak a haveri kutyák, akik bekerülnek az ismerõs mellé a cégek vezetésébe, aztán meg keresztbe szalmát nem tesznek, inkább felvesznek még valakit maguk mellé, aki dolgozik helyettük.
Csak jelzem hogy ne nézzük le az utcaseprõket, mert pl ausztriában csak osztrák álampolgár lehet kukás vagy utcaseprõ és nem is [email protected] fizetésért!1500-2000 euró körül keresnek, ott nem úgy néznek egy kukásra mint nálunk! Nyílván nem hasonlitható össze a kettõ, de ott külön szakmát is tanulnak a kukások ha jól tudom!És meg is nézheted hogy török vagy cigány vagy bármely más etnikumot nem látsz a kukás autón csüngni!Az már más kérdés hogy ott egy orvos az 5 szörösét keresi egy szakmunkásnak! Náluk pont forditva vannak a dolgok, nálunk a fegyõrök, tûzoltók, rendõrök, mentõsök, és hasonló foglalkozásuak keresnek [email protected]!Na ez nyugaton pont forditva van, ott egy fegyõr megkeresi az 2500 eurót, míg itthon csak alig a 100 ezret!
Ezen nincs mit csodálkozni. Ha nem volna paraszolvencia akkor már nem is lenne "egyetlen" orvos sem az országban.
Nagy baj lesz ebbõl pillanatokon belül, meg már van is. Nõ a várakozási idõ mindenütt, nem látják el az embereket rendesen vagy sehogy. Én már észrevettem, hogy mindenütt csak öreg orvosok vannak. Orvosnak több mint 20 évig tanul az ember (mindent beszámítva), és ez rengeteg erõfeszítést igényel az egyéntõl és a családtól anyagilag is. Egy kukásnak meg nem kell semmiféle felkészültség. Itt tartunk!
ma 10:36! Magyarországon még akkor is kevesebb fizetést kapnak. Még az osztrákoknál kapott fizetés is sokkal jobb, mint a magyar.
A "semmirekellõ politikusok" nélkül anarchia és észak-korea-szerû körülmények köszöntenének be! Gondolkozz, mielõtt írsz!
Ezekre a politikusokra szavaztunk az elmúlt 15 évben , ne csodálkozzatok a parlamenti munka azzal kezdõdik, hogy az õ fizetésüket rendezik. A parlamenti közvetítésekbõl látszik , hogy nincsenek ott , így nem lehet a napi eseményekrõl hozzászólni, dönteni....

Tegyük fel ha elmegyek egy motoros turára és elmegyek hajókázni addig a motorom a parton hagyom akkor ha valaki lelop róla valamit vagy összetörik akkor fizet a biztositó?

Amugy az oldaltáskkákat hogy nem szokták lelopni?

Legjobb válasz: Lopáskárt maximum a casco fizet, de az motorra ritka. Ha összetörik - ÉS HAGYNAK BETÉTLAPOT - akkor fizet a biztosító, ha nem akkor szintén csak a casco. És az oldaltáskákat is lopják.

Lopáskárt maximum a casco fizet, de az motorra ritka. Ha összetörik - ÉS HAGYNAK BETÉTLAPOT - akkor fizet a biztosító, ha nem akkor szintén csak a casco. És az oldaltáskákat is lopják.
szerintem ne beszéljétek meg elõre hanem közben alakul ki minden. egy lány többször is elmehet.
Semmiképp sem kell abbahagynotok, bár a szüzesség elvesztésekor nagyon kevés lány szokott elmenni. És most illúziót fogok rombolni, de azért abból a 30 percbõl az áfát le kell vonni :)
Ha a kérdésre akarok válaszolni, akkor azt mondanám, hogy legelsõ alkalommal csak addig csináljátok, míg neked (a lánynak) nem kellemetlen. Ha egyébként a véleményemre vagy kiváncsi, akkor onnan indulnék, hogy ne rontsatok rögtön ajtóstól a házba. Ha jól értelmezem a kérdésedet, a szexnek még más módjait sem ismertétek meg együtt. Elsõ alkalmakkor elég csak egymás testét felfedezni, és például "kézi" vagy orális módon szeretkezni. Ekkor majd kiderül, hogy 2 vagy 30 az a perc. Legelsõ szexuális aktusként tehát semmiképpen sem ajánlom a "behatolást". Aztán még úgy is gondolom, hogy a szûzhártya átszakadásakor nem feltétlen lesz orgazmus. Ha mégis, valószínûleg akkor nem fog zavarni, hogy ha még 20 percig tovább tart a dolog. És a vérzésre készüljetek fel, ne a fehér lepedõ vagy a kanapé huzata legyen véres.
ameddig jólesik, addig csináljátok
Szia! Nekem az elsõ alkalommal a behatolás nagyjából 3 percig tartott, annyira baromira fájt..vérezni amúgy nem véreztem..na ezt csak azért írom le, mert kötve hiszem, hogy elmész, fõleg 2 perc alatt, azt meg pláne nem, hogy 30 percig bírni fogod.. Amúgy igen, eléggé nedves voltam, baromira kívántam a párom, és iszonyatosan szerelmes voltam, és mégsem volt jó az elsõ..legalbábis a behatolás..a többi része gyönyörû volt:)

A vizes állagú hüvelyfolyás miben különbözik a magzatvíz szivárgástól? Ha elmegy a magzatvíz, az nemcsak megnedvesíti a bugyimat (vagyis felszívja a bugyi), hanem konkrétan végigfolyik a lábamon, vagy ha ülök, akkor nyomot hagy, nem?

39 hetes vagyok, és félek, hogy nem veszem észre, ha elmegy a magzatvíz. Fájásaim, meg ilyesmi egyáltalán nincsenek. Nyugtassatok meg, hogy a magzatvíz mennyisége azért több annál, mint amennyit?l a bugyi nedves lesz.

Legjobb válasz: Mikor 5 éve kismama voltam az elsõ babámmal, akkor még lehetett kapni magzatvíz szivárgást jelzõ betétet. Kb úgy néz ki, mint egy sima betét, és van benne egy indikátor, ami állítólag elszínezõdik, ha nem csak sima folyásod van, hanem a magzatvíz szivárog. Állítólag ma már nincs ilyen forgalomban, pedig szerintem nagyon hasznos. De esetleg kérdezz azért rá a gyógyszertárban, vagy keress rá a neten. Én használtam, mert én is attól paráztam, a folyás, amit érzek, nem csak hüvelyi, hanem már a magzatvíz. De a betét nem jelezte, és tényleg nem az volt. Csak ilyenkor bõvebb a váladékozás is. A szivárgás nem tudom, milyen lehet, de ha nem csak szivárog, hanem elmegy a magzatvized (nekem végül ilyen volt), akkor az teljesen egyértelmû, olyan, mintha alád öntöttek volna egy fél litar langyos vizet. Én szó szerint tócsában álltam, mikor elment. Fájások meg majd lesznek, van még idõd. És sose éreztem egyik szülésemnél se még aznap se, hogy szülni fogok.

Mikor 5 éve kismama voltam az elsõ babámmal, akkor még lehetett kapni magzatvíz szivárgást jelzõ betétet. Kb úgy néz ki, mint egy sima betét, és van benne egy indikátor, ami állítólag elszínezõdik, ha nem csak sima folyásod van, hanem a magzatvíz szivárog. Állítólag ma már nincs ilyen forgalomban, pedig szerintem nagyon hasznos. De esetleg kérdezz azért rá a gyógyszertárban, vagy keress rá a neten. Én használtam, mert én is attól paráztam, a folyás, amit érzek, nem csak hüvelyi, hanem már a magzatvíz. De a betét nem jelezte, és tényleg nem az volt. Csak ilyenkor bõvebb a váladékozás is. A szivárgás nem tudom, milyen lehet, de ha nem csak szivárog, hanem elmegy a magzatvized (nekem végül ilyen volt), akkor az teljesen egyértelmû, olyan, mintha alád öntöttek volna egy fél litar langyos vizet. Én szó szerint tócsában álltam, mikor elment. Fájások meg majd lesznek, van még idõd. És sose éreztem egyik szülésemnél se még aznap se, hogy szülni fogok.
Csak minden 5-6. szülés indul a magzatvíz elfolyásával. Nekem a védõnõ azt mondta, hogy ha kétségeim vannak, hogy magzatvíz vagy sem akkor tegyek oda 2-3 papír zsebkendõt és ha egy órán belül átázik akkor valószínû, hogy magzatvíz.
A kérdező hozzászólása: De ha nem magzatvíz-elfolyással indul, akkor hogyan? Fájásom sincs.
Nekem szivárgott, az is lehet, hogy már 1-2 napja, de nagyon kevés volt, amolyan hígabb folyás-szerû. Még a doki is bizonytalan volt, de mivel már a 41. hétben voltam, indítottak... fájásaim, még jóslók sem voltak, tök jól éreztem magam... legközelebb lehet beszerzek gyógyszertárban kapható betétet, ami kimutatja, magzatvíz szivárog-e vagy csak folyásról van szó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!