Találatok a következő kifejezésre: Ha elmegyek a (1383 db)

Ha elmegy a fiu, akkor utána még képes szexelni?

Legjobb válasz: Persze,attól még ,hogy elmegy,máshol is csinálhatja...

Persze, attól még , hogy elmegy, máshol is csinálhatja...
5perc pihenõ és mehet a újra a banzáj. Egyébként 7 menetet képes vagyok egyszerre lenyomni, de a 4. után már nem sok minden jön.
SOHA TÖBBET! :(
Aki nem hervad le, az igen. Nekem vannak olyan napjaim, amikor tok, van amikor nem tok...:D
a-a, a fiuk életük során csak 1szer képesek szexelni
Én gyakran képes vagyok megállás nélkül is folytatni. Viszont ha meg kell állnom akkor kell hozzá 1kis regenerálódás mire újra képes vagyok folytatni. Bár volt h megállás nélkül akartam folytatni mint máskor is, de elõtte már 2x elmentem orálisan, és miután benne is elmentem elkezdtem lankadni, hiába akartam folytatni. Tehát nem mindig megy úgy ahogy akarom. De asszem ezzel válaszoltam is. Igen, képes. "életmûvész"
Tegnap volt egy ugyanilyen kérdés, sokan válaszoltak, keress vissza. amúgy: egyénfüggö, van aki csak másnap képes, van aki 5 perc múlva.
kérd meg, hogy jöjjön vissza és akkor igen :D viccet félretéve: igen
Nos... nem igazán. De ha ezt el szeretnéd érni, itt egy könyv a magömlés nélküli orgazmusról: ***** Nagyon jó, kb. 7-8 szoros élvezetet nyújt.* Automatikusan eltávolított tartalom.
Simán, nekem is megy akár egy nap 5x-6x. Mondjuk embere válogatja, na meg az aktuális erõnlét is sokat számít, hogy mennyire kipihent, vagy fáradt.

Ma a kiskutyám úgy becsapta maga mögött az ajtót, hogy kipukkadt az összes időlekvár a füvön. Vajon így mi fog történni, ha elmegyek a bálba?

Arra is gondoltam,hogy az utcai lámpás óriások megsimogatnak ecsettel(bár ezt csak akkor,ha banánfelh?)

Legjobb válasz: ha elmégy a bálba, akkor oroszlán leszel, bátor

ha elmégy a bálba, akkor oroszlán leszel, bátor
Ugyanezt a problémátort tapasztottam.A legjobb lesz ha megszámolod mikor bogáncs sétált bele a levessütõbe.További tanácsokért nem menhetsz ide.
Szerintem ha elmégy a bálba akkor egy breton- maori villám háboru közepében fogod magad találni ahol sajtoskifli cirkálók maj elrabolnak egy litván ufó anyahajóba amivel majd gyarmatosirani akarjàk pest összes zaciját :o
nem tudom de a bálban szerintem ne viselj feketét mert akkor egy óriáspanda fog követni téged : /
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megfogadom a tanácsot.Kékben megyek.Egyébként a pandák vidám politikusok ugye?
asszem igen

Ha elmegy a baba vagy leáll a szíve, azt honnan tudjuk észre venni, milyen tünetei lehetnek?

6 hetes terhes vagyok, nincs semmi gond csak jobban aggódok a kelleténél,hogy nem legyen semmi baj.5 hetesen még nem volt szívhang,és izgulok,hogy legyen,és csak jövöhét után megyek dokihoz.

Legjobb válasz: ne aggodj én most vagyok 4 hetes és nekem sem láttak semmit ultrahangon 2 hét mulva megyek vissza addig nekem is minden perc egy óra !!! ne aggodj mert az nem od meg semmit ,vagy épp csak ront mert ha annyira idegeskedsz és feszült vagy az csak mot árt a babának hisz most megy át épp a leglényegesebb fejlödésen !!! inkább olvassgass vagy hallgass zenét ,ami megnyugtat és ne gondolj semmi rosszra !!!! Amugy meg ha elmegy a baba ,akkor annak nyoma van pl: be vérzel ,nagyon erõs derék vagy hassi fájdalommal járhat !! ami nem ugyan az a tágulási érzettel amit most érzünk !!2 hét mulva minden kiderül ne izguljj mert csak evvel ártola babának !!! MINDENJÓT !!!

ne aggodj én most vagyok 4 hetes és nekem sem láttak semmit ultrahangon 2 hét mulva megyek vissza addig nekem is minden perc egy óra !!! ne aggodj mert az nem od meg semmit , vagy épp csak ront mert ha annyira idegeskedsz és feszült vagy az csak mot árt a babának hisz most megy át épp a leglényegesebb fejlödésen !!! inkább olvassgass vagy hallgass zenét , ami megnyugtat és ne gondolj semmi rosszra !!!! Amugy meg ha elmegy a baba , akkor annak nyoma van pl: be vérzel , nagyon erõs derék vagy hassi fájdalommal járhat !! ami nem ugyan az a tágulási érzettel amit most érzünk !!2 hét mulva minden kiderül ne izguljj mert csak evvel ártola babának !!! MINDENJÓT !!!
Én szerintem sem izgulj, légy boldog h babás vagy, én 5 hetesen voltam elõször és csak a petezsákot látta (6mm), 2 hét mulva visszarendelt és már 10mm volt maga a magzat és volt is szivhangja, nagyon jo érzés volt, Nagyon sokat fejlõdik egy hét alatt is.Pihenj, egyél finomakat!!9hetes kismami
Szia!Szerintem sem kell izgulnod!!!De jobb ha tudod ez bennem is motoszkált és még most is folyton nyugtalan vagyok.2006ban mikor elsõ izben babós lettem 8-9. hétem megszakadt a terhességem.Mûvileg fejezték be.Érdekes volt hogy az ultrahang elõtti napokon egyszer ahogy sétáltam az utcán átsuhant a fejemen a gondolat, hogy olyan mintha nem is lennék terhes....Az anyai sziven megsúgta volna??Ki tudja....Most viszont már 24 hetes terhes vagyok és hiába tudom és érzem hogy ott van bent mégis sokat parázok....Te nyugodj meg minden oké!Hisz érzed és tudod hogy veled van!tehát magadra hallgass és rá, mert TI ketten mindent tudtok a másikról:DDD


A vizes állagú hüvelyfolyás miben különbözik a magzatvíz szivárgástól? Ha elmegy a magzatvíz, az nemcsak megnedvesíti a bugyimat (vagyis felszívja a bugyi), hanem konkrétan végigfolyik a lábamon, vagy ha ülök, akkor nyomot hagy, nem?

39 hetes vagyok, és félek, hogy nem veszem észre, ha elmegy a magzatvíz. Fájásaim, meg ilyesmi egyáltalán nincsenek. Nyugtassatok meg, hogy a magzatvíz mennyisége azért több annál, mint amennyit?l a bugyi nedves lesz.

Legjobb válasz: Mikor 5 éve kismama voltam az elsõ babámmal, akkor még lehetett kapni magzatvíz szivárgást jelzõ betétet. Kb úgy néz ki, mint egy sima betét, és van benne egy indikátor, ami állítólag elszínezõdik, ha nem csak sima folyásod van, hanem a magzatvíz szivárog. Állítólag ma már nincs ilyen forgalomban, pedig szerintem nagyon hasznos. De esetleg kérdezz azért rá a gyógyszertárban, vagy keress rá a neten. Én használtam, mert én is attól paráztam, a folyás, amit érzek, nem csak hüvelyi, hanem már a magzatvíz. De a betét nem jelezte, és tényleg nem az volt. Csak ilyenkor bõvebb a váladékozás is. A szivárgás nem tudom, milyen lehet, de ha nem csak szivárog, hanem elmegy a magzatvized (nekem végül ilyen volt), akkor az teljesen egyértelmû, olyan, mintha alád öntöttek volna egy fél litar langyos vizet. Én szó szerint tócsában álltam, mikor elment. Fájások meg majd lesznek, van még idõd. És sose éreztem egyik szülésemnél se még aznap se, hogy szülni fogok.

Mikor 5 éve kismama voltam az elsõ babámmal, akkor még lehetett kapni magzatvíz szivárgást jelzõ betétet. Kb úgy néz ki, mint egy sima betét, és van benne egy indikátor, ami állítólag elszínezõdik, ha nem csak sima folyásod van, hanem a magzatvíz szivárog. Állítólag ma már nincs ilyen forgalomban, pedig szerintem nagyon hasznos. De esetleg kérdezz azért rá a gyógyszertárban, vagy keress rá a neten. Én használtam, mert én is attól paráztam, a folyás, amit érzek, nem csak hüvelyi, hanem már a magzatvíz. De a betét nem jelezte, és tényleg nem az volt. Csak ilyenkor bõvebb a váladékozás is. A szivárgás nem tudom, milyen lehet, de ha nem csak szivárog, hanem elmegy a magzatvized (nekem végül ilyen volt), akkor az teljesen egyértelmû, olyan, mintha alád öntöttek volna egy fél litar langyos vizet. Én szó szerint tócsában álltam, mikor elment. Fájások meg majd lesznek, van még idõd. És sose éreztem egyik szülésemnél se még aznap se, hogy szülni fogok.
Csak minden 5-6. szülés indul a magzatvíz elfolyásával. Nekem a védõnõ azt mondta, hogy ha kétségeim vannak, hogy magzatvíz vagy sem akkor tegyek oda 2-3 papír zsebkendõt és ha egy órán belül átázik akkor valószínû, hogy magzatvíz.
A kérdező hozzászólása: De ha nem magzatvíz-elfolyással indul, akkor hogyan? Fájásom sincs.
Nekem szivárgott, az is lehet, hogy már 1-2 napja, de nagyon kevés volt, amolyan hígabb folyás-szerû. Még a doki is bizonytalan volt, de mivel már a 41. hétben voltam, indítottak... fájásaim, még jóslók sem voltak, tök jól éreztem magam... legközelebb lehet beszerzek gyógyszertárban kapható betétet, ami kimutatja, magzatvíz szivárog-e vagy csak folyásról van szó.

34 hetes vagyok, fürdés közben ha elmegy a magzatvíz, azt észre lehet venni?

A nyákdugó távozik el?bb, igaz? A magzatvíz távozása után pedig jönnek már a fájások?

Legjobb válasz: Ez engem is izgat:-) Ha pl a Balcsiban fürdök majd 40 hetsen, észreveszem, hogy elmegy a vízem? Sokak szerint igen. A nyágdugó nem mindenkinél megy el, vagyis nem mindenki veszi észre. Utána még lehet 3-4 hét is, mire megszülsz. A magzatvíz elfolyás után be kell menni a kórhzba, de a szülés még lehet arrébb is, bár az esetek nagy többségében beindul:-)

Ez engem is izgat:-) Ha pl a Balcsiban fürdök majd 40 hetsen, észreveszem, hogy elmegy a vízem? Sokak szerint igen. A nyágdugó nem mindenkinél megy el, vagyis nem mindenki veszi észre. Utána még lehet 3-4 hét is, mire megszülsz. A magzatvíz elfolyás után be kell menni a kórhzba, de a szülés még lehet arrébb is, bár az esetek nagy többségében beindul:-)
Állítólag a nyákdugó távozását nem biztos, hogy észreveszed, de ha igen, illetve egy orvosi vizsgálaton szól a doki, akkor már semmi képpen ne menj a Balcsiba illetve ne fürödj, csak zuhanyozni szabad a fertõzések elkerülése miatt! Egyébként ha a magzatvíz folyik el elõször, azt pisilés, fürdés, zuhanyzás közben nem valószínû, hogy észreveszed, és az is lehet, hogy csak szivárogni fog és nem tudod, hogy az. De ne aggódj, a fályásokat egyértelmûen fel fogod ismerni, mert nem valószínû, hogy csak észrevétlenül kipottyan belõled a baba! :)
A kérdező hozzászólása: ez milyen igaz :) de magzatvíz nélkül, nem biztos, hogy sokáig bírná odabent a babó, bár tényleg akkor jönnie kell a fájásnak.. Na jó, mert azt még nem érzem, csak a víz volt sárga, de valószínûleg a vihar okozott valami csõproblémát, ami az elszinesedést okozta... Remélem, és azt is, hogy nem kaptam fertõzést..
hát én nem hiszem hogy ne vennéd észre. nekem elfolyt és nekem közel 7 órán keresztül folyt.
A magzatvíz távozása után nekem még sok kellett a fájásokig, és a nyákdugót pedig észre se vettem mikor távozott. De ha nem csak szívárog, akkor nem hiszem, hogy nem vennéd észre.

Ha elmegyek a sráccal aki tetszik és az egyik haverjával egy romkocsmába, kinek illik fizetni? Hagyjam hogy kifizessék az enyémet? 19/L

Legjobb válasz: Ha fehér szakálla és piros ruhája van, és rénszarvasokkal fuvaroz, akkor nem kell fizetned.

Ha fehér szakálla és piros ruhája van, és rénszarvasokkal fuvaroz, akkor nem kell fizetned.
hááát neked kéne fizetni az õvékét is....
Általában a csaposnak, vagy a pincérnek. Bár ilyen helyeken a kettõ sokszor ugyanaz.
ha lefekszel velük hagyd a meghívást rájuk
Kétféle iskola létezik: az egyik azt mondja, hogy a férfinak kell fizetni, a másik szerint meg mindenkinek a magáét, és a nõ is ragaszkodjon ehhez, hogy késõbb ne lehessen véletlenül se elvárni tõle ennek fejében semmit. Meg a férfiak közül is van, aki azt szereti, ha a pultnál öv lehet a domináns szerep, másnak meg az tetszik, ha a lány a sarkára áll és nem hagyja, hogy véletlenül is megvegyék egy boroskólával. A srácokat neked kell ismerned, és azt is neked kell tudnod, hogy te mit akarsz ettõl a találkozótól.
Fizesd a magadét. Az a tiszta. De menjetek inkább normális kocsmába, ne romba. :) Már csak azért sem mert ott sok a mikrofonfejû.

Ha elmegyek a haziorvoshoz, akkor az ad igazolast? (tobbi lent)

Nagyon kimerultem az utobbi idoben, sokat kellett tanulnom, nem birtam kipihenni magam, se mentalisan, se fizikalisan, mar ott tartok, hogy reggelente alig-alig tudok kiszallni az agybol, ezert minden buszomat le is kesem altalaban (pedig korankelo tipus vagyok). Na, es a haziorvos ezen indokbol leigazolhatja a mai napomat, vagy hazudjak neki valamit? (pl. hasmenest)

Legjobb válasz: Szerintem,igen.Fõleg,ha sima igazolás kell 1 napra,egy hosszabb táppénz már más. Mi le szoktuk igazolni.

Szerintem, igen.Fõleg, ha sima igazolás kell 1 napra, egy hosszabb táppénz már más. Mi le szoktuk igazolni.
Sztem. ha õszinte vagy sokkal többre mész mintha össze-vissza panaszokat kreálsz. (Mi is leigazoljuk)
A kérdező hozzászólása: Pont ezért kérdeztem, mert inkább az õszinteség híve vagyok, de nem jött össze, mert ma nem rendel egyik orvos sem ott, ahol lakom... :) Azért köszönöm a válaszokat!
Nem?? Hol laksz?

Mi lesz, ha elmegy a suliból?

szeretek egy fiút, és ? egy évvel feljebb jár mint én, és most fog elballagni a suliból.. nem tudom mit fogok csinálni jöv?re, ha elmegy..most úgy érzem, nem fogom kibírni, mivel alapból utálom a sulit, és csak attól jók a napjaim, hogy láthatom ?t.. írnátok, akik még így vagytok, hogy hogy bírtátok ki azt az id?t, amikor már nem járt a suliba az a fiú, akit szerettetek? 17/L

Legjobb válasz: Mindenképp védekezzetek ha benned megy el!!!

Mindenképp védekezzetek ha benned megy el!!!
Mész utána...
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes válaszokat..
tartsd vele a kapcsolatot, hívd el találkozni, meg mittomén éreztesd vele, hogy fontos neked 18f

Tényleg van olyan hogy semmi jele annak ha elmegy a baba?

Annyi olyat olvasni hogy mindenféle jel nélkül elhal a baba meg felszívódik meg ilyenek!és én azóta úgy félek! 8 hetes vagyok egy babát fél id?sen elvesztettem és ?t most nagyon nem szeretném!

Legjobb válasz: Igen, az orvos. Ha ennyire félsz, kérj idõpontot ultrahangra. Simán adnak.

Igen, az orvos. Ha ennyire félsz, kérj idõpontot ultrahangra. Simán adnak.
Ááá, sztem már nem megy az el , ha jól be van oda rakva!:) Ilyen hülyeségekre ne is gondolj. A másik babót hogy vesztetted el, ha meg szabad kérdezni. A lényeg, hogy ne gondolj, csak a jóra. És nyugodtan menj dokihoz, ha úgy érzed.Nem kell szégyellni.:) ) Kellemes babavárást neked! 6 hetes km :)
A kérdező hozzászólása: jaj köszönöm a válaszod...nagyon jól esett olvasni! Nem idegeskedek rajt sokat csak néha eszembe jut és akkor félek kicsit! Az elsö babának velõcsõ záródási rendellenessége volt. neked is jó babavárást és még egyszer köszi!

Ha egy fiu megigeri nekem h ad egy puszit ha elmegyek a szilveszteri bulijara akkor az jelent valamit?

Szerintetek megtartja igeretet??

Legjobb válasz: Minimum annyit jelent, hogy szeretné, hogy ott legyél. De ebbõl ne következtess egybõl többre. Hogy megtartja-e, az sokmindentõl függ, pl. hogy elfelejti-e, hogy milyen állapotban lesz stb.

Minimum annyit jelent, hogy szeretné, hogy ott legyél. De ebbõl ne következtess egybõl többre. Hogy megtartja-e, az sokmindentõl függ, pl. hogy elfelejti-e, hogy milyen állapotban lesz stb.
Megtartja ez biztos mivel szerintem ez nem jelent semmit!Egy puszi lehet a barátság jelképe ami nem egy a szerelemmel!Ne haragudj de ez az én véleményem!Lehet neked most ott vannak a szerelem hatására a rozsaszin felhõk a fejed felet!De nehogy ez a fiu kihasználjon a naivságod miatt!És ez nem rosszindulatból mondom!
minimum szimpatikus vagy neki, de ennél többet ennyibõl nem lehet kikövetkeztetni.
Tetszel neki, és ezzel a tudomásodra szeretné hozni.. Ezek alapján szerintem tuti megkapod azt a puszit :)
Jól van na nem kell itt vitázni!!Mindenkinek más gondolata van neked is nekem is na szia
én nem csak puszit adnék .....
10:43 Ne legyél naiv és ne mondj olyat a kérdezõnek mert ha koppan akkor szomoru lesz!Nem jelenet ez semmit!Üdv a második válaszadó!
Heh, azt mondtam hogy SZERINTEM, nem pedig azt, hogy "hej, a fiú beléd van zúgva, most beszéltem vele, és imád.." Én errõl arra következtettem, hogy tetszik neki, nem naívságból, csak no.. Én sem kötöttem bele a te kiirásodba, mert az is lehet, hogy éppen neked van igazad.. Mi itt a "Gyakorikérdések.hu"-n biztos nem fogjuk megmondani, hogy s mint fog történni.. Na mindegy puszkóim
azt jelkenti hogy szerinte te örülnél ha puszit adna neked :D ezért akar ezzel fenyegetni... amúgy ahogy gondolom, sztem ez pont így is van xd


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!