Találatok a következő kifejezésre: Ha elmegy magzatvíz akkor már (3 db)

Ha elmegy a magzatvíz akkor már előtte is vannak fájások, vagy csak utánna jelentkeznek?

39 hetes kismama.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nekem 5 perces fájásaim voltak, mikor szivárogni kezdett a magzatvíz. Illetve nem is nevezném fájásnak, mert olyan mensi elõtti fájdogálásnak nevezném. De mégis az volt. Mikor egyre nagyobb lett a folt a nadrágomon akkor mentem be a kh-ba. Könnyû szülést Neked!

Nekem 5 perces fájásaim voltak, mikor szivárogni kezdett a magzatvíz. Illetve nem is nevezném fájásnak, mert olyan mensi elõtti fájdogálásnak nevezném. De mégis az volt. Mikor egyre nagyobb lett a folt a nadrágomon akkor mentem be a kh-ba. Könnyû szülést Neked!
Szia! Könyvforma szerint a vajúdás ideje alatt folyik el a magzatvíz. De gyakran elõfordul, hogy így indul a szülés folyamata. Jóslófájások-rendszertelen méhösszehúzódások- megelõzhetik már az elõzõ estéken.Ha elfojik a magzatvíz feltétlenül szülõintézetbe kell menni. Ebben az esetben ne várj fájások megindulására, elõbb-utóbb jelentkeznek.
Szia! nekem el kezdett szivárogni a viz, és nem volt egy fájásom sem. Azért is lettünk császározva, mert miután megrepedt a burok 4órával késõbb sem volt semmi fájás. (infúzió ellenére sem) Szóval egyéne válogatja. nekem van egy 19hós kisfiam és NEM TUDOM milyen szülni! :) ))
Én éreztem egy pukkanást hajnali fél 1-kor. Aztán folydogált a lábamon valami. Utána lezuhanyoztam, felöltöztem, elindultunk a kórházba. Útközben kezdett jelentkezni enyhe mensiszerû fájdalom. Az erõsebb már csak akkor, amikor benn a kórházban vették fel az adataimat. Könnyû szülést kívánok! 3, 5 hetes kislány anyukája.

Ha már tudjuk hogy császár lesz (farfekvés miatt) akkor nem gáz, ha elmegy a magzatvíz? Tehát, ha konkrétan beindul a szülés. Lepény III. fokban érett.

Nem szorul oda a kis lába,vagy valamije?38+2

Legjobb válasz: Ebben az esetben be kell menni egybõl a kórházba. Megvizsgálnak. Döntenek. Valószínûleg altatásban császároznak meg és nem programozottan ébren.

Ebben az esetben be kell menni egybõl a kórházba. Megvizsgálnak. Döntenek. Valószínûleg altatásban császároznak meg és nem programozottan ébren.
Ha csak csepeg is, irány a kórház!
Szia! Tesómnak programozott császár volt szintén farfekvés miatt.Négy nappal az idõpont elõtt elfolyt a magzatvíz.Azonnal bement a kórházba.Kapott eda-t, és megcsászározták.Úgyhogy ha elfolyik a víz, indulj.
Ebben az orvosodnak kell döntenie. De ha szoptatni szeretnél, a legjobb, ha a 40 héthez minél közelebb születik a baba, mert akkor a legérettebb a tüdeje, szíve, legerõsebb a szopási reflexe....
Mibõl gondolod, hogy nem gond, ha elmegy a víz? Szerinted elvan a baba anélkül is, vagy mi? Be kell menni a kórházba...remélem ez csak vicc volt, hogy nem tudod.
A kérdező hozzászólása: Elsõ, igen.Tudom, meg lehet szülni farral is, csak Õ már elég nagyocska, és nem szeretném ha valami baja lenne.Eltörhet a csípõje, keze, lába, és ami a legfontosabb, hogy ha nem jut át a buksija idõben a szülõcsatornán, vagy beszorul, akkor megfulladhat, mert a feje teljesen elszorítja a köldökzsinórt, mivel az elõrébb van.Inkább vágjanak fel 5x minthogy bármi baj legyen Vele.
Miért lesz császár?Elsõ baba?
A kérdező hozzászólása: Most kb 3500 g a kislányom, tehát nem is kicsi.
Nyugi, semmi baja nem lesz!Engem 12 órával a magzatvíz távozása után császároztak, addig mindenáron be akarták indítani a fájásokat... Babóca egészéges, gyönyörû, 5 hetes nagylány.
16.35-ös vagyok.Csak azért kérdeztem, mert elsõnél császároznak általában.Nekem nem lett semmi baja a picinek.Farral született.Amúgy ha szivárog a magzatvíz azonnal kórház.Jó babavárást!

1-2 hét múlva szülök . Hány perces fájásoknál induljunk el a kórházba? ( 10 percre van a kórház) Már akkor menjünk amikor elmegy a magzatvíz vagy ha már sűrűbbek a fájások? Ti hogy voltatok?

Legjobb válasz: Ha elmegy a magzatvíz, azonnal menni kell, nem kell megvárni a fájásokat! Ha fájásokkal kezdõdik, akkor ha rendszeres 10 percesek lesznek, akkor el kell indúlni.

Ha elmegy a magzatvíz, azonnal menni kell, nem kell megvárni a fájásokat! Ha fájásokkal kezdõdik, akkor ha rendszeres 10 percesek lesznek, akkor el kell indúlni.
Én rózsaszínes folyással indultam be, fél nap múlva született a lányom fájásom nem volt de ilyenkor el kell azonnal indulni. szintén azonnal kell menni ha elfolyik a magzatvíz. az én dokim azt mondta hogy 7 perces fájásokkal kell kórházba indulni. könnyû szülést!
A szülésznõm azt mondta, hogy ha a magzatvíz folyik, akkor azonnal kell menni. Ha fájások vannak, akkor az 5 percesekkel elég bemenni.
Ha a magzatvíz elfolyik, azonnal indulni kell. Nekem annak idején azt mondta a doki, hogy 5 perces fájásoknál kell bemenni. Nekem magzatvíz elfolyással indult, de ha nem így kezdõdik, a 10 perces fájásoknál már biztos bementem volna. 5 perces fájásokkal már nem szívesen utazgatnék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!