Találatok a következő kifejezésre: Ha elmegy magzatvíz, de a kórház (2 db)

Ha elmegy a magzatvíz, de a kórház 40 percre van, lesz idő odaérni?

Legjobb válasz: Az egyik barátnõm Pesten lakik, és Székesfehérváron szült, ahová kb. 40 perc az út kocsival, elsõ baba volt, és simán bevállalták, és be is értek, sõt még 12 órát vajjúdott is. Ha elsõ baba, akkor nem fog csak úgy zsip-zsupp megszületni. Szóval nyugi. De mikor távozik a nyákdugó, jobb elmenni egybõl dokihoz és majd õ megmondja, hogy hazamenjetek-e még vagy már maradjatok bent.

Az egyik barátnõm Pesten lakik, és Székesfehérváron szült, ahová kb. 40 perc az út kocsival, elsõ baba volt, és simán bevállalták, és be is értek, sõt még 12 órát vajjúdott is. Ha elsõ baba, akkor nem fog csak úgy zsip-zsupp megszületni. Szóval nyugi. De mikor távozik a nyákdugó, jobb elmenni egybõl dokihoz és majd õ megmondja, hogy hazamenjetek-e még vagy már maradjatok bent.
Én úgy tudom 24 órán belül kell megszülessen feltétlenül, ha nem megy természetesen , császároznak.
mindig minden úgy fog történni ahogyan kell ha a félelmedet tovább táplálod akkor gondok is leszek! probálj arra koncentrálni, hogy minden rendben lesz és idõben ott leszel, probléma mentesen... csak pozitivan!! sok sikert! J
Igen bõven.Bár egy ismerõsöm mindhárom gyerekét alig több mint egy óra alatt szülte meg, úgyh nem árt sietni.Ha nincs aki bevigyen, érdemes hívni a mentõket, mert ilyenkor már jobb a kórházban.
az én vizem elfolyása után még zuhanyoztam, hajatmostam, és szárítottam, 30perc az út, és még 15órát vajúdtm.Lesz idõd.

Mikor induljunk be a kórházba? Kb 20 perc az űt kocsival. Meddig lehet itthon húzni az időt. Ha elmegy a magzatvíz de mondjuk nincs vagy ritkák a fájások, akkor is rohanni kell?

Legjobb válasz: Nem kell rohanni de ha elfolyik a magzatviz akkor le kell feküdni és inkább mentõt hivjatok. Ha ritkák a fájások és elsõ baba ráértek 10 perceseknél indulni.

Nem kell rohanni de ha elfolyik a magzatviz akkor le kell feküdni és inkább mentõt hivjatok. Ha ritkák a fájások és elsõ baba ráértek 10 perceseknél indulni.
Általában azt szokták javasolni, hogy 5 perces fájásoknál érdemes elindulni. Ha a magzatvíz elfolyik, feküdj le kicsit, míg elmúlik vagy csak szivárog (hogy nehogy elõre csússzon a zsunór és a baba feje és a medence közé szoruljon), utána sem kell kapkodni. Lezuhanyozhatsz, összeszedheted a még nem berakott holmit, utána induljatok, rohanni akkor sem kell. Viszont ez akkor is érvényes, ha nincsenek fájások, de a víz elfolyt!
ha elfolyik, menj be minden képpen. vagy ha nem folyt el, de már 5 percesre rendezõdtek a fájások. nekem egyébként 3 percesek után már tolók jöttek. könnyû szülést!
Ha én a magzatvíz elfolyása után a fájásokra vártam volna, akkor még mindig itthon lennék, és egyben......pedig már 7 hónapja megszültem. Viccet félretéve......a magzatvíz elfolyása utáni 7. órában sem volt semmi fájásom, csak keményedtem. Ha víz elfolyással indul a szülésed, nem kell kapkodni, de mielõbb kórházba kell menni. Szép, könnyû szülést kívánok
5 perces fájásokkal ráérsz elindulni. Ha hamarabb mész, ott õszülsz meg a kórházban. Magzatvízzel pedig azonnal indulás (persze zuhanyozni még lehet).
Én 3 perces fájásokkal indultam, mert elõtte semmi nem utalt a szülés kezdetére. Egyszer csak elkezdett szabályos idõközönként jönni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!