Találatok a következő kifejezésre: Ha elmegy baba, mikor lehet (3 db)

Ha elmegy a baba, mikor lehet újra próbálkozni?

Legjobb válasz: Azt mondjá,hogy jó megvérni a 3 hónapot,mert eddíg regenerálódik a szervezet.Valaki meg azt,hogy 6 hét,és több ese´j van a következö terhességre.

Azt mondjá, hogy jó megvérni a 3 hónapot, mert eddíg regenerálódik a szervezet.Valaki meg azt, hogy 6 hét, és több ese´j van a következö terhességre.
Inkább a 3 hónapot érdemes kivárni...sok sikert és kitartást

Streptococcus fertőzésem van. Kaptam rá gyógyszert, amit 7 napig kell szednem. Ha elmegy közben a magzatvízem, akkor a babának mi baja lehet? 38. hétban vagyok.

Vagy csak szülés közben kaphatja meg a fert?zést a baba?

Legjobb válasz: Ha elmegy a magzatvízed akkor a baci is fel tud szállni a babához, mert nem védi a magzatburok. Általában a szülõcsatornán áthaladva kaphat fertõzést a baba, de az sem biztos, ezért adnak szüléskor antibiotikumot vénásan, hogy megvédjék a babát, ha ez nem sikerül, mert pl. gyors a szülés akkor a baba is kap rögtön ahogy megszületik, vesznek le tenyésztést is hogy megnézzék, fertõzõdött-e. Kb. 2 nap múlva van eredmény, addig antibiotikumozzák a babát a biztonság kedvéért. Remélem érthetõ volt. Nekem is volt, de én gyógyszert nem kaptam elõtte csak szurit a szüléskor. Írj, ha van még kérdésed.

Ha elmegy a magzatvízed akkor a baci is fel tud szállni a babához, mert nem védi a magzatburok. Általában a szülõcsatornán áthaladva kaphat fertõzést a baba, de az sem biztos, ezért adnak szüléskor antibiotikumot vénásan, hogy megvédjék a babát, ha ez nem sikerül, mert pl. gyors a szülés akkor a baba is kap rögtön ahogy megszületik, vesznek le tenyésztést is hogy megnézzék, fertõzõdött-e. Kb. 2 nap múlva van eredmény, addig antibiotikumozzák a babát a biztonság kedvéért. Remélem érthetõ volt. Nekem is volt, de én gyógyszert nem kaptam elõtte csak szurit a szüléskor. Írj, ha van még kérdésed.

A laptommal ha játszok 1-1, 5 óra múlva elmegy a kép és sehogy se jön vissza. Ha kikapcsolom akkor minden megint újra, de nem bírja tovább, csak akkor csinálja ha játszok. Mi baja lehet?

Legjobb válasz: Haldoklik a VGA, vagy szimplán túlmelegszik. Én az elõbbire tippelnék, de egy takarítás nem árthat neki!

Haldoklik a VGA, vagy szimplán túlmelegszik. Én az elõbbire tippelnék, de egy takarítás nem árthat neki!
A kérdező hozzászólása: akkor ha veszek hozzá laptop hûtõt lehet hogy jobban fog menni, meg kitakaríttatom.
Takarítsd ki és figyeld a hõfokot. Ha továbbra is melegszik és kikapcsol, akkor tegyél alá hûtõt. Ha normál a hõmérséklete és kikapcsol, akkor bizony kár a hûtõt venni, nem fog megoldódni, cserélni kell a VGA-t.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!