Találatok a következő kifejezésre: Ha elmarad menstruációm (14 db)

Ha elmaradt menstruáció után van egy kis barnázás az a menstruácit jelenti? VAn még remény a babára?

Legjobb válasz: Nekem barnázás után sajnos mindig megjött pár nap múlva. De ez még szerintem nem garantálja azt, hogy ne lehetne baba. Nem egy olyan esetet hallottam, hogy végig terhesség alatt menstruált a nõ. Várj még néhány napot. Ha nem jön meg, tesztelj.

Nekem barnázás után sajnos mindig megjött pár nap múlva. De ez még szerintem nem garantálja azt, hogy ne lehetne baba. Nem egy olyan esetet hallottam, hogy végig terhesség alatt menstruált a nõ. Várj még néhány napot. Ha nem jön meg, tesztelj.
Szia! Ha csak barnázgatnál menzi helyett, akkor még lehet baba. Várj szerintem is pár napot és tesztelj! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat meg a bíztatást! én még reménykedek:)

Ha elmarad a menstruációm hány napig normális ha elmarad?

Meg kellene jönni a havi vérzésemnek a mai nap de nem jött és lehetséges hogy csak késik mert még nem állt be??? de lehet terhes vagyok..:( ez a 4. menszeszem!!!

Legjobb válasz: Ha ma kell megjönnie, nem kell aggódnod, fõleg hogy ez a 4.Még az elején vagy ,idõ kell neki hogy beálljon.Lehet van akinek egy hónap is kimarad az elején,persze ha nemi életet élsz,mint látom, akkor erre oda kell figyelni,ha nem jön meg egy hét múlva,vegyél egy tesztet, nem azért mert terhes lehetsz, de mivel szexelsz,nem húzhatod egy hónpig,hogy hát majd megjön....

Ha ma kell megjönnie, nem kell aggódnod, fõleg hogy ez a 4.Még az elején vagy , idõ kell neki hogy beálljon.Lehet van akinek egy hónap is kimarad az elején, persze ha nemi életet élsz, mint látom, akkor erre oda kell figyelni, ha nem jön meg egy hét múlva, vegyél egy tesztet, nem azért mert terhes lehetsz, de mivel szexelsz, nem húzhatod egy hónpig, hogy hát majd megjön....
Ha késik az alapbol nem normális. Bár ha ez a 4. akk még nicns probléma. De hány éves vagy h már szexelsz is?
A magad megnyugtatására vegyél tesztet és a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj egyet. Amúgy meg nem az a baj ha korán kezded a szexuális életedet, hanem ha ész nélkül csinálod. Legközelebb védekezzetek, mert szerintem ilyen fiatalon még nem akarsz kisbabát.
eleinte nekem se volt normális. sokáig csak minden második hónapban volt mensim. de az h terhes lehetsz egy reggeli vizeletbõl megtudhatod:D sok szerencsét. egy 20éves lány. ja, és védekezz ha nem akarsz anya lenni még.
a kezdetekben elég kiszámathatatlan a menszesz ezért is könnyebb teherbe esni és ezért kell védekezni! Egyébként az is elõfordulhat még így az elején, hogy egy hónap kimarad, ez nem példátlan, de ha terhes lehetsz, vegyél tesztet és nem gyõzöm hangsúlyozni a védekezést!!
Ha védekezés nélkül szexeltél, akkor meg van az esélye a terhességnek! Ha nem, akkor meg majd beáll rendesen, van akiknek csak évek múlva áll be pontosan!

Ha elmarad a menstruáció, rögtön vannak terhességi tünetek?

Legjobb válasz: Igen, többnyire.Mellfeszülés, mellfájás, mindjárt megjön érzés.Nekem a hányinger csak az elmaradt mensi után egy héttel jelentkezett, egészen a 14. hétig.

Igen, többnyire.Mellfeszülés, mellfájás, mindjárt megjön érzés.Nekem a hányinger csak az elmaradt mensi után egy héttel jelentkezett, egészen a 14. hétig.
Nekem kb a pozitív teszt után 1 héttel jöttek elõ a ünetek, elõször csak a mellfeszülés, hasszurka, aztán a hányinger-hányás...a 12. hét után lett jobb.
nekem a beägyazodäskor kezdödött el minden, tökre fäjtak-egtek a melleim, ebböl mär sejtettem, hogy baba van a dologban.aztän ugy a 6.heten kezdödött a hänyinger, de csak 3hetig tartott. :) 36hetes km
Szia! Nekem a mellem fájt, mondjuk mindig szokott mielött megjön, de ez másabb volt. Aztán a pozitiv tesztem után már rosszul is lettem... =) Kb. 10 hetesen elmúlt.
Nem feltétlenül. Nekem pl. semmi tünetem nem volt. Az elsõ 12 hétben egyszer voltam rosszul és a trimeszter vége felé lettem fáradékonyabb.

Ha az elmaradt menstruáció után 5 nappal negatív lett a tesztem akkor az biztos eredmény?

24-én voltunk együtt és el?váldék volt és hátrahajló méhem van.A mensinek 26-án kellett volna megjönnie.

Legjobb válasz: szia én most 28hetes terhes vagyok, elõváladékkal, hátrahajló méhhel. kb. én is 5nappal az elmaradt mensi után teszteltem, reggel ,elsõ vizelettel.negatív volt.majd egy hét után mikor még mindig nem jött a mensi, újra teszt.délután.pozítiv :D sok sikert

szia én most 28hetes terhes vagyok, elõváladékkal, hátrahajló méhhel. kb. én is 5nappal az elmaradt mensi után teszteltem, reggel , elsõ vizelettel.negatív volt.majd egy hét után mikor még mindig nem jött a mensi, újra teszt.délután.pozítiv :D sok sikert
Attól függ, hogy mennyire érzékeny teszttel csináltad. Bizonyos tesztek csak késõbb mutatják ki.
A kérdező hozzászólása: clearblue-val csináltam

Egy terhességi teszt nagyon drága? hogy tudnék úgy menni orvoshoz menni h anya ne tudja meg? ha a menstruáció 5napja már elmaradt a terhességi teszt már kimutatja ilyenkor már h terhes vagyok e?

Legjobb válasz: A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.

A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.
Változó az ár.a Gabriel típusú kb 720 ft, de szerintem ha gond van anyukáddal beszéld meg mielõbb!Szerintem már kimutatja, de ha utána se jön meg, tesztelj megint.A beszélgetést ne húzd sokáig!
elmeletileg ha az vagy es rendszeres a ciklusod kimutatja, de ha nem eleg sok a terhessegi hormonod mutathat negativat is.jobb lenne ha anyukaddal beszelnel, de elobb tesztelj, mert ha nincs gaz ne idegesitsd.de jobb lenne ha vedekeznel, es ezt anyuddal kene megbeszelned.
Az általam ismert legolcsóbb teszt a medilab, 550Ft, de nem minden patika ezt árulja.Ha most nem is lennél terhes, én mindenképp beszélgetnék anyukáddal errõl a dologról, mert a félszeg kérdésbõl ítélve talán még korai neked ez az együttlét a pároddal, és lehet, hogy nem vagy tisztában a védekezési formákkal. A te korodban gyereket vállalni oltári felelõsség lenne!
Nem akarlak elkeseríteni, de az orvos azonkívül, hogy meghallgatja a panaszodat mást nem fog tenni veled, bár ezt sem teheti meg a szüleid nélkül. Attól, hogy esetleg még csak 14 éves vagy(lehet, hogy nem)de, ha a fogantatás pillanatában még nem voltál annyi, a gyermek apja nagyon megütheti a bokáját, ha kiderül, hogy õ az apa. A szüleidet is meghúrcolják, mert õk a felelõsek érted. Bármennyire nem tetszik el kell mondanod anyukádnak. Egyébként az orvosnak jelentenie kell, ha így történt, mert akkor nemi erõszaknak minõsül, akkor is ha te is akartad. Ennek a büntetési tétele az apára nézve 5-10 év is lehet. Máskor gondolkozz mielõtt cselekszel.Kívánom, hogy ne legyen baba, de véletlenek csak egyszer vannak.
mit kell riogatni? ha van esze a szexhez akkor tudjon egy-két dolgot a menstruációról is. amugy meg egy jó teszt 3-400 forint egy rossmannba.
Respect! Egy ROMED terhességi tesztcsík 390-tõl van, de egy jó ROMED GYorsteszt kb 790-tõl kapható a gyógyszertában - ahol még gumit is diszkréten adnak mellé, szintén 3-400 Ft körül, ha már nagyon be van az illetõ indulva:P
1: A teszt nem drága, ha jó helyen veszed. A mindennõnek oldalon 300-700 Ft között van az ára és megbízható. 2- Szerintem nem érdemes elhallgatni a dolgokat, késõbb úgy is minden kiderül. 3. A ROMED tesztnek pont ez a lényege, hogy már az 1. napon is kimutathatja a terhességet. Vegyél egyet, ne parázz! CHEERS gumióvszer is elég olcsó ezen a weboldalon!

Ha teherbe estetek, elmaradt menstruáció után mikor teszteltetek pozitívat, milyen folyásotok volt?

Mennyi idõ után teszteltetek, lényeges hogy reggel történjen még az elején? Mennyi idõ után mutatja ki biztosan a délutáni, esti idõszakban a teszt? Megváltozott a folyásotok? Ha igen milyen volt?

Legjobb válasz: Nekem egyáltalán nem változott meg a folyásom. Olyan volt, mint bármikor máskor. Egyébként 3 napja késett a vérzésem, amikor is délutáni vizeletbõl erõs pozitívat teszteltem. Átlagosan 24-25 napos ciklusom volt. Egyébként teszteléssel, hogy biztosra menj, mindig érdemes megvárni azt az idõt, amikor is már késik a vérzés. Elõbb nem érdemes tesztelni. És a lényeg, hogy a teszt koncentrált vizeletbõl történjen. Ha a teszt elõtt az illetõ többször volt pisilni, akkor ha még nincs annyi HCG a szervezetben, pl. nem várt vérzés elõtt, akkor negatívat fog mutatni, pedig valójában terhes az illetõ. Ezért érdemes reggeli vizeletbõl csinálni a tesztet, mert elvileg éjjel nem jár az ember pisilni.:) Vagyis nem annyiszor, mint napközben.

Nekem egyáltalán nem változott meg a folyásom. Olyan volt, mint bármikor máskor. Egyébként 3 napja késett a vérzésem, amikor is délutáni vizeletbõl erõs pozitívat teszteltem. Átlagosan 24-25 napos ciklusom volt. Egyébként teszteléssel, hogy biztosra menj, mindig érdemes megvárni azt az idõt, amikor is már késik a vérzés. Elõbb nem érdemes tesztelni. És a lényeg, hogy a teszt koncentrált vizeletbõl történjen. Ha a teszt elõtt az illetõ többször volt pisilni, akkor ha még nincs annyi HCG a szervezetben, pl. nem várt vérzés elõtt, akkor negatívat fog mutatni, pedig valójában terhes az illetõ. Ezért érdemes reggeli vizeletbõl csinálni a tesztet, mert elvileg éjjel nem jár az ember pisilni.:) Vagyis nem annyiszor, mint napközben.
Attól függ mikor voltam együtt a párommal. Onnantól kiszámolom a 2 hetet.. ha pont úgy jön ki, hogy 2 hét + 4 nap múlva kéne mensiznem akkor várok 6-7 napot és akkor tesztelek.. Remélem érthetõen fogalmaztam.. :D
Mensi utáni 6. napon teszteltem elõször, akkor nagyon halvány pozitív lett, aztán a 10. napon éppen, hogy nem egyforma színû a kontrol csíkkal. Hétfõn megyek elsõ uh-ra, hogy mi a helyzet. Egyébként a folyásom ami volt is most teljesen eltûnt :D Szóval errõl nem tudok nyilatkozni. Egyébként mindig függ az együttlét idõpontjától. Együttlét +10-14 nap a beágyazódás végéig, aztán változó, hogy kinek mennyire gyorsan termelõdik a hcg a szervezetében. Nekem az elsõ déli vizeletbõl, a második esti, a harmadik hajnali a 4. déli, sok ivás után :D De a reggeli vizelet tartalmazza koncentráltabban. Csak azért teljen el 6 óra alvás elõtte, ivás és minden nélkül akkor az igazi.

Ha elmarad az orgazmusom, fájhat attól a hasam? Úgy szoktam görcsölni, mint menstruációkor. Ez normális?

Legjobb válasz: Barátnõmnél ez rendszeresen elõfordult régebben, többször volt már nõgyógyászatnál és ultrahangon is, de nem találtak semmit.

Barátnõmnél ez rendszeresen elõfordult régebben, többször volt már nõgyógyászatnál és ultrahangon is, de nem találtak semmit.
Hatarozott igen. Egyszer egy haverommal errol beszeltunk. De az igazsagot a lanyok tudjak...
A kérdező hozzászólása: Hát azért ez megnyugtató, hogy nem csak nekem van ilyen, hanem más lányoknak is. A nõgyógyász nálam sem talált semmit. De akkor mitõl lehet? A férfiaknak is van ilyen?
Pont ellenkezoleg. Ha bazi nagyot elvezek. Vagy tobbszor egymas utan, akkor ugynevezett "alhasi" fajdalmam van 15-20 percig. (Haverokkal neveztuk el "alhasi"-nak.)
Igen, fájhat bizony. Felspanolódtál és nem tudtál ellazulni (orgazmus), hogyne fájna.

Ha a hő leesik 3.4-re, de a menstruáció elmarad, és a hő is felugrik 37.1, 37.3-ra, akkor biztos a terhesség?

4 napja késik, és reggeli (majdnem egész napos) rosszulléteim is vannak, el?tej szer? is szivárgott... A teszt negatív, ugye lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szóval akkor újra... Ha a hõ leesik 36.4-re a (nem) várt menstruáció elõtti napon, de a menstruáció elmarad, és a hõ is felugrik 37 fölé, akkor biztos a terhesség?

A kérdező hozzászólása: Szóval akkor újra... Ha a hõ leesik 36.4-re a (nem) várt menstruáció elõtti napon, de a menstruáció elmarad, és a hõ is felugrik 37 fölé, akkor biztos a terhesség?
A kérdező hozzászólása: Csak azért írok, mert kíváncsiak voltatok. Voltam dokinál, van baba:) Köszi mindenkinek a drukkot
nem tudom, de kiváncsi lennék majd rá, hogy végül mi is lett.
Kedves Válaszolók! Ne mondjuk azt, hogy kismama, mikor nem tudhatjuk biztosra! nagyon rossz, ha aztán meg csalódik... a hõ másmiatt is megemelkedhet, ha tünetet meg sokszor csak beképzeljük, produkáljuk. bocsánat, hogy ezt írom. persze drukkolok!
sajna szerintem nem vagy terhes. ki kelettvolna hogy mutassa a teszt
én a negatív tapasztalatomat írom le. Nekem 6 napot késett, és nekem is magas volt a hõm, és egy rakás más tünet is meg volt, de sajna a 6. napon meg is jött nagyon erõs görcsölés közepette. Tehát ne éld bele magadat.
Nagyon ajánlom a CLEARBLUE tesztet(1500-2000Ft)!!Egy nemrégi felmérés szerint a legérzékenyebb teszt!! De ettöl függetlenül menj el dokihoz, mert az egyik kollegám feleégének még 6 hetesen is - volt az összes tesztje, januárban volt 1 éves a kisfiuk:)
Gravii HCG, Gabriel, Easy Perganent, ezek mind 20-as érzékenységûek. Vagy a Qupido, ami 10-es de kevés helyen lehet kapni. A Coraxra is azt mondják érzékenyebb a többinél. Simán lehetsz babás sezrintem. Sõt szereintem az is vagy, ha ezek a tünetek. Szóval nézz holnap egy újabb tesztet!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem, One Minute-val (25ml-nél jelez pozitívat). Amúgy az elsõ babánál 6. héten lett pozitív. Ugye attól lehet baba, hogy még nem mutatja? És melyik érzékenyebb még ennél is? köszi
Hát eléggé gyanús vagy, szint majdnem biztos hogy terhes vagy! Figyu ma teszteltél? Mennyit maradt el a mensid? Vegyél még egy tesztet egy érzékenyebbet és nézd meg reggel.
szívbõl gratulálok!

Ha a szüzesség elvesztésekor nagyon véreztem. Valószinű hogy késik vagy elmarad az ehavi menstruációm?

Legjobb válasz: ezért nem. ha késik vagy elmarad, akkor fennáll a gyanú, h terhes lehetsz. védekeztetek?

ezért nem. ha késik vagy elmarad, akkor fennáll a gyanú, h terhes lehetsz. védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Igen, védekeztünk.
Nem, a kettõ semmilyen kapcsolatban nincs, mármint a vérzés. Viszont nagyon sok lány, köztük én is tapasztaltam, hogy a védekezés ellenére abban a hónapban elég sokat késett. Sõt, ez nekem még akkor is bekövetkezett, amikor egy új kapcsolat elején elõször feküdtünk le. Vélhetõen kizárólag lelki oka van. - Ha a terhesség tuti nem lehet.
A két vérzésnek teljesen más forrása van. (Az egyik ugye a méhen belül, a megduzzadt nyálkahártya leválása, a másik meg a szûzhártya felszakadása.) A lényeget meg Palm leírta.
http://media.hazipatika.com/cikkek/main/56/2656//2656_1.jpg a menstruációs vér a petefészekbõl jön, a szûzhártya meg a hüvelyben van, ha jól tudom
A menstruációs vér nem a petefészekbõl, jön hanem a méhnyálkahártya lelökõdése okozza. A szûzhártya pedig a hüvelyben van, mindenkinek másféle "mintázatú", valakinek szinte nincs is...
A kérdező hozzászólása: Már minden oké... Köszönöm! :D

Ha tabit szedek, akkor is elmarad terhesség esetén a menstruáció?

Legjobb válasz: Igen, elmarad. Nagyon ritkán fordul elõ, hogy ilyenkor megjön a menzesz.

Igen, elmarad. Nagyon ritkán fordul elõ, hogy ilyenkor megjön a menzesz.
sok esetben még akkor sem marad el ha nincs fogamzásgátló, több ismerõsöm is a terhesség félidejéig vérzett, hát még akkor ha fogamzásgátlót szedsz, aminek az elvonásától kényszeres vérzés következik be. nah a menzesz elmaradásában nem lehet bezni, bármi más jelben igen, de ebben nem.
ha fogamzasgatlot szedsz, akkor nincs is mensziszed, csupan megvonasos verzes.
Tablettaszedésnél nem menstruáció van, hanem megvonásos vérzés. A megvonásos vérzés többnyire nem marad el, ha teherbe esel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!