Találatok a következő kifejezésre: Ha elmúltam de még diák (4 db)

Hűséggel vehetek telefont T-mobile-ba, ha elmúltam 18, de még diák vagyok?

Vagy csak szül? nevére,akinek van munkahelye,közüzemi számlája,stb... ?!

Legjobb válasz: Vehetsz, ha felsõoktatásba vagy, akkor vegyél Like-ot.

Vehetsz, ha felsõoktatásba vagy, akkor vegyél Like-ot.
A kérdező hozzászólása: Még, csak most jön az érettségi! (:
A hitelképességed fogják megvizsgálni, azonban mivel diák vagy, stabil jövedelemmel nem rendelkezel, így "kauciót" fognak kérni. (Ált. 10.000, - Ft-ot, amit 3 hónap múlva 100%-ig leforgalmazhatsz.)
A kérdező hozzászólása: milyen hitel?:DDD
Fizetõképességedet.. Azt nézik meg, hogy kockázatos neked elõfizetést adni, vagy sem. Mivel nincs jövedelmed, az leszel, ezért fognak magas kauciót kérni.

Ha elmúltam 18, de még diák vagyok, szóval nincs önálló keresetem, vásárolhatok-e autót?

Legjobb válasz: Hogyne. Magyarországon minden döntésképes felnõtt ember vásárolhat bármit, hiszen aláírási joggal rendelkezik. Ennél fogva nyugodtan keresgesd álmaid kocsiját!

Hogyne. Magyarországon minden döntésképes felnõtt ember vásárolhat bármit, hiszen aláírási joggal rendelkezik. Ennél fogva nyugodtan keresgesd álmaid kocsiját!
Persze, de még 18 alatt is vehetsz, ezt már kevesebben tudják, 14 éves életkort betöltve, szülõi/gondviselõi engedéllyel még a nevedre is írathatod. Nekem is 17 évesen írták a nevemre a motorom, amikor letettem a jogsit A1-re anyám engedélyével.
Persze! Kézpénzért! A hitelt felejsd el!
Rendelkezel jogosítvánnyal, mert azt nem írtad.De ha még nem rendelkezel jogsival akkor kezesre van szükséged.Keresetre meg szükség van, mert kezdõ részletre van szükség.De ha hitelben gondolkozól akkor is van szükség munkahelyre.Próbálj olyat keresni ahova kezes kell és talán megúszod azt, hogy ne kérjenek tõled keresetit.
Ha van pénzed...

Nemzetközi diákigazolványt megéri kiállítatni, ha még diák vagyok, de már elmúltam 26? kinek mi a tapasztalata?

Legjobb válasz: Az akkor éri csak meg ha sokat utazol külföldre. Pl:. én évi 2-3 alaklommal megyek ki. Olyankor kapok különbözõ kedvezményeket olyan helyeken is ahol magyar diákot nem fogadnak el.

Az akkor éri csak meg ha sokat utazol külföldre. Pl:. én évi 2-3 alaklommal megyek ki. Olyankor kapok különbözõ kedvezményeket olyan helyeken is ahol magyar diákot nem fogadnak el.
Én Párizsban vettem hasznát, mivel azzal lehetett kapni 3 euróért 3 fogásos nagyon jó kaját, míg anélkül az utcán 20 euró egy hamburger is. Amúgy múzeumokba is ad kedvezményt, de sajnos a korod miatt a legtöbb helyen már fizetni kell, bárhol az EU-ban.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!