Találatok a következő kifejezésre: Ha elmúlt hónapos a babám, (4 db)

Ha elmúlt 3 hónapos a babám, biztos nem lesz baja a tengervizes orrspraytől? Nem kellemetlen neki?

Legjobb válasz: Szia! Kellemetlenebb, ha nem kap levegõt. Nem lesz tõle semmi baja, csak víz és só. Nyugi! Rosszabbul néz ki, mint amilyen :)

Szia! Kellemetlenebb, ha nem kap levegõt. Nem lesz tõle semmi baja, csak víz és só. Nyugi! Rosszabbul néz ki, mint amilyen :)
Szia! 15 napos kortól lehet használni. Próbáld ki magadon. Én használom minden náthánál a gyerekeknek is, meg magamnak is. Azt a tized-másodpercnyi kellemetlenséget megéri. Hamarabb gyógyulnak, szépen kimossa az orrukat, és legalább kapnak levegõt, nyugodtabban alszanak. Használd nyugodtan! Boldog babázást! :o)
Szia.Mi is elõszeretettel használjuk.Mielõtt kiszívom az orrát azért hogy felpuhítsa a cuccot, utána meg mert rettentõ rossz mkor kiszárad az orrnyálkahártya.A kislányom 2 éves és úgy megszokta hogy mikor náthás saját maga fújja be ezt is , és a nasivint is.Nem ártasz vele.(A nasivint ne használj még)
Már korábban is használhatod, semmi baja nem lesz tõle, hiszen csak sós víz. Nem is zavarja, legalább is az enyém nem sír, csak meglepetten néz olyankor rám. Amúgy én is használom magamnak is.
Ok:) Köszi lányok!
Semmi baja nem lesz tõle. Vannak babák, akik jobban viselik, vannak, akik rosszabbul. A szórófej is különbözhet. Én a Freenoslara szoktam rá, mert gazdaságos a kiszerelése.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de már 27 hónapos:)

11 hónapos babám az elmult 3 hétben csak velünk hajlandó aludni. Hogy szoktassan le erről? üvölt ha meglátja hogy a kiságyba akarom rakni

Legjobb válasz: Az én fiam is 11 hónapos és õ a kiságyban alszik, de úgy, hogy a mi szobánkban altatom el a hordozóban és ugy viszem át ha már alszik és berakom szépen a kiságyba! Fel sem kel! Ha esetleg éjszaka felsír átmegyek hozzá iszik egy kis teát és már vissza is alszik! Az a lényeg hogy ne vedd ki a kiságyból éjszaka ha teát adsz neki. Sok sikert

Az én fiam is 11 hónapos és õ a kiságyban alszik, de úgy, hogy a mi szobánkban altatom el a hordozóban és ugy viszem át ha már alszik és berakom szépen a kiságyba! Fel sem kel! Ha esetleg éjszaka felsír átmegyek hozzá iszik egy kis teát és már vissza is alszik! Az a lényeg hogy ne vedd ki a kiságyból éjszaka ha teát adsz neki. Sok sikert

Ha már egyszer elmúlt a hasfájásos időszak 2, 5 hónapos korban, akkor mitől puffad megint 4 hós babám?

Ugyanazt a tápszert használjuk, nem eszik túl sokat. 5x150 ml-t eszik. Van valami jól bevált szer puffadás ellen? Infacolt, Gripe Water-t, köményteát próbáltuk korábban, azok nem használtak.

Legjobb válasz: espumisan ! ezt kismamák és babák is szedhetik. jobbulást.

espumisan ! ezt kismamák és babák is szedhetik. jobbulást.
puffadásra: espumisan - hasfájásra: biogaia


11 hónapos babámnak a jobb csípőjénél kipirosodott egy jó kis foltban. Lehet ez a pelenkától? Születése óta egy fajta pelenkát használunk. Mivel kezeljem? Ha pelenkát váltunk elmúlik?

Legjobb válasz: Milyen az a folt? Száraz! Mert lehet kezdõdõ ekcéma is! Nálunk is van ott is folt! De a lábán meg az arcán is!Elõször én is azt hittem hogy a pelenka okozza!

Milyen az a folt? Száraz! Mert lehet kezdõdõ ekcéma is! Nálunk is van ott is folt! De a lábán meg az arcán is!Elõször én is azt hittem hogy a pelenka okozza!
Akár az is... próbáljátok ki a bugyipelenkát amit nem tépõzárazni kell hanem csak ráhúzni mint egy bugyit. a huggies little walkers- isteni azt ajánlom v. más márka hasonló termékét. egy nap alatt elmúlik...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni a bugyipelust is.
Csak enyhén szokott kipirosodni. Én azt vettem észre hogy fõleg akkor fordul elõ ha a sima tépõzáras pelus van rajta és sokat mozog. Ezért van belebújos ún. totyogó pelus is akkor azt adom rá. nem cserélnék emiatt pelenkát csak a piros foltot bekenem popsikenõccsel és a leirt módon tartok itthon a másik pelusból is.
A kérdező hozzászólása: Nem száraz, csak piros. Kb akkora mint a kis tenyere. Rajta is tépõzáras pelenka van, és nagyon sokat mozog. Sudocrem jó rá?
Szerintem tuti a pelus dörzsölte ki!Nálunk a liberó vált be, mert annak olyan jó puha a tépõzárnál is!De volt itthon huggies is és amióta ugye mocorog az kidörzsöli és olyan piros folt lesz mint nálatok!Én is sudocremmel szoktam kenni, estére el is tûnik!Nálunk a huggies azért nem vált be mert elég dagi még a combink, és a durva rész ér hozzá!lehet a babádnak is alakultak a méretei most, és azért dörzsöli ki a pelus! Jobbulást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!