Találatok a következő kifejezésre: Ha elmúlik a (757 db)

Ha elmúlik a rózsaszín köd, ha elmúlik az újdonság varázsa, (és meglátja a hibáimat), akkor már nem fog úgy, olyan rajongással szeretni, mint elejében?

Tudjátok azt a bizsergő érzést, amikor meglátjátok a másikat.. Szeretném ha ez az érzés sose múlna el, lehetséges ez egyáltalán? Vannak ismerőseim, akiken látom, hogy ugyanolyan szerelmesek, mit amikor egymásba szerettek, pedig azóta több évtized is eltelt..

Legjobb válasz: Elmulik hidd el. Azt a bizsergést már nem érzed de ez annál már sokkal tobb. Kérdezd meg az ismeroseid is de nállunk is az van h ugyan annyira szeretjuk egymást mint az elején de a bizsergés már nincs mikor meglátjuk egymást. Ez tok normális

Elmulik hidd el. Azt a bizsergést már nem érzed de ez annál már sokkal tobb. Kérdezd meg az ismeroseid is de nállunk is az van h ugyan annyira szeretjuk egymást mint az elején de a bizsergés már nincs mikor meglátjuk egymást. Ez tok normális
Am meg ha tényleg szeret akkor a hibáiddal egyutt is ugyan úgy szeretni fog
Én 5 éve vagyok együtt a párommal, és még mindig nem múlt el. A szerelem az egy telis tele van kémiával, és a kutatók azt állapitották meg, hogy az az eufólikus - droghoz hasonlitó állapot kb 8- 15hóig tart, aztán átveszi más érzés az irányitást. Aki a változatosságot kedveli inkább, az felhagy a ragaszkodással és keres új prédát!
Valószínûleg a hibáidat már nagyrészt ismeri, szóval nincs mitõl tartanod :) Egyébként hány évesek vagytok?
Ha emberileg is szeret téged a párod, és képes a hibáiddal együtt elfogadni és nem az a típus, aki virágról-virágra száll, amint múlik a lángolás, akkor veled marad. De hát ugye semmi sem biztos...

Folyik az orrom és gyakran vérzik, ha elmúlik a náthám az orrvérzés is elmúlik?

Legjobb válasz: C vitamin! Mindkét problémádra jó!

C vitamin! Mindkét problémádra jó!
Fú nekem annyira vérzett, hogy be kellett menni a kórházba az ügyeletre, mert nem állt el. Gondoltam majd kiégeti, aztán el lesz felejtve végre. Erre feldugott egy k*rva nagy tampont és adott egy gyógyszert... A tampon miatt egész este nem tudtam aludni, de a gyógyszer hatására teljesen elmúlt a vérzés. Rutascorbin-t vény nélkül kaphatsz a gyógyszertárba (legutóbb még nem kellett vény hozzá). Szeded egy darabig, fél dobozig elég és az megerõsíti az érfalat, ami miatt nem fog elpattanni a hajszálér benne.

Mikor lép fel megszokás egy kapcsolatban és mikor van az ha elmúlik a szerelem?

A barátommal 3,5 éve vagyunk együtt. A szerelem átalakult szeretetté, ezt meg is beszéltük már, szerinte ez normális. Tudom ezt magamban kellene rendben raknom, de néha úgy érzem h az agyamra megy és már unok vele lenni. Már nem szeretgetjük egymást mint régen, a csókok is elmaradnak, a nemi életünkr?l nem is beszélve. 20 éves vagyok és úgy érzem hogy ebben a korban még nem kellene kih?lt szerelemnek lennie, és a szexnek is érdekesnek, izgatónak kellene lennie. A napunk úgy zajlik, hogy ? reggel elmegy melózni, én iskolába és este hazaér, lefürdik, olvas, vagy gépezik és aztán alszunk. nagyon keveset beszélgetünk és nagyon ritkán megyünk el valahova.

Legjobb válasz: Szia! Mi 2,5 éve vagyunk együtt,igaz az iskola miatt csak a hétvégét töltjük együtt.Nálunk is átalakult a szerelem mély szeretetté, ezt meg is beszéltük.Szerintem akkor vagy az igazival,ha már elmúlt a rózsaszín köd, látod a hibáit is és azok ellenére mély szeretetet érzel iránta.Tehát már a reális énjét látod,mégis õt választod és ez ugye kölcsönös.Tehát nem elmúlik a szerelem ,hanem átalakul.Mi sem szeretkezünk már annyit mint az elején,nincsenek azok a nagy bújások meg több órás nagy beszélgetések.Ismerem, tudom mire vágyik,mi esne neki jól, és mert szeretem ez meg is teszem, és tudom ,hogy ezt õ is megteszi irányomban,mert ismer,"megszokott",szóval ez nem is olyan rossz dolog:)Az elején azért bizseregtünk és kívántuk annyira a másikat mert az izgalom is benne volt,hogy új és ismeretlen,idõvel ezek az érzések tûnnek el és a mély szeretet marad helyette.Én is szoktam úgy érezni ,hogy mi lenne ,ha nem lenne velem, és ilyenkor mindig történik valami: hallok egy párról vagy látok egy szitut és rájövök mekkora kincs az én párom és milyen remek ember és mennyi mindent köszönhetek neki és újra belé szeretek és megkívánom és nem tudnék betelni vele,ahogy aranyosan rám néz vagy magához ölel és simogat, újra érzem a kis szikrákat,igaz nem a gyomromban lévõ pillangók teszik ezt a hatást,hanem a biztonság,hogy tudom õ az enyém én pedig az övé. 21 l

Szia! Mi 2, 5 éve vagyunk együtt, igaz az iskola miatt csak a hétvégét töltjük együtt.Nálunk is átalakult a szerelem mély szeretetté, ezt meg is beszéltük.Szerintem akkor vagy az igazival, ha már elmúlt a rózsaszín köd, látod a hibáit is és azok ellenére mély szeretetet érzel iránta.Tehát már a reális énjét látod, mégis õt választod és ez ugye kölcsönös.Tehát nem elmúlik a szerelem , hanem átalakul.Mi sem szeretkezünk már annyit mint az elején, nincsenek azok a nagy bújások meg több órás nagy beszélgetések.Ismerem, tudom mire vágyik, mi esne neki jól, és mert szeretem ez meg is teszem, és tudom , hogy ezt õ is megteszi irányomban, mert ismer, "megszokott", szóval ez nem is olyan rossz dolog:) Az elején azért bizseregtünk és kívántuk annyira a másikat mert az izgalom is benne volt, hogy új és ismeretlen, idõvel ezek az érzések tûnnek el és a mély szeretet marad helyette.Én is szoktam úgy érezni , hogy mi lenne , ha nem lenne velem, és ilyenkor mindig történik valami: hallok egy párról vagy látok egy szitut és rájövök mekkora kincs az én párom és milyen remek ember és mennyi mindent köszönhetek neki és újra belé szeretek és megkívánom és nem tudnék betelni vele, ahogy aranyosan rám néz vagy magához ölel és simogat, újra érzem a kis szikrákat, igaz nem a gyomromban lévõ pillangók teszik ezt a hatást, hanem a biztonság, hogy tudom õ az enyém én pedig az övé. 21 l
18:23 -as vagyok még annyit hozzátennék, ha te nem érzed , hogy kölcsönös lenne a dolog (nem készít neked reggelit, nem segít be semmibe, hanem csak elvárásai vannak)akkor õ megszokásból van veled, ha szeretne , akkor figyelne rád és tenne a boldogságodért, ha csak annyival is , hogy elmosogat.Szerintem a párod elkényelmesedhetett, neki ez teljesen jó, miniden vágya teljesül, fõznek rá és az ágyban sincs egyedül.Mond el neki, hogy tegyen értetek, mert kettõn áll a vásár.
Így kívülrõl könnyû mondani, de : FUTÁS! Szerintem csak egy házvezetõnõ kell a kedves párodnak, ez a szerep pedig egy húszévesnek nem túl nyerõ! Kívánom, hogy találd meg az igazi, izgi párodat, akinél csak 50 évesen vár rád hasonló szerep. Vagy akkor se... :)
Szerintem próbáld meg megbeszélni vele a dolgokat! nem hiába vagytok együtt ennyi ideje... Ha tényleg szeret téged és veled akar lenni képes lesz a kompromisszumra!!
Én három évet hallottam, de úgy képzeltem, hogy kb. 10 év házasság után normális.
Tudományosan bizonyított tény, hogy egy átlag ember élete során 7-8 évig lehet szerelmes.
Az még rendben van, hogy nem tombolnak a hormonok, de ettõl még nem kellene unnod õt.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigieket!
Szerintem most kell abbahagyni, mert ez csak rosszabb lesz!! Hidd el tudom mit beszélek már én is megjártam a hadak útját! Én is ezekkel és hasonló problémákkal szembesültem.Egyszer aztán betelt a pohár és kiborítottam! Ma már nem bánom, minden amit elképzeltem álomba illõ és még néha magam sem hiszem el.Minden ami eddig ellaposodott az a helyére került és azóta is izzik!!!! Hát mondom neked, lépj ki ebbõl a rabságból és légy szabad!
Velem pont ugyan ilyen a helyzet, annyiban más, hogy számítógépezés helyett az én párom tv-t néz, és 6 éve vagyunk együtt. Azt tudom tanácsolni, hogy, ha úgy érzed, lépj le mielõbb, mert ahogy tellik az idõ, csak jobban fogod bánni, ha nem tetted. Jobban fogod sajnálni, és akkor pláne nem fogod elhagyni. Én pont ezen gondolkodtam vmelyik nap. Lehet hamarabb kellet volna lépni. 22/L

Milyen érzés ha elmulik a szerelem?

Mihez hasonlítható? Fájdalom, csalódás?

Legjobb válasz: Ha csak simán elmúlik, az semmilyen. Egyszerûen észreveszed, hogy már nem dobban meg a szíved, ha ránézel a másikra.

Ha csak simán elmúlik, az semmilyen. Egyszerûen észreveszed, hogy már nem dobban meg a szíved, ha ránézel a másikra.
igazából én szenvedek tõle. Exemmel fél éve szakítottunk, mert hûtlen volt. Azóta már találkoztunk többször is, és megbeszéltük, hogy nekünk amúgy se lett volna esélyünk a folytatásra. De engem ez egyfajta fájdalommal tölt el. Sokáig reménykedtem, hogy újra együtt lehetünk, és most kezdtem el gyógyulni. Talán azért, mert valahol ragaszkodom még hozzá, és a lelkem egy része nem akarja elengedni. De az eszem tudja, hogy nekem csak jobb lenne, de mégis nagyon nehezen megy. Elsõ barátom volt. 24/n
Jaaa, hogy ti még együtt vagytok! Az más. Olyan helyzetbe még nem voltam. Egyet tudok mondani: tiszteld a párodat annyira, hogy a háta mögött nem csinálsz butaságot, és ha eljön az idõ, akkor elmondod neki az érzéseidet.
A kérdező hozzászólása: Én most úgy vagyok, hogy nem tudom mit érzek. Viszont valami nagyon fáj.
A kérdező hozzászólása: Én bizonytalan vagyok, nem tudom mit érzek, nem tudom mi lenne a jobb. Szakítani vagy sem. Kivagyok.
én már nem vagyok olyan lángoló szerelemmel szerelmes a páromba, 3 éve élünk együtt, de talán sokkal jobban szeretem mint az elején, hiszen akkor még alig ismertem :) az a szívdobogtatós szerelem hamar elmúlik de nem jelenti azt hogy a kapcsolatnak vége vagy rosszabb lenne.
gondolom ha fáj valami egy szakítás után akkor te szeretted és szereted õt...ha meg ne fáj a szakítás akkor meg már nem is szereted..ha meg kicsit fáj is de nem egy nagy hátrány a szakítás akkor várj még és próbáljátok megbeszélni:)

Ha elmúlt a mellfájdalom, már biztos nincs baba?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem. Nekem mind a kettõnél olyan 8-9 héten elmúlt minden tünetem.

Egyáltalán nem. Nekem mind a kettõnél olyan 8-9 héten elmúlt minden tünetem.
Egy idõ után az elmúlik!Az elején nagyo fájt mikor terhes lettem azt a végefele megint.

Ha elmúlik a hasfájás, elmúlik az egész napos nyűgösség is?

Legjobb válasz: Igen,lényegesen jobb lesz a helyzet!

Igen, lényegesen jobb lesz a helyzet!
Nem biztos, mert nem biztos, hogy a hasfájás miatt nyûgös. A miénkkel 2 hót végigszenvedtünk(mondtam a háziorvosnak a tejallergiát, mert apuka is az, de nem vett komolyan), mire elmentünk magánba egy gyerekgyógyász-gasztoenterológushoz. Õ egybõl a tejallergiát mondta, mikor megvizsgálta.
A kérdező hozzászólása: Már annyira el vagyok keseredve, folyton nyûgös, semmi nem köti le, csak nyafog, ritkán van jó kedve. Nem tudom mit csináljak. Mikor sír én is vele sírok sokszor. Imádom a kisfiamat, de belefáradok lassan ebbe a tehetetlenségbe, nem tudom miért ilyen, mi az oka. Nem marad el 5 perctõl tovább sem a játszószõnyegen, sem a hordozóban, sem a babakocsiban. Nem tudom mit próbáljak már meg. Köszi a válaszokat.
ismerõs a szitu, ha elmúlik a hasfájás hidd el jobb lesz, és akkor már több dolog le fogja kötni, nem kell állandóan mellette lenned, nálnk kb. 4 hónapos koráig tartott, nagyon fárasztó volt, babycalm cseppet adtam neki, azzal az éjszakák legalább nyugisabbak voltak
Mennyi idõs a baba? Széklete rendben? Minden nap kakil?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kedden megyünk kivizsgálásra, kértünk idõpontot, remélem sikerül kideríteni a nyûgösség okát. Amúgy 3 hónapos a kisfiam és a széklete rendben van, naponta 2-3-szor kakil. Lehet egyébként azért is sírós és nyûgös mert nem jó neki a tápszer? Milumil HA Start Optima- ezt kapja.
2-s vagyok. Mi i ezt ettük elõször, aztán kaptunk tejmenteset. Milumil Pregomil.
A kérdező hozzászólása: A tejallergiának milyen tünetei vannak azon kívül hogy nyûgös a baba?

Az normális ha elmúlt a hányingerem egyik pillanatról a másikra? 7 hetes vagyok, nagyon félek, mert már volt egy terhességem, de az sajnos nem volt sikeres!

Legjobb válasz: Az még nem jelent bajt, ha elmúlik a hányiger. Elõfordulhat, hogy pár nap múlva visszatér, de az is, hogy nem fogsz émelyegni, nem mindenkinek van hányingere. Ne aggódj!

Az még nem jelent bajt, ha elmúlik a hányiger. Elõfordulhat, hogy pár nap múlva visszatér, de az is, hogy nem fogsz émelyegni, nem mindenkinek van hányingere. Ne aggódj!
Én is 7 hetes vagyok, múlt héten 3 napra teljesen elmúlt a hányingem, tegnap óta ismét örvendeztet. :) Ne aggódj, nyugi, minden rendben lesz! Boldog babavárást!
ha elmúlt a hányingered: örülj neki!!! nem azon múlik a terhesség, sõt, anélkül sokkal kellemesebb. :)

Ha elmulik a szerelem attol még hosszú tavon müködhet egy kapcsolat? Vagy ennélkül sose lesz már jò?

A parommal 5 eve vagUnk egyutt õ már 29 én 22 tavkapcsolatnak indult de sikerult felkoltoznie pestre,életem legszebb idõszaka volt..kb 1 éve bevalott nagy kínok áràn hogy neki elmult a szerelem irantam de õ nagyon szeret es velem akar lenni azota mar egyszer szünet is tartottunk de õ más lett érezni hogy elmult a szerelem nàla...en ugyanigy szeretem õt mint az elsõ nap de mindig ott lyukadunk ki hogy keveset ad en meg 100% probalok mindent megtenni értünk nekem õ az igazi ugy erzem..de nem tudom lehet keves ha csak szeretjuk egyast de elobb utobb mindenkinel elmulik.nem ? lehet egy olyan dologhoz ragaszkodom ami mar nem lesz sose jo?

Legjobb válasz: a szerelem mindig elmúlik. fõleg hogy a csávó már ilyen öreg hozzád képest. nem fog ez már változni, v elfogadod v dobod.

a szerelem mindig elmúlik. fõleg hogy a csávó már ilyen öreg hozzád képest. nem fog ez már változni, v elfogadod v dobod.
A kezdeti rózsaszín köd a hormonok tombolásától van, elmúlik. Mindig, minden kapcsolatban. A párkapcsolatokhoz fel kell nõni, azért bizony dolgozni kell (mindkét félnek), és nem csak a másiktól várni, hogy jó legyen. Az is fontos, hogy tisztában legyünk vele, mi a jó másiknak, és nem azt adni, amit mi gondolunk, amire mi vágyunk (mert lehet, hogy a másik másra vágyik). Ehhez kell az önismeret és a kommunikációs készség. Ha ezek hiányoznak, akkor a kapcsolat kiüresedik, megszokássá válik. Ha õ semmit nem tesz a kapcsolatért, akkor soha nem lesz jó, nem érett még meg rá (van, aki egész életében nem érik meg rá).
Én azt vallom, hogy valami szerelem kell egy kapcsolatba valamikor, mert ha el is múlik, vissza lehet rá gondolni, és még elõ is jöhet késõbb újult erõvel. Ezzel tehát jók vagytok. A szeretet pedig döntés kérdése is, annyiban, hogy mit adok a másiknak, hogyan bánok vele, stb. Több lehetõség van: vagy szeret, és csak ennyit tud adni neked, vagy nem szeret, és kényszerûségbõl csak ennyire képes, hogy vele maradj. Az is lehet, hogy nem a te szeretetnyelveden "szól" hozzád, ezért neked úgy tûnik, mintha nem szeretne már, pedig de. Ehhez olvassátok el Gary Chapman idevágó könyvét!
"Az is lehet, hogy nem a te szeretetnyelveden "szól" hozzád, ezért neked úgy tûnik, mintha nem szeretne már, pedig de. Ehhez olvassátok el Gary Chapman idevágó könyvét!" Igen, de annak pont az a lényege, hogy meg kell tanulni a MÁSIK szeretetnyelvén kommunikálni. Mert sokan - kényelmesen - úgy értelmezik, hogy a másik félnek kellene érteni, ha én a saját szeretetnyelvemen kommunikálok. Pedig nem!
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm...most még együtt vagyunk..

Ha "elmúlt" a rózsaszín köd, de szeretem, az miért van? 17L

Fél éve vagyok együtt a barátommal. Nagyon szeretem, nem tudnék nélküle élni, de nem vakít el teljesen. Persze még mindig megvan, hogy kiugrik a helyéről a szívem, ha találkozunk, de mégis máshogy mint az elején. Lehet azért van, mert mostanában sokat veszekedtünk? Ez ugye nem lesz baj később? Nem szeretném elveszíteni, mindennél fontosabb:/

Legjobb válasz: Elmúlt a kezdeti izgalom, ez mindenhol így megy, max csak az idõtartam változik. Szereted, nem tudnál nélküle élni, ez a lényeg.

Elmúlt a kezdeti izgalom, ez mindenhol így megy, max csak az idõtartam változik. Szereted, nem tudnál nélküle élni, ez a lényeg.
Ezt sok mindennek betudhatod, akár annak is, hogy megszoktad, hogy van. Jó dolog, ha szereted, és még szeresd is jó sokáig, amíg csak teheted, és persze amíg õ viszont szeret. Ne aggódj a viták miatt sem, azok minden kapcsolatban jelen vannak, inkább csak az a lényeg, hogy ne veszekedjetek. Örülj neki, hogy szereted, és hogy nem tudsz nélküle élni. Élvezd az életet ;) (amit rózsaszín köd nélkül is lehet)
Én csak 1 év után kezdtem azt érezni, amit te írsz, hogy már nem kapkodok levegõ után, ha randizunk, de a szerelmem egyre erõsödött, mélyült iránta, ahogy telt az idõ.
ez természetes, már hozzászoktál, és azért múlt el a rózsaszín köd. mindenkinél így van... vagy nem?
Nélam is így van. Én egy kicsit tovább bírtam, kb. 1 évig, de elõbb-utóbb mindenkinél átalakul szeretetté a szerelem. :)
Pontosan így van, ahogy az elsõ válaszadó írta.
a szerelem elmúlik egy idõ után. de azért nem fél év múlva...
Ezt nem lehet idohoz kotni, nekem is az elozo kapcsolatomban ereztem 2 honap utan hogy elmult a rozsaszin kod ehhez kepest 5 evig voltunk egyutt, s szinte minden percet elveztem. 27F

Nehéz, ha elmúlik a szerelem? (bővebben lent)

Úgy értem, ha elmúlik a szerelme a párom iránt, nehéz beletör?dni, hogy elmúlt? Sokat rágódok rajta? Vagy ha már nem szeretek valakit, akkor nem is érdekel különösebben, elfogadom, hogy elmúlt? Ha mindent megtennék érte, hogy megint rendbejöjjenek a dolgok, az azt jelenti, hogy még szeretem?

Legjobb válasz: Nem feltétlen baj ha azt érzed elmúlt a szerelem mondhatni ez egy természetes dolog, általában felváltja a kötõdés és a szeretet.Ha mindez megvan és az életed nem tudod mással elképzelni akkor ne elmélkedj a dolgon, éld az életed és legyél boldog.

Nem feltétlen baj ha azt érzed elmúlt a szerelem mondhatni ez egy természetes dolog, általában felváltja a kötõdés és a szeretet.Ha mindez megvan és az életed nem tudod mással elképzelni akkor ne elmélkedj a dolgon, éld az életed és legyél boldog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!