Találatok a következő kifejezésre: Ha elkezdtem a (270 db)

Most mit csináljak ha elkezdtem a fgyokurát de 5napig birtam? Nem akarok tovább igy élni, de dagadt se akarok lenni mármint a kezemröl fgyoni szeretnék mert ugye jön a nyár. :S Mitcsináljak ha nem eszem meghalok:S

Az a problémám: Hogy hajlamos vagyok nagyonis a hízásra nem vagy kövér,de van rajtam5kilo felesleg(hasamon és a felsö karomon ami nagyon zavar föleg nyáron).

Legjobb válasz: Ne éhezz, hanem egyél. Csak nem mindegy, hogy mit. Ha nem bírod a 90 naposat, legalább a reggeli gyümölcsöt próbáld betartani illetve néha tartsál víznapot. ha nincs elég kitartásod és akaraterõd, akkor úgyse fogsz fogyni. Keress egy pozitív példát, pl. járj fogyis fórumokra. Úgy vettem észre, hogy a környezetemben én vagyok a pozitív példa, 3-man is elkezdtek fogyózni, gondolom az én hatásomra. -8 kiló eddig.

Ne éhezz, hanem egyél. Csak nem mindegy, hogy mit. Ha nem bírod a 90 naposat, legalább a reggeli gyümölcsöt próbáld betartani illetve néha tartsál víznapot. ha nincs elég kitartásod és akaraterõd, akkor úgyse fogsz fogyni. Keress egy pozitív példát, pl. járj fogyis fórumokra. Úgy vettem észre, hogy a környezetemben én vagyok a pozitív példa, 3-man is elkezdtek fogyózni, gondolom az én hatásomra. -8 kiló eddig.
Pont a kritikus ponton álltál le! Csak az elsõ hét nehéz! Én is nehezen bírtam eleninte, de már 1 hónapja csinálom eredményesen! Abszolult nem éhezek, csak figyelek, hogy helyesen táplálkozzak!

Ha elkezdtem a középszintű informatikát, de nem megyek be szóbelire, akkor az elévül/érvénytelen?

Tehát pár ponttal lecsúsztam az 5-ösr?l és nem szeretnék így bemenni szóbelire,hanem a következ? évben újra szeretném próbálni. Ez lehetséges középszinten is, vagy csak az emelt szint? vizsgával lehet ezt megcsinálni, hogy nem mész be szóbelire és akkor érvénytelen a vizsgád?

Legjobb válasz: Szerintem jobb ha most letudod ha jól lefelelsz még lehet 5 ös, szerintem menjél be csináld meg és ennyi ha 4 es lesz nincs gond jövõre újrapróbálod és ha az 5 ös lesz akkor az kerül beírásra. Egyébként ha nem mész be akkor elégtelent kapsz de az érvényét veszti.

Szerintem jobb ha most letudod ha jól lefelelsz még lehet 5 ös, szerintem menjél be csináld meg és ennyi ha 4 es lesz nincs gond jövõre újrapróbálod és ha az 5 ös lesz akkor az kerül beírásra. Egyébként ha nem mész be akkor elégtelent kapsz de az érvényét veszti.

Ha elkezdtük a húsos ételt enni 6 hónapos babámmal, muszáj minden délbe azt adnom?

Mármint husis kajcsira gondolok.

Legjobb válasz: Nem. Nekünk doiknõnk azt mondat, hogy heti 4-5x elég neki hús,

Nem. Nekünk doiknõnk azt mondat, hogy heti 4-5x elég neki hús,
A védõnõd nem mondott errõl semmit? Mert igaz, hogy az én babám kb 8 hós korától kap húst, õ minden nap, mert ezt mondta a doki is és a védõnõ is. Lehet, hogy 6 hósnak még nem kell minden nap kapni, de ez attól is függ, hogy mikor kezdted hozzátáplálni, esetleg vérszegénység fennáll-e? De én a dokit vagy a védõnõt kérdezném meg.
Nem muszaj 6 honaposan minden nap adni husit a fozelekhez - vedonom szerint. Viszont, ha mar elkezdted a deli fozelekezest, akkor mar az maradjon, ne legyen ujra szopi vagy tapszer helyette.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)
ööö...9 hós...védõnõnk szerint heti 2-3 alkalom...akkor most? o_O


Ha elkezdtem a 2. -sodik fél évet az OKJ-s iskolába, akkor ha abban hagyom és akkor ki kell fieztni a tandijat?

vagy csak egyetemen van ez? állam állja a képzést OKJ-n, belekezdtem de otthagytam, akkor? ugy tudom elsö félévbe otthagyja valaki akkor nem kell fizetni.

Legjobb válasz: Ki kell fizetni én úgy tudom.

Ki kell fizetni én úgy tudom.
igen ingyenes..semmi összefüggés a kettõ között
nem
Szia! Hàt én ma vizsgàztam le forgalombol de ez volt a màsodik autosiskolàm. Az elsönél csinàltam a kreszt rutint meg még le is vezettem a forgalmi oràimat. Utàna vàltottam mert nem voltam megelégedve az iskolàval. Viszont fizetnem kellett érte adminisztràcios költséget hogy àtmentem. Meg én kedvezményes tanfolyamon voltam és a kedvezményt vissza kellett fizetni. A szerzödést nézd meg amit kaptàl az autosiskolàbol, az enyémre rà volt irva hogy lehet vàltani és hogy mit kell akkor csinàlni. Sok sikert a vizsgàdhoz! :)

Védett vagyok ha elkezdtem a második levelet?

Egy hónapja szedem a yasminelle-t, és megvolt az els? memszim. Eddig hármat vettem be a következ? levélb?l. Mikor leszek védett?

Legjobb válasz: Szerintem már védett vagy. Nem tudom mi van a beteg tájékoztatóban, de szerintem egy hónap után már biztos véd.

Szerintem már védett vagy. Nem tudom mi van a beteg tájékoztatóban, de szerintem egy hónap után már biztos véd.

Ha elkezdtem a darált sertéshúst főzni bolonyai spagettinek és elég erős jellegzetes sertéshús illata van, akkor romlott?

Nyersen nem éreztem, csak most, ahogy f?.

Legjobb válasz: Én pont ma csináltam tepsis bolognait!! És amikor párolom mindig érzem a hus szagát,ami büdös:(Nem tudom elviselni,be szoktam fogni az orrom,vagy messzebbrõl kevergetem!!Szal nem romlott

Én pont ma csináltam tepsis bolognait!! És amikor párolom mindig érzem a hus szagát, ami büdös:(Nem tudom elviselni, be szoktam fogni az orrom, vagy messzebbrõl kevergetem!!Szal nem romlott
A sertés húsnak van egy jellegzetes szaga fõzés közben.Biztos nem romlott!Tegyél bele fûszert akkor nem érezni.Vagy vörös hagymát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!!!!!
Nem romlott szerintem sem. Ki nem állhatom a szagát fõzés közben én sem. Szerencsére a végeredményen ez nem érzõdik:)

Ha elkezdtem a hozzátáplálást pár csepp almalével, akkor azt minden nap kell már folytatni igaz?

Minden nap csak 1x adjam neki, vagy lehet kétszer is, délel?tt-délután? Lehet hogy az almától aludt nyugtalanabbul éjszaka?

Legjobb válasz: Szia!Igen,célszerû ezentúl minden nap adni!Próbáld két etkezés között,de akár úgy is,ahogy te írtad. Hmmm,lehet,hogy a rosttartalma miatt bántotta a pocakját.Ha nagyon nem bírja,akkor várj,de általában hamar megszokják.

Szia!Igen, célszerû ezentúl minden nap adni!Próbáld két etkezés között, de akár úgy is, ahogy te írtad. Hmmm, lehet, hogy a rosttartalma miatt bántotta a pocakját.Ha nagyon nem bírja, akkor várj, de általában hamar megszokják.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor lehet hogy maradok annál, hogy tízórai elõtt nem sokkal kapja, és akkor majd lassan az a szopi kiváltódik.

Atterhetek az itatopoharra a folyadekpotlasnal, ha elkezdtuk a hozzataplalast?

sosem ivott cumisuvegbol, szerintetek jo otlet pl Aventes varazsitatora szoktatni a babamat vagy ti hogy oldjatok meg a folyadek potlasat?6 honapos mult

Legjobb válasz: Szia! Az én kisfiam az Avent-es Via pohárból iszik. Elfogyott belõle az anyatejcsi,én így használom fel. De én is vettem neki varázsitatót,még nem használtuk. 7 hónapos kisfiú anyukája

Szia! Az én kisfiam az Avent-es Via pohárból iszik. Elfogyott belõle az anyatejcsi, én így használom fel. De én is vettem neki varázsitatót, még nem használtuk. 7 hónapos kisfiú anyukája
Egyik fiam sem ivott cumisüvegbõl, meg itatópohárból. Rendes pohár sztem a legjobb. Most lesz 1 éves a kisebbik és gyönyörûen iszik, még elõke sem kell neki. :)
Nekem cumisuvegbol ivott.Kb 2 hete tertem at a varazsitatora.Megfogja magatol, es iszik belole.8 honapos.A cumisuveget mar csak az esti tapszerhez hasznaljuk.
Nálunk 6 hónapig csak szopizott, úgyhogy ahogy hozzátápláltam nem is tudott a cumisüvegbõl inni. Ezért vettem az itatót. De nem kell szerintem félni, mert nem szoknak hozzá, legalább is nálunk 1 évesen már bármibõl tud inni, sõt õ akar mindig sima pohárból.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!