Találatok a következő kifejezésre: Ha elkezdtem a (262 db)

Most mit csináljak ha elkezdtem a fgyokurát de 5napig birtam? Nem akarok tovább igy élni, de dagadt se akarok lenni mármint a kezemröl fgyoni szeretnék mert ugye jön a nyár. :S Mitcsináljak ha nem eszem meghalok:S

Az a problémám: Hogy hajlamos vagyok nagyonis a hízásra nem vagy kövér,de van rajtam5kilo felesleg(hasamon és a felsö karomon ami nagyon zavar föleg nyáron).

Legjobb válasz: Ne éhezz, hanem egyél. Csak nem mindegy, hogy mit. Ha nem bírod a 90 naposat, legalább a reggeli gyümölcsöt próbáld betartani illetve néha tartsál víznapot. ha nincs elég kitartásod és akaraterõd, akkor úgyse fogsz fogyni. Keress egy pozitív példát, pl. járj fogyis fórumokra. Úgy vettem észre, hogy a környezetemben én vagyok a pozitív példa, 3-man is elkezdtek fogyózni, gondolom az én hatásomra. -8 kiló eddig.

Ne éhezz, hanem egyél. Csak nem mindegy, hogy mit. Ha nem bírod a 90 naposat, legalább a reggeli gyümölcsöt próbáld betartani illetve néha tartsál víznapot. ha nincs elég kitartásod és akaraterõd, akkor úgyse fogsz fogyni. Keress egy pozitív példát, pl. járj fogyis fórumokra. Úgy vettem észre, hogy a környezetemben én vagyok a pozitív példa, 3-man is elkezdtek fogyózni, gondolom az én hatásomra. -8 kiló eddig.
Pont a kritikus ponton álltál le! Csak az elsõ hét nehéz! Én is nehezen bírtam eleninte, de már 1 hónapja csinálom eredményesen! Abszolult nem éhezek, csak figyelek, hogy helyesen táplálkozzak!

Ha elkezdtem a középszintű informatikát, de nem megyek be szóbelire, akkor az elévül/érvénytelen?

Tehát pár ponttal lecsúsztam az 5-ösr?l és nem szeretnék így bemenni szóbelire,hanem a következ? évben újra szeretném próbálni. Ez lehetséges középszinten is, vagy csak az emelt szint? vizsgával lehet ezt megcsinálni, hogy nem mész be szóbelire és akkor érvénytelen a vizsgád?

Legjobb válasz: Szerintem jobb ha most letudod ha jól lefelelsz még lehet 5 ös, szerintem menjél be csináld meg és ennyi ha 4 es lesz nincs gond jövõre újrapróbálod és ha az 5 ös lesz akkor az kerül beírásra. Egyébként ha nem mész be akkor elégtelent kapsz de az érvényét veszti.

Szerintem jobb ha most letudod ha jól lefelelsz még lehet 5 ös, szerintem menjél be csináld meg és ennyi ha 4 es lesz nincs gond jövõre újrapróbálod és ha az 5 ös lesz akkor az kerül beírásra. Egyébként ha nem mész be akkor elégtelent kapsz de az érvényét veszti.

Ha elkezdtük a húsos ételt enni 6 hónapos babámmal, muszáj minden délbe azt adnom?

Mármint husis kajcsira gondolok.

Legjobb válasz: Nem. Nekünk doiknõnk azt mondat, hogy heti 4-5x elég neki hús,

Nem. Nekünk doiknõnk azt mondat, hogy heti 4-5x elég neki hús,
A védõnõd nem mondott errõl semmit? Mert igaz, hogy az én babám kb 8 hós korától kap húst, õ minden nap, mert ezt mondta a doki is és a védõnõ is. Lehet, hogy 6 hósnak még nem kell minden nap kapni, de ez attól is függ, hogy mikor kezdted hozzátáplálni, esetleg vérszegénység fennáll-e? De én a dokit vagy a védõnõt kérdezném meg.
Nem muszaj 6 honaposan minden nap adni husit a fozelekhez - vedonom szerint. Viszont, ha mar elkezdted a deli fozelekezest, akkor mar az maradjon, ne legyen ujra szopi vagy tapszer helyette.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)
ööö...9 hós...védõnõnk szerint heti 2-3 alkalom...akkor most? o_O


Ha elkezdtem a 2. -sodik fél évet az OKJ-s iskolába, akkor ha abban hagyom és akkor ki kell fieztni a tandijat?

vagy csak egyetemen van ez? állam állja a képzést OKJ-n, belekezdtem de otthagytam, akkor? ugy tudom elsö félévbe otthagyja valaki akkor nem kell fizetni.

Legjobb válasz: Ki kell fizetni én úgy tudom.

Ki kell fizetni én úgy tudom.
igen ingyenes..semmi összefüggés a kettõ között
nem
Szia! Hàt én ma vizsgàztam le forgalombol de ez volt a màsodik autosiskolàm. Az elsönél csinàltam a kreszt rutint meg még le is vezettem a forgalmi oràimat. Utàna vàltottam mert nem voltam megelégedve az iskolàval. Viszont fizetnem kellett érte adminisztràcios költséget hogy àtmentem. Meg én kedvezményes tanfolyamon voltam és a kedvezményt vissza kellett fizetni. A szerzödést nézd meg amit kaptàl az autosiskolàbol, az enyémre rà volt irva hogy lehet vàltani és hogy mit kell akkor csinàlni. Sok sikert a vizsgàdhoz! :)

Védett vagyok ha elkezdtem a második levelet?

Egy hónapja szedem a yasminelle-t, és megvolt az els? memszim. Eddig hármat vettem be a következ? levélb?l. Mikor leszek védett?

Legjobb válasz: Szerintem már védett vagy. Nem tudom mi van a beteg tájékoztatóban, de szerintem egy hónap után már biztos véd.

Szerintem már védett vagy. Nem tudom mi van a beteg tájékoztatóban, de szerintem egy hónap után már biztos véd.

Ha elkezdtem a darált sertéshúst főzni bolonyai spagettinek és elég erős jellegzetes sertéshús illata van, akkor romlott?

Nyersen nem éreztem, csak most, ahogy f?.

Legjobb válasz: Én pont ma csináltam tepsis bolognait!! És amikor párolom mindig érzem a hus szagát,ami büdös:(Nem tudom elviselni,be szoktam fogni az orrom,vagy messzebbrõl kevergetem!!Szal nem romlott

Én pont ma csináltam tepsis bolognait!! És amikor párolom mindig érzem a hus szagát, ami büdös:(Nem tudom elviselni, be szoktam fogni az orrom, vagy messzebbrõl kevergetem!!Szal nem romlott
A sertés húsnak van egy jellegzetes szaga fõzés közben.Biztos nem romlott!Tegyél bele fûszert akkor nem érezni.Vagy vörös hagymát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!!!!!
Nem romlott szerintem sem. Ki nem állhatom a szagát fõzés közben én sem. Szerencsére a végeredményen ez nem érzõdik:)

Atterhetek az itatopoharra a folyadekpotlasnal, ha elkezdtuk a hozzataplalast?

sosem ivott cumisuvegbol, szerintetek jo otlet pl Aventes varazsitatora szoktatni a babamat vagy ti hogy oldjatok meg a folyadek potlasat?6 honapos mult

Legjobb válasz: Szia! Az én kisfiam az Avent-es Via pohárból iszik. Elfogyott belõle az anyatejcsi,én így használom fel. De én is vettem neki varázsitatót,még nem használtuk. 7 hónapos kisfiú anyukája

Szia! Az én kisfiam az Avent-es Via pohárból iszik. Elfogyott belõle az anyatejcsi, én így használom fel. De én is vettem neki varázsitatót, még nem használtuk. 7 hónapos kisfiú anyukája
Egyik fiam sem ivott cumisüvegbõl, meg itatópohárból. Rendes pohár sztem a legjobb. Most lesz 1 éves a kisebbik és gyönyörûen iszik, még elõke sem kell neki. :)
Nekem cumisuvegbol ivott.Kb 2 hete tertem at a varazsitatora.Megfogja magatol, es iszik belole.8 honapos.A cumisuveget mar csak az esti tapszerhez hasznaljuk.
Nálunk 6 hónapig csak szopizott, úgyhogy ahogy hozzátápláltam nem is tudott a cumisüvegbõl inni. Ezért vettem az itatót. De nem kell szerintem félni, mert nem szoknak hozzá, legalább is nálunk 1 évesen már bármibõl tud inni, sõt õ akar mindig sima pohárból.

Ha elkezdtük a hozzátáplálást (gyümölcsök), akkor már a székletnek is kellett volna változnia?

Nem változott, de valahol itt azt olvastam, hogy szilárdnak kellene lennie. Bennem ilyen fel sem merült, hisz' javarészt anyatejes a babám... Akkor most?

Legjobb válasz: Szia! Nyugi, nem kell szilárdak lennie.Gondolom, még kevés gyümit kap és pl.a barack hajtósabb is lehet. Ha gyarapszik és nem ordít naphosszat, ízlik neki a sok finomság amit készítesz neki, akkor csak így tovább. Burgonya, sárgarépa, husi teheti majd szilárdabbá. Üdv. Babimamisitter

Szia! Nyugi, nem kell szilárdak lennie.Gondolom, még kevés gyümit kap és pl.a barack hajtósabb is lehet. Ha gyarapszik és nem ordít naphosszat, ízlik neki a sok finomság amit készítesz neki, akkor csak így tovább. Burgonya, sárgarépa, husi teheti majd szilárdabbá. Üdv. Babimamisitter
Igen változni fog idõvel ahogy egyre több mindent fogsz neki adni lehet, hogy elõször csak a szaga fog változni majd az állaga is ahogy egyre több lesz a szilárd kaja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!