Találatok a következő kifejezésre: Ha elkezdett a köldököm, (3 db)

Szerintetek ez mire utalhat? Köldök sérv vagy csupán megerőltetés? A köldököm körül egyik pillanatról a másikra elkezdett görcsszerűen fájni. Ha megnyomom fáj belül. Annyira megfájdult, hogy nehéz volt ülő helyzetből felállni.

Annyit tudni kell, hogy van egy 10 kilós kislányom, akit ha emelek már nekem nehéz és érzem, hogy a köldökömbe belesajog, amikor felemelem. Ezelőtt nem emeltem nehezet.

Legjobb válasz: Nekem van köldöksérvem, de az nem görcsöl.Ha megnyomom, inkább fáj.Körzeti orvossal nézesd meg, õ majd biztos választ tud adni.

Nekem van köldöksérvem, de az nem görcsöl.Ha megnyomom, inkább fáj.Körzeti orvossal nézesd meg, õ majd biztos választ tud adni.

Normális ha a köldök piercingem 2 hónap után elkezdett gennyedzeni, vérezni és fájni?

ez el?tt semmi baj nem volt vele...aggódom :(

Legjobb válasz: ja,biztos elfertõzõdött,betadine vagy tetrán és hha nem múlik akk menj el oda ahol csináltattad

ja, biztos elfertõzõdött, betadine vagy tetrán és hha nem múlik akk menj el oda ahol csináltattad
Igen. Nekem is pont így volt. 2 hónap után voltam strandon, és akkor begyulladt. Betadinnal, v alkohollal tisztítsd, és koszos kézzel ne nyúlj hozzá. Én néha meg is nyomogattam, h jöjjön ki. 2 hét alatt teljesen elmúlt.
Normális persze. Nekem is volt nem egy piercingem, ami begyulladt pár napra. (nem ennyire, mint neked) Kezeld rendesen és helyre jön!
A kérdező hozzászólása: köszi(LL) megnyugodtam :) kezelni fogom..szaladok a patikába :)

Ha elkezdett ellaposodni a köldököm, akkor ki is fog fordulni?

24 hetes kismama vagyok.Eddig egy szép lyuk volt a köldököm de egyre kisebb a lyuk.Nem szeretném, hogy kiforduljon mert nagyon érzékeny volt régen is, utálom ha valami hozzáér.Lehet ellene valamit csinálni?

Legjobb válasz: Szia! Én a 34 hétben járok és még nyoma sincs annak hogy ki akarna fordulni. Sztem ez alkati kérdés.

Szia! Én a 34 hétben járok és még nyoma sincs annak hogy ki akarna fordulni. Sztem ez alkati kérdés.
Szia!Én ugyanebben a cipõben járok mint te.Úgyhogy én is marha allergiás vagyok a köldökömre.Nekem is elég szép nagy lyuk volt a helyén és engem mindenki nyugtatgatott hogy dehogy is fog kifordulni, mert jó mély.Na erre itt vagyok 22 hetesen és azt veszem észre hogy napról-napra lapul egyre jobban.Egy kicsit én is parázok hogy mi lesz ha teljesen kifordul mert még ugy a szülés odébb van és nagyon úgy nézem hogy ez lesz a sorsom.:(((Azt mondják ilyenkor le kell ragasztani, és akkor nem irritálódik.Brrrrrr...engem ez se nagyon vigasztal ugyhogy tudom mit érzel.Valahogy át vészeljük, kénytelenek vagyunk.De tudod mit?Ez legyen a legnagyobb gondunk a terhesség alatt!Jó babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!