Találatok a következő kifejezésre: Ha elkezdem a more milk (2 db)

2 hetes nem szoptatás után ha elkezdem a More Milk kapszula szedését, várhatok e valami jó eredményt?

Kislányom 6 hetes, 4 hétig szopizott, igaz nagyon kevés tejem volt, napi 100 ml!

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg. Az anyatej teljes elapadásához az utolsó szopihoz számolva 40 nap kell. Ezen belül bármikor növelhetõ a mennyiség. Keresd meg Esztert itt, nekem nagyon sokat segített: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621

Szerintem próbáld meg. Az anyatej teljes elapadásához az utolsó szopihoz számolva 40 nap kell. Ezen belül bármikor növelhetõ a mennyiség. Keresd meg Esztert itt, nekem nagyon sokat segített: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621
Szerintem is próbáld meg, ártani biztos nem árt, mondjuk elég húzós ára van, de nekem csak ez hozta vissza a tejcsimet, ami egy jó kis tejláznak köszönhetõen majdnem teljesen elapadt, én még kombinálom milupa milusannal!
Szia én szedtem az elején a 2 doboznyi elõírt kúrát és mikor abbahagytam, pár hét múlva alig lett tejem. Újra elkezdtem és segített. Meg persze az is, hogy sok folyadékot ittam. Olvastam azt is hogy valaki örökbe fogadott egy kicsi babát és tudta szoptatni, pedig a nagyobbik gyerkõc már 9 éves volt. (most nézem, hogy neked is kb. ennyi a kiesés) Szerintem ne szedj és igyál egyszerre mindent. Eggyel próbálkozz. Nem veszítesz vele semmit! És még akkor is tedd mellre a babád, ha tudod, hogy nem jön. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, azt hiszem megpróbálom!!!

Ha elkezdem szedni a more milk kapszulát, és tényleg több tejem lesz, akkor ki kell fejni a felesleget?

Most is elégnek bizonyul, de fejni nem tudok. Ha mindkét mellemet meggyötröm, akkor sem tudok 20 ml-nél többet kier?lködni, így szerintem nem sok értelme van az egésznek. De sokkal nyugodtabb lennék, ha látványosabb lenne a tejcsi termel?dése.

Legjobb válasz: Szia! ha elkezded szedni és több lesz, akkor mindenképp fejd ki a felesleget. Én 6 és fél hónapja úgy szoptatok, hogy összesen 5X150 ml-t tudtam félretenni. Én nem kezdtem el.... Dia

Szia! ha elkezded szedni és több lesz, akkor mindenképp fejd ki a felesleget. Én 6 és fél hónapja úgy szoptatok, hogy összesen 5X150 ml-t tudtam félretenni. Én nem kezdtem el.... Dia
Szia! Ha elég a tejed, akkor ne szedjél semmilyen tejserkentõt, mert akkor ki kell fejned, mivel a baba úgysem szopná ki teljesen. Akkor kezd el szedni szerintem, ha úgy érzed, hogy nem elég a tej. Felesleges gyötörni a melleidet, ha nem szükséges:) A leglátványosabb bizonyíték, hogy minden jól mûködik a babád súlygyarapodása.
Mi az a more milk kapszula? sosem hallottam róla, talán nekem is szükséges lenne...
A kérdező hozzászólása: Ez elméletileg egy tejszaporító kapszula. Már harmadik napja szedem, de szart sem ér. Nagyon úgy néz ki hogy kidobtam 5600Ft-ot az ablakon! Állítólag sokaknak bevált, de nekem nem. Ettõl még az urtica is jobb!
Lehet ez is csak egy üzleti fogás, és olyan elven hat mint a placebo. Ami tény, hogy attól lesz több tejed ha fejed, de a legeslegjobb ha szoptatod! Akár másfél óránként. Ha fekve szoptatsz akár tudsz olvasni is de pihensz. KÉnyelmesebb, mint bármi más, nekem is ez vált be. Se urtica urens, se a tea nem igazán (mondjuk folyadékpótlásnak jó, és az ize sem rossz). HAJRÁ !!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!