Találatok a következő kifejezésre: Ha elkezdem a kicsivel az almát, (2 db)

Én szopi után fél órával adtam.
e`n is most kezdek próbálkozni a szilárd étellel, neke mindenki azt mondja, hogy szopi elött, de amikor még nem sír az e´hségtöl. e`n már tanácstalan vagyok, mert mindenki mást mond, hogy mit, mikor, hogyan. Meggyi idös a babád??
A kérdező hozzászólása: Szia!1 hét múlva 4 hós. Van még tejcsim bõven, csak már kevés, sztem. Átfolyik rajta, és kb óránként kér enni. Ez már túlzás. Egész nap a mellemen van, ma még ki se tudtam vinni. Tegnap is ez volt. Úgy döntöttem elkezdem. Nagy baba és ügyes. A család is ezt tanácsolta. Én még vártam volna vele, de nem gyõzöm szopttatni ma már most evett 5. alkalommal és csak fél 4! 7 kor kelt. Ja és õ egyébként kb 1 órát szopizik, mire elég. Imádom!De már sztem nem táplálja rendesen a tejcsim. A tied milyen idõs?
Ha az a terved, hogy sokáig szoptatod és nem akarsz szopit helyettesíteni a kajával (én ezt tettem), akkor szopi után add. Így megvan a szopi is, de ha még éhes, van pótlás. De ha ki akarsz váltani szopit más étkezéssel, akkor add elõtte. Így utána kevesebbet fog szopni és annál az étkezésnél lassan átáll a szilárd kajára.

Lányok! Ti mennyire szeretitek azt, ha a pasi nyáron benyúla a farmerszoknytok alá nyilvános helyen, ahol nem látják ezt, és kicsit elkezdi masszírozni a nunitokat?

Legjobb válasz: Én nem nagyon szoktam farmerszoknyát hordani :D de viszont szeretem ha 1 kicsit masszírozza a "nunimat" :D 18/L

Én nem nagyon szoktam farmerszoknyát hordani :D de viszont szeretem ha 1 kicsit masszírozza a "nunimat" :D 18/L
Nuniiiiii:3
Na várjál, attól függ milyen pasi, mert ha a villamosvezetõ csinálja ezt akkor nem biztos hogy szeretik.
Nyilvános helyen semennyire. Ha olyan helyen, ahol mások nincsenek, tehát kihalt, akkor lehet.
Nem szeretem. Máshogy szoktuk felizgatni egymást, nem nyúlkálunk. 19L
Én szeretem. Bár a pasimat is szoktam úgy hergelni, hogy odanyúlok neki , de nem szereti , mert egybõl felizgul .
Ha jól csinálja akkor hagynám..:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!