Találatok a következő kifejezésre: Ha elkezdem a kicsivel az (13 db)

6 évig szedtem a Lyndinette 20-at. Most abbahagytam 3 hónapra, hogy kicsit kitisztuljon a szervezetem, de most újra elszeretném kezdeni. Lehet ebből bajom? Illetve ha elkezdem szedni akkor az első hónapban már védelmet nyújt, vagy még nem?

Legjobb válasz: értelmetlen abbahagyogatni ilyen hónapokra, többet ártasz vele mint használsz, mert összevissza borítgatod vele a hormonháztartásod. ha most újra elkezded, ugyanolyan lesz, mint mikor elõször elkezdted. úgyértem ugyanannyi idõ múlva véd, stbstb

értelmetlen abbahagyogatni ilyen hónapokra, többet ártasz vele mint használsz, mert összevissza borítgatod vele a hormonháztartásod. ha most újra elkezded, ugyanolyan lesz, mint mikor elõször elkezdted. úgyértem ugyanannyi idõ múlva véd, stbstb
fölösleges volt abbahagynod, csak bekavartál. elõrõl kezdheted de nem fog védeni az elsõ hónapban.
Ha már abbahagyod (eleve hülyeség volt, mert nem kell kitisztulnia), akkor minimum fél évre hagyd abba, mert különben egy jó kis hormonzavar lesz a vége!
Én szopi után fél órával adtam.
e`n is most kezdek próbálkozni a szilárd étellel, neke mindenki azt mondja, hogy szopi elött, de amikor még nem sír az e´hségtöl. e`n már tanácstalan vagyok, mert mindenki mást mond, hogy mit, mikor, hogyan. Meggyi idös a babád??
A kérdező hozzászólása: Szia!1 hét múlva 4 hós. Van még tejcsim bõven, csak már kevés, sztem. Átfolyik rajta, és kb óránként kér enni. Ez már túlzás. Egész nap a mellemen van, ma még ki se tudtam vinni. Tegnap is ez volt. Úgy döntöttem elkezdem. Nagy baba és ügyes. A család is ezt tanácsolta. Én még vártam volna vele, de nem gyõzöm szopttatni ma már most evett 5. alkalommal és csak fél 4! 7 kor kelt. Ja és õ egyébként kb 1 órát szopizik, mire elég. Imádom!De már sztem nem táplálja rendesen a tejcsim. A tied milyen idõs?
Ha az a terved, hogy sokáig szoptatod és nem akarsz szopit helyettesíteni a kajával (én ezt tettem), akkor szopi után add. Így megvan a szopi is, de ha még éhes, van pótlás. De ha ki akarsz váltani szopit más étkezéssel, akkor add elõtte. Így utána kevesebbet fog szopni és annál az étkezésnél lassan átáll a szilárd kajára.
A kérdező hozzászólása: ja 14 éves fiú vagyok, helyesírásért meg ne basztassatok köszi.
Énekelj be elõtte és ne erõltesd a magas hangokat.

Az tényleg igaz, hogy ha elkezdek valamit sportolni (pl: rendszeresen eljárok futni) akkor a magasságom is nő egy kicsit?

Valahol régen ezen a honlapon olvastam, csak már nem teljesen emlékszek rá.. :S

Legjobb válasz: nem igaz

nem igaz

Ha elkezdenek mászni a babák akkor kicsit megváltozik az hogy állandóan ölben szeretnének lenni?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, hogy egy ilyen igazi ölbebaba hogyan kezd el mászni, ha mindig ölben van, de azt tudom, hogy a fiam amióta tud mászni, kimondottan dühös, ha ölbeveszem és nem tud jönni-menni.

Hát nem tudom, hogy egy ilyen igazi ölbebaba hogyan kezd el mászni, ha mindig ölben van, de azt tudom, hogy a fiam amióta tud mászni, kimondottan dühös, ha ölbeveszem és nem tud jönni-menni.

Ha fáj a fejem kicsit és elkezdem verni, előfordul, hogy elkezd lüktetni a fejem, de nagyon. Attól parázok, hogy esetleg elpattan egy hajszálér az agyamban. Lehetséges volna?

Legjobb válasz: Nem vagyok orvos, de ennyitõl nem hiszem. :) De kellemesebb ha bekapsz egy quarelint elõtte, és tiszta fejjel vered ki. :) Kellemesebb.

Nem vagyok orvos, de ennyitõl nem hiszem. :) De kellemesebb ha bekapsz egy quarelint elõtte, és tiszta fejjel vered ki. :) Kellemesebb.
A fejfájást eredetileg az agyban található erek beszûkülése okozza (aminek sok oka lehet - leggyakoribb az alacsony folyadékszint => tehát igyál sokat!). Szexuális izgalomkor viszont megnõ az adrenalinszint, a szív is gyorsabban ver, nagyobb lesz a vérnyomás és valószínûleg ezért lüktet az agyad. Szerintem hanyagold a fejfájás alatti recskát...nem hinném, hogy elpattan akár egy ér is, de a fene tudja. Mi a francért állsz neki verni, ha fáj a fejed?
A fejfájás lüktetõ jellege érrendszeri eredetre utal. Gyakori a szex közbeni fejfájás, melyet az erek kitágulása és az izmok feszültsége okoz. Extrém ritka, de elõforduló esetekben szexuális izgalomban agyvérzés következik be, rendszerint akkor, ha abnormálisan fejlõdött agyerek (aneurizma, AVM stb.) szakadnak el. Ezek nagyon sok ember agyában jelen vannak, a legtöbben egy életet leélnek anélkül, hugy tudnának róluk. Néha azonban agyvérzéshez vezetnek. Ezeknek a jelenlétét angiográfiás, illetve CT- vagy MR angiográfiás vizsgálatokkal ki lehet zárni, mert jelenlétük tünetmentes.
Tuti vérnyomásprobléma. Én nem erõltetném ilyenkor.
és ez állandó?
A kérdező hozzászólása: Ritkán fáj a fejem, folyadékhiánytól meg nem tudom, nem figyeltem, hogy mennyit ittam, de ezzel még nem kötöttem össze. Majd figyelek rá, és ha emiatt van, hogy keveset iszom, akkor iszom többet :D Lüktetni sem vészesen lüktet, szóval nem tudom normálisan megfogalmazni.. Amikor csinálom, picit erõsödik a fejfájás. Majd igyekszem visszaszokni a kevesebb alkalomra :D
Nem kell litereket össze-vissza inni, csak figyelj arra, hogy az ajánlott napi folyadékmennyiséget azért leküld!:) A folyadékhiány csak egy példa volt, lehet ezen kívül ezer más oka is - pl.: frontérzékenység. De mint mondtam azért erõsödik a fejfájás, mert az amúgy is beszûkült erekben megnõ a vérnyomás és ez nem kellemes... Figyelj oda és nem lesz baj!:)
A kérdező hozzászólása: Kitaláltam a megoldást :D Inkább befûzök egy csajt :P
ebben a sorrendben.
Hány évesek vagytok?
Ha ezt így kérdezted, még ne csinálj semmit. Menjetek moziba....

Lányok! Ti mennyire szeretitek azt, ha a pasi nyáron benyúla a farmerszoknytok alá nyilvános helyen, ahol nem látják ezt, és kicsit elkezdi masszírozni a nunitokat?

Legjobb válasz: Én nem nagyon szoktam farmerszoknyát hordani :D de viszont szeretem ha 1 kicsit masszírozza a "nunimat" :D 18/L

Én nem nagyon szoktam farmerszoknyát hordani :D de viszont szeretem ha 1 kicsit masszírozza a "nunimat" :D 18/L
Nuniiiiii:3
Na várjál, attól függ milyen pasi, mert ha a villamosvezetõ csinálja ezt akkor nem biztos hogy szeretik.
Nyilvános helyen semennyire. Ha olyan helyen, ahol mások nincsenek, tehát kihalt, akkor lehet.
Nem szeretem. Máshogy szoktuk felizgatni egymást, nem nyúlkálunk. 19L
Én szeretem. Bár a pasimat is szoktam úgy hergelni, hogy odanyúlok neki , de nem szereti , mert egybõl felizgul .
Ha jól csinálja akkor hagynám..:)

Ha van egy ember, akinek ég megvan a szűzhártyája, de elkezdi verni valaki farkat, a pasi még nem élvez el, de kicsit "nedves" lesz, a csaj ujja is olyan lesz, és azzal az ujjával magához nyúl. Lehet terhes?

komolytalan válaszok nem érdekelnek.

Legjobb válasz: Bármi megtörténhet, de ennek az esélye minimális. Viszont, amíg nem vagy tisztában ilyen alap dolgokkal, ne más farkát verd ki, hanem vedd elõ a biológia könyvet és járj be az órákra. :)

Bármi megtörténhet, de ennek az esélye minimális. Viszont, amíg nem vagy tisztában ilyen alap dolgokkal, ne más farkát verd ki, hanem vedd elõ a biológia könyvet és járj be az órákra. :)
Ismertem egy Mária nevû csajt, neki ennyi sem kellett!
Igen , lehet terhes.
Hár én 1%-ra sem tenném az esélyeket, de ha baromi nagy pechje van akkor persze.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!