Találatok a következő kifejezésre: Ha elkezdek tényleg (23 db)

Ha elkezdem szedni a more milk kapszulát, és tényleg több tejem lesz, akkor ki kell fejni a felesleget?

Most is elégnek bizonyul, de fejni nem tudok. Ha mindkét mellemet meggyötröm, akkor sem tudok 20 ml-nél többet kier?lködni, így szerintem nem sok értelme van az egésznek. De sokkal nyugodtabb lennék, ha látványosabb lenne a tejcsi termel?dése.

Legjobb válasz: Szia! ha elkezded szedni és több lesz, akkor mindenképp fejd ki a felesleget. Én 6 és fél hónapja úgy szoptatok, hogy összesen 5X150 ml-t tudtam félretenni. Én nem kezdtem el.... Dia

Szia! ha elkezded szedni és több lesz, akkor mindenképp fejd ki a felesleget. Én 6 és fél hónapja úgy szoptatok, hogy összesen 5X150 ml-t tudtam félretenni. Én nem kezdtem el.... Dia
Szia! Ha elég a tejed, akkor ne szedjél semmilyen tejserkentõt, mert akkor ki kell fejned, mivel a baba úgysem szopná ki teljesen. Akkor kezd el szedni szerintem, ha úgy érzed, hogy nem elég a tej. Felesleges gyötörni a melleidet, ha nem szükséges:) A leglátványosabb bizonyíték, hogy minden jól mûködik a babád súlygyarapodása.
Mi az a more milk kapszula? sosem hallottam róla, talán nekem is szükséges lenne...
A kérdező hozzászólása: Ez elméletileg egy tejszaporító kapszula. Már harmadik napja szedem, de szart sem ér. Nagyon úgy néz ki hogy kidobtam 5600Ft-ot az ablakon! Állítólag sokaknak bevált, de nekem nem. Ettõl még az urtica is jobb!
Lehet ez is csak egy üzleti fogás, és olyan elven hat mint a placebo. Ami tény, hogy attól lesz több tejed ha fejed, de a legeslegjobb ha szoptatod! Akár másfél óránként. Ha fekve szoptatsz akár tudsz olvasni is de pihensz. KÉnyelmesebb, mint bármi más, nekem is ez vált be. Se urtica urens, se a tea nem igazán (mondjuk folyadékpótlásnak jó, és az ize sem rossz). HAJRÁ !!!

Ha elkezdek sportolni, akkor tényleg megváltozhatok tõle?

Sokan írják, hogy amióta sportolnak rendszeresen, azóta sokkal szebbek arcra is, testalkatra is. Igaz ez? Tényleg ennyit tud változtatni egy emberen a rendszeres testmozgás?

Legjobb válasz: A testeden nyiélvánvalóan változtat... a sportolástól izmosodsz, amitõl máris más formájú lesz a tested. Ha pedig túlsúlyos vagy, le is fogysz tõle.

A testeden nyiélvánvalóan változtat... a sportolástól izmosodsz, amitõl máris más formájú lesz a tested. Ha pedig túlsúlyos vagy, le is fogysz tõle.
Az elsõ leírta a lényeget. De kiegészítésnek még annyi: akik sportolni kezdenek általában más dolgokon is változtatnak (étkezés, vitaminbevitel, elegendõ vízfogyasztás) és ez más változásokat is eredményez, pl: tisztább arcbõr.
A sport endorfint termel, boldog leszel tõle, fõleg ha élvezed is. Igen bármilyen furcsa a sporttól változik az alkatod... (Istenem hülyéké a világ) És ha jól érzed magad a bõrödben az arcod és a kisugárzásod is teljesen más lehet
igen, és nem csak a külsõd váltöcik tõle, hanem a belsõd is. kitartóbb leszel, magabiztosabb, ilyenek... csak neki kell állni és nem abbahagyni! :)

Ha elkezdem ezt szedni, és tényleg meglesz az az adott test, amit szeretnék, és utána ha ezt abbahagyom, mármint az edzést, akkor össze fogok esni, úgy mint a nagy kondis majmok?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Nagy itt a sötétség még, így az "adott" testet sem hiszem, hogy el lehet érni. Javaslom a Sárga kapszulát, le van benne szépen minden írva. Egyébként nem, ha mindent jól csinálsz, de tök értelmetlen "abbahagyni". Ahogy az edzést, úgy a jól kajálást sem hagyjuk abba.
Ha ilyen kérdést teszel fel, akkor neked sem lehet több eszed egy majomnál...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mire fel ez a mentalitás az utolsó kommentezõnél, ugyanis én azért teszem fel a kérdést, mert nyilván nem értek hozzá, ha értenék, nem kérdeznék, nem logikus ? Egyébként a többieknek köszönöm !
Miért, és az milyen mentalitás, hogy "kondis majmok"? Mellesleg nagyon nem értesz hozzá, mert szerinted egy fehérjétõl fogsz te kifejezetten izmos lenni. Ez egy tápkieg, de majdnem ugyanolyan, minta annyival több tojást ennél, vagy húst. És igen, kell tápanyag (fehérje is) a fejlõdéshez, de nem attól leszel te kifejezetten jó fizikumú, mert tápkiegfehérjét eszel. Ennyi hozzáértéssel ne vedd meg, hanem menj a builderre alapismereteket meg Sárga Kapszulát olvasni.
Bocs a mentalitásom miatt, de a "kondis majmok" kifejezést egy kicsit bántónak érzem... Itt nem a testépítéshez kell érteni, ez egyszerû biológia. Te az izomvesztés mindkét fõbb okát leírtad. 1 Az izomzat fenntartásához fehérje szükséges. Ha te abbahagyod a tápkieg szedését, kevesebb fehérjét juttatsz be a szervezetbe, a szervezet nem tudja így fenntartani az izomzatot, ezért egy részét lebontja. 2 A testedet késztetni kell az izmok megtartására/növelésére. Ezt az edzéssel teheted meg. Ha te abbahagyod az edzést, a testednek nem lesz szüksége a nagy izomzatba, mert neki azt plussz munka fenntartani. Ezért, ha nem edzel, a szervezet ugyancsak le fogja bontani az izmot.
A kérdező hozzászólása: ddrake, egyértelmûen én sem gondoltam hogy csak fehérjével meg tömegnövelõkkel kell izmot építeni, csak soha nem szedtem semmi ilyesmit, ezért is érdekel a dolog milyen ezzel cisnálni, mit kell róla tudni stb.. én is járok kondiba másfél éve szerek nélkül, csak kajálok mellette, és azokat nevezem kondis majmoknak, akik eljönnek alap alkattal kondizni, és 2 hónap elteltével olyan izmuk lesz, amit senki nem kíván magának, fõleg ha abbahagyják!
Még mindig homályos a vége a szövegednek, de a tápkiegrõl: gyorsan felszívódó, koncentrált, jó biológiai értékû fehérje-már amelyik. Lévén ilyen, jó arra, hogy: -úgy adagold a fehérjét, ahogy te akarod, miközben a többi tápanyagból kívánatlanul szinte nem (csak alig) viszel be -akut fehérjeszükségletet pótolj, mint pl. edzés után, vagy reggel -étkezést helyettesít vele, bár azért nem erre kell ráállni -jó biológiai értékének köszönhetõen biztos lehetsz benne, hogy jó minõségû fehérjével láttad el magad Ennyi, de változatlanul azt mondom, hogy nyomás Sárga Kapszulát olvasni, meg alapismereteket.


Heló! Hogy én most 16 éves vagyok és ha elkezdek úgymond gyúrni akkor tényleg megállok a növésbe? Csak azért kérdezem mert már pár embertöl ezt hallottam. és milyen étrendet kéne követni, és miket kéne ennem?

Legjobb válasz: Nem állsz meg, eddz nyugodtan, de ésszel, nem túl nagy súllyal szabálytalanul rángatva és ezzel tönkre téve az ízületed, gerinced. Tömegnövelõ étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch). Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Itt találsz tömegnövelõ étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4

Nem állsz meg, eddz nyugodtan, de ésszel, nem túl nagy súllyal szabálytalanul rángatva és ezzel tönkre téve az ízületed, gerinced. Tömegnövelõ étrend: napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch). Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Itt találsz tömegnövelõ étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszi. csak egy kicsit elhíztam és izmosabb szeretnék lenni.
ja, az nem megy egyszerre, max pár hétig, de azzal nem sokra mész: Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nõni, mivel különbözõ étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelõ étrend (kalória plusz).
A kérdező hozzászólása: honnan tudsz ennyi lényeges dolgot?
Olvasta a nõklapjába:)
valaki aki még nem ismeri Montez-t.
igen, én vagyok a nõk lapja, story magazin és a kiskegyed táplálkozási tanácsadója.:)
femina.hu-t kihagytad:)

A lányoknak tényleg sokkal tovább tart kifejleszteni a kockahasat, mint a fiúkknak? Pl ha elkezdek járni edzőterembe, és a hasamra csinálom a gyakorlatokat, és már eleve sovány vagyok, akkor mikor fog kialakulni szerintetek? 16L

Legjobb válasz: Kemény és intenzív edzéssel akár 1-2 akár 3 hónap alatt kialakul, ha valóban kevés a testzsírod, de ha azért mellé ajánlanék egy szálkásító étrendet és heti 3-4 aerob edzést(kocogás,bicajozás,úszás) min. 40-45 percig.

Kemény és intenzív edzéssel akár 1-2 akár 3 hónap alatt kialakul, ha valóban kevés a testzsírod, de ha azért mellé ajánlanék egy szálkásító étrendet és heti 3-4 aerob edzést(kocogás, bicajozás, úszás) min. 40-45 percig.
Egyetértek desire-vel, annyit tennék hozzá, hogy a nõknek abból a szempontból nehezebb, hogy a kevés tesztoszterontermelés ( 1/25-öd annyi, mint a férfiaknál) miatt nem építenek olyan gyorsan izmokat, de a nõknél viszont 14% testzsír alatt már látszódik a hasizom, míg férfiaknál 12% alá kell menni.
Nem sok nõnek van kockahasa. Toldi Zsuzsin kívül, nem sok mindenkit láttam már nõben kockásat.. :) De viszont, intenzív, kemény, összeszedett edzéssel/étrenddel, nem olyan nehéz az.. Csak szánni kell rá idõt.

Tényleg hatásos a 7 és 17 fogyipor? Ha igen, hol tudom beszerezni az interneten kívül? Gyógyszertárakban kapható? Ha elkezdem inni, mennyi idő után látszik a hatás? Milyen mellékhatásai vannak?

Egyébként egy 20 éves lány vagyok, 177 cm és 73 kg. Minden nap tornázom Rubint Réka kazettájára, nyáron rendszeresen minden nap futottam, mégse adtam le egy kilót se s???t.. híztam! Tudom, kevesebb?l nehezebb fogyni az étrendemen is próbáltam változtatni... Valaki írjon!

Legjobb válasz: Szia! Én ittam egy pár hétig rendszeresen ezt a 7 és 17 port, de annyira éhes voltam, hiába ittam, hogy abbahagytam, mert nem láttam semmi értelmét. Különben se a zsírt égeti, hanem a víz távozik a szervezetedbõl, ezért mutat a mérleg kevesebbet. És ráadásul még drága is, szóval szerintem nem éri meg! Fõleg, ha tornázol is, tuti keresztbe állnának a szemeid estére az éhségtõl... Sok zöldség, sok gyümölcs, sok folyadék és rengeteg mozgás....ebbõl nem lehet baj. De ezekbe a porokban én nem bízom többet.

Szia! Én ittam egy pár hétig rendszeresen ezt a 7 és 17 port, de annyira éhes voltam, hiába ittam, hogy abbahagytam, mert nem láttam semmi értelmét. Különben se a zsírt égeti, hanem a víz távozik a szervezetedbõl, ezért mutat a mérleg kevesebbet. És ráadásul még drága is, szóval szerintem nem éri meg! Fõleg, ha tornázol is, tuti keresztbe állnának a szemeid estére az éhségtõl... Sok zöldség, sok gyümölcs, sok folyadék és rengeteg mozgás....ebbõl nem lehet baj. De ezekbe a porokban én nem bízom többet.
Drogeria, DM, Rossmann, Tesco, Spar...stb. Nezz korul az ara nem biztos hogy ugyanannyi mindenhol! Kulonben nem hasznaltam meg, csak latom mindenhol. Ha tovabbra is futsz, es odafigyelsz hogy mit eszel, akkor muszaj fogynod! Kitartas!!!
A 7 és 17 poroknak ugyanannyi értelme van mint a gyúrós boltokban kapható protein turmixoknak. Lényegében kicsit magasabb fehérjetartalmú, de szénhidrátot is tartalmazó turmixok amik elvileg optimálisabb tápanyagot adnak szervezetednek, mint a rossz reggeli vagy bezabált vacsora. Ha ezeket iszod fogyhatsz, de nem zabálhatsz félre mellette ami este öt után kissé kérdéses.
Ha rendesen fogyóztál és mégsem fogytál egy dekát se akkor menjél orvoshoz!:S

Ha elkezdek fogyókúrázni tényleg kisebbek lesznek a melleim?

Azt hallottam hogyha elkezdem a fogyókúrát akkor a melleim kisebbek lesznek mert abból fogyok ez tényleg így van????

Legjobb válasz: Hát igen készülj fel hogy abból is fog jócskán menni. Ha nagyok a melleid, könnyen megereszkedik a bõr és csúnya lesz. Ha nem annyira, akkor valószínüleg fogja tudni követni a változást.

Hát igen készülj fel hogy abból is fog jócskán menni. Ha nagyok a melleid, könnyen megereszkedik a bõr és csúnya lesz. Ha nem annyira, akkor valószínüleg fogja tudni követni a változást.
attol függ h fogyni fog e a melled h miylen lefogyási formát választasz. ha persze csak hasra fogsz edzeni tudtom szerint a melled nem fog fogyni de ha esetleg valami egész testet igénybe vevõ gyakorlatot választasz akkor minden esély megvan rá.
Hát ne haragudj, de ideális a súlyod! Még nagyon is! De amúgy sajna tényleg cicibõl meg le elöször... Amikor én elkezdtem diétázni+sportolni 70-72kg-ról 65re lementem és a cicimen striák is megjelentek, majd visszahíztam szépen lassan, így most már a 80kg-ot verdesem alulról, de a cicimre még mindig nem ment semmi, ugyanolyan pici és striás... Szóval én nem kockáztatnám a Te esetedben, fõleg ilyen súllyal..
A kérdező hozzászólása: Hmm hát köszi hát azért szeretnék fogyni mert engem is zavar meg a barátom is mondta már h jó lenne ha leadnák.
A kérdező hozzászólása: Rosszul esett tölle de nagyon szeretem és érte mindent:) De nagy melleim vannak és szépek azokat meg nem akarom elveszteni:( Köszike a válaszokat:)
Teljes mértékben egyetértek az elõttem szólókkal, egyszer nagyon durván fogyókúráztam, aminek a fázisai a következõk voltak: Elõször a mellem mérete csökkent két egész kosárral (!), - szó szerint leestek rólam a melltartóim - aztán beesett az arcom, csonttá fogyott a karom, lapos lett a hasam, majd a combom kezdett vékonyodni. A fenekembõl, illetve a csípõmbõl még a koplalás és a napi két óra torna ellenére se ment le egy centi sem. Ja, ehhez a következõ adatok járulnak: 170 centi vagyok, mint te, én akkor, mikor fogyózni kezdtem, 67 kiló voltam, borzalmas sonkának éreztem magam. Két hónap alatt 52 kilóra fogytam, ez hat éve volt, azóta szépen lassan visszakúsztak rám a kilók. Jelenleg 63 kiló vagyok, érzem, hogy kicsit sok, meg is akarok tõle szabadulni (én magamnak az 57 kilót tûztem ki, mint célt), de már nem koplalással! :)
én is 170 cm körül vagyok és pont ma reggel mértem, hogy 64 kg vagyok. Kicsit soknak érzem én is, bár tudom, hogy kövér nem vagyok. A télen 60 kg voltam, és az nagyszerûen bevált. Igyekszem odáig elérni megint. A mellem nekem is kicsi lett, mert 8 kg-ot fogytam. Szóval mondhatni vele jár valamilyen szinten.

Ha elkezdem a guggolást tényleg jobb leszek fekvenyomásban is?

Legjobb válasz: Egyénfüggõ, de az tény hogy a guggolás, lábazás sok tesztót szabadít fel a testben, az pedig egyértelmûen befolyásolja az erõd. Tehát ezen az elven keresztül a kérdésedre a válasz: Igen! :)

Egyénfüggõ, de az tény hogy a guggolás, lábazás sok tesztót szabadít fel a testben, az pedig egyértelmûen befolyásolja az erõd. Tehát ezen az elven keresztül a kérdésedre a válasz: Igen! :)
Guggolás az egész testet erõsíti és edzi, szóval igen.
Még rövidebben: igen.
Nincs rá garancia, arra viszont van ha kihagyod, nagyon idiótán fogsz kinézni! [link]

Ha elkezdek thai boxozni akkor tényleg bírni fogom a fájdalmat? Fogyni és izmosodni is lehet vele?

Legjobb válasz: fogyni és izmosodni csak megfelelõ étrend mellet lehet , gondolj csak bele , a thai boxosok 70% vékony , a fájdalom tûrésrõl nem sokat tudok de a sípcsontod biztos erõsödik

fogyni és izmosodni csak megfelelõ étrend mellet lehet , gondolj csak bele , a thai boxosok 70% vékony , a fájdalom tûrésrõl nem sokat tudok de a sípcsontod biztos erõsödik
rendszeresen kapnál ütéseket testre, biztos hogy edzõdne hozzá a tested! fogyás - kevesebb kaja, kalóriadeficit izmosodás - tömegnövelõ, sok kaja, nagy ellenállású, súlyzós edzés. csak hogy legyenek alapelképzelések a dolgokról.

Ha elkezdenék boxolni, akkor tényleg nem üthetnék vissza?

Érdekel már egy ideje a box és gondolkozok rajta, hogy elkezdjem, de ma elég érdekes dolgot olvastam. Miszerint, ha elkezdek boxolni akkor ha megtámadnak az utcán, akkor nem üthetek vissza mert akkor kizárhatnak a boxból. Igaz ez? Vagy ez csak akkor van, ha én provokálom ki a verekedést?

Legjobb válasz: Persze!Inkább hagyd,h leszúrjanak vagy eltörjék minden csontod de vissza ne üss :))

Persze!Inkább hagyd, h leszúrjanak vagy eltörjék minden csontod de vissza ne üss :) )
Okosan kell csinálni, ha nem vagy leigazolva, akkor agyba fõbe verheted, semmi lényege, ha rákérdeznek, úgyis amatõr vagy+önvédelmi célból tanulod: ergo bekaphatják. Ha viszont le vagy igazolva, ami hosszú idõ és olyan helyzetben nagy önfegyelem, vagy elmenekülsz, vagy olyan helyzetet harcolsz ki, hogy senki se tudja rád bizonyítani és ugy vered meg. Én thai-boxot tanulok pontosan ilyen önvédelmi célokból, ne mondja már nekem senki hogy azért basznak meg, mert pontosan arra akarom használni amire való... bár igazatok van, ez a mi büszke magyar törvénykezésünk.
GreenTea Hát õk bizony rácsesztek!:D
Ezt nem tudom Tea , de erdekes megközelites :D de ilyen alapon egy thay boxolo , mit csinaljon ?? fejeljen le valakit?? :D mert ugye utes-rugas, konyok, terd hasznalat kizarva :D
GreenTea "ha nem tudjak bebizonyitani hogy visszaeltel a a box tudasoddal , akk semit sem tehetnek" Na én ezért mondtam, hogy inkább rúgjon, mivel az nem vezethetõs a boxtudásra:D
Ha igazolt boxolo leszel , akkor a ringen kivul tilos verekedni , nyilvan ha ratdmadnak nyugodtan megvedheted magad. Viszont ha utcan verekszel /mindegy h te kezdted e/ , ha nem tudjak bebizonyitani hogy visszaeltel a a box tudasoddal , akk semit sem tehetnek.Tehat ha te utcan összeversz valakit ok nelkul, de ezt senki sem latja , nincs vdieofelvetel vagy egyeb bizonyitek akk nem tehetnek semmit. En ismerek egy /volt/boxolot , akinek ez miatt szakadt meg a palyafutasa, pedig az orszag/nem MO/ legjobb junior boxolojanak tartottak.Valakit olyan helyen vert/nem ok nelkul, de a verekedest o kezdte/ meg ahol az egeszet rogzitette egy kamera, egybõl eltiltották.
A kérdező hozzászólása: *boxra járni
A kérdező hozzászólása: GreenTea: Köszi a tanácsokat. Majd mikor elkezdek boxra majd még megkérdezem az edzõt, hogy is van ez pontosan. Meg akkor majd otthon lábra is elkezdek erõsíteni, ha már olyan a helyzet, hogy nincs más megoldás akkor azért megtudjam magam védeni.
GreenTea Tehát hogy egyértelmû legyen: Ha kötekedik valami paré, akkor ott kezdõdik az önvédelem, hogy elkerülöd a konfliktust, elfutsz. Ha nem lehet, akkor sem ütöd meg. Ha megüt, akkor még mindig ott van hogy el kell kerülnöd a további ütéseket, tehát teremtened kell egy olyan helyzetet, hogy elfuthass. Például föllököd mint a szart, és csá--->! Ha kést ránt valaki, és nem tudok elfutni, akkor valószínû én sem nézem, hogy mi történik vele, az már élet-halál kérdés. Azt javaslom, hogy ha belédkötnek és nem lehet elkerülni a bunyót, akkor rúgj! Tudtommal mivel boxoló vagy, rúgásért nem zárhatnak ki, mivel nem alkalmaztál speciális technikákat. Ha rám hallgatsz, akkor azért ennek jól utánanézel és kerülöd a konfliktust!
GreenTea Önvédelmet alkalmazhatsz akkor is, csak ha esetleg túlzásba viszed a dolgot, akkor megbüntetnek, mivel igazolt sportolóként a "harctudásod" alkalmazva kárt tettél valakiben. Ha meg te provokálsz, akkor nincs min csodálkozni.
ha leigazolt sportoló vagy, a karrier végét jelenti.
az adott szakági szövetségekben jelentõs eltérés lehet az ügyben, a boxszövetség elég érzékeny erre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!