Találatok a következő kifejezésre: Ha elkezdek szedni, és úgy (5 db)

Ha elkezdek fogamzásgátlót szedni, és úgy kezdem szedni, h mensi 1-5. napján elkezdem letelik a 21 nap, akkor 7 nap szünet. De a 7. nap lejártával tuti meg fog jönni?

Vagy ez nem biztos, vagy nem is attól függ, hanem ha nem akkor jön meg hanem el?bb vagy kés?bb a 7 naphoz képest akkor mi van? Leírná valaki? Vagy mindig a mensi 1-5. napján kell megkezdeni a következ? 21 napot?? És ha nem áll még be az els? hónapokban akkor is?

Legjobb válasz: Beszeded a 21 tabit a menzi megkezdésekor (attol függ melyik nap, hogy mit ir a tájékoztató) És amikor elfogyott 7 nap szünetet tartasz. És attol függetlenül, hogy megkön e vagy sem elkezded a kövi levelet. De elvileg a 7 szüneti nap alatt megkell, hogy jöjjön. És vagy mielött ujra kezded vagy ahogy ujrakezded elmúlik. Elõször nemtuti, hogy megjön, vagy pontosab stb...csak a többi szünetnél már beálltnak kell megjönnie.

Beszeded a 21 tabit a menzi megkezdésekor (attol függ melyik nap, hogy mit ir a tájékoztató) És amikor elfogyott 7 nap szünetet tartasz. És attol függetlenül, hogy megkön e vagy sem elkezded a kövi levelet. De elvileg a 7 szüneti nap alatt megkell, hogy jöjjön. És vagy mielött ujra kezded vagy ahogy ujrakezded elmúlik. Elõször nemtuti, hogy megjön, vagy pontosab stb...csak a többi szünetnél már beálltnak kell megjönnie.
A 7 nap valamelyikén jön meg, ált 3-4. napon és általában csökkenti a vérzést és ha letelt a 7 nap akkor a 8. napon elkezded a következõ levelet szedni, akkor is ha még megvan kicsit, nem számít. Az elején elõfordulhat közti vérzés, amikor nem a szünetben hanem a tabletta szedés alatt vérzel kicsit, ez az elsõ pár hónapban normális, de nem mindenkinél van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
igen egy levél után már véd.
A kérdező hozzászólása: ok köszi
Betegtájékoztató? Orvos? Ha biztosra akarsz menni, 1 levelet várj.

Most leszek 15 éves 2 hónap múlva van fehérjém és creatinom tesómtól kaptam ajándékba. Ha elfogy majd és nem fogom szedni akkor a kezem tényleg úgy fog kinézni mint egy 80 évesé? Pl. : ha ma elkezdem szedni 3 naponta gyúrok úgy elég egy hónapig.

akkor ha elfogyott és leállnék akkor mi lenne az eddig bevitt fehérje átalakulna vizzé és lebomlanna?

Legjobb válasz: Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.

Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.
A kérdező hozzászólása: Kösszi szépen egy ilyen választ vártam :D Ja még annyit hogy aki "gyúr" napi szinten vagy elég gyakran azok milyen magassok és hány kg-ok?
:D Heti 3-5 alkalmat kell a teremben tölteni. Ennél több hobbi szinten felesleges. A magasságodat nem tudod befolyásolni. Tesmagasság-100 centit kilóban szálkásan viszonylag könnyen el lehet érni, ha kicsit jobban csinálod, még plusz pár kilót. Olvasd el a könyvet, mindent megtalálsz benne.
ddrake, azért hogy volt türelmed erre válaszolni, tõlem megkaptad a Hónap dolgozója címet :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szóval ti evvel foglalkoztok a "testépítéssel"? Hogy magamban eltudjam képzelni ti milyen magasok voltatok hány kg-ok és heti hány edzés volt?
nagyon gyorsan nézz utánna a testépítésnek mert feleselegesen írkálsz ide akkora hülyeséget mint egy ház.

Ha elkezdem ezt szedni, és tényleg meglesz az az adott test, amit szeretnék, és utána ha ezt abbahagyom, mármint az edzést, akkor össze fogok esni, úgy mint a nagy kondis majmok?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Nagy itt a sötétség még, így az "adott" testet sem hiszem, hogy el lehet érni. Javaslom a Sárga kapszulát, le van benne szépen minden írva. Egyébként nem, ha mindent jól csinálsz, de tök értelmetlen "abbahagyni". Ahogy az edzést, úgy a jól kajálást sem hagyjuk abba.
Ha ilyen kérdést teszel fel, akkor neked sem lehet több eszed egy majomnál...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mire fel ez a mentalitás az utolsó kommentezõnél, ugyanis én azért teszem fel a kérdést, mert nyilván nem értek hozzá, ha értenék, nem kérdeznék, nem logikus ? Egyébként a többieknek köszönöm !
Miért, és az milyen mentalitás, hogy "kondis majmok"? Mellesleg nagyon nem értesz hozzá, mert szerinted egy fehérjétõl fogsz te kifejezetten izmos lenni. Ez egy tápkieg, de majdnem ugyanolyan, minta annyival több tojást ennél, vagy húst. És igen, kell tápanyag (fehérje is) a fejlõdéshez, de nem attól leszel te kifejezetten jó fizikumú, mert tápkiegfehérjét eszel. Ennyi hozzáértéssel ne vedd meg, hanem menj a builderre alapismereteket meg Sárga Kapszulát olvasni.
Bocs a mentalitásom miatt, de a "kondis majmok" kifejezést egy kicsit bántónak érzem... Itt nem a testépítéshez kell érteni, ez egyszerû biológia. Te az izomvesztés mindkét fõbb okát leírtad. 1 Az izomzat fenntartásához fehérje szükséges. Ha te abbahagyod a tápkieg szedését, kevesebb fehérjét juttatsz be a szervezetbe, a szervezet nem tudja így fenntartani az izomzatot, ezért egy részét lebontja. 2 A testedet késztetni kell az izmok megtartására/növelésére. Ezt az edzéssel teheted meg. Ha te abbahagyod az edzést, a testednek nem lesz szüksége a nagy izomzatba, mert neki azt plussz munka fenntartani. Ezért, ha nem edzel, a szervezet ugyancsak le fogja bontani az izmot.
A kérdező hozzászólása: ddrake, egyértelmûen én sem gondoltam hogy csak fehérjével meg tömegnövelõkkel kell izmot építeni, csak soha nem szedtem semmi ilyesmit, ezért is érdekel a dolog milyen ezzel cisnálni, mit kell róla tudni stb.. én is járok kondiba másfél éve szerek nélkül, csak kajálok mellette, és azokat nevezem kondis majmoknak, akik eljönnek alap alkattal kondizni, és 2 hónap elteltével olyan izmuk lesz, amit senki nem kíván magának, fõleg ha abbahagyják!
Még mindig homályos a vége a szövegednek, de a tápkiegrõl: gyorsan felszívódó, koncentrált, jó biológiai értékû fehérje-már amelyik. Lévén ilyen, jó arra, hogy: -úgy adagold a fehérjét, ahogy te akarod, miközben a többi tápanyagból kívánatlanul szinte nem (csak alig) viszel be -akut fehérjeszükségletet pótolj, mint pl. edzés után, vagy reggel -étkezést helyettesít vele, bár azért nem erre kell ráállni -jó biológiai értékének köszönhetõen biztos lehetsz benne, hogy jó minõségû fehérjével láttad el magad Ennyi, de változatlanul azt mondom, hogy nyomás Sárga Kapszulát olvasni, meg alapismereteket.

Hogy kell szednem a Caulophyllum 5ch-t? Holnap töltöm a 38 hetet, elkezdenék 1x5-öt. Ez így rendben van? Ha szüléskor nem kombinálom a Cimicifugával nem gond, ugye? És ha megindul a szülés hogy kell szednem?

Légy szíves az írjon, aki képben van!

Legjobb válasz: Na szia, felhoztam a dossziémat. Azt irta a szülésznõ, hogy a caulophyllumból igen 5db/nap. És ha megindul a szülés akkor 20percenként 3 db felváltva a cimicifugával.:)

Na szia, felhoztam a dossziémat. Azt irta a szülésznõ, hogy a caulophyllumból igen 5db/nap. És ha megindul a szülés akkor 20percenként 3 db felváltva a cimicifugával.:)
Szia, én is holnap töltöm a 38. hetet. Van leírásom, amit a szülésznõ állított össze, de a kocsiban van a dossziém. Ha estig nem válaszol senki, akkor leirom neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!