Találatok a következő kifejezésre: Ha elkezd a magzatvíz, az (2 db)

A magzatviz, ha elfolyik az kb. mennyi, 1-2 dl? És ha elkezd szivárogni, akkor az folyamatos?

Vizeletmegtarto gondjaim vannak néha 1-2 csepp bemegy. Ezért tartok attol, h összekeverem a kettöt.

Legjobb válasz: Nem fogod összekeverni,mert a magzatvíz nyálkás és több mint a vizelet szivárgás és átlátszó színû,sokkal melegebb is ha jól emlékszem.

Nem fogod összekeverni, mert a magzatvíz nyálkás és több mint a vizelet szivárgás és átlátszó színû, sokkal melegebb is ha jól emlékszem.
Hát amikor nekem kezdett folyni, nekem sem ömlött.Elõtte éreztem egy kis pukkanást, aztán olyan volt pisilés utánn mintha még egy kicsit szivárogna.De ez nem volt folyamatos, sõt rögtön keztem érezni az összehúzódásokat is, amik gyorsan erõsödtek, és szaporodtak.Amikor összehúzódásom volt akkor éreztem a csorgást.Ne félj nem lehet nem észrevenni, hiszen a kórházban a burokrepesztést is arra használják, hogy az összehúzódásokat erõsítsék.Szinte biztos, hogy az összehúzódásokat is érezni fogod majd ha csorog.
Én is ettõl féltem, de tényleg észre lehet venni. Ha egyszer elkezd szivárogni, akkor folyamatosan jön több-kevesebb mennyiség. Nekem hajnali 4 körül kezdett folyni és órákon keresztül a vajúdás alatt szinte végig folyt. Ha vizelet jön, az csak pár csepp, a magzatvíz ennél több és nem tudod visszatartani egyáltalán.
nekem indították a szülést burokrepesztéssel és sok-sok folyt ki akkor. több liter, nem 1 -2 dl. észre fogod venni.... nyugi.
Nekem is szivárgással kezdõdött, de elsõre nem voltam biztos benne, hogy az. Meg azt mondták nem lehet visszatartani, pedig ha erõsen szorítottam sikerült. Este 10kor kezdte és mikor megvizsgáltak fél 2 körül még akkor is folyt bõven. Mikor elkezdett szivárogni 10 percenként a wc-ültem otthon. De tettem be betétet és úgy indultam a kórházba. (Még lefürödni is volt idõ, amikor már fájások is voltak, elindultam) 3 hónapos kisfiú anyukája
nem 1-2 dl liter jon:) hanem sok liter nekem szakadt kifele mikor burkot repesztett a dokim

Ha elkezd szivárogni a magzatvíz, az azt jelenti, hogy felül repedt meg a burok, vagy a baba feje kezd beékelődni és ezért nemtud kifolyni?

azért egyszercsak kifolyik egybe?vagy majd a szüléssel távozik?és ez nem probléma ha esetleg tényleg szivárog?

Legjobb válasz: Szia! Ha szivárog, be kell menni a kórházba, megnézik uh-gal, mi a helyzet. Lehet, hogy még nem szülsz, mert termelõdik helyette, de mindenképp érdemes megnézetni! Szép szülést! :o)

Szia! Ha szivárog, be kell menni a kórházba, megnézik uh-gal, mi a helyzet. Lehet, hogy még nem szülsz, mert termelõdik helyette, de mindenképp érdemes megnézetni! Szép szülést! :o)
A kérdező hozzászólása: és mi történhet ha nem nézetem meg? :S
hát csak nézesd meg ne legyél felelötlen itt a gyermeked életéröl beszélünk!!! ha szivárog a magzat víz azonnal menj be a korházba!
Szia! Mindenképp nézesd meg, hiszen a magzatvíz védi a babódat a fertõzésektõl. Lehet, hogy nem lesz semmi baj, de ezt csak orvos tudja megítélni. Én is azt mondom, hogy a babád egészsége érdekében nézesd meg. Nekem egyben folyt el, de akkor is menj be azonnal, mivel nekem fájásaim nem voltak és azonnal kaptam antibiotikumot a fertõzések elkerülése végett. Védve a babát és az anyát is. Sok sikert a szüléshez és a babádhoz!
Hát ha nem nézeted meg, és elfogy a magzatvíz, akkor nagyon súlyos gondok is lehetnek!!! Ne játsz a babád életével!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!