Találatok a következő kifejezésre: Ha elkezd a (614 db)

Valahogy lehet javítani azon h jobban lássak? Ha elkezd a szeme valakinek romlani akkor valamivel "fejlesztheti"? (nem szemüvegre gondolok)

komoly válaszokat várok nem ilyent h pl egyél répát meg ilyenek

Legjobb válasz: http://www.szemtrening.hu/

Azért a répa is komoly válasz, az A vitamin miatt, és szemüvegbõl is van olyan speciális látásjavító, - én sem a lencsésre gondolok, de te tudod.

Mit csináljak a képeimmel, ha elkezd a szélük kopni?

Van pár tablóképem amit úgy kaptam, de elkezdtek kopni. És érdekes, mert csak az kopik, aminek olyan tapadós a felszíne.. van erre valami praktika szerűség hogy ne kopjanak? pl: hajlakk vagy hasonló? előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Tedd uveg kozé.

Tedd uveg kozé.
Szia. Nem.
Szia! Sajnos nem, de utalhatnak rá haskeményedések és méhösszehúzódások elõzményként.Ha ilyesmit észlelsz és még korai lene a szülés, akkor menj mielõbb orvoshoz.


Háti hordozásnál mit csináltok, ha elkezd a baba sírni? Vagy általában nem szokott, annyira leköti a sok látnivaló?

Legjobb válasz: Nekem akkor nyûglõdött a hátamon, ha már nagyon álmos. Akkor paskolom 1-2 percig a fenekét és elalszik. Most már 1 éves elmúlt, váltottunk mei-taira a kendõ helyett, így ha épp azért balhézna mert menne játszani, akkor nem gond, mert akárhol le tudom venni.

Nekem akkor nyûglõdött a hátamon, ha már nagyon álmos. Akkor paskolom 1-2 percig a fenekét és elalszik. Most már 1 éves elmúlt, váltottunk mei-taira a kendõ helyett, így ha épp azért balhézna mert menne játszani, akkor nem gond, mert akárhol le tudom venni.
Míg picike volt és elõre kötöttem, akkor volt, hogy sírt, de mióta mei-taiban a hátamon van, azóta nem sír, azt imádja. Igen, nem gyõz nézegetni, aztán beleálmosodik.
Nem szokott sírni a hátamon, csak ha éhes. Ha álmos, nem nyûglõdik, hanem elõször rám hajtja a fejét, és egy 10 perc múlva érzem, hogy elalszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Azért kérdeztem, mert holnap vinném elõször a babót a hátamon BKV-n (már 7, 5 hós, de eddig babakocsiztunk fõként), ráadásul be a melóhelyre és kicsit izgulok, nem lesz-e gáz. Elöl tutira nem lenne, de már akar nézelõdni meg nehéz is.
3. vagyok. Na hogy ment? :)

Miért van az ha elkezd a barátom újjazni akkor fáj a jobb oldalon lennt a hasam?

Legjobb válasz: én nem tom de nekem is ott fájt egy idõben:S

én nem tom de nekem is ott fájt egy idõben:S
Talán a partnered ott izgatja jobban, vagy nagyobb nyomást gyakorol arra a részre. A panasz közvetlen oka a hüvelybemenet körüli izmok görcsös összehúzódása. (ez orvosi színtû)
Talán mert ott matat? :)

Sokan alszanak egy ágyban a babával? Mennyi idős koráig? Ha elkezd mászni mit csináltok, hogy nem essen le?

Legjobb válasz: Darázsfészekbe nyúlsz!!! Sokan ellenzik a babával egy ágyban alvást. Lehet, hogy kapsz majd hideget, meleget. A kislányom 11 hónapos múlt és még nem aludt a kiságyában, pedig van neki. A franciaágy egyik oldalán áll leesésgátlóként. Óriási kanapé párnákkal körbepárnázom miután elaludt, aztán késõbb én is melléfekszem. Még sosem ébredt fel alvás közben úgy, hogy elindult volna, ilyenkor nyûglõdik, sír, ha felébred. Bemegyek, megnyugtatom. Éjjel többször szopik, sokszor kell hajnaltól megsimogatni, akkor alszik tovább. Reggel, ha felébred, elkezd gagyarászni, engem piszkálgatni, olyankor sem lefelé vezet az elsõ útja.

Darázsfészekbe nyúlsz!!! Sokan ellenzik a babával egy ágyban alvást. Lehet, hogy kapsz majd hideget, meleget. A kislányom 11 hónapos múlt és még nem aludt a kiságyában, pedig van neki. A franciaágy egyik oldalán áll leesésgátlóként. Óriási kanapé párnákkal körbepárnázom miután elaludt, aztán késõbb én is melléfekszem. Még sosem ébredt fel alvás közben úgy, hogy elindult volna, ilyenkor nyûglõdik, sír, ha felébred. Bemegyek, megnyugtatom. Éjjel többször szopik, sokszor kell hajnaltól megsimogatni, akkor alszik tovább. Reggel, ha felébred, elkezd gagyarászni, engem piszkálgatni, olyankor sem lefelé vezet az elsõ útja.
Nálunk ugyan az van, int az utolsóéknál csupán kisfiúval. :) Bébiõrt mindig bekapcsolom, ha nem vagyok még az ágyban, mellette így hallom ha megébred.De tényleg ha felkel, mindig csak sír, nyöszörög, nézelõdik.Elég álmos még ahhoz, hogy ne induljon meg lefelé.
Az én manóm hol itt alszik, hol ott. Tulajdonképpen a saját ágyában alszik el, de aztán ha éjjel felkel, és sokadik próbálkozásra sem tudom visszaaltatni (pl. mostanság fogzáskor) akkor bizony beteszem hozzánk, a franciaágyba középre. Ha simán visszaalszik éjjel, akkor is felkel olyan 5 körül, mikor a papa kel, és megy dolgozni. Na, olyankor tuti átkerül mellém, és így alszunk reggel 8-ig. A párom tesz az ágy szélére, mellé a földre párnákat, de még nem esett le. Amúgy is, ha felkel, nem akar lemászni, elõször mutogat, hogy kapcsoljuk be a tv-t. Megnézünk 1-2 mesét, és utána kelünk fel. Ja, 1 évesek vagyunk.
Falnál volt a nagyágy, õ aludt belül, mi kívül. Nem esett le.
Én nem aludtam egy ágyban a kisfiammal, de a sógornõm igen, fél éves koráig. Õ azt mondta, hogy a baba bármely rezdülésére felébredt, az ágy meg úgy volt elrendezve, hogy csak akkor tudott volna leesni, ha rajta (anyukán) átmászik. Azt mondja, semmi gondjuk nem volt az együtt alvásból, és fél évesen is viszonylag hamar hozzászokott a saját ágyhoz. Nem tudom, én ennek ellenére a következõ babámmal sem szeretnék egy ágyban aludni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nem terveztük az együtt alvást, sõt elleneztem is nagyon, de ez lett. Sokszor még így is nehezen alszik el.
Az elsõvel együtt aludtam 12-17 hónapos koráig. A második gyerekkel egy éjszakát sem.
Mi matracon alszunk, így nem olyan nagy baj, ha leesik. A kisfiam így is folyton lemászott, így 8 hónapos korától nem tudtunk együtt aludni. A kislányom 9 hónapos, már õ is mászik, de vele nincs ilyen probléma, álmában nyugton van.

Ha abbahagyom a Varga hajszesz használatát, elkezd hullani a hajam? Hozzászokik annyira a szervezetem?

Legjobb válasz: kizárt, hogy azért elkezd hullani, mert nem használod a hajszeszt!!

kizárt, hogy azért elkezd hullani, mert nem használod a hajszeszt!!

Más is ennyire aggodik vagy csak én? Ha elkezd fájni a hasam vagy a gyomrom én egyböl megijedek nehogy valami baja legyen a babának! Normális ez az aggodás? Vagy ennyire nem kell mindenre oda figyelni? 14 hetes kismama vagyok!

Legjobb válasz: szio!!ezek teljesen természetes reakciok,mi már csak ilyenek vagyunk aggodo szülõk...... én 19hetes vok,s nekem is vannak ilyen napjaim,már nemdolgozom,s amennyit tudok pihenek,olyankor nemis ér rá fájdogálni a pocim,deha a városban "sokat"sétálok-intézem a dolgom,akkor ha hazaérek nekem is lekezd fájni a pocim,s ha esetleg valamiböl jollakottam pihegek,akkor a gyomrom elkezd fájni,de ezekböl a babo mitsem érez,ö ot bennt teljes biztonságban van,ne aggodj :-))))) csak pihenj minél többet!!!!!!üdv 19heteske

szio!!ezek teljesen természetes reakciok, mi már csak ilyenek vagyunk aggodo szülõk...... én 19hetes vok, s nekem is vannak ilyen napjaim, már nemdolgozom, s amennyit tudok pihenek, olyankor nemis ér rá fájdogálni a pocim, deha a városban "sokat"sétálok-intézem a dolgom, akkor ha hazaérek nekem is lekezd fájni a pocim, s ha esetleg valamiböl jollakottam pihegek, akkor a gyomrom elkezd fájni, de ezekböl a babo mitsem érez, ö ot bennt teljes biztonságban van, ne aggodj :-))))) csak pihenj minél többet!!!!!!üdv 19heteske
Szia! Én is 14 hetes vagyok, és hasonló gondolatok járnak a fejemben. Ha egy kicsit görcsölök, már rögtön arra gondolok, hogy biztosan valami baj van. Az uh elõtt pedig annyira bestresszelek, hogy egy kivülálló talán már õrûltnek tart. Legsziveseben minden szúrásnál és keményedésnél rohannék az orvoshoz, de szerencsére ilyenkor a férjem jobb belátásra bír :-)
A kérdező hozzászólása: Mellig nõ meg a hajam, aztán elkezd törni a vége.
Muszáj, mert különben egyre följebb fog törni..ráadásul hiába hosszú a hajad, ha csúnya, ápolatlan, töredezett a vége. Ápold mindenféle olajokkal, hátha akkor lassabban törik majd.
Sajnos igen! Nagyon csúnya, fõleg ha sötét.
Próbáld ki a WU2 miraculum sampont.
Használj a hajadra kókuszolajat heti kétszer pakolásként és nem fog törni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!