Találatok a következő kifejezésre: Ha elhalna babám, (2 db)

Ha elhalna a babám, észrevenném?

18 hetes vagyok, ma megyek 4D-re, és nagyon félek, hogy el lesz halva a babám. Már egyszer 12 hetesen elhalt egy baba, azóta minden uh el?tt rettegek. Mintha mocorgást már éreznék, de nem vagyok benne biztos, hogy ? az.

Legjobb válasz: Szerintem éreznéd. Én hálisten nem rendelkezem ilyen rossz tapasztalatokkal. De ha már érzed, és ennyi idõsen tutira õt érzed!, biztosan nincs baj. Én az elsõ babámat 17hetesen kezdtem érezni, szóval szerintem ne aggódj. Ha még nem érzed minden mozgását, ne aggódj, leszenk még napok amikor visszasírod ezt az állapotot! :))) 11hetes kismami

Szerintem éreznéd. Én hálisten nem rendelkezem ilyen rossz tapasztalatokkal. De ha már érzed, és ennyi idõsen tutira õt érzed!, biztosan nincs baj. Én az elsõ babámat 17hetesen kezdtem érezni, szóval szerintem ne aggódj. Ha még nem érzed minden mozgását, ne aggódj, leszenk még napok amikor visszasírod ezt az állapotot! :) )) 11hetes kismami
Az a baj, hogy csak akkor tûnik fel, ha erõsen görcsölsz, vagy vérzel. Sok szörnyû sztorit olvastam/hallottam már sajnos arról, hogy csak UH-n derült ki egyeseknél, hogy nem él a baba. Én is parában vagyok (még csak a 7. hetet taposom), hogy nem lesz szívhang a következõ viszgálatnál, de próbálok nem gondolni rá. Egyébként, ha ez az elsõ (megmaradt) terhességed, akkor lehet, hogy nem is fogsz babamozgást érezni a 20. hét elõtt.
Sajnos én csak abból vettem észre, hogy baj van, hogy nem éreztem mocorogni Babót. Nem görcsöltem, nem véreztem, csak mivel nem mozgott kértem egy ultrahangot, és nem volt szívhang... 22 hetes volt Csak 2 hétig érezhettem a csodát, ahogy mocorgott bennem...
Én mennék egy másik orvoshoz, ultrahangot nem tudsz elõbbre intézni?
Teszteltél? Legalább egyszer menj el egy olyan dokihoz akinek van UH-gépe, vagy aki tud intézni korábbi idõpontot. Nem muszáj hozzá járni utána is.
Nem vagy lemaradva semmirõl, csak intézd el, hogy elõbb juss UH-ra. Nincs más orvos akihez mehetnél és nem fizetõs? Másik kórház?
Én is azt tanácsolom, hogy ha tudsz menj el egy magánrendelésre és nézzenek meg uh-n 1-2 héten belül!!
Talán érdemes volna elmenni egy magánrendelésre, ott egybõl megvizsgálnak rendesen. Lehet a baba nem is jó helyen ágyazódott be, szval mindenféleképp érdemes lenne megnézni még a 12 hét elõtt.
Kb. annyi idõs terhes vagyok, mint te:) Még nem mentem dokihoz, majd csak 2 hét múlva tervezem, de ha nem csinálna uh-t, mindenképpen keresnék másik dokit. Szerintem te is tedd ezt, mert még egy sima sztk-ban is alap az elsõ uh. SOk boldogságot nektek!
Figyelj én is Kecskeméten lakom. De még midig csak pislogok, hogy nem hüvelyi uh-zott meg az "állatja"???!! Ne sajnáld azt az 5-6 ezer forintot a magándokira! Jönnek az ünnepek is, bármi baj lehet. (ne legyen semmi!!) Hogy hívják a dokit aki nem uh-zott meg?
A kérdező hozzászólása: Bakó..2 babám nála szültem.akkor még nem volt ez a bejelentkezös rendszer.neked ki a dokid?
Pfuu hát róla pont nincs jó véleményem. Nekünk nem akar összejönni a baba, és nemrég voltunk nála magánrendelésen, de nem sokat foglalkozott a dologgal. Rákszûrést azért csináltattam vele, és ha már ott voltam levetkõzve, nagy nehezen, de uh-val is belém nézett. 9 ezret fizettem neki, de nem lettem okosabb :( Többször nem megyek hozzá, az biztos. De fogalmam sincs, hogy kihez fogok járni, ha végre kismama leszek.
A kérdező hozzászólása: tévedett... Keresek egy jó dokit! Jók legyetek. Szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: Az ismerõsöm a Terebesi magánrendelésére jár. Nagyon dícséri. Én nem magánrendelésére mentem, de 9ezret nem adok neki mert paraszt volt. Elõzõ terhességnél megvizsgált mindíg.most meg hirtelen nem érezne semmit. Hát fura..
Szia! Én tuti nem mennék még egyszer ehhez az orvoshoz.Válts dokit!Sok sikert a bébihez!
persze hogy fura, lehet azt gondolta, hogy így majd bejelentkezel hozzá magánrendelésre.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy! Tényleg meg kell nyugodnom. Tudod volt egy terhességem amivel 8hetes korig vártam, de addigra nagyon beteg lettem.. Nem is véreztem, , , nehéz. Nem jó ez a rendszer. Kecskeméten lakom. Ez abszurd hogy 12.hétig várni. Most így 2teszttel a kezemben nem tudok semmit.
Szia eloszor is vegyel egy nagy levegot es fujd ki. Ne panikolj minden rendben lesz. Nem jo neked sem es a babanak sem ha panikolsz. Holnap keres egy masik dokit aki meg vizsgal, es meg fogsz nyugodni. 5 hetes nagyon korai nem sokat fog lattni csak petezsakot. Hulla mergezesre meg ne is gondolj. Ha baj lenne akkor verzesel jelentkezne es akkor ugy is elmesz dokihoz. Tudom min mesz keresztul. Angliabol irok es itt nincs uh csak 12 heten, most 8 hetes vagyok. De erzem hogy minden rendben van a babamal. Csak pozitivan kell gondolkodni, tudom hogy nehez.
A kérdező hozzászólása: igen! Igazatok van. Hullamérgezést is kaphatok januárra ha baj van. Félek. Ugye még akkor az sem biztos hivatalosan, hogy terhes vagyok?
Ez így nem normális! Elöbbre veszik, aki nem tartaná meg??? És ha valakinek valami baj van a babával? Sok esetet lehet hallani, mikor pl a petevezetöben tapad meg, meg még sorolhatnám, de ugye nem veszik el a babát, csak 12 hétig. A te egészséged is fontos, mert ott a két másik gyereked, szóval minél elöbb jelentkezz be valahova, ahol azonnal csinálnak uh-ot.
A kérdező hozzászólása: 22.én halván pozitív.27.én erõs, jól látható.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta hogy betapintással még úgysem érezne semmit, majd uh-n megtudom mi van. De az hogy én mit érzek az nem számít.. Nagyon rossz most a közérzetem.
A kérdező hozzászólása: Egy ismerõsöm kismama, 8ezerért jár magándokihoz. 4hetente jár uh-ra, képet is kapott már 5hetesen. Talán azt a dokit megpróbálom..de most úgy görcsölök hogy nem is tudom. ..20.án kellett volna megjönnie, de most mensi görcsöm van, , megbolondulok..köszönöm a tanácsokat.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta hogy betapintással még úgysem érezne semmit, majd uh-n megtudom mi van. De az hogy én mit érzek az nem számít.. Nagyon rossz most a közérzetem.
A kérdező hozzászólása: Mort teljesen kétségbe estem. Talán nincs is baba.Talán bele sem kellett volna vágnunk. Pedig olyan boldogok lennénk. Az uh-s nõ azt mondta ha elveteti valaki az elõbb jut uh-ra. Ha beteg a baba 12 hetesen elveszik? Nem tudom .. 2 manó mellett nehéz magándokihoz menni.. Most meg görcsölök is. Eddig nem volt bajom.
ez érdekes h meg sem vizsgált.akkor így be sincs bizonyítva h tényleg terhes vagfy.felelõtlen a doki.az ok h elküldött uh-ra mert esetleg nem õ csinálja az uh-ot hanem más.de az h meg sem vizsgál h tényleg van e baba, meg minden rendben van e...?!
Voltál másik orvosnál?Mi újság?E.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!