Találatok a következő kifejezésre: Ha elhal magzat akkor is puffad (1 db)

Ha elhal a magzat akkor is puffad a has?

Legjobb válasz: Szerintem nem, de miért kérdezel ilyet?

Szerintem nem, de miért kérdezel ilyet?
A kérdező hozzászólása: az az igazság hogy túl sok rosszat olvasok és hallok.remélem velem nem fordul elõ.most vagyok 10 hetes és még van két hét a kritikus idõszakig.orvoshoz csak jövõ héten megyek az elsõ trimeszter vizsgálatra és remélem hogy még bennem van a csöpség és él is.
Ilyenekre nem szabad gondolni. Nekem volt egy elhalt terhességem, de akkor a babának szívhangja sem volt. Gondolom, ha 10 hetes vagy, akkor már voltál uh-on, és minden rendben volt. Nálam már 6 hetesen tudták, hogy nem marad meg a baba. De ne gondolj ilyenekre! GONDOLJ ARRA, HOGY SZÉP EGÉSZSÉGES BABA FEJLÕDIK A POCAKODBAN! Gratulálok a babához! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 6 hetessen voltam uh.-án.akkor már szívhang is volt.rá egy hétre volt rákszûrésem és ott a doki tapogatással azt mondta hogy minden rendben jó helyen jó méretekben fejlõdik a baba.nem akarok semmi rosszra gondolni de ahogy olvasom elég sokan járnak rossz helyzetben és még egy hét mire megyek dokihoz.
Tényleg ne gondolj semmi rosszra!!!!!! De hogy a kérdésedre válaszoljak, igen puffad a has. Én a 11. héten vettem észre, hogy valami baj van. A petezsákom 35mm volt és benne a magzat mindössze 4mm, de már se szívhang se semmi. Valószínûleg a magzat már korábban elhalt, de a petezsák tovább nõtt, mintha élt voplna a baba. Minden tünetem meg volt, még az abortusz után is 1-2 hétig, mire hormonálisan rendezõdni kezdtek a dolgok. Ez lett volna az elsõ ultrahangom, mert addig hiába kérdeztem, hogy nem kellene megnézni, vagy valami? Mindig azt mondták, nem kell nézegetni, elég a 12. héten. Na nekem már nem volt 12. hét! Aztán egy nagyon picit barnáztam, de semmi görcsölés nem volt és ekkor néztek meg. De te nem fogsz így járni! Én már öreg is vagyok és valószínûleg valami rendellenesség lehetett, vagy amire mindenki gyanakszik, hogy egy vírusos torokgyúladást kaptam és attól ment el, tehát konkrét oka volt.
Nekem is puffadt a hasam, mikor a magzat már nem élt. De ne legyél ennyire pesszimista (tudom, könnyû olyanokat írni, hogy ne aggódj, meg ilyesmi.) Sajnos ez az idõszak minden kismama számára kételyekkel teli. A legjobbakat kívánom Neked!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek kellene aggódnom?

23 hetes vagyok és három hete már minden nap érzem a picit mozogni. Mar látható is a hasamon, ha rugdal. Tegnap este 7 óta viszont egy pici mozgást sem érzek. Van itthon dopplerem és ahol a baba van, erős kattogást hallok csak. Szívverésnek tűnik, de még az enyémnél is jóval lassabb. Mit javasoltok?

7

Akinek kicsi korkülönbség van a babái között, a második születésénél hogyan viselte az első, hogy 3-4 napig nem látja az anyukáját, amíg a szülés után kórházban kell lenni?

Én ezen gondolkodom egy ideje mert 20 hónaps lesz a fiam, amikor jön a tesó, és akkor még nagyon elmagyarázni sem lehet a dolgot.

2

Most mi lesz? MA voltam uh-n a doki egy pici kis pontot látott a méhben. Csinálnom kell egy újabb tesztet és egy hét múlva vissza. Papíromon az áll, hogy uterus cavumaban 5 mm-es átl. átmérőjü foly. Tartalmú képlet. Nincs baba?

3

Kora terhességben ez természetes?

5+4 hetes vagyok, és sajnos kissé túl aggódom most az elején a dolgokat. Nem mentség képpen,de hosszú küzdelmek árán jutottunk el idáig, és két méhenkívüli, egy vetélés, és legutóbb februárban imperfect vetélésem volt műszeres befejezéssel. a kérdésem az lenne,hogy mennyire vehető természetesnek,hogy a tünetek hol vannak,hol enyhülnek,vagy épp nincsenek? szerdán 4+6 hetesen voltunk uh-n (lombik miatt ilyenkor hívnak vissza,egyébként tudom,hogy nem szoktak ilyen korán uh-ra menni,akik természetes úton várnak babát),szóval akkor 4 mm-es petezsákunk volt méhen belül. Tünetek mindjárt megjön érzés, émelygés, mellérzékenység , fáradékonyság előjöttek. Ám hétvégén nem voltak igazán tüneteim, sőt jól voltam. Ma reggel újból émelyegtem,szapora lett a pulzusom (néha egyik pillanatról másikra tör rám ilyen),és szurkálódik a pocakom. Utrogestant kapok 3x3 és Duphastont 3x1-ben,vérzés nincs,csak úgy félek,amikor nem érzek épp semmit...

4

Az Uh-on csak egy pici "pöttyöt" láttak, azt mondták, hogy valószínű ő lesz a baba, hihetek neki?

5 hetesen voltam Uh-n, előtte HCG-t néztek vérből az 1700 lett. Van egy sárgatest cisztám is, remélem nem lesz baj.

2

MIlyen csodaszerek vannak hányinger és hányás ellen?

Második terhességem, és már most eszeveszett rossz, hogy reggeltől estig folyamatosan hányingerem van, semmilyen kaját nem kívánok, nincs olyan amit szívesen ennék, csak azért eszem mert tudom, hogy kell. Hányok is, ma reggel pl két korty vizet ittam az jött vissza 3szor annyi. Nekem ez új, mert kisfiammal is voltak émelygéseim és hánytam egyszer-kétszer, de ott tudtam, hogy az édestől így azt kerültem és semmi bajom nem volt. MOst sóstól, édestől, mindentől undorodom, és folyamatos rossz érzés van a gyomromban.
MIvel lehet ezt enyhíteni?

11

Van itt olyan kismama/anyuka aki császár után rövid időn belül max 2 évre gondolok hüvelyi úton szült? Ha igen miért így akartátok vagy beindult magától a szülés? Külön kérdezném a Szolnokiakat?

3

Ikerterhes vagyok és húzódik a gátam ha mozgok. Mit tegyek, hogy elmúljon? Magnéziumot szedek, de mégis félek.21hkm

4

Lehet olyan hogy van menstruációm, de nem lehetek terhes, ez mitől lehet és honnan tudhatom meg hogy nem lehetek majd terhes ha babát akarok?

3

Mik a véleményetek, és a tapasztalatok, a Veszprémi, Győri, Zirci Ajkai és más kórházakról?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!