Találatok a következő kifejezésre: Ha elhal magzat akkor is puffad (1 db)

Ha elhal a magzat akkor is puffad a has?

Legjobb válasz: Szerintem nem, de miért kérdezel ilyet?

Szerintem nem, de miért kérdezel ilyet?
A kérdező hozzászólása: az az igazság hogy túl sok rosszat olvasok és hallok.remélem velem nem fordul elõ.most vagyok 10 hetes és még van két hét a kritikus idõszakig.orvoshoz csak jövõ héten megyek az elsõ trimeszter vizsgálatra és remélem hogy még bennem van a csöpség és él is.
Ilyenekre nem szabad gondolni. Nekem volt egy elhalt terhességem, de akkor a babának szívhangja sem volt. Gondolom, ha 10 hetes vagy, akkor már voltál uh-on, és minden rendben volt. Nálam már 6 hetesen tudták, hogy nem marad meg a baba. De ne gondolj ilyenekre! GONDOLJ ARRA, HOGY SZÉP EGÉSZSÉGES BABA FEJLÕDIK A POCAKODBAN! Gratulálok a babához! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 6 hetessen voltam uh.-án.akkor már szívhang is volt.rá egy hétre volt rákszûrésem és ott a doki tapogatással azt mondta hogy minden rendben jó helyen jó méretekben fejlõdik a baba.nem akarok semmi rosszra gondolni de ahogy olvasom elég sokan járnak rossz helyzetben és még egy hét mire megyek dokihoz.
Tényleg ne gondolj semmi rosszra!!!!!! De hogy a kérdésedre válaszoljak, igen puffad a has. Én a 11. héten vettem észre, hogy valami baj van. A petezsákom 35mm volt és benne a magzat mindössze 4mm, de már se szívhang se semmi. Valószínûleg a magzat már korábban elhalt, de a petezsák tovább nõtt, mintha élt voplna a baba. Minden tünetem meg volt, még az abortusz után is 1-2 hétig, mire hormonálisan rendezõdni kezdtek a dolgok. Ez lett volna az elsõ ultrahangom, mert addig hiába kérdeztem, hogy nem kellene megnézni, vagy valami? Mindig azt mondták, nem kell nézegetni, elég a 12. héten. Na nekem már nem volt 12. hét! Aztán egy nagyon picit barnáztam, de semmi görcsölés nem volt és ekkor néztek meg. De te nem fogsz így járni! Én már öreg is vagyok és valószínûleg valami rendellenesség lehetett, vagy amire mindenki gyanakszik, hogy egy vírusos torokgyúladást kaptam és attól ment el, tehát konkrét oka volt.
Nekem is puffadt a hasam, mikor a magzat már nem élt. De ne legyél ennyire pesszimista (tudom, könnyû olyanokat írni, hogy ne aggódj, meg ilyesmi.) Sajnos ez az idõszak minden kismama számára kételyekkel teli. A legjobbakat kívánom Neked!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Rutascorbint írt még ki valakinek az orvos? Meddig és mennyit kelletett szednie?

2

Baj, ha semmilyen tünetem nincs?

6 hetes terhes vagyok, jövőhéten kell mennem, hogy van-e már szívhang. Viszont nincs semmilyen tipikus terhes tünetem. Nem fájnak, nem érzékenyek a melleim, csak nagyon nagyon ritkán van egy kis émelygés, de amúgy is émelygős voltam mindig. Néha szúr az oldalam. Baj lehet?

5

Ugye nincs baj? Bővebben lent.

14 hetes terhes vagyok. Eddig nem hánytam, csak hányingerem volt, ma viszont kijött minden belőlem. Sógornőm szerint csak valami nem esett jól a babának. Délután amúgy is megyek dokihoz, de tudjátok hogy van ez, addig is jól esne egy-két megnyugtató válasz...köszönöm!

6

Nem tudom bevettem e reggel az Utrogestant, mit tegyek?

Kicsit káosz van itthon és nem emlékszem a reggelit bevettem e (2×1-et kell). Mivel csinálok nagyobb bajt, ha az az egy esetleg kimarad vagy ha most beveszem és így 2-t is vettem be délelőtt? Túladagolni sem akarom, de félek ha 1 is kimarad az árt a babának...

4

Nagyon félek a missed abb-tól, a tüneteim közül utalhat rá valamelyik?

Úgy tudom nagyon sokszor nincs jel, de hátha mégis. Rettegek tőle, 2 hét múlva kell orvoshoz mennem.

Émelygek szinte egész nap, többet iszom, többet pisilek, feszül a mellem, fáj szúr a mellem, nincs kedvem semmihez, szinte egész nap aludnék, néha melegem van.fel vagyok fújódva, a nadrágokat be sem lehet gombolni. Néha öö nem fáj inkább csak érzem hogy van alhasam és derekam, de nem mondanám rá hogy fáj. Utálok mindenkit. Ha tüsszentek néha belenyilall az alhasamba.
Vérzésem , erősebb görcseim nincsenek.

5

Ha beindult a szülés és mentőt hívunk, akkor az apuka is jöhet a mentővel, vagy neki egyénileg kell megoldania a kórházba jutást?

Nincs kocsink, és ha nem tudjuk megoldani a fuvart, akkor marad a mentő.
Köszi szépen a válaszokat előre is. :)

14

Hányadik hétig dolgoztatok terhessen?

Most vagyok a 10.dik hétben nehezemre esik felkelni munkába, a terhesség nem látszik, de a reggeli rosszullétek és az állandó fáradság, álmosság tönkre tesz :(
Egy nagy bevételü élelmiszerüzlet helyettes vezetője vagyok, félek a decembertöl, a stressztöl, a millio embertöl, az esetleges betegségektöl, a klimától...

14

Mi történik ilyenkor?

38+5 hetes kismama vagyok és néha olyan érzésem van, mintha kiakarna esni valami a hüvelyemből, de nem történik semmi! Nagyon ijesztő!

1

Vannak itt 20 év körüli kismamák/anyukák?

Elmesélnétek a történeteteket? Tervezett baba volt, szüleitek mit szóltak, együtt éltek az apával.. stb?

16

Ugye nincs baj? 7 hetes vagyok, már voltam orvosnál, és megállapította a méhen belüli terhességet. Folyt.

Tegnap reggeltől viszont eléggé szúr a bal oldalam, főleg tüsszentésnél, illetve nagyobb levegővételnél érzem jobban.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!