Találatok a következő kifejezésre: Ha elhal magzat akkor (17 db)

Ha elhal magzat akkor a teszt azt kimutatja?

Ez a második terhességem! Az els? terhességem alatt annyi rémtörténetet olvastam,hogy most teljesen be vagyok pánikolva! Hat hetes vagyok,dokihoz még nem mentem még várnék két hetet! De ez az id? maga az örökkévalóság! Ha közben csinálok teszteket akkor az kimutatná ha baj lenne? Milyen id?közönként érdemes csinálni?

Legjobb válasz: Tudomásom szerint nem mutatja ki a teszt, mivel a hormon még utána is kimutatható a szervezetedben. De ne aggódj, nem lesz baj. Inkább menj el most is ultrahangra, ha ez megnyugtat.

Tudomásom szerint nem mutatja ki a teszt, mivel a hormon még utána is kimutatható a szervezetedben. De ne aggódj, nem lesz baj. Inkább menj el most is ultrahangra, ha ez megnyugtat.
vetélés után akár 3 hónapig is pozi lehet a teszt. Barátnõm tapasztalta is sajnos. Menj dokihoz akkor úgyis megnyugszol. :) Boldog várakozást és egészséget nektek. Ne stresszelj
Sajnos a teszt nem mutatja ki, ha baj van, mert a szervezet termeli a HCG-t. De ne pánikolj, nem lesz baj. Általában erõs vérzés és görcs kíséri ha baj van, bár ez sem igaz mindenkire. 6 hetesen nekem csak a petezsákot látták, visszarendeltek 2 hét múlva... Úgyhogy szerintem jó ha a 8. héten mész. Minden jót és ne idegeskedj.
nekem is kimutatta még rá 3 hétre is...
én elkezdtem vérezni...3 hétre rá elmentem dokihoz, azt mondta nem lát semmit, csináljak tesztet, ha pozítív hívjam fel...pozítív volt...beküldött a kórházba , de nem láttak semmit rá pár napra ismét teszt..az mátr negatív volt..ráérsz az orvossal ha úgy érzed
hát annyira mégsem lehetsz bepánikolva, ha még két hétig nem akarsz dokihoz menni.pedig ahogy írod már 6 hetes vagy, és ilyenkor már látna vmit, sõt nekem 6 hetesen már volt szívhang is.
A kérdező hozzászólása: De van valami jele ha ez megtörténik? Utolsó válaszoló te mit éreztél?

Nem értem? Itt olvasgatom, hogy a lányok miket irnak ez nekem is fura miért van az, hogy elhal a magzat? és a magzat bármikor elhalhat? Ha elhal a hasban akkor az anya érezz valamit?

Én már betöltöttem a 3-hónapot 15-hetes vagyok de azért félek.Pedig nagyon nagyon jól érzem magam,testileg és lelkileg.A doki is azt mondta,hogy minden nagyon jó.De én akkor is félek

Legjobb válasz: A terhesség kezdetén nagyobb az esély.Tulajdonképpen nevezhetjük vetélésnek is.Mivel átéltem,tudom mondani,hogy nem éreztem semmit.Csak az uh-án derült ki.Ha elhal annak oka van.Fejlõdési rendellenesség vagy hormonprobléma.Igazság szerint a terhesség bármelyik szakában történhet probléma.De nem szabad ezekre gondolni.Ne is gondolj ilyenekre.

A terhesség kezdetén nagyobb az esély.Tulajdonképpen nevezhetjük vetélésnek is.Mivel átéltem, tudom mondani, hogy nem éreztem semmit.Csak az uh-án derült ki.Ha elhal annak oka van.Fejlõdési rendellenesség vagy hormonprobléma.Igazság szerint a terhesség bármelyik szakában történhet probléma.De nem szabad ezekre gondolni.Ne is gondolj ilyenekre.
Szia. Nekem 10 hetesen halt el. És nem éreztem semmit. Nekem az volt a legnehezebb, hogy nem vetéltem el magamtól, hanem amikor látták az uh-on, hogy baj van, befektettek és elvették. Tudom, hogy az rosszabb lett volna testileg, ha beindul a vetélés, de lelkileg ezt dolgoztam fel nehezebben. Ezért szokták a kismamák megvárni a 12 hetet a jó hír "világgá" kürtölésével, mert utána már jóval kisebb a kockázata a vetélésnek. Szerintem próbáld meg a rossz gondolatokat kizárni a fejedbõl, és csak arra gondolj, hogy gyönyörû és egészséges baba növekszik a pocidban. Nem lesz semmi baj. Boldog baba várást. Üdv, 5 hónapos kislány anyukája
szió én 30 hetes vagyok, és ugyanugy félek, pedig már 4d ultrahangon is ugy nez ki, mint egy ujszulott. az aggódás szerintem természetes, amíg nem viszed tulzásba, a legjobb, ha nem is gondolunk rá, vagy ha igen, megsimized a pocid. nemsoka ám neked is megmozdul a baba, akkor szepen lassan csökken az érzés, csak az aggodalom nem fog elmulni teljesen. boldog babavárást
Nekem 7 hetesen történt én megéreztem meg elkezdtem vérezni, rohantunk a kórházba, azt mondták nincs szívhang másnap missed ab:( Átsírtuk a napot meg az éjszakát, másnap mentem a kórházba hogy megmûtenek, erre az ultrahangon azt mondták" szívhang sejthetõ" . Kaptam gyógyszereket, el is múlt a vérzés mi pedig fellélegeztünk és azt hiszem még boldogabbak voltunk mint elõtte. Aztán másnap délelõtt ismét vérzés akkor már görcsök is jöttek, megint korház, uh, egy újjnyira nyitva voltam szívhang nem volt, mire felkerültem a mûtõbe már 1 percenként jöttek a görcsök és iszonyúan fájt. Hát ilyen is van, de szerintem a 12. hét után már sokkal kissebb az esély ilyesmire, és nem is szabad ilyenekre gondolni!!!!

Ha elhal a magzat a terhesség elején (1. trimeszter), akkor a méh attól függetlenül tovább nő?

Legjobb válasz: Ha elhal,elvileg vérezned kell.Nem hiszem,hogy tovább nõne,hisz a hormon már nem termelõdik akkor.De érdemben nem tudok rá válaszolni.De szerintem észreveszi az ember,ha baj van.

Ha elhal, elvileg vérezned kell.Nem hiszem, hogy tovább nõne, hisz a hormon már nem termelõdik akkor.De érdemben nem tudok rá válaszolni.De szerintem észreveszi az ember, ha baj van.
Lehet hülyeséget írok, de szerintem a méh magától a magzattól nõ. Tehát ha elhal, akkor nem nõ tovább.
Igen, ha elhalt akkor nem nõ.
Nekem volt már elhalt magzatom és semmit nem éreztem...

Ha a magzat elhal a 2. trimeszter elején, még azelött, hogy érezni lehetne a magzatmozgást, akkor ennek milyen tünetei vannak?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos többnyire semmi! Általában az uh-on veszik észre, hogy már nem él a baba. Elõfordul, hogy 1-2 hete már elhalt, s nincs tünet. Ha azonban már régóta nem él, akkor gondolom vérzés, görcs jelzi, hogy ki akar lökõdni a szervezetbõl. Azonban vérzést, görcsöt más is okozhat a 2. trimeszterben, pl. a lepény elhelyezkedése (elõl fekvõ, mélyen tapadó) vérzést okozhat. Nekem az elõzõ terhességem a 36. héten halt el, s azon kívül, hogy nem mozgott a baba semmi tünet nem volt. Próbálj meg ilyenen nem aggódni, ha viszont valami rendelleneset érzel menjél orvoshoz, hogy megnyugodjál!

Szia! Sajnos többnyire semmi! Általában az uh-on veszik észre, hogy már nem él a baba. Elõfordul, hogy 1-2 hete már elhalt, s nincs tünet. Ha azonban már régóta nem él, akkor gondolom vérzés, görcs jelzi, hogy ki akar lökõdni a szervezetbõl. Azonban vérzést, görcsöt más is okozhat a 2. trimeszterben, pl. a lepény elhelyezkedése (elõl fekvõ, mélyen tapadó) vérzést okozhat. Nekem az elõzõ terhességem a 36. héten halt el, s azon kívül, hogy nem mozgott a baba semmi tünet nem volt. Próbálj meg ilyenen nem aggódni, ha viszont valami rendelleneset érzel menjél orvoshoz, hogy megnyugodjál!
Nekem elmúltak a terhességi tüneteim, megszûnt a mellfeszülés, és a reggeli émelygések, valamint újra el tudtam viselni a kávé illatát. Vérzésem, görcsöm nem volt, a baba a 11 héten halt el, és UH-n bizonyosodott be.
Miért kérdezel ilyet? EGyáltalán miért gondolsz ilyenre? A vetélés többnyire vérzéssel és görccsel jár. Ennek ellenkezõje, ha semmi tünet nincs. A terhességi tünetek-ha vannak- elõbb utóbb elmulnak, de nem azonnal. Ne tessék ilyenen morfondírozni, élvezd a terhességet!!!!

Ha a magzat elhal, akkor meddig mutatja ki a teszt a terhességet?

Legjobb válasz: fura kérdés mert ha egyszer + akkor ált. nem szoktak tovább tesztelgetni az emberek. gondolom hogy ha meghal akkor a hcg drasztikusan csökken és más tünetei is vannak. szerintem még egy - két napig. ha bármi kételyed van fordulj orvoshoz.

fura kérdés mert ha egyszer + akkor ált. nem szoktak tovább tesztelgetni az emberek. gondolom hogy ha meghal akkor a hcg drasztikusan csökken és más tünetei is vannak. szerintem még egy - két napig. ha bármi kételyed van fordulj orvoshoz.
kb 2-3 hétig. Sajnos tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: a csík ugyanolyan erõs? vagy halványodik? ha elhal fájdalommal jár? vagy mivel?
Én sokszor görcsöltem és sok barna folyásom volt. Nekem a missed abortusz után két hétig erõs volt a csík. Sõt volt hányingerem is a mûtét után egy jó darabig.
Nekem is még a mûtét után is + volt a tesztem. Nem jött meg a vérzésem, ezért a biztonság kedvéért csináltam a tesztet, és mentem orvoshoz. Õ mondta, hogy a következõ vérzésig lehet + a teszt.

Ha elhal a magzat minden esetben végeznek "kaparást"? Vagy ha nagyon az elején történik akkor nem?

Nem vagyok ilyen helyzetben,pusztán kíváncsiságból érdekl?döm.

Legjobb válasz: Ha megindul a vetélés magától, és rendesen kitisztul a szervezet magától, akkor nem kell. Barátnõmnél volt így, 12 hetesen derült ki hogy nem él sajnos, addig rendben volt. Mennie kellett volna mûtétre, de elõtte este begörcsölt és el is vetélt. Csak egy rendes menzit kellett várnia, és próbálkozhattak. Sikerült is elsõre, már több mint másfél éves a kislányuk, és teljesen egészséges.

Ha megindul a vetélés magától, és rendesen kitisztul a szervezet magától, akkor nem kell. Barátnõmnél volt így, 12 hetesen derült ki hogy nem él sajnos, addig rendben volt. Mennie kellett volna mûtétre, de elõtte este begörcsölt és el is vetélt. Csak egy rendes menzit kellett várnia, és próbálkozhattak. Sikerült is elsõre, már több mint másfél éves a kislányuk, és teljesen egészséges.
Kórháza válogatja. Van olyan, ahol mindenképp megcsinálják, mert így a biztos, és így nem lesz szövõdménye.
Szia! Nekem 5 hetesen ment el a babám:-( rendesen kitisztultam, így nem kellett a mûszerese befejezés. Szerintem ha rendesen kitisztul a kismama, akkor nem kell orvosi segítséggel befejezni a vetélést.

Ha elhal a magzat az első trimeszterben, akkor terhességi tünetek is megszűnnek?

Holnap megyek uh-ra, és egy picit félek, mert még egy hete halvány volt a szívhang, de a tüneteim azok megvannak. ( mellfeszülés, gyakori pisilés, és reggelente egy pici hányinger, addig, amíg nem eszek)

Legjobb válasz: Én épp ma kezdtem el kicsit vérezni, arra ébredtem. De akkor már tudtam baj van, mert a mellfeszülés is reggelre elmúlt, pedig este még fájt. Szerintem meglehet érezni ha baj van, de ne is gondolj ilyenre, pláne ne görcsölj azon hogy minden rendben lesz-e. Én napok óta erre gondoltam, idegeskedtem és itt az eredmény:( Pozitívan kell gondolkodni és akkor minden ok lesz!!!

Én épp ma kezdtem el kicsit vérezni, arra ébredtem. De akkor már tudtam baj van, mert a mellfeszülés is reggelre elmúlt, pedig este még fájt. Szerintem meglehet érezni ha baj van, de ne is gondolj ilyenre, pláne ne görcsölj azon hogy minden rendben lesz-e. Én napok óta erre gondoltam, idegeskedtem és itt az eredmény:( Pozitívan kell gondolkodni és akkor minden ok lesz!!!
elõször is: nem szabad erre gondolni. a kérdésre a válasz pedig hogy változó. általában pár napig megmaradnak még a tünetek, de mindenképpen kell valami jelének lennie ennek a sajnálatos eseménynek, pl. görcsölés, vérzés, ilyenek. ha te ilyet nem éreztél, akkor minden rendben van
én megcáfolom az elöttem szolot nekem januárben halt el 10hetesen a babám de minden tünetem megvolt ami terheségel kapcsolatos, és nem véreztem, nem görcsöltem, szt hittem minden rendbe volt, ráadásul a mütét után még 2hétig meg voltak a terheségi tünetek, de ne gondolj ilyenre!!!!!!31heteske

Létezik olyan, ha a magzat elhalt, akkor a CRL mérete egy hét alatt több, mint felére csökken?

Legjobb válasz: és szívhang meg van???? ha van akkor nem lehetséges.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a támogatást, és a kedvességet. Aranyosak vagytok :)
A kérdező hozzászólása: Borsay, Varga T, valamilyen Inez Boglár. Ilyen sorban voltam.
Dr. Scunk Erzsébet-et tudom ajánlani jó szívvel. Sajnos nem tudom, hogy rendel. A Hánzli Dr-nál jártál az utóbb?
A kérdező hozzászólása: Pécs mellett lakom.
Kérdezõ kérlek szépen menj el egy másik orvoshoz. Hol laksz, hátha tudok ajánlani megbízható szakembert.
A kérdező hozzászólása: Elöször 7 hetesen mentem. De már túllehetnék mindenen... Vagy lehetnék már közelebb a végéhez...
Andiválasza Igen Nigra ezeket én is tudom, és azzal is egyett értek hogy pénzt azt holnap dugj a zsebébe.Én az elsõ fiammal annyi mindenen keresztül mentem terhesség alatt 7-8 hetes helyett csak 4-5 hetes voltam azt mondtaák vetélés gyanuja fent áll majd toxémiás lettem vele késõbb de egészségesen megszületett.Én azért irtam ezeket hogy még bármi kiderülhet holnap.Elmaradt menszesz után mennyi idövel mentél orvoshoz???
A kérdező hozzászólása: Igen, mindig 28 napra szokott megjönni. Sem lázam, semmi. Inkább alacsonyabb a hõm. 35, 4 körül.
És sajnos a legtöbb orvos, ha nem fizetsz nem érdekli semmi :S
ANDI: a baba elhalása nem csak vetéléssel járhat. Van a szokványos ami görccsel, vérzéssel és ugye a magzat távozásával jár (minél idõsebb a terhesség annál jobban hasonlít a szülésre, minél fiatalabb annál inkább a mensesre). Van a tökéletlen amikor vagy maradnak vissza magzati részek, vagy pedig felszívódik, esetleg missed ab. És van a habituális ami ugye az ismétlõdõ. Kérdezõ: Anyai ágról lehet örökölni, nem kell feltétlenül tünetnek is lennie, a menstruációd rendben szokott-e lenni, és jelen helyzetre nézve: van-e lázad/hõemelkedésed?
Ne add még fel és holnap várom hogy mi volt írj és nyugodj meg.Üdv Andi
Próbáld meg az Erzsébet doktornõt, és tényleg menj el, mihamarabb.
Sajnálom:( Biztosan létezik, ahogy szívódik fel. Várom én is az eredményeket, és a legjobbakat kívánom!
Gondolok majd RÁD:(( nagyon sajnálom hogy ez történt még véletlenül se okold magad!!!!!! Kívánom hogy hamarosan egészséges kisbabád szülessen!!!!!!
Legközelebb sikerülni fog
A kérdező hozzászólása: Miért ne akartam volna??? pff. Azért "készült", mert szerettem volna. Amikor eldöntöttem, h szeretném a cigit is letettem, nem vagyok felelötlen. Amugy most jöttem az orvostól, elintzett nekem mindent, nagyon aranyos volt. Kedden megyek a szülészetre, befejezik. Sajnos:(
utolsó ezzel mire célzol? Nem egészen értem
akarod te ezt a babát igazán tudod a magzat mindent érez......?
Szia! Én Pécsi vagyok. Ki volt ez a tukko(már bocs), aki nevetett és úgy mondta, hogy nincs szívhang. Én a felsoroltak közül a Borsay doktor Urat is merem, tul képpen neki köszönhetem a kisfiam.(hogy nem lett baja születésél) Amúgy nekem a Hartmann Tamás dr Úr volt a fogadott orvosom, de õ pont elõtte nap ügyelt, így nem tudták behívni(sürgõsségi császár lett) Amúgy meg ez a röhögcsélés ismerõs UH-nál, amikor nem a saját orvosomnál voltam a végén Uh-on ott is mindig az volt.
Nagyon sajnálom
A kérdező hozzászólása: Nem, az 3, 2mm. Diagnózis miss ab
Nézd már meg a papírodat nem ugy van irva hogy 3.2cm mert az 32mm és az már jo eredmény és megfelel egy 9 hetes babának.
szia szerintem a mérésekkel vannak gond nem jól csinálták valamit elnézett 2 röhögés között az én babám 8hetesen 14mm es volt.
ja és ezt az orvost meg jelensd fel.üDV ANDI
A kérdező hozzászólása: Ha már igy történt :'(, remélem tényleg nem lesz rá szükség, mert attól nagyon félek. Amugy meg nagyon rossz. Már régóta szerettük volna ezt a babót, Minden adott is lett volna hozzá. Nem értem, h miért alakult ez igy!?
A hetek azért nem reálisak gondolom mert a gép ilyenkor a magzat méretei alapján számol...tehát biztos 9.5 hetes vagy csak mivel a baba nem fejlõdött rendesen ezért kevesebb hét jött ki ez alapján. (ill. így h elhalt oda bent egyre kisebb értékek lesznek..talán teljesen felszívódik magától és akkor semmilyen mûvi beavatkozásra nem lesz szükség..és nagyon úgy néz ki ez fog történni) Lelkileg hogy érzed magad?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek orvoshoz. A hetekkel is itt gond van, egyik papiron sem reális. Utolsón 9+5hét. Egy hete 7hetes. Érdekes:( akkor volt 8mm, most 3, 2 mm.
Bocsi megint én vok : ha még viszonylag korai akkor lehet arra várnak h magától indúl be a dolog mûtét nélkül..gondolom konroll uh-ra vissza rendeltek késõbbre. Nagyon sajnálom!
Már mint hány hetes terhes vagy ? mennyi volt a crl és mennyi lett legutóbb ? Gondolom nincs orvosod ...én felkeresnék valakit(egy olyan orvost aki megbízható)és megbeszélném vele a további teendõket.
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok. De mitöl csökken?-szivódik fel? Én azt sem értem, h miért nem szakitják meg? Ennek is nekem kell utána járni... És nem is foglalkozik vele nagyon senki...
Igen létezik, az okát most nem írom le. Nagyon sajnálom és kitartást neked!
Megkérdezhetem mennyi idõs vagy ? Hát én el tudom képzelni h akkor a crl is csökken..sajnálom :(
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs:( Múlt héten sem volt, csak a Crl csökkent és ezt nem értem:( Ill. ilyenröl nem hallottam.
Hát elhiszem hogy iszonyat lehet :(( de ami jó jel h tényleg úgy tûnik teljesen fel fog szívódni pár héten belül és akkor akár mikor újra próbálkozhattok....bár nem tudom ezt mindenki máshogy éli meg...van aki egybõl újra akar próbálkozni, van aki meg inkább várni akar... Az hogy miért történik ez én sem értem...szerintem senki nem tud ilyenekre választ adni :(((
Szi!!Én mindenképp azt mondom menj megint orvoshoz mert az elsõ kisfiammal amikor elmentem az orvohoz menszes szerint már 7-8 hetesnek kellett lennem de uht szerint nem voltam csak 4hetes és nem volt még szívhang korházba voltam vele vetélés gyanujával és nem lett gond.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek orvoshoz, majd meglátjuk. Nem hiszem, h nálam ez lehet, mert akkor nem csökkent volna a CRL, nem?
A kérdező hozzászólása: Persze megirom.
A kérdező hozzászólása: annyi tünetem volt, h feszült a mellem, de az most is. Azon kivül semmi...
Én érdekesnek tartom ezt mert én most várom a második babámat az elsõ gyerekem 10 éves lesz most meg 12 hetes kismama vagyok én ugy gondolom ha elhal egy magzat és vetlés jön az görcsel jár vérzéssel jár és ha baj van egy eredménnyel nem vár az orvos még napokat heteket.ha holnap végesztél az orvosnál megirnád ide hogy mi volt mit mondott .Én még szurkolok hogy ne legyen gond de ha még is ne csüggedj még fiatal vagy és lesz még babukád.ÜDV ANDI
És a tüneteid ennek ellenére megvannak még?
A kérdező hozzászólása: Nem mondott semmit akkor az orvos. Söt-bunkó volt. 2 röhögés között az aszisztensel közölte, h nincs szivhang, és elköszönt.
A kérdező hozzászólása: Nekem semmi "gondom", de visszamenõleg édesanyám fiútestvéreinek igen. Erre gondoltam:(, h ez miatt lehet. Vmi tünetemnek nem kéne lennie?
egy 9 hetes magzatnak már 22 mm körül kellett volna a crl-nek lennie...ahogy írtad olyan 7 hét körül halhatott el a baba...uh hiába idõ szerint 9 hetes az bõven felszívódhat mivel idõben meg sem közelítette ezt a kort !!!!! és ha ez lett volna akkor sajnos nem csökkenne a crl....
Tudom csúnya dolog amit mondok de ha az anyukával nincs gond és úgy hal el a baba akkor bizony a babának volt problémája és abban az esetben "jobb így". Persze lelkileg nagyon rossz. De a természet sokszor tudja a dolgát...csak az ember belenyúl. Mindenképpen kérj egy kivizsgálást, hogy a következõ terhességed gondtalan legyen.
Szerintem 9hetes terhességnél nem várják meg hogy majd felszívodik de amikor az orvos látta hogy csökken az érték mit mondott???
és szívhang meg van???? ha van akkor nem lehetséges.

Ilyen nem létezhet ugye? Ha elhal egy magzat, akkor mitõl fejlödik?

arátnõm 6 hetes elhalt magzata van de azóta a méhe is és a baba is fejlõdött pár mm-t.

Legjobb válasz: Inkább csak elmérték

Inkább csak elmérték
Nem lehet pontosan bemérni, innen az eltérés.
Szerintem is csak mérési pontatlanság. Nyilván a két vizsgálat között többet kellett volna fejlõdnie, nem csak pár mm. Ebbõl is arra lehet következtetni!

Ha egy magzat/embrió időközben elhal, akkor a terhességi tünetek is megszűnnek?

Pl. émelygés, hányinger, kívánósság..stb. Holnap megyek a 12 hetes UH-ra, és úgy félek, pedig nem volt vetélésem, és erre utaló jel sem, csak bennem van a kisördög.

Legjobb válasz: 8. hét környékén múlt el minden tünetem...aggódtam is...lassan szülök, szóval felesleges volt ilyenen aggódnom...Te se tedd:)

8. hét környékén múlt el minden tünetem...aggódtam is...lassan szülök, szóval felesleges volt ilyenen aggódnom...Te se tedd:)
A kérdező hozzászólása: Megvan az émelygés, hányinger és kívánósság is, ezért jutott eszembe a kérdés, miszerint, ha már nem élne a pici, akkor ezek a tünetek is megszûntek volna egyúttal-e? :) Gyors, könnyû szülést kívánok! :)
A tipikus terhességi tüneteket a hormonok okozzák. A hormonok a sajnálatos történtek ellenére is a szervezetben maradnak, nagyon lassan ürülnek ki, ezért még sokszor hetekig okozhatnak tüneteket. Nekem anno méhen kívüli terhességem volt, alig voltam 6 hetes, amikor elhalasztották, de utána még vagy két-három héten keresztül pozitív volt a terhességi teszt, maradt a mellfájdalom, émelygés. Ne idegeskedj ma este ezen már, felesleges. Holnap látni fogod a kicsi babádat, ott fog lüktetni a kis szíve! :)
A tünetekbõl sokszor egyáltalán nem lehet következtetni a terhesség kimenetelére. Az én babám a 8. hét körül halt el, de én ebbõl semmit nem vettem észre, ugyanúgy megvoltak a tüneteim, a 9. heti UH-n derült ki, hogy már kb 1 hete nem él. Még a mûtét utáni napokon is megvoltak a tünetek. Ha a magzat nem lökõdik ki, akkor egy ideig még ugyanúgy termelõdnek a hormonok, és utána is kell idõ, hogy kiürüljenek.
A kérdező hozzászólása: Igazad volt, nem kellett volna túlaggódnom, minden ok vele! :) izgága kis életem van, alig tudta lemérni a doki, úgy ficánkolt :)
Nekem ket vetelesem volt es egyertelmüen csökkent aztan elmult a MELLFESZÜLES.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!