Találatok a következő kifejezésre: Ha elhal magzat, (35 db)

Ha elhal magzat akkor a teszt azt kimutatja?

Ez a második terhességem! Az els? terhességem alatt annyi rémtörténetet olvastam,hogy most teljesen be vagyok pánikolva! Hat hetes vagyok,dokihoz még nem mentem még várnék két hetet! De ez az id? maga az örökkévalóság! Ha közben csinálok teszteket akkor az kimutatná ha baj lenne? Milyen id?közönként érdemes csinálni?

Legjobb válasz: Tudomásom szerint nem mutatja ki a teszt, mivel a hormon még utána is kimutatható a szervezetedben. De ne aggódj, nem lesz baj. Inkább menj el most is ultrahangra, ha ez megnyugtat.

Tudomásom szerint nem mutatja ki a teszt, mivel a hormon még utána is kimutatható a szervezetedben. De ne aggódj, nem lesz baj. Inkább menj el most is ultrahangra, ha ez megnyugtat.
vetélés után akár 3 hónapig is pozi lehet a teszt. Barátnõm tapasztalta is sajnos. Menj dokihoz akkor úgyis megnyugszol. :) Boldog várakozást és egészséget nektek. Ne stresszelj
Sajnos a teszt nem mutatja ki, ha baj van, mert a szervezet termeli a HCG-t. De ne pánikolj, nem lesz baj. Általában erõs vérzés és görcs kíséri ha baj van, bár ez sem igaz mindenkire. 6 hetesen nekem csak a petezsákot látták, visszarendeltek 2 hét múlva... Úgyhogy szerintem jó ha a 8. héten mész. Minden jót és ne idegeskedj.
nekem is kimutatta még rá 3 hétre is...
én elkezdtem vérezni...3 hétre rá elmentem dokihoz, azt mondta nem lát semmit, csináljak tesztet, ha pozítív hívjam fel...pozítív volt...beküldött a kórházba , de nem láttak semmit rá pár napra ismét teszt..az mátr negatív volt..ráérsz az orvossal ha úgy érzed
hát annyira mégsem lehetsz bepánikolva, ha még két hétig nem akarsz dokihoz menni.pedig ahogy írod már 6 hetes vagy, és ilyenkor már látna vmit, sõt nekem 6 hetesen már volt szívhang is.
A kérdező hozzászólása: De van valami jele ha ez megtörténik? Utolsó válaszoló te mit éreztél?

Nem értem? Itt olvasgatom, hogy a lányok miket irnak ez nekem is fura miért van az, hogy elhal a magzat? és a magzat bármikor elhalhat? Ha elhal a hasban akkor az anya érezz valamit?

Én már betöltöttem a 3-hónapot 15-hetes vagyok de azért félek.Pedig nagyon nagyon jól érzem magam,testileg és lelkileg.A doki is azt mondta,hogy minden nagyon jó.De én akkor is félek

Legjobb válasz: A terhesség kezdetén nagyobb az esély.Tulajdonképpen nevezhetjük vetélésnek is.Mivel átéltem,tudom mondani,hogy nem éreztem semmit.Csak az uh-án derült ki.Ha elhal annak oka van.Fejlõdési rendellenesség vagy hormonprobléma.Igazság szerint a terhesség bármelyik szakában történhet probléma.De nem szabad ezekre gondolni.Ne is gondolj ilyenekre.

A terhesség kezdetén nagyobb az esély.Tulajdonképpen nevezhetjük vetélésnek is.Mivel átéltem, tudom mondani, hogy nem éreztem semmit.Csak az uh-án derült ki.Ha elhal annak oka van.Fejlõdési rendellenesség vagy hormonprobléma.Igazság szerint a terhesség bármelyik szakában történhet probléma.De nem szabad ezekre gondolni.Ne is gondolj ilyenekre.
Szia. Nekem 10 hetesen halt el. És nem éreztem semmit. Nekem az volt a legnehezebb, hogy nem vetéltem el magamtól, hanem amikor látták az uh-on, hogy baj van, befektettek és elvették. Tudom, hogy az rosszabb lett volna testileg, ha beindul a vetélés, de lelkileg ezt dolgoztam fel nehezebben. Ezért szokták a kismamák megvárni a 12 hetet a jó hír "világgá" kürtölésével, mert utána már jóval kisebb a kockázata a vetélésnek. Szerintem próbáld meg a rossz gondolatokat kizárni a fejedbõl, és csak arra gondolj, hogy gyönyörû és egészséges baba növekszik a pocidban. Nem lesz semmi baj. Boldog baba várást. Üdv, 5 hónapos kislány anyukája
szió én 30 hetes vagyok, és ugyanugy félek, pedig már 4d ultrahangon is ugy nez ki, mint egy ujszulott. az aggódás szerintem természetes, amíg nem viszed tulzásba, a legjobb, ha nem is gondolunk rá, vagy ha igen, megsimized a pocid. nemsoka ám neked is megmozdul a baba, akkor szepen lassan csökken az érzés, csak az aggodalom nem fog elmulni teljesen. boldog babavárást
Nekem 7 hetesen történt én megéreztem meg elkezdtem vérezni, rohantunk a kórházba, azt mondták nincs szívhang másnap missed ab:( Átsírtuk a napot meg az éjszakát, másnap mentem a kórházba hogy megmûtenek, erre az ultrahangon azt mondták" szívhang sejthetõ" . Kaptam gyógyszereket, el is múlt a vérzés mi pedig fellélegeztünk és azt hiszem még boldogabbak voltunk mint elõtte. Aztán másnap délelõtt ismét vérzés akkor már görcsök is jöttek, megint korház, uh, egy újjnyira nyitva voltam szívhang nem volt, mire felkerültem a mûtõbe már 1 percenként jöttek a görcsök és iszonyúan fájt. Hát ilyen is van, de szerintem a 12. hét után már sokkal kissebb az esély ilyesmire, és nem is szabad ilyenekre gondolni!!!!

Járhat fájdalommal, ha elhal a magzat? Kb. 1hete nagyon erős derékfájdalmam van.

Legjobb válasz: Szia! Nekem sajnos volt elhalt terhességem, de csak az UH-n derült ki, hogy nem dobog a baba szive. Vannak akik véreznek és erõsen fáj a hasuk. Szerintem a derékfájdalom nem utal elhalt terhességre, de persze szakemben nem vagyok.

Szia! Nekem sajnos volt elhalt terhességem, de csak az UH-n derült ki, hogy nem dobog a baba szive. Vannak akik véreznek és erõsen fáj a hasuk. Szerintem a derékfájdalom nem utal elhalt terhességre, de persze szakemben nem vagyok.
erõs, éles, nyilaló görcsökkel járhat az alhasban. nem hiszem hogy a derékfájásod attol lenne. nekem volt magzatelhalásom de az imént elitett panaszaim voltak. a megmaradt terhességem (ami azota baba) elején nagyon fájt a derekam azt hittem le szakad és megpusztulok, de 2-3 hét és elmulott. a terhesség végén meg már a sulytol fájt a derekam.
A derékfájdalom engem elkisért végig a terhességem alatt!Néha jobban, néha kevésbé.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, a segítségeteket.

Ha elhal a magzat a terhesség elején (1. trimeszter), akkor a méh attól függetlenül tovább nő?

Legjobb válasz: Ha elhal,elvileg vérezned kell.Nem hiszem,hogy tovább nõne,hisz a hormon már nem termelõdik akkor.De érdemben nem tudok rá válaszolni.De szerintem észreveszi az ember,ha baj van.

Ha elhal, elvileg vérezned kell.Nem hiszem, hogy tovább nõne, hisz a hormon már nem termelõdik akkor.De érdemben nem tudok rá válaszolni.De szerintem észreveszi az ember, ha baj van.
Lehet hülyeséget írok, de szerintem a méh magától a magzattól nõ. Tehát ha elhal, akkor nem nõ tovább.
Igen, ha elhalt akkor nem nõ.
Nekem volt már elhalt magzatom és semmit nem éreztem...

Van jele annak ha elhal a magzat? Ha igen mi?

Vagy csak vizsgálatkor derülhet ki?

Legjobb válasz: Ha korai a terhesség akkor elkezd leválni vagy is mint egy menstruáció megjön, csak erös görcsök lesznek. Késöbb is a vérzés a leválás egyik tünete LEHET, nem feltétlen az miatt vérzik. Ha elhal a szervezet egy idö után kilöki vagy az anyának magas láza lesz.

Ha korai a terhesség akkor elkezd leválni vagy is mint egy menstruáció megjön, csak erös görcsök lesznek. Késöbb is a vérzés a leválás egyik tünete LEHET, nem feltétlen az miatt vérzik. Ha elhal a szervezet egy idö után kilöki vagy az anyának magas láza lesz.
Hát...nálam sajnos nem volt, csak a vizsgálatkor derült ki, ráadásul az összes tünetem megvolt(hányinger, fáradtság, mellfeszülés)9 hetes volt:( és amit nem értek azóta sem 2 hetet vár a doki a mûtéttel, mondván hátha magától beindul a vetélés!A tüneteim is csak a mûtét után múltak el...azóta 32 hetes terhes vagyok, ahhoz a dokihoz többet nem mentem, sõt kórházat is váltottam!!!

Ha a magzat elhal a 2. trimeszter elején, még azelött, hogy érezni lehetne a magzatmozgást, akkor ennek milyen tünetei vannak?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos többnyire semmi! Általában az uh-on veszik észre, hogy már nem él a baba. Elõfordul, hogy 1-2 hete már elhalt, s nincs tünet. Ha azonban már régóta nem él, akkor gondolom vérzés, görcs jelzi, hogy ki akar lökõdni a szervezetbõl. Azonban vérzést, görcsöt más is okozhat a 2. trimeszterben, pl. a lepény elhelyezkedése (elõl fekvõ, mélyen tapadó) vérzést okozhat. Nekem az elõzõ terhességem a 36. héten halt el, s azon kívül, hogy nem mozgott a baba semmi tünet nem volt. Próbálj meg ilyenen nem aggódni, ha viszont valami rendelleneset érzel menjél orvoshoz, hogy megnyugodjál!

Szia! Sajnos többnyire semmi! Általában az uh-on veszik észre, hogy már nem él a baba. Elõfordul, hogy 1-2 hete már elhalt, s nincs tünet. Ha azonban már régóta nem él, akkor gondolom vérzés, görcs jelzi, hogy ki akar lökõdni a szervezetbõl. Azonban vérzést, görcsöt más is okozhat a 2. trimeszterben, pl. a lepény elhelyezkedése (elõl fekvõ, mélyen tapadó) vérzést okozhat. Nekem az elõzõ terhességem a 36. héten halt el, s azon kívül, hogy nem mozgott a baba semmi tünet nem volt. Próbálj meg ilyenen nem aggódni, ha viszont valami rendelleneset érzel menjél orvoshoz, hogy megnyugodjál!
Nekem elmúltak a terhességi tüneteim, megszûnt a mellfeszülés, és a reggeli émelygések, valamint újra el tudtam viselni a kávé illatát. Vérzésem, görcsöm nem volt, a baba a 11 héten halt el, és UH-n bizonyosodott be.
Miért kérdezel ilyet? EGyáltalán miért gondolsz ilyenre? A vetélés többnyire vérzéssel és görccsel jár. Ennek ellenkezõje, ha semmi tünet nincs. A terhességi tünetek-ha vannak- elõbb utóbb elmulnak, de nem azonnal. Ne tessék ilyenen morfondírozni, élvezd a terhességet!!!!

Ha a magzat elhal, akkor meddig mutatja ki a teszt a terhességet?

Legjobb válasz: fura kérdés mert ha egyszer + akkor ált. nem szoktak tovább tesztelgetni az emberek. gondolom hogy ha meghal akkor a hcg drasztikusan csökken és más tünetei is vannak. szerintem még egy - két napig. ha bármi kételyed van fordulj orvoshoz.

fura kérdés mert ha egyszer + akkor ált. nem szoktak tovább tesztelgetni az emberek. gondolom hogy ha meghal akkor a hcg drasztikusan csökken és más tünetei is vannak. szerintem még egy - két napig. ha bármi kételyed van fordulj orvoshoz.
kb 2-3 hétig. Sajnos tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: a csík ugyanolyan erõs? vagy halványodik? ha elhal fájdalommal jár? vagy mivel?
Én sokszor görcsöltem és sok barna folyásom volt. Nekem a missed abortusz után két hétig erõs volt a csík. Sõt volt hányingerem is a mûtét után egy jó darabig.
Nekem is még a mûtét után is + volt a tesztem. Nem jött meg a vérzésem, ezért a biztonság kedvéért csináltam a tesztet, és mentem orvoshoz. Õ mondta, hogy a következõ vérzésig lehet + a teszt.

Ha elhal a magzat minden esetben végeznek "kaparást"? Vagy ha nagyon az elején történik akkor nem?

Nem vagyok ilyen helyzetben,pusztán kíváncsiságból érdekl?döm.

Legjobb válasz: Ha megindul a vetélés magától, és rendesen kitisztul a szervezet magától, akkor nem kell. Barátnõmnél volt így, 12 hetesen derült ki hogy nem él sajnos, addig rendben volt. Mennie kellett volna mûtétre, de elõtte este begörcsölt és el is vetélt. Csak egy rendes menzit kellett várnia, és próbálkozhattak. Sikerült is elsõre, már több mint másfél éves a kislányuk, és teljesen egészséges.

Ha megindul a vetélés magától, és rendesen kitisztul a szervezet magától, akkor nem kell. Barátnõmnél volt így, 12 hetesen derült ki hogy nem él sajnos, addig rendben volt. Mennie kellett volna mûtétre, de elõtte este begörcsölt és el is vetélt. Csak egy rendes menzit kellett várnia, és próbálkozhattak. Sikerült is elsõre, már több mint másfél éves a kislányuk, és teljesen egészséges.
Kórháza válogatja. Van olyan, ahol mindenképp megcsinálják, mert így a biztos, és így nem lesz szövõdménye.
Szia! Nekem 5 hetesen ment el a babám:-( rendesen kitisztultam, így nem kellett a mûszerese befejezés. Szerintem ha rendesen kitisztul a kismama, akkor nem kell orvosi segítséggel befejezni a vetélést.

Ha valakinek semmi baja nincs a terhesség elején, hogyan veszi észre, ha elhal a magzat?

Többen írtátok, akkor vettétek észre, hogy baj van, amikor abbamaradtak a terhességi tünetek(émelygés, hasfájás, hányinger stb..).Ha valakinek nincsenek is ilyenek, hogyan veszi észre, hogy esetleg odabent probléma van?

Legjobb válasz: Szia! Én szerencsére nem jártam igy,de a tüneteket elég hamar észre lehet venni.Vérzés,alhasi görcsök,hátfájdalom,ezek mindenképp megvannak.Esetleg vérzés helyett barnás folyás lehet a kezdõdõ vetélés tünete.Esetleg pár nap múlva lehet csinálni még egy tesztet,vagy ha úgy érzed valami gond van,elmenni dokihoz.REmélem segítettem!Üdv.:15 hetes kismama

Szia! Én szerencsére nem jártam igy, de a tüneteket elég hamar észre lehet venni.Vérzés, alhasi görcsök, hátfájdalom, ezek mindenképp megvannak.Esetleg vérzés helyett barnás folyás lehet a kezdõdõ vetélés tünete.Esetleg pár nap múlva lehet csinálni még egy tesztet, vagy ha úgy érzed valami gond van, elmenni dokihoz.REmélem segítettem!Üdv.:15 hetes kismama
Sajnos az elején még úgy is el tud menni a baba hogy semmi tünete nincs csak az uh-on derül ki.Én tudok olyanról akinek így ment el. De erre ne gondolj szerintem! Csak pozitívan!
Vérzésnek minden esetben kell lennie.
Szia! Az elõttem ironak üzenem, hogy vérzés vetélés estén van, nekem sajnos elhalt a magzatom /missed.ab./ enyhe görcseim voltak és csak az UH-on derült ki, hogy nem fejlõdik a baba. Szerintem ne gondolj rossz dolgokra, örülj annak hogy jól érzed magad és csak ez számit.
sziasztok! itt micimacko en is epp most olvastam az elhalt terhessegekkel kapsolatos tuneteket lenyegeben 3 napja nem alszom jol hulye almaim vanak altalaban akkor szoktam ilyeneket alodni hogyha megkell jonni a menstruaciomnak elmultam negy honapos terhes ikreim vannak es halal felelm hogy veszem esze hogy elnek vagy halnak!es azert a hulye felelmeimmel se lehet minden heten orvoshoz jani meg az is izgaz hogy egypetelyuek es egy lepenybol esznek a parom mar szabira engedett szulesig nem dolgozok!ha vlaki tenyleg tudna segiteni ebben a problemaban orulnek neki talan has fajas vagy verzes kell hogy legyen ez erdekes 2 gyerekem van de meg sosem volt ilyen dolgom! elore is kosznom

Ha elhal a magzat én érzek valamit olyankor, vérzek, görcsölök vagy valami? (10hetes vagyok)

Igazából jól érzem magam,de mégis picit félek. Nem tudom más is érzett-e így az elején?A pocakom mintha fel lenne fújódva és a melleim meg vannak duzzadva.Lehet azt várom már,h.látszódjon a pocakomon,h babás vagyok és ne olyan legyek mint aki csak hízásnak indult?UH-rendben találtak mindent volt szivhang is és még picit nagyobbnakk is mutatkozott a magzat.Akkor voltam a gép szerint 7 hetes az honnan számolja?Utolsó mensi els? napjától?

Legjobb válasz: Van, hog y érezni vmit, van, hogy semmit. Nem ritka, hogy a következõ uh-on mondja a doki, hogy 2-3 hete nem él, nem fejlõdik. De ne is gondolj ilyenre, szakadj le az ilyen oldalakról, vegyél egy kismama magazint, és örülj, hogy terhes vagy, ne ilyen rémisztõ baromságokat olvasgass. Legyél boldog kismama:) Ezt a 9 hónapot szörnyû aggódva megélni. Aggódni akkor kell, ha a doki azt mondja hogy van rá okod.:)

Van, hog y érezni vmit, van, hogy semmit. Nem ritka, hogy a következõ uh-on mondja a doki, hogy 2-3 hete nem él, nem fejlõdik. De ne is gondolj ilyenre, szakadj le az ilyen oldalakról, vegyél egy kismama magazint, és örülj, hogy terhes vagy, ne ilyen rémisztõ baromságokat olvasgass. Legyél boldog kismama:) Ezt a 9 hónapot szörnyû aggódva megélni. Aggódni akkor kell, ha a doki azt mondja hogy van rá okod.:)
A kérdező hozzászólása: Igen kezd, igaz a puffadás is de alakulunk! :-)
Na mi a helyzet, kezd látszódni az a pocak?:)
A kérdező hozzászólása: :)
Repülni fognak a hetek , hidd el nemsokára nagy pocakkal vásárolgathatsz! :)
A kérdező hozzászólása: Ilyenrõl nem olvasok, ezt már írtam.Ha babás dolgokról olvasok, pl csak babaholmikat keresgetek, de még ez korai.Pedig már annyira vásárolgatnék!:D
Ha még nagyobb is akkor nincs miért aggódnod!Ilyenekre ne is gondolj, nem kell bevonzani a rosszat! Amúgy nekem elhalt a babám 9 hetesen, de látszott is, hogy baj volt mert nagyon pici volt már az elejétõl kezdve.Már csak akkor vették észre az uh-n amikor vérezni kezdtem és csak azért nézték meg.Szóval ne aggódj, veled ilyen baj nem lesz, ne olvasgass ilyenekrõl!
Én semmit nem éreztem, nem véreztem, nem görcsöltem. 11+5-ön közözlte a doki, hogy nem él. S jó régóta nem élhetett, mert mindössze 1, 4cm -volt. Tehát nagyon "össze volt esve" már... Elõtte 7+3-an voltam ott minden rendben volt. Ez nyáron volt. DE! Tegnapelõtt egy papírforma szerint 12 hetes, de méretei alapján 13 hetesnek megfelelõ csodás kis (úgy tûnik) fickóról kaptam kiváló eredményeket! :) Tudom, hogy nem lehet ezen nem malmozni, de próbálj meg minél kevesebbet. Én az elõzmények miatt azt hittem megbolondulok az elmúlt pár hétben... :-/ de ez egészen más ilyen elõzményekkel. Most a föld felett járok!!! :)
A kérdező hozzászólása: Nem olvasok ilyeneket, ezt honnan vetted?7hetesen voltam uh-n.Remélem semmi gond nem lesz vele!Nem a nagy pocakot várom, csak, hogy érezhessem, h.rendben van minden. :)
Gratulálok a babához, és ne stresszelj, élvezd a várandósságot. A spontán vetélések lezajlanak már az elsõ 10 hétben, ne aggódj feleslegesen. Mindig van elõjele, én tudom, volt vetélésem, de azóta már egészséges babám született. Te is hamarosan láthatod a 12 hetes uh-n, hogy minden rendben van. Jó babavárást!
A gép a méretek alapján számol. Általában görccsel, vérzéssel jár, de nem mindig. Még két hét és túl vagy a kritikus idõszakon, bár szerintem már egy 10 hetes baba is elég erõs! Hamarabb szoktak elmenni a babák. A pocakot meg ne várd, mert szörnyû. :) Nekem csak a 26. héten kezdett egyértelmûen terhes hasam lenni.
Gyorsan megy az idõ. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!